- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.741
breshkaaaaaaaaaa canımm off bnde çok sıkıntılıyım ya.. bi yandan ev derdi bi yandan tüp bebek merkezi doktor sıkıntı stres amannnnnnböyle oldum artık canım ben kararımı vermek üzereyim tüp bebek merkeziyle ilgili ve sana diceklerim var face den veya özelden yazarım ama anca akşama birazdan çıkıcam... ıvı yle ilgili bazı tespitlerim var vazgeçtim ordan... sakin olmaya çalış derin nefes al sıkma kendini oluruna bırak.. sölemesi kolay yapması zor deme kendin için yapacaksın eğer kendini seviyorsan yaparsın yani... mesela ben kendimi çok seviyorum bana bişi olursa yaşayamam o yüzden sakin olmaya çalışıorum elimden geldiğince herşeyin hayırlısı hakkımızda canım konuşalım snle :)
canım hayırlısı olsun umarım test yanlıştır ve sen hamişsindir.. değilse de üzülme doktor kontrolündesin ama bnce eşin bi spermiogram versin derim ben...
tuğçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aldıklarınınn resmini koymazsan çatlarım darılırım süzülürüm büzülürüm bak
bu arada dünkü postuna yaazamadım kusura bkma canım kuppeye üzüldüm çok aklımda toparlayamadım.. valla seni çok benzetmiştim ama değilmişsininşalalh buluşuruz görüşürüz kaynaşırız göbüşlerinizi severizz canım :)
AZRACIMMMMM bi gelse de şu organizasyonu yapsak artık gelmek isteyenlerle bi görüşsek ii olur dimi
kızlarrrr nasılsınız? ben çok yorgunum.. birazdan yine ev bakmaya gidicez hayırlısı inşallahhh :)
anamm profiterol dedin canımı yaktın kavurdunnnnnnnnn nasıl canım istedi bakkkkkk
gel de beraber yiyek :)
bershkacimm cnm arkadasim lutfen uzme kendini... insanin elinde degil bu biliyorum ama hic bi zmn umudunu kaybetmee cunku Allah cok buyuk sanada bi evlat nasip edecektir insallah ama biraz daha zamana ihtiyaciniz var demekki... boyle dusun hep bebisin gelicek ve hep birlikte kutliycaz burda goruceksin cnm bnm... esinin ve senin agresif olmaniz gayet normal cunku stresli bi donemdesiniz ama yine ikiniz birlikte atlatmayi basaricaksiniz... erkekler kadinlara gore daha sinirli ve olumsuz oluyo malesefki... kadinlar herseyi alttan almali , sabretmeli malesefki... hem cinsim olarak seni cok iyi anliyorum ama uzulme demekten baska bisey gelmiyor elimden
birkere sevdimm cnmm cok sasirdim kan testinin negatif olmasina... yumurtlama takibi yaptir bncede insallah bu ay guzel haberini aliriz tatlimm durmak yook yola devam :)
kizlarr bnde bgn sabahin 9 da evden ciktim yeni eve gidiyorumm resmen anam agladigorumcemin eve alicaklari vardi bende 450 tl harcadimm bebege ve kendime bisey aldim gitti paralarr (
Canlarim bu maceraya sizlerle basladim..mutlulugumuda uzuntumu de sizlerle yasadim hep..hamile oldugumu ogrendigim gun dunyalar benim olmustu..ne kadar mutlu olmustuk tum topic.. Kardesim gibisiniz artik..bugun kontrol gunumdu..ikili test zamanimiz gelmisti..ultrasonu acinca doktor bir izdirabin icinde bulduk kendimizi..bebegimizin kalbi durmus canlarim..benim bu acimi anlatmamin tarifi yok.. Bebek alindi hastaneden ciktik..her zamanki gibi aklimdasiniz..acimi sizlerle paylasmak istedim..iyi oldukca ugrarim buraya..hepinizi cok seviyorum.. Dualarinizi eksik etmeyin..allaha emanet olun..
kankitommmmmmmmmmm özledim seniiiiiiiiiiiiii
ah canım sorma yaaa.. sen daha cok etkılenıyormussun..ben oyle degılım... cok sukur. normalde tatlıya bayılırım.. hatta hlycım bana profıterol ısmarlayacaktuneyse sapmayayım konudan.. yıyemıyorum canım yaa.. dizlermdede derman yok.. tek ıstedıgım sade ekmek yemek.. taze taze.. ama frenlıyorum kendımı.. yenır mı ekmek aaaaa sısko olacam....
bende iştahsızlık ve sancı çok oluyo. hiç durmadan 3 gün sürüyor çekilcek gibi değil.
anlayamıyorum ki karnımın acıktığını öğünüm gelince bişeyler yiyorum. bu yüzden majezik içiyorum. aslında ilaç içmek istemiyorum ama beni çok yıpratıyo.
Zannetmem canım bende bu şans varken öle bişi olmaz eşim üstüne basa basa sordu canım kesinlikle gerek yok dedi şimdi regli olunca ben yumurta takibi yaptırcam olmazsa ozaman isteyebiliriz dedi bilmiyorum ki canım bakacağız önümüzdeki günlere bişi sorcam canım adetin 9.cu günü çağırması normalmi sanki ben 5.ci günü diye biliyordum :26:
gelemeyecegımı bılıyorsunya nasıl gel dıyon senı gıdı senı....
aslında yakın olsak atlar gelırdım. ev bakarken yardımcı ollurdum tabeeeee ıstersennn.. sonra bır mola verıp tatlımızı yerdık..
kankiton yesin seni emi.
bakıyım kızım işte maltepeden bi ev sana ala alaaaaa
aşk olsun menbetaaaaaaaaaaaaaaakalbimi kırdın keşke gelsen gelebilsen veya yakınlarda olsan vallaha ev de bakardık tatlıda yerdik yemekte gezerdik de vallaha süper olurdu hmde keşke bursalara geri dönsenn süper olur valla
bursada olsam bulusmanıza bıle gelırdımm... cok kıskanıcam sızı.. bilin bunu..
ha bu arada ev işi ne oldu buldunuz mu bırseyler
gelmezsen ayıp olurduuuuuubursaya gelsenizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee süper olmaz mı:13::13:
ay anam adamın işi çıkmış bakamadık yine
Allah gönlüne göre versın ınsallah bershkacımm dönünce hemen yaz bızee merak ederız bakk... Allahımmm bershkama hayırlı haberler almayı nasıp et ınsallahhhh...inşallah canım Rabbim sabrımızın sonunda mükafatlandırsın bizleri ondan başka sığınacağımız isteyeceğimiz kimsemiz yok bu aciz kullarını da sevindirsin inşallah. Üzülme diycem ama dedim ya bende aynı şeyleri yaşadım diye sanki çocuğun elinden şekeri alınmış gibi oluyorsun anlıyorum seni inşallah en kısa sürede gönlünden geçen gerçeğin olur canım
İnanın dualarım hep sızlerleee ... Hamıs oldugunuzda bugunlerı konuşuruz artık neler atlattık dıyeee az kaldı azz :)inşallah canım ya dua et bol bol bana yumurta takibi olursa iyi olursa en azından kendimixi germeyiz yumurtladıkmı yumurtlamadıkmı diye
tuğçeeeeeeeeeee napıosunn aşağıda ayol çabukk resimleri yükle neler aldın çatlıcammmmmmm
kız resım yoookkkkk
cnm sımdı bıttı album yaptım profılımden bak :)
ah canımcım aslında kocamda dusunmuyor değil.. bende cok ıstıyorum.. bakıcaz artkın...
hay Allah.. hayırlısı.. bende ne cabuk gıttı geldı dedım....
Allah gönlüne göre versın ınsallah bershkacımm dönünce hemen yaz bızee merak ederız bakk... Allahımmm bershkama hayırlı haberler almayı nasıp et ınsallahhhh...
İnanın dualarım hep sızlerleee ... Hamıs oldugunuzda bugunlerı konuşuruz artık neler atlattık dıyeee az kaldı azz :)
cnmmmm geldımmm hemen yukluyorum resımlerı cektım bıle :)
kızlarr bnm albüm tamamdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?