2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

neyyyyyyyyyy üçüz mü dedinnnnnnnnn
aman yarabbi ben ve üç tane bebek. olsun ya napalım Allah verdikten sonra ma aile oturur çocuk bakarız

valla ben gelirim no problem :) haftasonu bu aralar zor çünkü canım görüosun ev mevzusu ama bu engel değil ben kalkar gelirim az da olsa görüşürük yemek yerik kahve içerik ohhhhhhhhhhhhhhh ayrıca benden ne demek

ayy valla hatta 6ız dı ve hepsinin kesesi oluşmuştu ama 3 ünü aldılar :26::26::26: 3 kalmıştı valla Allah verdikten sonra şükür dicez napalımm olsun diye uğraşıoz 3 oldu diyede dert etcek değilim ne güzel bi kerede çıkar gider

ayy regentoşş gülmektenn yarıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben postu tamamlayamamışım çünkü o arada elektrikler kesildi bnde direk azraya yazıp yollamışım

devamı şöylee sen mıknatıs yuttunda bütün salakları çekiyor musun dicektim hatta hadi sen mıknatıs yuttun tüm salaklarda demir mi yuttu dicektimmmmmmmmm

Bir güzellik yap kendine.
Keşkeleri hiç düşünme.
Bırak keşkeler üzülsün senin seçimlerine
Bir güzellik yap kendine.
Kimseleri sevmediğin kadar, kendini sev sadece.
Bırak seni sevmeyenler üzülsün;
"Yüreklerine sığamayacak kadar büyüksün''diye....

hepinize gelsinnnnn...
scream nerelerde yawwww ???

gülün gülün.. resimleri koyunca kötü kötü yorumlar yapcam o zamanda ben gülcem

ben devamini tahmis ettim zaten canimcim.. ama yok ya ben bir sey yutmamisimdir.. eger yutsaydim bi röntgende felan cikardi yani

harika olur derim. Ctesi 1 de cikiyorum pazar calismiyorum kizlar. Sadece bu ctesi kapalicarsiya ugramam lazim alyansimi verdim tamire alcam. onun disinda ctesi ve pazalari bosum

canım benimde bu hafta kocamın ark düğün var bu hafta olmaz da... önümüzdeki hafta için cumartesiye ayarlayalımmı kendimizi kızlar ne dersiniz? gelmek isteyenler gelirim diyenler huuuuuuuuuuu bu konuyu geçiştirmeyelim artık !

harika olur derim. Ctesi 1 de cikiyorum pazar calismiyorum kizlar. Sadece bu ctesi kapalicarsiya ugramam lazim alyansimi verdim tamire alcam. onun disinda ctesi ve pazalari bosum

ay canım bende hafta sonları boşum sakın bensiz toplanmayın nooolurrrrr. ben bi cumartesi çalışıyorum bi cumartesi çalışmıyorum. pazarda boşum. ist da her yere gelirim

aaaaaaaaa aşkolsun bitanem benim misafirim sayılırsın seni buralara kadar yorcam yawww ne demek.
o zaman hafta içi ne zaman istersen gel tatlım.

gülün gülün.. resimleri koyunca kötü kötü yorumlar yapcam o zamanda ben gülcem

ben devamini tahmis ettim zaten canimcim.. ama yok ya ben bir sey yutmamisimdir.. eger yutsaydim bi röntgende felan cikardi yani

ni ha haaaaaaaaaaaaaaaaa senlede eiffel kulesinin önündeymişiz gibi photoshop yaparız ne dersin

canımm valla koptum gülmekten bncede sende sorun yok senin çevrendekilerde sorun

hly yaaaaa omaz ki ama böle. ben bu cumartesi çalışmıyorum, önümüzdeki cumartesi çalışıyorum omazzzzzz...

tamam haftaya ctesi yada pazar bi aksilik olmassa gelirim ben kizlar. Hulya kardaiz birde ben kesiniz o zaman baska kimler gelmek ister kizlar

eve gecistirmeyelim

ay yoksa senınkıde benımkı gıbı pes mı oynuyor lcd onun laptop benım.. ay senınkıde ıyımıs... adama teklıfte bulunuyon.. ilgilenmıyor.. kıyamam sana canımmm...

bu senede piyango bıze vurmadı regencıgımmm.....

hly yaaaaa omaz ki ama böle. ben bu cumartesi çalışmıyorum, önümüzdeki cumartesi çalışıyorum omazzzzzz...

canımm öğlene kadar çalışsan olmaz mı? ya pazarları kocişler falan evde oluyor ya zor olur diye dedim ama ayarlamaya çalışırız derlerse olur pazar da :) hatta kahvaltı ederiz isterseniz :) ay sevindirik oldummmmmmmmmm :) :)

tamam haftaya ctesi yada pazar bi aksilik olmassa gelirim ben kizlar. Hulya kardaiz birde ben kesiniz o zaman baska kimler gelmek ister kizlar

eve gecistirmeyelim

tamam canımm bana uyar tuğçecim de gelirim demişti... ayy hadi kızlarr gelin gari görüşek sarılak sımsıkı :) :)

Günaydın kızlar valla günaydın bu saate kaldı dün akşamdan beri ne çok dır dır etmişiniz anca okudum bitirdim

ayol ne günaydınııııııııııııııı sat an itibarıyla 12 öğlen öğlennnnnnnnnn

bu senede piyango bıze vurmadı regencıgımmm.....

ah canımm inşallah bulur sizi bu piyango buralara yakınlara

kardaiz canımm bu arada ben sana gelcemm sözzzzzzzz beraber öğlen yemek yeme fikrine ben bayıldım gerçektenn

ya kızlar bişe sorcam biz bebek için çalışmalara baslamıstık regl olmadan bi hafta önce sonra işte bu hafta regl oldum ama acayıp ıstahım acıldı canım bişeyler istio süreklı eşimde hamilesn bence dio acayip yıorum olabilirmi ya öle bişe benide huylandırdı nolur konu hakkında bılgısı olan bı cvp:18:

simdi nerden geldı aklına bu ????

10:30 tan beri buralardayımda hem çalış hem oku zor oluyo ben okudukça sayfalar çoğqalıyo hiç bitmicek sandım

aman yaaa önümüzdeki pazar düğün mü ne var galiba yaaaa
ay nolur iyice toparlanmadan buluşmayalım yarım yamalak olmasın. benim için pazar veya cumartesi farketmez.
ama bu cumartesi çalışmıyorum önümüzdeki haftaya cumartesi çalışıyorum öle düşünün. ben uyarım. yemeğe çıkıyorum gelirim birazdan

10:30 tan beri buralardayımda hem çalış hem oku zor oluyo ben okudukça sayfalar çoğqalıyo hiç bitmicek sandım

heeee anladım canımm valla sonunda topiğimiz canlandı çok şükürr sen eski halini bi görseydinn asıl.. sayfalar koşuşturuyordu valla :)

canımm bncede hepimiz toplanalımm konuşalımm ama yapalım kesin gelmek isteyen buyursunn gelemeyen olursa da bizbie buluşuruz artık :)

hadi afiyet olsun :)

Tugceyede haber verelim o zaman evet kardaizcigime katiliyorum herkese haber verelim gelebilcekler hep bilsin kalabalik olalim cok keyifli olur oyleben esimle konustum kuzucum tamam dedi hatta ben birakirim ben alirim bile dedi yani şok oldum. Sabah kahvaltisi harika bi fikir soyle guzel manzarali havadar biryerde nefiss olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…