2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

inşallah gelirsiniz canımm :)

tuğçeeeeee bayıldım bayıldımmm.. Allah ım sağlıkla giymesini nasip etsinn... benim favorimm robdöşambr lı takımmm :)

cnmm cok saolll... Daha ıyılerı sızlere nasıp olsun ınsallah :) Cok az kaldı sızde eklıyeceksınız boyle fotolarıı Allahın ıznıylee :) Yaa ben bekarkende bebek elbıselerıne bakmaya bayılıyodum bılıomusunnnn sımdı almak cok zor oluyomus bakması guzelmıs :)

cıcekkkk kızlara gore o kadar cesıt varkıı erkege o kdr bulamıyosun Helekı ben pembe delısıyımm o yuzden kızım olsun cok ıstıyodum amaa hep hayırlısı dıyodum yınee oglusum gelıyomuss :) Cok sukur sag salım dogsun baska bısye ıstemıyorumm... Aldıklarının resımlerını eklesenee bakalımm super olur valla :)
Buarada ıyı dıleklerın ıcın cok saol cnm bnm

canım eklemeyi yapamıyorum ya epey ugrasıyorum ama olmuyor bebek kıyafetlerinin hepsi cok güzel ama kız cocugu icin daha güzel elbiseler kıyafetler var bir tane pembe patik aldım cok güzel insallah güzel günlerde giydirmek nasip olur rabbim burdaki arkadaslarımıza da nasip eder insallah onlarla da konusuruz böyle seyleri

çiçekkkkkkkkkkkkkkkkk canım nerelerdesin sen yahuuu... kaç kere söledim seni burda ... nasılsın canım merak ettim seni iyisinizdir inşallah :) özlettinnnn !

aminn canım inşallahhh :) bnde öyleydim bebeklere saldıran sokakta görünce öpen koklayann bebek kıyafetlerine bakıp ağzının suyu akan bi tiptim yani hala öleyim ama bu sefer bunları yaşarken biraz içim buruk canım acıyo

cnmm ne yaptın cabuk anlat ne dedı dr ?

amaan sorma canım yeni gelebildik eve bi trafik bi trafik yolda geçti vakit ... doktor güzel şeyler söyledi moralim yerine geldi çok şükür yaa yalnız bişey moralimizi bozdu o da geçer dedi normalde ayda 1 tane yumurta atılması gerekiyormuş ben geçen ay 4 tane atmışım ( soğan kürü yapmıştım ) işe yaramayan bi yumurta kiste dönüşmüş 2-3 cm kadarmış şuan ama adetle atarsın büyük ihtimal dedi . Yumurtalar rahim hepsi çok güzelmiş akıntı içinde kataterle bi ilaç verdi şimdi temizliyorum içeriyi dedi antibiyotik ve fitil verdi o da aynısını gösterdim bugün aldım diye o zaman 1 hafta onları kullan dedi aşılamada da şansımız varmış ama biz tüpü tercih ettik bu ayın 20.sinde hastalanmam gerek ilk gün arayacağım bismillah diyip başlayacağız bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah olur

Son düzenleme:

[/QUOTE]

ayyy gercekten mi hülya cım cok tesekkür ederim canım ben de yoklugum fark edilmez diye giderken yazmamıstım memlekete gittim 15 gündür ordaydım bugün geldim iyiym cok sükür gecmisi okuyamadım baya geri de kalmısım sen nasılsın tasındın mı canım[/QUOTE]

ayy aşk olsunn neden yokluğun belli olmasın canımm aaaaaaaa vallahi merak ettim seni iyi olmanıza sevindim canım :) ohh gittin gezdin geldinn demekk iyi yapmışsın :)

yok be güzelim daha ev bulamadımm bu gidişle de bulamıcam hayırlısı olsun bakalımm... ama önümüzdeki ay tüpe başlıcam kesin

ayyy gercekten mi hülya cım cok tesekkür ederim canım ben de yoklugum fark edilmez diye giderken yazmamıstım memlekete gittim 15 gündür ordaydım bugün geldim iyiym cok sükür gecmisi okuyamadım baya geri de kalmısım sen nasılsın tasındın mı canım[/QUOTE]

ayy aşk olsunn neden yokluğun belli olmasın canımm aaaaaaaa vallahi merak ettim seni iyi olmanıza sevindim canım :) ohh gittin gezdin geldinn demekk iyi yapmışsın :)

yok be güzelim daha ev bulamadımm bu gidişle de bulamıcam hayırlısı olsun bakalımm... ama önümüzdeki ay tüpe başlıcam kesin [/QUOTE]

artık karnım büyüdügü için rahatsız oluyorum gecen günde midemi üsütmüstüm öldüm sabaha kadar yatamadım valla biri bitiyor digeri baslıyor sikayetlerin yine de cok sükür .Kısmet canım insallah gönlüne göre bir ev bulursun kesin mi tüp bebek yaptıracağın hyc cım bakarsın gerek olmadan hamis kalırsın

canımmm benim çok teşekkür ederim..aynı acıyı yaşamışız..yaşayan daha iyi anlar..canımdan can gitti..hiç kolay değil..her gün ağlıyorum..aklıma gelince çok kötü oluyorum..sanki bu acıyı yine yaşayacakmışım gibi korkuyorumm..en büyük hayalim, en büyük kabusum oldu..inşallah sizlerin sayesinde atlatacağım bu durumu..benim için dua edin lütfen..hiçbir şeye hevesim kalmadı..ne hayallerim vardı hepsi uçtu gittii..Allahım kimseye yaşatmasın

ayy tugce hepsine tek tek tek baktım canımm.. Allah ıyılıkle guzellıkle gıydırmeyı nasip etsın...

cnmm kistten hıc korkmaaa bı arkadasım kıstı oldugu halde hamıle kalmıştı ama onun dısında yazdıkların cok guzel hadı bakalım aşılamayla tutarmıs bıdee valla partı verırız topıkte :)

yaaa nıye canın acıyomuş hıcde acımıycakk kızdırma benıı yıgenımede gıdıp alıcaksın daha guzellerını... deme oyle bakkkkkkkkkkkkkk

ben sana hıcccc kıyamam guzel arkadasımm... cok zor bısey ama verende alanda Allah ne dıycezkı bol bol dua et sabır dıle Allahtan ve bı kaç ay sonra Allahım sana saglıkla bebısını once gobusune konmayı sonrada kucagına almayı nasıp edıcek ınsallahhhh moralını yuksek tut kuppecımm.. Sen hepımıze en ıyı destegı verenlerden bırısınnn o yuzden sımdı kendıne ver bu destegıı lutfen dusunmemeye calıs bıseylerle oyalan
ayy tugce hepsine tek tek tek baktım canımm.. Allah ıyılıkle guzellıkle gıydırmeyı nasip etsın...
amınn menbetacım Allahım tez zmnda sızlerede nasıp etsın ınsallah

artık karnım büyüdügü için rahatsız oluyorum gecen günde midemi üsütmüstüm öldüm sabaha kadar yatamadım valla biri bitiyor digeri baslıyor sikayetlerin yine de cok sükür .Kısmet canım insallah gönlüne göre bir ev bulursun kesin mi tüp bebek yaptıracağın hyc cım bakarsın gerek olmadan hamis kalırsın[/QUOTE]

olsun be güzelimm ne güzell bebeğin varlığını hatırlatıyor sana.. inşallah ev mevzusunu hallederim valla yaa bakalımm kısmet :) canım tüp kesinleşti artık hayırlısı olsun.. normal yoldan olmayaack diye hep içime doğuyordu zaten :)

yaaa nıye canın acıyomuş hıcde acımıycakk kızdırma benıı yıgenımede gıdıp alıcaksın daha guzellerını... deme oyle bakkkkkkkkkkkkkk

ayy amann öyle iştee boşverr bi melankoli geldi dokkundu gider birazdan :)

canımm fıstığım datlummmm Allah ım sana tekrar nasip edecek bebeğini ve bu sefer sağlıkla kucağına almayı da nasip edecekk inşallahhhhhhh... biraz sabır canımm.. Allah ın merhameti sizinle olsun inşallah ..

KUPPEMMMMM canim arkadasim benim msjini gorunce bi an kendime gelemedim ne diycegimi bilemedim sana tarif edebilmem mumkun degil o anki halimi.anca simdi toparladim kendimi. Sakin kendini yipratma kuzucum sen iyi ol bebisin yine seni bulucak buna inan allahin izniyle kabusa donustugunu soledigin hayellerin gercek olucak yeterki sen iyi ol kuzucum dualarim hep seninle canim benim

inşallah canım valla bi hamile kalayım ilk burda söyleyeceğim zaten belki kocamdan önce size söylerim ( kocam test yapacağım zamanlar benden çok testin başında bekliyor da

cnm biliyorum acın çok taze. ve aradan uzun bir zaman geçsede hep yüreğin sızlayacak. ama inan bana yeniden bu mutluluğu yaşayacaksın. Rabbimin izniyle en hayırlı zamanda her şey yoluna girecek. meleğin kardeşini gönderecek sana. dualarım seninle arkadaşım.

dugceeeeeeeeeeeeeeeeee onlar ne güzel seyler öyle yaa bayyilldiiiiiiiimmmmm vallah... mavis mavis ne güzeller... ay helede o kirmizili olan ne güzel yaa.... güle güle kirletsin oglusun

ne gezme meraklisi bi kiz bu yaa ama bi türlü yanina uygun kimseyi bulamyior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…