- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.981
evet canım benim resmim
Valla leplepi ben çoktan doktordaydım. Davete gitmeden hemen acilde bi ultrasona girmiştim
yani ilahii kizlar...kız ilk once bır acıle gıtseydın ya.... kocanı ıkna et bosver.. 1 saat gec gidin.. anaaaaaa ne meraksız bırseysınnn... ayyy ıns hamılesındır...
leplepii guzelimmmm... hayirli ugurlu olsun insallah... Allahim tamamina erdirsin ve terslik yoktur insallah... simsiki sarilsin kuzun sana... bak uzuluyordun bi arkadasin hamisti insallah simdi sende hamissin..
yani ilahii kizlar...katiliyorum size ama kendisini daha iyi taniyyor..herkesin endisesi farkli.... insallah aksilik yoktur.. dr gitse guzel haberverseydi daha cok rahat sevinecektik dimiii
dur bakalimm...bizdeki bu merakla yollucaz kizi sanirim hastaneye..ama bu hakli merakkke yani... ben cok meraklandımm...
dur bakalimm...bizdeki bu merakla yollucaz kizi sanirim hastaneye..ama bu hakli merakkk(bu ifade ne alaka bilmem ama canim koymak istedikk..)
kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorum
anladım canım.. o zaman antibiyotık ile bayagı bır tedavı olabılır.. mesela benım askım 2,4 ml 81 milyon sperm cıktı... daha once yani iltihaplı ıken 2,8 ml 74 milyon cıkmıstı.. o da antıbıyotık kullanmıstı. hem sayısındada cogalma oldu hemde ıltıhapları yok ettı...
bıde canım kocalarımız yani cogu mesela benımkı coook stres yapmıstı.. bu yuzdende ml ve sayı etkılenebılıyor... yanı daha az cıkabılıyor..
hayırlısı guzelımm ınsssssss ılk denemede tutar canımm... bende hsg yı cektırebılsem ne yapacagımız bellı olacak.
evet canım maalesef sayıyı da etkiliyor ama ne bilim antibiyotikle biraz artar inşallah benim eşimin ilk değerleri 102 milyondu ama bu ay yapılanda total sayı 2,6 ml de 16,100,000 çıktı düşün ne kadar düşüş var ama bu yeterli tüp için bundan aşağı düşmesinde inşallah hepside sağlıklıdır çünkü hızı biraz artmış % 20 den %46 ya çıktı .
ay sende çektir artık şu hsg yi yaaakorkunun ecele faydası yok korktukça daha çok canın yanar dün bana aynı hsg gibi kataterle ilaç verdiler bu tüplere gitmedi tabi rahimin şeklini öğrenmek içindi ama ne yapacaklarını bilmiyordum hazırlıksız yakaladılar beni ve inan canım acımadı sadece ilacı verirken kasıklarda adet olurken çektiğin ağrıyı hissediyorsun.
anladım canım.. Ama antıbıyotık kullandıgı ıcın degerlerı artacak gıbıme gelıyor kı ıns boyle olur.. Tamam tup bebek ıcın yeterlıdır o sayı ama esınınde psıkolojısı acısından degerlerının artması cok ıyı olmaz mı?? ıns oyle olur canımm.. Hep iyi olun canım benım..
Yok ben korkmuyorum sımdılık :d anestezı yaptırcam dermısım :) daha bellı degılde, esımın ıslerı yuzunden sımdılık erteledık..bılıyorsun baska bır sehıre gıtmemız lazım cektırmek ıcın.. Onumuzdekı ay ınsssss bır aksılık cıkmazsa gıdıyorz.. Ekımın 8-9u gubu gıdıcem :d ayyy dooooooooooom gunum gelmısssss......
ayyy bende görmek istiyorum bende bendeEkledim albüm faceden bulduğum resimlerimi işte anca bu kadar buldum
anladım canım.. ama antıbıyotık kullandıgı ıcın degerlerı artacak gıbıme gelıyor kı ıns boyle olur.. tamam tup bebek ıcın yeterlıdır o sayı ama esınınde psıkolojısı acısından degerlerının artması cok ıyı olmaz mı?? ıns oyle olur canımm.. hep iyi olun canım benım..
yok ben korkmuyorum sımdılıkanestezı yaptırcam dermısım :) daha bellı degılde, esımın ıslerı yuzunden sımdılık erteledık..bılıyorsun baska bır sehıre gıtmemız lazım cektırmek ıcın.. onumuzdekı ay ınsssss bır aksılık cıkmazsa gıdıyorz.. ekımın 8-9u gubu gıdıcem ayyy dooooooooooom gunum gelmısssss......
Ekledim albüm faceden bulduğum resimlerimi işte anca bu kadar buldum
:97::96::95::93:
offff her akşam yemek yapma derdi de beni öldürecek yaaa birazdan gelcek sevgili kocacığım daha arabaya biner binmez akşama ne yiycez diyor adambeni diycem olmaaaz bu hafta diycek dünya tersine döndü hep ben kaçardım o kovalardı şimdi o kaçıyo
neyse kızlar ben kaçar akşama uğrarım gene ay bugün osman da var izleyen vardır eminim geçen bölümde ağlamasına koptum yaa
aaa yazik yaadam ne hayaller kurmustur millet gidecek ev bize kalacak, tura cikacagiz felan da filan gel de küsme
ama anlamadigim su, sanki senin elinde olan bir sey alla alla.. benimki de farkli sayilmaz yani.. al birini vur ötekine...
yaa ben de mavis mavis alayim insallahama kirmizi da cooooook güzel.. cok yakiscaakkkk... olsun ya o tulumu da evde giydirirsin kimseler görmeden canim
hülya doktor reglinin 9.cu günü gel bi bakalım yumurtalıklarına dedi neyse bi gidimde zaten değiştirmeyi düşünüyorum adam iyi ama ben ısınamadım hemde rahat edemiyorum bayan doktor olsun istiyorum :)
Tuğçe ağzından bal damlıyo canın inşallah o günleride konuşacağız :)
Kuppecim canım arkadaşım yakında yine anneliği tadacaksın ve sağlıkla kucağına alacaksın buna yürekten inanaıyorum güzel gönlünü ferah tut sen....
ne kadar kafa taktıysam artık bu gece rüyamda tüp bebek transferim yapılıyorduOff şimdide merkez hakkında çok kararsız kaldım inşallah nerde yaparsak yapalım ilk denemizde rabbim kucağımıza alacak bebekler nasip etsin bizlere
Benim kırmızılar bugun bitti. Ayın 19 unu bekliyorum tatlim ikinci spermiyogramini vericek esim. Yine yumurtlamaya denk geliyovitaminler ilaclar girla gidiyo keci boynuzu bal tarcin vs herseyi yutuyo vallahi birde kendi hazirliyo hepsini elimi bile surmeme gerek kalmio bakalim hakkimizda hayirlisi hepimiz icin. Bende uzaklasiyorum ama olmiycak bizim galiba diyerek uzaklasiyorum istemsiz bir uzaklasma bu
Amin canimmm insallah ilk denemenizde bebisinizi kucaginiza alirsiniz.
gunaydin tatlim bu hafta psikolojim hic iyi değildi sizleride sıkmak istemedim hem islerde yogundu biraz ara verdim ama kopamadim yinede
valla yaa çok inatçı çıktı ama inş bi haftaya kadar geçer yani ben öle umuorum :) sizin hamilelikleriniz rahat geçer inş başkalarını bilmem ama bu bulantılar bana hamileliiimi bile düşünüdürtmüo
Tugceyede haber verelim o zaman evet kardaizcigime katiliyorum herkese haber verelim gelebilcekler hep bilsin kalabalik olalim cok keyifli olur oyleben esimle konustum kuzucum tamam dedi hatta ben birakirim ben alirim bile dedi yani şok oldum. Sabah kahvaltisi harika bi fikir soyle guzel manzarali havadar biryerde nefiss olur
Sılacımm senın ıcın bı resmımı eklıycemm :)noltlarimi duseyim..
tuceciimmm guzzel annemiz, anilarim canlandi gozumde be kuzucum.. masallah ne guzel seyler onlar oyleeee....... gulegule,saglikla hayirli gunlerde giymeyi nasip etsin Mevlam... canim yaa bide seni gorsek,gobusunu falan .. cok mu sey istiyoruz......
evetttttttttttt şimdi gelelm bana kızlar,
ben bugün marmaramara üniversitesi hastanesine gittim infertilite bölümüne . bu tüp bebek için rapor olayını sorcaktım hemde sonuçalrımı göstercektim hani dün hormon testi yatırdım ya.. evet işte aldığımm kötü haberle hem üzüldüm hem sevindim.. şöyleki ;
benim TSH hormonum yani tiroid bezi hormonum yüksek çıktı doktor bana direk dahilyeye gt dedi çünkü bu değerle hamile kalırsan çocuğunda zeka gerilemesi ve gelişim bozukluğu olur dedi.. zaten seni böyle tüpe almazlar dedi..
ben yarına dahiliyeye gidiyorum.. kötü bi haber çok üzüldüm ama sevindirici tarafı erkende yani tüp bebek merkezine gitmeden öğrenmiş oldum... şimdi önce onu tedavi yaptırayım ondan sonra tüpe gidicem Allah ın izniyle..
bu arada tüp bebek raporunu anadolu yakasında sadece zeynep kamil veriyormuş oda taaaaaa ne zamana ayrıca 2 kez aşılama yapmak gerekiyormuş yani onuda es geçtim böylece.. özelde yaptıracam Allah ın izniyle..
AZRACIM canım sen breshkanın progesteronuna süper demişsin onunki 23 lü bişiydi.. benimkin görünce ne diceksin baksana benimki adetin 4.günü 0.556
prolaktin de 11.91
LH 7.47
FSH hormonumu gerizekalı labaratuar çıkarmamış en önemlisi o ama yok
ay böyle işte kızlarher işte bi hayır vardır napalımm...
kızlar eczacımız bu sonuca göre hamilesin diyo ama kanama felan olduğu için kesin konuşmadı doktora gitcem inşallah bir mucizedir bebeğim benimledir ama kaptırmak istemiyorum fos çıkarsa diye bakalım ne olucak ben şimdi çıkmak zorundayım bir yere davetliydik kızlar sizie çok teşekkür ederim aslında burda yazışmak isterdim ama vakktim yok şuan şuan zaten şoklar içerisindeyim sadece bu sonuca göre . inşallah mucizedir inşalllah rabbim dualarıma icabet etmiştir kendinize çok iyi bakın :)))))))))
kız 8-9 cumartesi pazar başka gün seç :))))) bak ben çok severim havuçlu top yap lezzetli ve farklı çay yanına
ya ama kizlar yapmayin yaaa 2500. sayfada ben hamile olacadiiiimmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....:84::84::84: nolur 3000.sayfaya kalmasin hamileliiiimmmm....
ayrica imreal fistik pek tatlisin masallah.... Allah gonlune gore versin canimm ... senide desifre ettik... hiii haaaa adin nedir acabaaa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?