- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.721
bende analamdım bu nasıl iştir eşim bile çok şaşırdı bu sefer neyse hayırlısı olsun dimi en azından dış gebelik değil çok şükür...
inşallah canım benim çok tşk ederim...
bende analamdım bu nasıl iştir eşim bile çok şaşırdı bu sefer neyse hayırlısı olsun dimi en azından dış gebelik değil çok şükür...
canım henüz içmedim sen öyle diyincede vazgeçtim gelecekse doğla yoldan gelsin bende senin gibi adaçayı içeyim inşallah iyi gelir canım satım 31 temmuzdu inşallah bu ayın sonuna kadar gelir çok tşk ederim canım....
inşallah adaçayı şifa olsun tatlım,bir de adet düzeni bozulduktan sonra kolay hamile kalınır diye bu forumlarda bir şeyler okudum,gerçek mi bilmem ama,hayatımda ilk kez böyle bir düzensizlik yaşadım,adet oldukm hamile kaldım,kimbilir belki de haklılık payı vardır,bakarsın ekim ayı bebiş getirir sana
kızlar ben birazdan çıkıcam bu kezde tüp bebek merkezindeki doktor kontrol edicek nolur dualarınızı eksik etmeyin bide enfeksiyon çıkmasın...
breshkacım ne dıyebılırım sana... kendını uzmemeye calıs tatlım.... ıns su aralar bu dusuncelere dalmısken hamılesındır
tugcem gezmıs paracıklar harcamısss.. ohhhhhh ne guzell...
birkere sevdım canım ben cok sasırdım hamıle olmadıgına.. cızgı barız bellıydı... hayırlısı dıyelım... :26::26::26:
kızlar bu arada bennn cok kotuyum... ben boyle regl gormedım yaaa..... bıttım resmen. derman kalmadı hıcbıryerımde...
Sorma canım ya eşimle bende şoka girdik diyebiliriz hiç bir ay böyle çıkmamıştı yoksa niye umutlanayım ki...
Canım çok geçmiş olsun kekik kaynat iç çok iyi geliyor :)
canım hakkında hayırlısı olsun dualarımız seninle...
Kızlar işyerimin bilgisayarından smiley atamıyorum çok sinir bozucu bi durum duygularımı ifade edmeiyorum gibi geliyorinşalalh düzelir
canım yazdıklarını yeni okudum lütfen üzülme inşallah Rabbim senin için güzel kapılar açacak sana diyorum ama kendim uygulayamıyorum malesef çok adapte olmuştum şimdi çok üzülüyorum herşeyde bi hayır vardır diyerek sabretmeye çalışıyorum inşallah Rabbim gözyaşlarımızın ve sabrımızın mükafatını tez zamanda verir arkadaşım üzme kendini herşey olscağına varıyor...
kızlar ben birazdan çıkıcam bu kezde tüp bebek merkezindeki doktor kontrol edicek nolur dualarınızı eksik etmeyin bide enfeksiyon çıkmasın...
off hiç sorma canım ya sinirden çatlıyorum vallabugün adetin 20.günü hormonlara bakılacak ve smear yapılacaktı... Önce benim diğer kan sonuçlarıma baktı gayet güzel dediler sonra eşimin sonuçlarına baktılar sonuçlar düşük bide enfeksiyonu devam ediyor dediler ... neyse hormon için kan verdim geldim smear yapılacak akıntın fazla bu şekilde yapamam eşinden enfeksiyon almış olabilirsin önce bi fitil vericem onları kullan sonra yapalım dediler . Tüp bebek merkezini aradım enfeksiyon varsa tüpte yapmamız zorlaşır önce enfeksiyonu bitirmek lazım akşam gelin bide biz muayene edelim dediler bakalım akşam orayada gidicem ... Bu arada eşime de çok sinirliyim üzülmekten başka bişey yapmıyor deli ediyor beni sigarayı bırak diyorum daha çok içiyor keçiboynuzu yaptım arı sütü aldım yok içmiyor yemiyor ya bi çaba göster dimi onu da yapmıyor benim moralimi bozmaktran başka bişey yapmıyor şimdi bide tüp masrafları çok olacak birsürü borcumuz var gel rapor çıkaralım devletten yapalım diyorum ona da yanaşmıyor bizim o kadar vaktimiz yok görmüyormusun her geçen gün değerlerim düşüyor diyor o zaman ikimizde işten çıkalım onunla uğraşalım ne kadar zaman alır o falan diye söyleniyor ama artık bende sinir diye bişey kalmadı kardaizcim ya sadece üzülüp söyleniyor bir çaba harcamıyor deli olucam şimdi bende de enfeksiyon varsa bide onu bekliycez
Kızlar malesef hamile değilim beta hcg 2.00 çıktı doktor farlutal verdi 6 gün kullanacam adet olunca 9.cu günü doktora gideceğim yumurta takibi yaptırmak istediğimi söyledim bugün yine idrar testi yaptım yine pozitif çıktı yani silik anlamıyorum niye böyle oluyor hormonlarım benimle dalga geçiyor sanırım(( birde doktoruma eşimin gitmesinede gerek varmı diye sordum gerek olmadığını söyledi hayırlısı bakalım bundanda bi hayır çıkar inşallah benden bukadar bugün çok melankoliğim öpüyorum sizleri yanımda olduğunuz için iyikii varsınız...
bershkacimm cnm arkadasim lutfen uzme kendini... insanin elinde degil bu biliyorum ama hic bi zmn umudunu kaybetmee cunku Allah cok buyuk sanada bi evlat nasip edecektir insallah ama biraz daha zamana ihtiyaciniz var demekki... boyle dusun hep bebisin gelicek ve hep birlikte kutliycaz burda goruceksin cnm bnm... esinin ve senin agresif olmaniz gayet normal cunku stresli bi donemdesiniz ama yine ikiniz birlikte atlatmayi basaricaksiniz... erkekler kadinlara gore daha sinirli ve olumsuz oluyo malesefki... kadinlar herseyi alttan almali , sabretmeli malesefki... hem cinsim olarak seni cok iyi anliyorum ama uzulme demekten baska bisey gelmiyor elimden
birkere sevdimm cnmm cok sasirdim kan testinin negatif olmasina... yumurtlama takibi yaptir bncede insallah bu ay guzel haberini aliriz tatlimm durmak yook yola devam :)
kizlarr bnde bgn sabahin 9 da evden ciktim yeni eve gidiyorumm resmen anam agladigorumcemin eve alicaklari vardi bende 450 tl harcadimm bebege ve kendime bisey aldim gitti paralarr (
hakkında hayırlısı neyse o olsun güzelim. hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. kaldı ki öle olsa bile ne olur moralinizi yüksek tutun ve bir an önce iyileşip tedavinize başlayın canım. olmıcak ve olamaz diye bişey yok. Allahtan istemesini bilelim yeter ki.
menbeta canım fenalardaymışsın. bende bu ay aynı senin dediğin gibiydim. 3 gün hiç durmadı mübarek. tatlı matlı veya komposto falan ye iç bol bol. bi de ben gece rüyamda benim için diyorlar ki boğuluyor bu kız diyo biri. sonra gözümü bi açtım midemden su geliyo ağzıma nefesi zor alıyorum az kaldı ölüyodum. adet sancısı bide bana bunu yapıyo işte. rüyayla nası denk geldi anlamadım.
ah canım sorma yaaa.. sen daha cok etkılenıyormussun..ben oyle degılım... cok sukur. normalde tatlıya bayılırım.. hatta hlycım bana profıterol ısmarlayacaktuneyse sapmayayım konudan.. yıyemıyorum canım yaa.. dizlermdede derman yok.. tek ıstedıgım sade ekmek yemek.. taze taze.. ama frenlıyorum kendımı.. yenır mı ekmek aaaaa sısko olacam....
Allah senı... bız senı anlıyoruz canımmm :))))
inşallah canım Rabbim sabrımızın sonunda mükafatlandırsın bizleri ondan başka sığınacağımız isteyeceğimiz kimsemiz yok bu aciz kullarını da sevindirsin inşallah. Üzülme diycem ama dedim ya bende aynı şeyleri yaşadım diye sanki çocuğun elinden şekeri alınmış gibi oluyorsun anlıyorum seni inşallah en kısa sürede gönlünden geçen gerçeğin olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?