- 17 Mayıs 2010
- 517
- 85
- 323
- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.941
kızlar bu beta hcg 188 ne demek tahlilimin sonucu böyle
Nasıl ne demek bal gibi hamilesin demek52 52 52 52: tebrik ederim canım Allah sağlıkla kollarına almayı nasip etsin inşallah :)
olmaz miydi canim yaa pekbi guzel olurdu...insallah...ben hayal bile kurmaya basladim.. bazen biz istanbul aktarmali geliyoruz ya dedim ozaman olur belki sabiha gokcene gelirsiniz haa.....tugce,breshka,hly,kardaiz,azra3434 simdilik bu kadariz oyleysekeske breshkacim tatlicadi kuppe sila menbeta regen.... ne güzel olurdu gercek hayattada gorebilseydik birbirimizi
evet azracım çok güzel olurdu. ne kadar keyifli olurdu.
sılacım naptın hallettin mi işlerini??
olmaz miydi canim yaa pekbi guzel olurdu...insallah...ben hayal bile kurmaya basladim.. bazen biz istanbul aktarmali geliyoruz ya dedim ozaman olur belki sabiha gokcene gelirsiniz haa.....
bikeresevdim de esinden izin koparmaya calisacakti... renewalde istiyordu ama bilmem simdi ne dusunuyor.. bulantilari falan varya...olmazsa ikinci bulusmada...
ewt sılacım doğru söylüyoo bende buluşmak istiodum ama bulantılar geçene kadar hiç keyfim yok kızlaar... bulantılarım bi geçsinde ben sora aranıza katılırım inşallah
Nasıl ne demek bal gibi hamilesin demek52 52 52 52: tebrik ederim canım Allah sağlıkla kollarına almayı nasip etsin inşallah :)
nasıl yani kız ama benim çok değişik oldu yanlış olmasın kız bu adetimden sonra kanamam başladı doktora gittim tahlilimin sonucunda böyle çıktı benhiç bişe anlamadım
bi dkka yaa noluyoo burdaaaaaaaaaaaaaaa....... anam heycan yaptimmmm...
ben anlamiyorum hickantahlili sonucum olmadi beta hcg li....... off leplepi yaa canim insallah bebegin seninledir.... canim bi idrar testi yapsannnnn????:26::26::26
valla kanamayı bilmem hemen doktora git belki üstüne görmüşsündür yada Allah korusun dış gebelik flnsa eer deerin düşmüş bu değere inmiş olabilir... bnm ilk tahlilimde 245 çıkmıştı değer tam 4 haftalıktı... seninde 3 haftalık fln olabilir... bence doktora git kanaman çokmu oldu
tatlım hayırlı olsun bu hamilesin demek. Kanamam oldu demişin sanırım üstüne görme yada düşük tehlikesi sebebi ile olabilir allahım korusun inşallah hemen doktora sonuçları göster. Değer 5 in üzerinde hamileliktir.
tatlım bende bişey anlamadım inan ki benim 5 gün gecikmişti idrar testi yaptım negatif çıktı zaten 3 gün sonrasında yani gecikmenn 8. Gününde adet oldum adetim bittikten sonra ara ara kanamalarım geldi 5 gün sonra adetimin bitişinden ama tahlil yaptırdım sonucu böyle beta hcg 188 ben anlayamadım açıkçası eczaneye sorayım
tatlim bak bu iyi fikirrr.... hemengit sor ama hemenasagi postta imreal in yazdiklarina takiliyor kafam ve hadi acile diorummmm.....tatlım bende bişey anlamadım inan ki benim 5 gün gecikmişti idrar testi yaptım negatif çıktı zaten 3 gün sonrasında yani gecikmenn 8. gününde adet oldum adetim bittikten sonra ara ara kanamalarım geldi 5 gün sonra adetimin bitişinden ama tahlil yaptırdım sonucu böyle beta hcg 188 ben anlayamadım açıkçası eczaneye sorayım
tatlım geç döllenme olabilir adetinde kendini şaşırmıştır ben eczanede çalışıyorum sana cevabı söyleyeyim hamilesiniz hemen doktora gidin ultrasonla bakılsın kanama düşük tehlikesi olabilir doktor belki progestan falan verir.
Bence hemen çık acile git ultrasonla baktır.
tatlim bak bu iyi fikirrr.... Hemengit sor ama hemenasagi postta imreal in yazdiklarina takiliyor kafam ve hadi acile diorummmm.....
Ama sen supersin yaaaaaaa..... Sanal eczaciiiii...acikcasi sana itimat ediyorum ve leplepinin riske girmesini istemiyorum.. Bi mucuzemiz daha geliooooo
oy oy oy ahh keske olsada gezsek tozsak dıyebılırım... sen bana cooook sempatık gelıyorsunnn.. cok dogal hatunsun yaaaaa.....
hülyacımmmmm 7.yılınız kutlu olsun canım daha nice yıllar mutlu bir beraberlik geçirirsiniz inşallah etrafınızda bıcır bıcır çocuklarınız olur inşallah
Aminnnnn inşallah canım bu arada progesteron sonucumu da aldım o da güzel 20.günde 21,23 çıkmışValla aşılama da denemek isterdim aslında ama bu biraz daha yüksek ihtimalli diye seçtik gülüm inşallah kocacığın geldiğinde hemencecik hamile kalırsın sende
Amin canım . Keşke öyle bişey olsa ama nerdeee hem bu ay hiç çalışamadık hemde eşimin değerleri düşük çıktı bir haftam kaldı regli olamama olunca tüp için bismillah diyip başlayacağız tedaviye inşallah olur dualarınızı eksik etmeyin
nasıl olalım canım yaa bi heyecan varki sorma deli gibi netten tüp bebek merkezi araştırıyorum inşallah bizi kesin sonuca ulaştıran biryerde yaptırırız
ah canım benim çok şükür gerçekten o kadar korkuyordum ki giderken doktordan çıktığımda kendimi kuş gibi hissettim inşallah sonucu da güzel olur rabbim bize de bi evlat nasip eder
kız hly sen temızlık yapcan galıba kolay gelsın sana.. bide ben onu anlamadım yaaaaa... gelınce anlat... kafama takılır sımdı..
aaaaaa hlycımmmm bak iyi dileklerimi dilicektim laf yarışı yapmaktan karambole geldi unuttum.
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah canım. torunlarınızı görmeyi nasip etsin. nice senelere inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?