- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.781
hayırlısı oyleymıs canım demekkı.. ama hala saskınım....
kekik ıyı gelıyor mu ki kız.. hıc te sevmem kokusunu... bu ay ki regl omru hayatımda ılk oldu... normal mı bılmem ama doktora gıdesım geldı... löp löp parcalar gelıyorr.. bögg yanı
Canım benim çok sağolbeni hemcinslerim daha iyi anlıyor sanırım ...inşallah isteyen bütün kullarına biran önce verir. Bazen çok bunalıyorum eşime güzellikle de anlatıyorum ama çok inat bir adam yaa 7 yıldır birlikteyiz tanıyamamışım gerçekten az önce bana telefon açmış yeni bir tüp bebek merkezi daha bulduğunu anlatıyor adam o kadar üşengeç ki ben hiç çaba sarfetmeyim istediğim hemen olsun diyor gene sinirlendim neyse telefonum var dedim kapattım ... rahimde enfeksiyonu araştırdım biraz inşallah yoktur yaa varsa hamile kalma oranı çok düşük hamile kalınsa da düşük yapma ihtimali çok yüksek diyelimki hamile kaldın ilaçla gebelik devam etti o zaman da erken doğum riski var ve ne olursa olsun bebek rahimdeki enfeksiyondan etkileniyormuş. Akşam 5 gibi çıkıcam doktora inşallah yoktur varsa da bu kullanacağım ilaçla biter ....
o nassi bi tarif öyle?? löp löp
löp löp
canım bizim oraların bi lafı vardır el elin eşeğini türkü çağırarak ararmış diye bunlarınki de o hesap umursamamış aramamışlar bide üstüne kendileri kullanmışlar amaaann yaa valla bazen evlendiğime pişman olduğum zamanlar oluyor bunlar yüzünden herkeste ayrı bir dert ne isterler anlamadımki ne diye uğraşırlar herkes mutlu olsun yaa valla Allah bana bir evlat nasip ederse ben böyle bi kaynana olmam insan görünce şimdiden karar veriyor bizimkilerin de seninkinden eskik kalır yanı yok ama sorsan birer melekler .... Sen Allaha duanı et sana sabır versin elbet bugünlerde geçer onlarda pişman olurlar inşallah yani ben öyle umut ediyorum ...
pıhtı pıhtı oldu mu ????????????
hayiiiiiirrrrrrrrrrr löp löp daha güzel oldu... naptin kuzu günün nasil gecti??
ay kalkcam be de simdi cicegimin topragini degistircem... kiz bi tane orkidem var ama teyzesi bi görsen cok tatli...kocis almis bana gecen hafta isteyip duruyordum ya.. ama bi kac tane acmamis cicegi döküldü yok üzüldüm yaaa neden ki acep... gerci iyi normalde bi sorun yok simdilik insallah sever beni
nasıl ıstersen.. napim canım butun gun evde yan gelıp yattım. yalnızlıgın tadını cıkarayım dedım. ev bosaldıgı gun regl oldum. kocamla aramız bozuk bu yuzden.. bu ayımda cok sancılı gectı. ama bıtmek uzere.. genel olarak iyim..
ay canım kocanın sana cıcek almasına cook sevındım.. bende severım cıceklerı ama cansız olanlarıkız ben hıc bakamıyorum cıceklere kuruyup gıdıyor. sevmıyorumda o yuzden onlar bana küsüyor. alınıyor. hıssedıyor . kuruyorlar..
senın cıcegın senı sever ıns.. baksana sende sevıyorsun
sevsin kiizz kurumasin cok üzülürüm.. degistirdim ikisini de biri de cicek acmiyor ama ortasi mor cok tatli..
kis o regl dönemi epeyce sancili geciyor.. erkekler icin de yazik
dugceeeeeeeeeeeeeeeeee onlar ne güzel seyler öyle yaa bayyilldiiiiiiiimmmmm vallah... mavis mavis ne güzeller... ay helede o kirmizili olan ne güzel yaa.... güle güle kirletsin oglusun
kurumasın tabe. baksana onu seven bırı var :)))
evet canım aynen oyle.. kocamda erkenden yattı.. nasıl olsa mesaıye kalamayacakya
regencimmm cok saol :) ay neler var bi gorsenn hepsini almak istiyo insann... ben hamis degilken dayanamayip bi tulum almistim ama kiz tulumu oldugundan patladi gitti :))
canım tuğçem benimm..ne güzel yazmışsın..amin inşallah dediğin gibi olur..size destek vermek bana mutluluk veriyor, her zaman yanınızdayım inan ki..Allahım sana kolay bir doğum nasip eder inşallah..sağlıklıca bebeğini kucağına alırsın..bende atlatacam elbet..beni merak etmeyin..çok seviyorum senii benn..çok sağol fıstığım..ben sana hıcccc kıyamam guzel arkadasımm... cok zor bısey ama verende alanda Allah ne dıycezkı bol bol dua et sabır dıle Allahtan ve bı kaç ay sonra Allahım sana saglıkla bebısını once gobusune konmayı sonrada kucagına almayı nasıp edıcek ınsallahhhh moralını yuksek tut kuppecımm.. Sen hepımıze en ıyı destegı verenlerden bırısınnn o yuzden sımdı kendıne ver bu destegıı lutfen dusunmemeye calıs bıseylerle oyalan
aminn hülyacımmmm..inşallah beraber yaşayacağız bu mutluluğu tekrar..iyiki varsınız ya..desteğin için sağol canım arkadaşım benimcanımm fıstığım datlummmm Allah ım sana tekrar nasip edecek bebeğini ve bu sefer sağlıkla kucağına almayı da nasip edecekk inşallahhhhhhh... biraz sabır canımm.. Allah ın merhameti sizinle olsun inşallah ..
ahh azram ah..sana o mesajı yazarken beni görmeliydin..senden önce tatlicadim ile konuştum, çok kötü oldum, o yüzden seni arayamadım mesaj attım..o bizim bebişimizdi, azra ve tatlicadi teyzesinin prensesiydi belki..ama vadesi bu kadarmış ne yapalım..inşallah yine aynı mutluluğu yaşarızzz..sizleri çok seviyorummmmKUPPEMMMMM canim arkadasim benim msjini gorunce bi an kendime gelemedim ne diycegimi bilemedim sana tarif edebilmem mumkun degil o anki halimi.anca simdi toparladim kendimi. Sakin kendini yipratma kuzucum sen iyi ol bebisin yine seni bulucak buna inan allahin izniyle kabusa donustugunu soledigin hayellerin gercek olucak yeterki sen iyi ol kuzucum dualarim hep seninle canim benim
canımmmmmmmsın deryammmmm ya..inşallah dediğin gibi olur..meleğim kardeşini gönderir..dualarınıza çok ihtiyacım var..Allah sizlerden binlerce kez razı olsun..cnm biliyorum acın çok taze. ve aradan uzun bir zaman geçsede hep yüreğin sızlayacak. ama inan bana yeniden bu mutluluğu yaşayacaksın. Rabbimin izniyle en hayırlı zamanda her şey yoluna girecek. meleğin kardeşini gönderecek sana. dualarım seninle arkadaşım.
aaa yazik yaadam ne hayaller kurmustur millet gidecek ev bize kalacak, tura cikacagiz felan da filan gel de küsme
ama anlamadigim su, sanki senin elinde olan bir sey alla alla.. benimki de farkli sayilmaz yani.. al birini vur ötekine...
yaa ben de mavis mavis alayim insallahama kirmizi da cooooook güzel.. cok yakiscaakkkk... olsun ya o tulumu da evde giydirirsin kimseler görmeden canim
evet canım aynen katılıyorum sana.. zor duruyor ınan kı.. telefonda bıle hergun soruyor.. bıttı mı ne zaman bıter.. kafayı yıcekbu ne meraktır yaaa.. ama onada hak verıyorum. bu ay evımız cok doluydu. gelen gıden coktu.. adamın yuzunu unuttum yaaa
kuppe nasilsin fistigim???
iyiyimmm canımmmmm,sen nasılsınnn..nasıl giidiyooo..çok uzak kaldım burdan..
iste canim yaa... ic güveysinden hallicebiliyorsun belki okumussundur.. son günlerim her zamanki gibi, kayganatör olayiyla doluydu. ay bazen düsünüyorum, onlar olmasa hayatim bombos olurdu diye neyse ya.. hayat iste kuzum insan gülüp gecmezse olmuyorki.. hayatta her sey insan icin..
aslinda uzak kalan benim yaa... benimki yillik izninde.. daha iki hafta evde.. allahtan laptop da var yaa..
ay o hatun hala seninle uğraşmaktan sıkılmadı mı yahu..Allahım yardımcın olsun kuzu ya..eşin evdeyseee pc yi boşver sen, onunla vakit geçirmeye çalışş..pcnin başından kaldıracak birşeyler bull yawrum ya..hayret birşeysin
az önce menbetaya da dertlendim canimcim yaa... adami kandircak hiic bir sey yok ki yaaaaanianasinin oglu iste.. isine geleni yapiyor.. yok kuzum yok.. eskiden cevredikler hep konusurdular ne bileyim söyle cilve böyle naz, iste erkek dayana,az hayir diyemez felan filan.. peeeehhh nerde.. bilmiyorum belki de devir degisti, ya da memleketten dolayi.. adam benden önce görmüs sanirim hepsini sökmüyor bir sey.. sadece cilve degil, kavga da keza öyle :44::44::44::44: sasirdim vallah..
yaa o hatun halen ugrasiyor bu sefer suc bastirmak icin ugrasti yani kisisel bi sorundandolayi degil.. o yüzden affettimay gülüyorum simdi ama haftasonu cok sinir olmustum..
sen daha iyisin degil mi canim?? esin nasil?? havalar güzel kiz halen oralarda cikin hava alin, burda biz boguluyoruz :95::95::95:
seninkilere ben akıl sır erdiremiyorum..senin gibi gelini bulduklarına dua etsinler bence..kimse çekemez bu kadar yükü..ama sen kendince güzel geliyorsun haklarından vallahi..afferin regen..
regenim ya gezmektende sıkıldım ben artıkk..eve kapanıp biraz kendimi dinlemek istiyorum artıkk..saolsun arkadaşlar geliyorlar geçmiş olsuna..onlarla kafam dağılıyor daha iyi hissediyorum kendimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?