2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

leplepii guzelimmmm... hayirli ugurlu olsun insallah... Allahim tamamina erdirsin ve terslik yoktur insallah... simsiki sarilsin kuzun sana... bak uzuluyordun bi arkadasin hamisti insallah simdi sende hamissin..
evet canım benim resmim

Valla leplepi ben çoktan doktordaydım. Davete gitmeden hemen acilde bi ultrasona girmiştim

kız ilk once bır acıle gıtseydın ya.... kocanı ıkna et bosver.. 1 saat gec gidin.. anaaaaaa ne meraksız bırseysınnn... ayyy ıns hamılesındır...
yani ilahii kizlar... katiliyorum size ama kendisini daha iyi taniyyor..herkesin endisesi farkli.... insallah aksilik yoktur.. dr gitse guzel haberverseydi daha cok rahat sevinecektik dimiii

anladım canım.. o zaman antibiyotık ile bayagı bır tedavı olabılır.. mesela benım askım 2,4 ml 81 milyon sperm cıktı... daha once yani iltihaplı ıken 2,8 ml 74 milyon cıkmıstı.. o da antıbıyotık kullanmıstı. hem sayısındada cogalma oldu hemde ıltıhapları yok ettı...

bıde canım kocalarımız yani cogu mesela benımkı coook stres yapmıstı.. bu yuzdende ml ve sayı etkılenebılıyor... yanı daha az cıkabılıyor..

hayırlısı guzelımm ınsssssss ılk denemede tutar canımm... bende hsg yı cektırebılsem ne yapacagımız bellı olacak.

e yani... ben cok meraklandımm...

dur bakalimm...bizdeki bu merakla yollucaz kizi sanirim hastaneye..ama bu hakli merakkk(bu ifade ne alaka bilmem ama canim koymak istedikk..)

evet....

kız sıla sen becerıklı karısın bana cayın yanında ıkram edılebılecek bırseyler soylesene.. soyle 4-5 cesıt değişik seyler vaardır sende

evet canım maalesef sayıyı da etkiliyor ama ne bilim antibiyotikle biraz artar inşallah benim eşimin ilk değerleri 102 milyondu ama bu ay yapılanda total sayı 2,6 ml de 16,100,000 çıktı düşün ne kadar düşüş var ama bu yeterli tüp için bundan aşağı düşmesinde inşallah hepside sağlıklıdır çünkü hızı biraz artmış % 20 den %46 ya çıktı .

ay sende çektir artık şu hsg yi yaaa korkunun ecele faydası yok korktukça daha çok canın yanar dün bana aynı hsg gibi kataterle ilaç verdiler bu tüplere gitmedi tabi rahimin şeklini öğrenmek içindi ama ne yapacaklarını bilmiyordum hazırlıksız yakaladılar beni ve inan canım acımadı sadece ilacı verirken kasıklarda adet olurken çektiğin ağrıyı hissediyorsun.

anladım canım.. ama antıbıyotık kullandıgı ıcın degerlerı artacak gıbıme gelıyor kı ıns boyle olur.. tamam tup bebek ıcın yeterlıdır o sayı ama esınınde psıkolojısı acısından degerlerının artması cok ıyı olmaz mı?? ıns oyle olur canımm.. hep iyi olun canım benım..

yok ben korkmuyorum sımdılık anestezı yaptırcam dermısım :) daha bellı degılde, esımın ıslerı yuzunden sımdılık erteledık..bılıyorsun baska bır sehıre gıtmemız lazım cektırmek ıcın.. onumuzdekı ay ınsssss bır aksılık cıkmazsa gıdıyorz.. ekımın 8-9u gubu gıdıcem ayyy dooooooooooom gunum gelmısssss......

:97::96::95::93:

offff her akşam yemek yapma derdi de beni öldürecek yaaa birazdan gelcek sevgili kocacığım daha arabaya biner binmez akşama ne yiycez diyor adam beni diycem olmaaaz bu hafta diycek dünya tersine döndü hep ben kaçardım o kovalardı şimdi o kaçıyo

neyse kızlar ben kaçar akşama uğrarım gene ay bugün osman da var izleyen vardır eminim geçen bölümde ağlamasına koptum yaa

kız 8-9 cumartesi pazar başka gün seç :))))) bak ben çok severim havuçlu top yap lezzetli ve farklı çay yanına

Ekledim albüm faceden bulduğum resimlerimi işte anca bu kadar buldum
ayyy bende görmek istiyorum bende bende ekledim seni arkadaşlara

inşallah canım hadi yaa ne zaman doğum günün kutlarız burda bi halayda senin için çekeriz şekerim

Ekledim albüm faceden bulduğum resimlerimi işte anca bu kadar buldum

masallah masallah fıstık gıbı hatunsunnn... lafımı gerı aldımm.. fotograf kucuk oldugu ıcın ınan orda daha buyuk gordum senı.. cok guzelsın canım benımm.. tam yasın gıbı gosterıyorsun...

Allah mutlulugunuz daim etsin :))

öhüüüüüüü vehüüüüüüüüüüüü gurur yapıyodu canımmm.. cok tatlı cocuk ama...

hadı canım ıyı bak kendıne.. hoscakall...

Kızlarrrr ne kadar yazışmışsınız boylee valla şaşırdım uzun zamandır bu kadar geçmiş okumadımmmm ve cok mutlu oldum eskı gunlerdekı gıbı dıye :)))Bgn gelemedımm cam sildimmmdeee :)
Buluşma fıkrıde superrr valla ben eşime daha sormadım amaa katılmak ıstıyorumm onunda kızıcagını sanmıyorum :) Herkeze yakın bı yer secelımm ve kahvaltı yapalım derım ben :)

Tatlımm ınsallah Allahım sanada bi ogluş nasıp eder... Allah gonlune gore versınn kaldı 2 ayımız sonra oglusunu beklıycez bırlıkte :)

inşallah cnm bnm sabırsızlıkla beklıyorum :)

cnmm kıyamam sana benn :) Tahlıl sonucunda guzel cıkmışş cok sukurr hadı bakalım hersey ıyıyemı gıdıyo nee yuppii

Azracımm ınsallah esının sonucları istediğiniz cıkarrr , emeklerınızın karşılıgınızı alıcaksınız gör bak :) Buaradaa bızlerı sıkmak ıstememek ne demekmiş yaaa bız nıye arkadasız burdaaa ıyı kotu herseyımızı paylaşmak ıcınn duymıyım bı dahaa

cnmm bnm tam 16. haftaya kadar sürmüştü Allah yardımcın olsun

Bende gelmek ısterım kızlarrr super olurr :) Hatta kahvaltı fikride cok hoşuma gıttı :)
Sılacımm senın ıcın bı resmımı eklıycemm :)

Hlycımm Tsh Yüksek cıktıgı ıcın hamıle kalmanı engellemıs olabılırmı cnm ? Ben hamıs kalmadan once yaptırmıstım bu testı drum boyle bıseyden bahsetmıstı sanırım yanlış hatırlamıyosamm... Veee bu hormonuda ilaçla hemencık halledebılıyosun haberın olsun :)

Lepı lepıcım tbrk ederım sımdıden tatlım bencede hamişsin vee kızlara kesınlıkle katılıorummm kanaman ıcın dr a gıt hemennn

kız 8-9 cumartesi pazar başka gün seç :))))) bak ben çok severim havuçlu top yap lezzetli ve farklı çay yanına

ay canım ben takvıme hıc bakmadım.. regl tarıhım 3 ekım gıbı fılm cektırmemde 8-9 ancaaa.. hadi yaaa.. sansa bak.. adetım 4 unde gelse 10 unda gıderımm.. ay ıns hafta sonuna denk gelmezz... yada hıc gelmesın dımı 9 ay boyunca

havuclu top bisküvi ve cevizli olan dimi ben ona cezerye diyorum havuc tatlısı dıyorum... bekarkan arkadaslarıma cok yapardım.. severlerdı sagolsunlar... ey gidi gunler...

ya ama kizlar yapmayin yaaa 2500. sayfada ben hamile olacadiiiimmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....:84::84::84: nolur 3000.sayfaya kalmasin hamileliiiimmmm....

ayrica imreal fistik pek tatlisin masallah.... Allah gonlune gore versin canimm ... senide desifre ettik... hiii haaaa adin nedir acabaaa???

Resmımı cektım sımdı albume eklıyorum :) Sana elde sallamaya calıstım ama annem bende görmeden hemen cekeyım dıye apar topar cektım yoksa bu kız delımı der heralde :)

zırlama hayatım beterin beteri var o da ben.
yaa acaba 2012de de bu topic devam edermi dersiniz yoksa isim mi değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…