- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.821
görüşücez inşallah kankitocummmmm...
bu hafta sonuna durumundan haberdar et beniii
ayy bilemeyiz yavruuuu havamızı atarmıyık atmazmıyık kine
günaydın azracımmmm, nasılsın ??
Saol canim benim iyiyim demek aliskanlik olmus..... Sen nasilsin tatlim yeni avatarin cok güzelll
siz simdi resim de koyarsiniz gezip tozduktan sonra... anaaaagideyim de bisikletle savasayim ben de bari
kuzu gel al da ucakla gel arabayla gel bu ya tuttun sacimdan götüryonay saclarim hly yaaaa... tr'de uclarindan aldirayim dedim, böyle alti oval olsun diye, canim rahmetli anneannem de saclarin ne güzel olmuslar dediydi ama gerrizekkaaaaaaaaaali kuaför acayip kat verdi inceltti saci.. ben de gittim küt kestirdim ya sinirden :95::95::95::95: :84::84::84::84::84::84: zehir zikkim olsun o para ona aptal oglan, Allah nasil biliyorsa öyle yapsin, bir de dalga gectiya benle o en cok zoruma giden oldu pislik.....
Gunaydin kızlarrrr
ne kadar kafa taktıysam artık bu gece rüyamda tüp bebek transferim yapılıyorduOff şimdide merkez hakkında çok kararsız kaldım inşallah nerde yaparsak yapalım ilk denemizde rabbim kucağımıza alacak bebekler nasip etsin bizlere
Renewal gelmiş canım hoşgeldin merak ettik seni ama çok şükür müde bulantın harici bi sıkıntın yokmuş sevindim.
canımmmmcanım bende özledim sizi valla :d tüp bebek için güvenilir yerlere gitmenizi tavsiye ederim kızlar... ii araştırın internetten fln hatta etrafınızda yaptıran varsa direk referansla gidin güvenilir olsun
renewalllcimmm hoşgeldin. amma mide bulantısıymış sendeki yahu. iyi olduğuna sevindim ama. özledik seni canımmm
breshka, canım doktor güzel şeyler sölemiş ne güzel bi de eşin herşeye olağan bakabilse...
inşallah canım Allah gönlünüze göre versin ilk tedavide hemen başarılı olun inş.... ben kendi adıma ikizin çok zor olduğunu düşünüyorum..Bide bende ikiz olma ihtimalide vardı normalde rüyalarıma fln girdi iki tane çocuk :) kuzenimin ikizleri var ikiside çok güzeller ama onunla birlikte o zaman ikizin ne kadar zor olduğunu da gördüm..O yüzden Allah isteyene versin gerçekten :) bide çalışan için çok zor sen yine evdesin daa rahat bakarsın çocuklarına ama çalışan anne için ikiz çocuk tek bile zor bnm için... daa şimdiden onu nasıl bırakıp işe başlicaamı düşünüorum daa küçücükken
görüşücez inşallah kankitocummmmm...
bu hafta sonuna durumundan haberdar et beniii
ayy bilemeyiz yavruuuu havamızı atarmıyık atmazmıyık kine
günaydın azracımmmm, nasılsın ??
haklısın aslında laf olsun torba dolsun diye iyiyim diyoruz gerçekte ne kadar iyiyiz biz bile bilmiyoruz.
ne olsun iyi işte. benimkiyle de msj laştık ama o para mevzusunu konuşmadık hiç zaten msj la olcak şey değil. öncekinden daha iyi olduğunu düşünüyorum avatarın beğendiğine sevindim canım.
sen nasılsın, eşin nasıl, son durumun nasıl canım. bende zaman uzayınca çocuk mevzusundan uzaklaşıyorum sanki yada ben öle hissediyorum.
aaaaaaaaaaaaa
iyi hatırlattın kızzz fotoğraf makinamıda alim yanıma buluşunca
haklısın aslında laf olsun torba dolsun diye iyiyim diyoruz gerçekte ne kadar iyiyiz biz bile bilmiyoruz.
ne olsun iyi işte. benimkiyle de msj laştık ama o para mevzusunu konuşmadık hiç zaten msj la olcak şey değil. öncekinden daha iyi olduğunu düşünüyorum avatarın beğendiğine sevindim canım.
sen nasılsın, eşin nasıl, son durumun nasıl canım. bende zaman uzayınca çocuk mevzusundan uzaklaşıyorum sanki yada ben öle hissediyorum.
aaaaaaaaaaaaa
Amin canimmm insallah ilk denemenizde bebisinizi kucaginiza alirsiniz.ne kadar kafa taktıysam artık bu gece rüyamda tüp bebek transferim yapılıyorduOff şimdide merkez hakkında çok kararsız kaldım inşallah nerde yaparsak yapalım ilk denemizde rabbim kucağımıza alacak bebekler nasip etsin bizlere
Renewal gelmiş canım hoşgeldin merak ettik seni ama çok şükür müde bulantın harici bi sıkıntın yokmuş sevindim.
gunaydin tatlim bu hafta psikolojim hic iyi değildi sizleride sıkmak istemedim hem islerde yogundu biraz ara verdim ama kopamadim yinedeayy regentoş o smiley vardı mevzuya uygun napiim ahh canımm seniinde bi normal bişi gelmiyo aklına yaa acaba diorumm sen küçükken mıknatısmı yuttun bütün salakları
günaydınn canımm nasılsınn nerelerdesinn özletiosun bak sndeee !
canim bebisinin ve senin iyi olmana cok sevindim gecmisi okuyamadim ama kizlarin alintilarindan anladigim kadariyla mide bulantilarin varmis insallah o sikintilarindanda bi iki haftaya kurtulursun tatlimcanım bende özledim sizi valla :d tüp bebek için güvenilir yerlere gitmenizi tavsiye ederim kızlar... ii araştırın internetten fln hatta etrafınızda yaptıran varsa direk referansla gidin güvenilir olsun
canımmmm
valla çok araştırınca da kafa karman çorman oluyor yaa hangisi olacağına karar veremiyorsun birisi iyi diyor diğeri kötü Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Çok şükür canım yaa o kadar umutlandım ki hala çok heyecanlıyım benim açımdan bi sıkıntı göremedi sadece hani yapışık olan tüpüm vardı ya ilaçla açmışlardı onun girişi dar geçiş zor olabilir dedi aşılamada da şansınızı deneyebilirsiniz dedi ama işi şansa bırakmak istemedik tüpe karar verdik ama şimdide acaba bu merkeze mi devam edeyim yoksa başka yermi diye düşünüyorum hülyacımla beraber harıl harıl tüp bebek merkezi araştırıyoruz dua edin bizlere inşallah iyi bir yer buluruz da ilk denemede tutar ve sorunsuz bir gebelik yaşarız
cok eski postlari okuyamadim kuzucum yenisine az once yanit verdimamin canımm valla ben çok istiyorum inşallah nasip olur.. benim dayılarım varmış ikiz rahmetli olmuşlar ama neticede ikiz doğmuşlar.. normalde de olma ihitmali vardı ama inşallah böylesi nasip olur sağlıkla kucağımada alırım inşallah :)
kankitomm bu c.tesi kocamın arkadaşının düğünü var o yüzden müsait değilim.. pzar günü de eğer bu akşam ki evi tutmazsak gidip ev bakıcazbizim senle görüşmemiz ya haftaiçi senin yemek saatinde öğle yemeğinde olcak yada ben şu telaşımı atlatınca ev mevzusunu falan haftasonu rahat rahat görüşmekle olack
ayrıca tabiki de resim çekilcezzzzzzzzzzzzz lüffennnnn yani
azraaaaaa canım sana yazdığım postarıı okumuyor musungünaydın dedim nasılsın dedim daha öncede seni andım gelsede organizasyonu yapsak görüşmek için dedim özledim dedim daha ne diimmmmm
Benim kırmızılar bugun bitti. Ayın 19 unu bekliyorum tatlim ikinci spermiyogramini vericek esim. Yine yumurtlamaya denk geliyovitaminler ilaclar girla gidiyo keci boynuzu bal tarcin vs herseyi yutuyo vallahi birde kendi hazirliyo hepsini elimi bile surmeme gerek kalmio bakalim hakkimizda hayirlisi hepimiz icin. Bende uzaklasiyorum ama olmiycak bizim galiba diyerek uzaklasiyorum istemsiz bir uzaklasma bu
Amin canimmm insallah ilk denemenizde bebisinizi kucaginiza alirsiniz.
gunaydin tatlim bu hafta psikolojim hic iyi değildi sizleride sıkmak istemedim hem islerde yogundu biraz ara verdim ama kopamadim yinede
canim bebisinin ve senin iyi olmana cok sevindim gecmisi okuyamadim ama kizlarin alintilarindan anladigim kadariyla mide bulantilarin varmis insallah o sikintilarindanda bi iki haftaya kurtulursun tatlim
Allahım yarabbim inşallah ilk denemenizde hatta inşallah tüpe gerek kalmadan bir mucizeyle hamile kalırsınız.
ya biriniz şu aşılamayı deneseydiniz yahu bana da tecrübe olurdu. aman olsun ben bulurum yine aşılamalıkları burdan okurum. hakkınızda hayırlısı olsun canım çok uğraşıyosunuz Allah yardımcınız olsun.
renewalllcimmm hoşgeldin. amma mide bulantısıymış sendeki yahu. iyi olduğuna sevindim ama. özledik seni canımmm
breshka, canım doktor güzel şeyler sölemiş ne güzel bi de eşin herşeye olağan bakabilse...
cok eski postlari okuyamadim kuzucum yenisine az once yanit verdimhangi organizasyonu ben kacirmisim orayi. Ben daha cok ozledim sizleri amaaa
amin canımm valla ben çok istiyorum inşallah nasip olur.. benim dayılarım varmış ikiz rahmetli olmuşlar ama neticede ikiz doğmuşlar.. normalde de olma ihitmali vardı ama inşallah böylesi nasip olur sağlıkla kucağımada alırım inşallah :)
kankitomm bu c.tesi kocamın arkadaşının düğünü var o yüzden müsait değilim.. pzar günü de eğer bu akşam ki evi tutmazsak gidip ev bakıcazbizim senle görüşmemiz ya haftaiçi senin yemek saatinde öğle yemeğinde olcak yada ben şu telaşımı atlatınca ev mevzusunu falan haftasonu rahat rahat görüşmekle olack
ayrıca tabiki de resim çekilcezzzzzzzzzzzzz lüffennnnn yani
azraaaaaa canım sana yazdığım postarıı okumuyor musungünaydın dedim nasılsın dedim daha öncede seni andım gelsede organizasyonu yapsak görüşmek için dedim özledim dedim daha ne diimmmmm
Benim kırmızılar bugun bitti. Ayın 19 unu bekliyorum tatlim ikinci spermiyogramini vericek esim. Yine yumurtlamaya denk geliyovitaminler ilaclar girla gidiyo keci boynuzu bal tarcin vs herseyi yutuyo vallahi birde kendi hazirliyo hepsini elimi bile surmeme gerek kalmio bakalim hakkimizda hayirlisi hepimiz icin. Bende uzaklasiyorum ama olmiycak bizim galiba diyerek uzaklasiyorum istemsiz bir uzaklasma bu
gunaydin tatlim bu hafta psikolojim hic iyi değildi sizleride sıkmak istemedim hem islerde yogundu biraz ara verdim ama kopamadim yinede
canim bebisinin ve senin iyi olmana cok sevindim gecmisi okuyamadim ama kizlarin alintilarindan anladigim kadariyla mide bulantilarin varmis insallah o sikintilarindanda bi iki haftaya kurtulursun tatlim
canım benimm hepimiz aynı sıkıntıları yaşıoruz depresyona giriyoruz sıkıntı falan hepimizde ama umudumuzu kaybetmek yok lüffen öyle konuşma.. ayrıca senin eşinin durumu çok şükür başkalarına göre çok ii.. ya ben bi topikte okudum valla gözlerim yaşardı kadında problem yok kocasında da sperm yok ama bildiğin yok yanni sonra adamdan bir parça almışlar falan ordan 1 tanecik sperm bulmuşlar bildiğin 1 tane onu beslemişler tüp yapmışlar kadına takmışlar ve hamiş kalmış kucağına almışyanii neler var şükredelim halimizee normal olmuyorsa zorlamazsın canım gider tüp bebek yaptırırsınız sıkma canını Allah ım herşeyin hayırlısınız versin inşallah canımm hep yanındayızzzzz
aminn canikomm inşallahhhhhhhhhhhhh.... senin iiçn aşılama yaptırcaktım ama doktor boşa vkit kaybı diince bana vzazgeçtimama bi arkadaş vardı başka topikten o aşılamayla 3üz hamiş kaldı herşeyin hayırlısı :)
ayy regentoş o smiley vardı mevzuya uygun napiim ahh canımm seniinde bi normal bişi gelmiyo aklına yaa acaba diorumm sen küçükken mıknatısmı yuttun bütün salakları
günaydınn canımm nasılsınn nerelerdesinn özletiosun bak sndeee !
aaaaaaaaaaaaa
saol bitanem inş senn eşininde deerleri ii çıakr bu sefer en kısa sürede de hayırlısıyla hamile kalırsın... hepiniz için tüm bebek isteyenler için devamlı dua ediorum Rabbim hayırlı zamanda nasip edicek inş... Bu arada breshka ile hly benim bir kuzenimin 11 sene çocuu olmadı ne kendisinde ne eşinde bişi bulamadılar araştırdlar ettiler ama olmadı tam tüp bebek yapmaya karar verdiklerinde hamile olduğunu öğrendi.. O yüzden hiçbi zaman ümitsizliğe kapılmayın ne örnekler var önümüzde ... Tüplede olsa tüpsüzde olsa en kısa sürede hayırlı hamilelikler inş :)
aaaaaaaaaaaaa ben onu hic düsünmemistim :26::26::26::26::26: yuttum acp ki simdi bütün idiotlari cekiyorum.. gercekten... belki bi agacin altindan gecerken bi periyi rahatsiz ettim, o da bana kizdi :44::44::44::44: her sey olabilir hayatta....
tüh yaa.... nerden söyledim
kuzuuuu........ bebikim koccaman olmus kis masallahhhhtü tü tü...
breshkaaa sen nasilsin fistik??
oh oh... topik kalabalik yine
kardaiz, breshka, imreal, renewal, hly, azra... e bir de ben...
canımm hani görüşcektik ya hani sen haftasonu olursa seve seve gelirim demiştin işte o organizasyonu yapalım dedim ne dersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?