2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kızlar birşey sormak istiyorumm... siz de böyle bişey yaşadınzmı diyee... benm adetime 13 gün var ve bikaç gündür devam ediyo göğsümdeki şişlik ağrı yani dokunamıoyurm bile o kadar kötü durumdalar... yumurtlama yzzünden desem değil çnkü her ay böyle bişey olmuyo yani yumurtlama zamanı göğüslerim böyle tepki vermiyo... ya o kadar dolgunlar ki kabına sığmıyoo ve aşırı acıyolar... acaba hamilelik desem ama bu kadar öncesinden belirti olurmu ki ??? ne diyosunuz ?

ne gezme meraklisi bi kiz bu yaa ama bi türlü yanina uygun kimseyi bulamyior

bana diyene bakkkkkkkkkkkkkkkk asıl sen eve girmiyosun bee paso böylesin işte

yanıma senlen menbeta yakışır bu konuda... ammaaaa ben hakkımı kardaizcimden yana kullancam

dimi kankitommm ne zaman görüşüyozzzzzz

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canımm sen bebeğini mi kaybettin başın saolsun canım bnm yaa Allah sabır versin... söylediklerin çok doğru Rabbim hepimize hayırlısını nasp etsin..Belkide sağlıksızdı o yüzden gitti bebeğin... Allahım inşallah en kısa zamanda tekrar sağlıklı bi bebiş nasip eder sanada diğer tüm arkadaşlarıma da

benimde geçen ay başladı aynı şekide şişlik ve dokunduğnda acıma ama regl oldum şimdi 7 gün var günüme,hala devam ediyor göğüs olayı,birde iki gündür aşırı derecede akıntım geliyor.. haydi bakalım inş. sende bende tüm isteyenlerde hamileyizdir hayırlısından hemde..:)

buarada günaydın... :)

renewalllll kaçakkk nerdesin sen bakiim yoksun merak ettiriyosun kendini bi haber vermiosun

iyi misiniz?

canım yaa bi aydır annemdeyim saolsun bakıo bana geçen haftada tatile gittik işte gerçi bnm için pek tatil olmadı ama işe gelmekten iidir.... mide bulantılarım hala devam edio geçmedi maalesef bakalım inş tam 3 ay olunca geçer .... şimdilik bi sorun yk hralde bilmiorum en son doktora gittiğimde işte bebek baya olmuş herşyi eli kolu fln boyuda 3 cm dedi şuan bulantılardan pek kendisiyle ilgilenemiorum inş küsmez bana :) tek isteim biran önce düzelmek :) bebişte iidir heralde bulantılarım fln olduuna göre... baksana hiçbişi belli olmuo küppenin bebişinin biranda kalbi durmuş... Allahım sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inş... bn zaten başından beri hep sağlıklızsa düşer inş diodum ama şimdi bu kadar zaman bulantı çektim sağlıklı olsun diorum yoksa bidaa en baştan başlamak zor gelio haftaya c.tesi ikili teste giricem inş onda da bişi çıkmaz bi aya kalmaz cinsiyetide örenirim heralde... bu arada bişi yiyemediim halde 2.5 kilo aldım 67.5 kilo oldum son aylara doğruda top gibi olurum artık

sen napıosun tüp bebek kararı vermişsin..inş hayırlısı olur senin için canım.. ben hep diodumda senin ikizin olcak öle içime doğuo die,belkide tüp bebek sayesinde biranda iki bebişin birden olur :)

hülya doktor reglinin 9.cu günü gel bi bakalım yumurtalıklarına dedi neyse bi gidimde zaten değiştirmeyi düşünüyorum adam iyi ama ben ısınamadım hemde rahat edemiyorum bayan doktor olsun istiyorum :)

Tuğçe ağzından bal damlıyo canın inşallah o günleride konuşacağız :)

Kuppecim canım arkadaşım yakında yine anneliği tadacaksın ve sağlıkla kucağına alacaksın buna yürekten inanaıyorum güzel gönlünü ferah tut sen....

canımm benimm tempolu geçmiş ne güzel :) Allah bebeğine de sana da sağlık versin cnaım.. kötü düşünmemeye çalış pimpiriklenmemeye çalış... kuppeciğime de Allah yardım etsin inşallah... kilo mevzusunu da boşverrrrrr bebeğin sağlılı olsunda doğumdan sonra Allah ın izniyle verirsin canım dert etme :)

evet cnm bnde breshka da tüp kararı aldık.. Allah yardımcımız olsun inşalalh tek seferde pozitifi görüp sağlıkla kucağımıza alırız inşallahhhhh... aminn canım inşallah çünkü bnde ikizim olsun istiyorumm inşallah nasip olur :)

canım 9. gün dediyse bi bildiği vardır herhalde.. inşallah ii sonuçlar alırsın canım :) için ısınmadıysa değiştir bnce doktoru o önemli :)

valla yakisirdik ama iste.. kader utansin hepimiz bi dagdayiz iste.. siz de kardaizle gezin ama gelip hava atmayin heee

günaydin gizzzllaaarrrrrrrr..........
ay her sabah böyle suratsiz bi hava karsilasmaktan biktim yaa... ayni bu memleketin insanlari gibi.. ne soguk vatan su almanya.. havasi da buna dahil hayir yani tamam kis gelir hava sogur, burda hep kapali hep kapali geirliyorm ama ben sicak memleketin cocuguyum

ahh ahhh keşke buralarda olsaydın be güzelim geliim alayım seni

hava atarmıyız atmazmıyız söz veremem

kuzu gel al da ucakla gel arabayla gel bu ya tuttun sacimdan götüryon ay saclarim hly yaaaa... tr'de uclarindan aldirayim dedim, böyle alti oval olsun diye, canim rahmetli anneannem de saclarin ne güzel olmuslar dediydi ama gerrizekkaaaaaaaaaali kuaför acayip kat verdi inceltti saci.. ben de gittim küt kestirdim ya sinirden :95::95::95::95: :84::84::84::84::84::84: zehir zikkim olsun o para ona aptal oglan, Allah nasil biliyorsa öyle yapsin, bir de dalga gectiya benle o en cok zoruma giden oldu pislik.....

inşallah canım ya bakalım inşallah herşey bir vesile Rabbim OL derse olacak inşallah :)

inşallah canım Allah gönlünüze göre versin ilk tedavide hemen başarılı olun inş.... ben kendi adıma ikizin çok zor olduğunu düşünüyorum..Bide bende ikiz olma ihtimalide vardı normalde rüyalarıma fln girdi iki tane çocuk :) kuzenimin ikizleri var ikiside çok güzeller ama onunla birlikte o zaman ikizin ne kadar zor olduğunu da gördüm..O yüzden Allah isteyene versin gerçekten :) bide çalışan için çok zor sen yine evdesin daa rahat bakarsın çocuklarına ama çalışan anne için ikiz çocuk tek bile zor bnm için... daa şimdiden onu nasıl bırakıp işe başlicaamı düşünüorum daa küçücükken

görüşücez inşallah kankitocummmmm...
bu hafta sonuna durumundan haberdar et beniii

valla yakisirdik ama iste.. kader utansin hepimiz bi dagdayiz iste.. siz de kardaizle gezin ama gelip hava atmayin heee

ayy bilemeyiz yavruuuu havamızı atarmıyık atmazmıyık kine

günaydın azracımmmm, nasılsın ??

ya kızlar bişe sorcam biz bebek için çalışmalara baslamıstık regl olmadan bi hafta önce sonra işte bu hafta regl oldum ama acayıp ıstahım acıldı canım bişeyler istio süreklı eşimde hamilesn bence dio acayip yıorum olabilirmi ya öle bişe benide huylandırdı nolur konu hakkında bılgısı olan bı cvp

görüşücez inşallah kankitocummmmm...
bu hafta sonuna durumundan haberdar et beniii

ayy bilemeyiz yavruuuu havamızı atarmıyık atmazmıyık kine

günaydın azracımmmm, nasılsın ??

Saol canim benim iyiyim demek aliskanlik olmus..... Sen nasilsin tatlim yeni avatarin cok güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…