2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

inşallah adaçayı şifa olsun tatlım,bir de adet düzeni bozulduktan sonra kolay hamile kalınır diye bu forumlarda bir şeyler okudum,gerçek mi bilmem ama,hayatımda ilk kez böyle bir düzensizlik yaşadım,adet oldukm hamile kaldım,kimbilir belki de haklılık payı vardır,bakarsın ekim ayı bebiş getirir sana

canım yazdıklarını yeni okudum lütfen üzülme inşallah Rabbim senin için güzel kapılar açacak sana diyorum ama kendim uygulayamıyorum malesef çok adapte olmuştum şimdi çok üzülüyorum herşeyde bi hayır vardır diyerek sabretmeye çalışıyorum inşallah Rabbim gözyaşlarımızın ve sabrımızın mükafatını tez zamanda verir arkadaşım üzme kendini herşey olscağına varıyor...

breshkacım ne dıyebılırım sana... kendını uzmemeye calıs tatlım.... ıns su aralar bu dusuncelere dalmısken hamılesındır

tugcem gezmıs paracıklar harcamısss.. ohhhhhh ne guzell...

birkere sevdım canım ben cok sasırdım hamıle olmadıgına.. cızgı barız bellıydı... hayırlısı dıyelım... :26::26::26:

kızlar bu arada bennn cok kotuyum... ben boyle regl gormedım yaaa..... bıttım resmen. derman kalmadı hıcbıryerımde...

Canım benim ya inşallah öyle olur çok canım sıkılıyor gerçekten adaçayını bugünden başlıycam içemeye inşallah adetim doğal yoldan gelir ilk kez böyle birşey yaşıyorum canım inşallah bu düzensizliğin sonu hayırlı olur çok tşk ederim tatlım bebişini sağ salim kucağına al inşalalh bugün hastenede hamile bayanlardan gözümü alamadım hep kendimi hayal ettim gerçekten çok kutsal bir duyguyu yaşıyorsunuz inşallah sonuna kadar sağlıktan ayırmasın rabbim...

kızlar ben birazdan çıkıcam bu kezde tüp bebek merkezindeki doktor kontrol edicek nolur dualarınızı eksik etmeyin bide enfeksiyon çıkmasın...

hadı canım hayırlısı.... habersız bırakma bızlerı... Allah gonlune gore versın..

Sorma canım ya eşimle bende şoka girdik diyebiliriz hiç bir ay böyle çıkmamıştı yoksa niye umutlanayım ki...
Canım çok geçmiş olsun kekik kaynat iç çok iyi geliyor :)

canım hakkında hayırlısı olsun dualarımız seninle...

Kızlar işyerimin bilgisayarından smiley atamıyorum çok sinir bozucu bi durum duygularımı ifade edmeiyorum gibi geliyor inşalalh düzelir

Sorma canım ya eşimle bende şoka girdik diyebiliriz hiç bir ay böyle çıkmamıştı yoksa niye umutlanayım ki...
Canım çok geçmiş olsun kekik kaynat iç çok iyi geliyor :)

hayırlısı oyleymıs canım demekkı.. ama hala saskınım....

kekik ıyı gelıyor mu ki kız.. hıc te sevmem kokusunu... bu ay ki regl omru hayatımda ılk oldu... normal mı bılmem ama doktora gıdesım geldı... löp löp parcalar gelıyorr.. bögg yanı

inşallah canım Rabbim sabrımızın sonunda mükafatlandırsın bizleri ondan başka sığınacağımız isteyeceğimiz kimsemiz yok bu aciz kullarını da sevindirsin inşallah. Üzülme diycem ama dedim ya bende aynı şeyleri yaşadım diye sanki çocuğun elinden şekeri alınmış gibi oluyorsun anlıyorum seni inşallah en kısa sürede gönlünden geçen gerçeğin olur canım

kızlar ben birazdan çıkıcam bu kezde tüp bebek merkezindeki doktor kontrol edicek nolur dualarınızı eksik etmeyin bide enfeksiyon çıkmasın...

hakkında hayırlısı neyse o olsun güzelim. hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. kaldı ki öle olsa bile ne olur moralinizi yüksek tutun ve bir an önce iyileşip tedavinize başlayın canım. olmıcak ve olamaz diye bişey yok. Allahtan istemesini bilelim yeter ki.

menbeta canım fenalardaymışsın. bende bu ay aynı senin dediğin gibiydim. 3 gün hiç durmadı mübarek. tatlı matlı veya komposto falan ye iç bol bol. bi de ben gece rüyamda benim için diyorlar ki boğuluyor bu kız diyo biri. sonra gözümü bi açtım midemden su geliyo ağzıma nefesi zor alıyorum az kaldı ölüyodum. adet sancısı bide bana bunu yapıyo işte. rüyayla nası denk geldi anlamadım.

breshkaaaaaaaaaa canımm off bnde çok sıkıntılıyım ya.. bi yandan ev derdi bi yandan tüp bebek merkezi doktor sıkıntı stres amannnnnn böyle oldum artık canım ben kararımı vermek üzereyim tüp bebek merkeziyle ilgili ve sana diceklerim var face den veya özelden yazarım ama anca akşama birazdan çıkıcam... ıvı yle ilgili bazı tespitlerim var vazgeçtim ordan... sakin olmaya çalış derin nefes al sıkma kendini oluruna bırak.. sölemesi kolay yapması zor deme kendin için yapacaksın eğer kendini seviyorsan yaparsın yani... mesela ben kendimi çok seviyorum bana bişi olursa yaşayamam o yüzden sakin olmaya çalışıorum elimden geldiğince herşeyin hayırlısı hakkımızda canım konuşalım snle :)

canım hayırlısı olsun umarım test yanlıştır ve sen hamişsindir.. değilse de üzülme doktor kontrolündesin ama bnce eşin bi spermiogram versin derim ben...

tuğçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aldıklarınınn resmini koymazsan çatlarım darılırım süzülürüm büzülürüm bak

bu arada dünkü postuna yaazamadım kusura bkma canım kuppeye üzüldüm çok aklımda toparlayamadım.. valla seni çok benzetmiştim ama değilmişsin inşalalh buluşuruz görüşürüz kaynaşırız göbüşlerinizi severizz canım :)

AZRACIMMMMM bi gelse de şu organizasyonu yapsak artık gelmek isteyenlerle bi görüşsek ii olur dimi

kızlarrrr nasılsınız? ben çok yorgunum.. birazdan yine ev bakmaya gidicez hayırlısı inşallahhh :)

ah canım sorma yaaa.. sen daha cok etkılenıyormussun..ben oyle degılım... cok sukur. normalde tatlıya bayılırım.. hatta hlycım bana profıterol ısmarlayacaktu neyse sapmayayım konudan.. yıyemıyorum canım yaa.. dizlermdede derman yok.. tek ıstedıgım sade ekmek yemek.. taze taze.. ama frenlıyorum kendımı.. yenır mı ekmek aaaaa sısko olacam....

anamm profiterol dedin canımı yaktın kavurdunnnnnnnnn nasıl canım istedi bakkkkkk

gel de beraber yiyek :)

ne güzel ifade etmişsin canım bende şekeri alınmış çocuk gibiyim inşalalh herşeyin hayırlısı ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…