- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.841
ah güzelim yaaa hafta içi ölen yemeğine gel bizim buraya dicem ama zaman yetmezki. en fazla 1,5 saat kalabilirim senin yanında ama senin için uygunsa yolun bu tarafa düşerse buyur gel senle bi öğlen yemeği yeriz, benden
öle umutsuzluğa kapılma. benimde eşim çok yedi onlardan hatta ben gelmeden almıştım ona. ama ne fayda. valla korkuyorum benimkinde de sorun çıkıcak diye. sters yapma güzelim kendine bak eşin savaş veriyo olucak diye sende öle karamsar olma ama. sorunu buldunuz öle veya böle geçicek ve bebeğin olucak inşallah. bizimki daha belli bile değil neden olmadığı bide bana zaman yetmiyor. içini ferah tut Allah beterinden korusun.
neyyyyyyyyyy üçüz mü dedinnnnnnnnn
aman yarabbi ben ve üç tane bebek. olsun ya napalım Allah verdikten sonra ma aile oturur çocuk bakarız
aaaaaaaaaaaaa ben onu hic düsünmemistim :26::26::26::26::26: yuttum acp ki simdi bütün idiotlari cekiyorum.. gercekten... belki bi agacin altindan gecerken bi periyi rahatsiz ettim, o da bana kizdi :44::44::44::44: her sey olabilir hayatta....
tüh yaa.... nerden söyledim
kuzuuuu........ bebikim koccaman olmus kis masallahhhhtü tü tü...
breshkaaa sen nasilsin fistik??
oh oh... topik kalabalik yine
kardaiz, breshka, imreal, renewal, hly, azra... e bir de ben...
valla ben gelirim no problem :) haftasonu bu aralar zor çünkü canım görüosun ev mevzusu ama bu engel değil ben kalkar gelirim az da olsa görüşürük yemek yerik kahve içerik ohhhhhhhhhhhhhhhayrıca benden ne demek
ayy valla hatta 6ız dı ve hepsinin kesesi oluşmuştu ama 3 ünü aldılar :26::26::26: 3 kalmıştı valla Allah verdikten sonra şükür dicez napalımm olsun diye uğraşıoz 3 oldu diyede dert etcek değilim ne güzel bi kerede çıkar gider
ayy regentoşş gülmektenn yarıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben postu tamamlayamamışımçünkü o arada elektrikler kesildi bnde direk azraya yazıp yollamışım
devamı şöylee sen mıknatıs yuttunda bütün salakları çekiyor musun dicektim hatta hadi sen mıknatıs yuttun tüm salaklarda demir mi yuttu dicektimmmmmmmmm
harika olur derim. Ctesi 1 de cikiyorum pazar calismiyorum kizlar. Sadece bu ctesi kapalicarsiya ugramam lazim alyansimi verdim tamire alcam. onun disinda ctesi ve pazalari bosum
harika olur derim. Ctesi 1 de cikiyorum pazar calismiyorum kizlar. Sadece bu ctesi kapalicarsiya ugramam lazim alyansimi verdim tamire alcam. onun disinda ctesi ve pazalari bosum
valla ben gelirim no problem :) haftasonu bu aralar zor çünkü canım görüosun ev mevzusu ama bu engel değil ben kalkar gelirim az da olsa görüşürük yemek yerik kahve içerik ohhhhhhhhhhhhhhhayrıca benden ne demek
ayy valla hatta 6ız dı ve hepsinin kesesi oluşmuştu ama 3 ünü aldılar :26::26::26: 3 kalmıştı valla Allah verdikten sonra şükür dicez napalımm olsun diye uğraşıoz 3 oldu diyede dert etcek değilim ne güzel bi kerede çıkar gider
ayy regentoşş gülmektenn yarıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben postu tamamlayamamışımçünkü o arada elektrikler kesildi bnde direk azraya yazıp yollamışım
devamı şöylee sen mıknatıs yuttunda bütün salakları çekiyor musun dicektim hatta hadi sen mıknatıs yuttun tüm salaklarda demir mi yuttu dicektimmmmmmmmm
gülün gülün.. resimleri koyunca kötü kötü yorumlar yapcamo zamanda ben gülcem
ben devamini tahmis ettim zaten canimcim.. ama yok ya ben bir sey yutmamisimdir.. eger yutsaydim bi röntgende felan cikardi yani
canım benimde bu hafta kocamın ark düğün var bu hafta olmaz da... önümüzdeki hafta için cumartesiye ayarlayalımmı kendimizi kızlar ne dersiniz? gelmek isteyenler gelirim diyenler huuuuuuuuuuu bu konuyu geçiştirmeyelim artık !
ay canım bende hafta sonları boşum sakın bensiz toplanmayın nooolurrrrr. ben bi cumartesi çalışıyorum bi cumartesi çalışmıyorum. pazarda boşum. ist da her yere gelirim
aaaaaaaaa aşkolsun bitanem benim misafirim sayılırsın seni buralara kadar yorcam yawww ne demek.
o zaman hafta içi ne zaman istersen gel tatlım.
eve gecistirmeyelimcanım benimde bu hafta kocamın ark düğün var bu hafta olmaz da... önümüzdeki hafta için cumartesiye ayarlayalımmı kendimizi kızlar ne dersiniz? gelmek isteyenler gelirim diyenler huuuuuuuuuuu bu konuyu geçiştirmeyelim artık !
bosver tatlim böylesi daha.. simdi ben laptoptayim, esim de digerinde oyunn oynuyor.. face de acikti.. ayziyorum adama iceri gidelim mi diye. hiiiiiiiiiiiiiccccccccccc orali bile olmuyor. bu da beni deli ediyor iste.. böylesi de hic güzel degil.. hakkaten üsenenin cocugu olmazmisartik üseniyor mu merakli mi degil bilmiyorum :97::97::97::97: ama dertliiyim bu konuda menbeta dertliyim ben dertli.. ay ne cok dertli yazdim ne kadar icerlemisim...
bana diyene bakkkkkkkkkkkkkkkk asıl sen eve girmiyosun bee pasoböylesin işte
yanıma senlen menbeta yakışır bu konuda... ammaaaa ben hakkımı kardaizcimden yana kullancam
dimi kankitommm ne zaman görüşüyozzzzzz
hly yaaaaa omaz ki ama böle. ben bu cumartesi çalışmıyorum, önümüzdeki cumartesi çalışıyorum omazzzzzz...
tamam haftaya ctesi yada pazar bi aksilik olmassa gelirim ben kizlar. Hulya kardaiz birde ben kesiniz o zaman baska kimler gelmek ister kizlar
eve gecistirmeyelim
Günaydın kızlar valla günaydın bu saate kaldı dün akşamdan beri ne çok dır dır etmişiniz anca okudum bitirdim
bu senede piyango bıze vurmadı regencıgımmm.....
kuzu gel al da ucakla gel arabayla gel bu ya tuttun sacimdan götüryonay saclarim hly yaaaa... tr'de uclarindan aldirayim dedim, böyle alti oval olsun diye, canim rahmetli anneannem de saclarin ne güzel olmuslar dediydi ama gerrizekkaaaaaaaaaali kuaför acayip kat verdi inceltti saci.. ben de gittim küt kestirdim ya sinirden :95::95::95::95: :84::84::84::84::84::84: zehir zikkim olsun o para ona aptal oglan, Allah nasil biliyorsa öyle yapsin, bir de dalga gectiya benle o en cok zoruma giden oldu pislik.....
ayol ne günaydınııııııııııııııı sat an itibarıyla 12 öğlen öğlennnnnnnnnn
Ah canımm inşallah bulur sizi bu piyangoBuralara yakınlara
kardaiz canımm bu arada ben sana gelcemm sözzzzzzzz beraber öğlen yemek yeme fikrine ben bayıldım gerçektenn
canımm öğlene kadar çalışsan olmaz mı? ya pazarları kocişler falan evde oluyor ya zor olur diye dedim ama ayarlamaya çalışırız derlerse olur pazar da :) hatta kahvaltı ederiz isterseniz :) ay sevindirik oldummmmmmmmmm :) :)
tamam canımm bana uyar tuğçecim de gelirim demişti... ayy hadi kızlarr gelin gari görüşek sarılak sımsıkı :) :)
10:30 tan beri buralardayımda hem çalış hem oku zor oluyo ben okudukça sayfalar çoğqalıyo hiç bitmicek sandım
aman yaaa önümüzdeki pazar düğün mü ne var galiba yaaaa
ay nolur iyice toparlanmadan buluşmayalım yarım yamalak olmasın. benim için pazar veya cumartesi farketmez.
ama bu cumartesi çalışmıyorum önümüzdeki haftaya cumartesi çalışıyorum öle düşünün. ben uyarım. yemeğe çıkıyorum gelirim birazdan
aman yaaa önümüzdeki pazar düğün mü ne var galiba yaaaa
ay nolur iyice toparlanmadan buluşmayalım yarım yamalak olmasın. benim için pazar veya cumartesi farketmez.
ama bu cumartesi çalışmıyorum önümüzdeki haftaya cumartesi çalışıyorum öle düşünün. ben uyarım. yemeğe çıkıyorum gelirim birazdan
Tugceyede haber verelim o zaman evet kardaizcigime katiliyorum herkese haber verelim gelebilcekler hep bilsin kalabalik olalim cok keyifli olur oylecanımm öğlene kadar çalışsan olmaz mı? ya pazarları kocişler falan evde oluyor ya zor olur diye dedim ama ayarlamaya çalışırız derlerse olur pazar da :) hatta kahvaltı ederiz isterseniz :) ay sevindirik oldummmmmmmmmm :) :)
tamam canımm bana uyar tuğçecim de gelirim demişti... ayy hadi kızlarr gelin gari görüşek sarılak sımsıkı :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?