2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Zannetmem canım bende bu şans varken öle bişi olmaz eşim üstüne basa basa sordu canım kesinlikle gerek yok dedi şimdi regli olunca ben yumurta takibi yaptırcam olmazsa ozaman isteyebiliriz dedi bilmiyorum ki canım bakacağız önümüzdeki günlere bişi sorcam canım adetin 9.cu günü çağırması normalmi sanki ben 5.ci günü diye biliyordum :26:

anamm profiterol dedin canımı yaktın kavurdunnnnnnnnn nasıl canım istedi bakkkkkk

gel de beraber yiyek :)

gelemeyecegımı bılıyorsunya nasıl gel dıyon senı gıdı senı....

aslında yakın olsak atlar gelırdım. ev bakarken yardımcı ollurdum tabeeeee ıstersennn.. sonra bır mola verıp tatlımızı yerdık..

inşallah canım ya dua et bol bol bana yumurta takibi olursa iyi olursa en azından kendimixi germeyiz yumurtladıkmı yumurtlamadıkmı diye

cnm acını hatırlatmak istemem . bir kaç gündür uğrayamadım. şimdi bir bakayım dedim. çok üzüldüm arkadaşım. Rabbim dayanma gücü versin. sen çok iyi anlıyorum. bende burda duyurmuştum hamile olduğumu ve yine sizlerle paylaşmıştım bebeğimi kaybettiğimi. ben dört kez yaşadım aynı acıyı. hiç unutulmuyor ama insan bu acıyla yaşamayı da öğreniyor. Rabbim sabır ihsan etsin sana. en kısa zamanda toparlan arkadaşım.

bende iştahsızlık ve sancı çok oluyo. hiç durmadan 3 gün sürüyor çekilcek gibi değil.
anlayamıyorum ki karnımın acıktığını öğünüm gelince bişeyler yiyorum. bu yüzden majezik içiyorum. aslında ilaç içmek istemiyorum ama beni çok yıpratıyo.

bende agrı kesıcı kesınlıkle almıyorum.. nedense hıcbır turlu hap kullanmıyorum.. basım agırsa bıle agrıyı cekıorum ama hap almıyorum.. boyle hasta bır ınsanım ıste.. hapa karsı alerjım var

hakkınızda hayırlısı olsun cnım :) bnce geç çağırmış ama bilemem şimdi bişi diip kafanı karıştırmayayım...

aşk olsun menbetaaaaaaaaaaaaaaa kalbimi kırdın keşke gelsen gelebilsen veya yakınlarda olsan vallaha ev de bakardık tatlıda yerdik yemekte gezerdik de vallaha süper olurdu hmde keşke bursalara geri dönsenn süper olur valla

kankiton yesin seni emi.
bakıyım kızım işte maltepeden bi ev sana ala alaaaaa

ye beni ... beni yeeeeeeee

canikom maltepe geride kalıyor yaa kozyatağıında olsa süper olur ama

tuğçeeeeeeeeeee napıosunn aşağıda ayol çabukk resimleri yükle neler aldın çatlıcammmmmmm

bursada olsam bulusmanıza bıle gelırdımm... cok kıskanıcam sızı.. bilin bunu..

ha bu arada ev işi ne oldu buldunuz mu bırseyler

Son düzenleme:
gelmezsen ayıp olurduuuuuu bursaya gelsenizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee süper olmaz mı:13::13:

ay anam adamın işi çıkmış bakamadık yine

ah canımcım aslında kocamda dusunmuyor değil.. bende cok ıstıyorum.. bakıcaz artkın...

hay Allah.. hayırlısı.. bende ne cabuk gıttı geldı dedım....

Allah gönlüne göre versın ınsallah bershkacımm dönünce hemen yaz bızee merak ederız bakk... Allahımmm bershkama hayırlı haberler almayı nasıp et ınsallahhhh...

inşallah canım ya dua et bol bol bana yumurta takibi olursa iyi olursa en azından kendimixi germeyiz yumurtladıkmı yumurtlamadıkmı diye
İnanın dualarım hep sızlerleee ... Hamıs oldugunuzda bugunlerı konuşuruz artık neler atlattık dıyeee az kaldı azz :)
tuğçeeeeeeeeeee napıosunn aşağıda ayol çabukk resimleri yükle neler aldın çatlıcammmmmmm

cnmmmm geldımmm hemen yukluyorum resımlerı cektım bıle :)

kızlarrr bugün benim adetimin 16.günü biz 14.gününde ilişkiye girdik 2 gün geçti yani bugün 2 damla pembe bir kan gelmiş benden ve acayip sancım varr sizce ne olabilirr bilgisi olan varmı ?????

ah canımcım aslında kocamda dusunmuyor değil.. bende cok ıstıyorum.. bakıcaz artkın...

hay Allah.. hayırlısı.. bende ne cabuk gıttı geldı dedım....

inşallah gelirsiniz canımm :)

tuğçeeeeee bayıldım bayıldımmm.. Allah ım sağlıkla giymesini nasip etsinn... benim favorimm robdöşambr lı takımmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…