2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Nasıl ne demek bal gibi hamilesin demek 52525252: tebrik ederim canım Allah sağlıkla kollarına almayı nasip etsin inşallah :)

nasıl yani kız ama benim çok değişik oldu yanlış olmasın kız bu adetimden sonra kanamam başladı doktora gittim tahlilimin sonucunda böyle çıktı benhiç bişe anlamadım

tugce,breshka,hly,kardaiz,azra3434 simdilik bu kadariz oyleyse keske breshkacim tatlicadi kuppe sila menbeta regen.... ne güzel olurdu gercek hayattada gorebilseydik birbirimizi
olmaz miydi canim yaa pekbi guzel olurdu...insallah...ben hayal bile kurmaya basladim.. bazen biz istanbul aktarmali geliyoruz ya dedim ozaman olur belki sabiha gokcene gelirsiniz haa.....

bikeresevdim de esinden izin koparmaya calisacakti... renewalde istiyordu ama bilmem simdi ne dusunuyor.. bulantilari falan varya...olmazsa ikinci bulusmada...
evet azracım çok güzel olurdu. ne kadar keyifli olurdu.

sılacım naptın hallettin mi işlerini??

canim yaa cook buyuk biseyler yapmadim kabadan aldim soyleee... ufakligi almaya gidicem 20dk dan.... oyle iste...
bu arada bende esinin bayadir gemide calistigini zannediyordum ve acikcasi kizin icin uzuluyordum hani babasindan uzak buyudu die.. ama tazeymiss daha gemi isi... esin henuz bu ise tekrar baslamadan ikinciyi dusunseydi n demi canim! ama nerden bilecektin ...gerci ne desek booss kismet hersey... benimde birinciyi beraber dogurdugumuz arkadaslarim ikinciyi dogurdular bile...ikisininkide kiz :84: ilklerimiz oglan onlaar ikinciyi de tutturdular....bearayi actim bayagiiii

kızlar bu beta hcg 188 ne demek tahlilimin sonucu böyle

Nasıl ne demek bal gibi hamilesin demek 52525252: tebrik ederim canım Allah sağlıkla kollarına almayı nasip etsin inşallah :)

bi dkka yaa noluyoo burdaaaaaaaaaaaaaaa....... anam heycan yaptimmmm...

ben anlamiyorum hickantahlili sonucum olmadi beta hcg li....... off leplepi yaa canim insallah bebegin seninledir.... canim bi idrar testi yapsannnnn????:26::26::26

nasıl yani kız ama benim çok değişik oldu yanlış olmasın kız bu adetimden sonra kanamam başladı doktora gittim tahlilimin sonucunda böyle çıktı benhiç bişe anlamadım

valla kanamayı bilmem hemen doktora git belki üstüne görmüşsündür yada Allah korusun dış gebelik flnsa eer deerin düşmüş bu değere inmiş olabilir... bnm ilk tahlilimde 245 çıkmıştı değer tam 4 haftalıktı... seninde 3 haftalık fln olabilir... bence doktora git kanaman çokmu oldu

tatlım hayırlı olsun bu hamilesin demek. Kanamam oldu demişin sanırım üstüne görme yada düşük tehlikesi sebebi ile olabilir allahım korusun inşallah hemen doktora sonuçları göster. Değer 5 in üzerinde hamileliktir.

bi dkka yaa noluyoo burdaaaaaaaaaaaaaaa....... anam heycan yaptimmmm...

ben anlamiyorum hickantahlili sonucum olmadi beta hcg li....... off leplepi yaa canim insallah bebegin seninledir.... canim bi idrar testi yapsannnnn????:26::26::26

tatlım bende bişey anlamadım inan ki benim 5 gün gecikmişti idrar testi yaptım negatif çıktı zaten 3 gün sonrasında yani gecikmenn 8. gününde adet oldum adetim bittikten sonra ara ara kanamalarım geldi 5 gün sonra adetimin bitişinden ama tahlil yaptırdım sonucu böyle beta hcg 188 ben anlayamadım açıkçası eczaneye sorayım

canımmmmm yaaa çok acaip oldum şuan knamam durdu 3 gün önce çok ilginç ilk seen söledin inşallh öyleyimdir yaaaa

yaaaa 5 in üzerinde olduğunda böylemi oluyo
canm dur bi eczaneye soralım bakalım doktor bugün kayıt mayıt dedi halbuki 2 dk baksa ne olcaktı

tatlım geç döllenme olabilir adetinde kendini şaşırmıştır ben eczanede çalışıyorum sana cevabı söyleyeyim hamilesiniz hemen doktora gidin ultrasonla bakılsın kanama düşük tehlikesi olabilir doktor belki progestan falan verir.

Bence hemen çık acile git ultrasonla baktır.

tatlim bak bu iyi fikirrr.... hemengit sor ama hemenasagi postta imreal in yazdiklarina takiliyor kafam ve hadi acile diorummmm.....

ama sen supersin yaaaaaaa..... sanal eczaciiiii...acikcasi sana itimat ediyorum ve leplepinin riske girmesini istemiyorum.. bi mucuzemiz daha geliooooo

sanirim leplepi eczaciya gitti... ya ama simdi bende oglumu almaya gidicemm... meraklandimda... nese telden takip edebilirsem edii yoksa gelince guzel haberler alirim insallahhh...

inşallah canım sanırım eczaneye gitti eczacı doktora git der zaten gelmediğine göre doktora geçti ordan sanırım. Ayyy heycanlandım bebiş geliyo inşallah allahım korusun

oy oy oy ahh keske olsada gezsek tozsak dıyebılırım... sen bana cooook sempatık gelıyorsunnn.. cok dogal hatunsun yaaaaa.....

ayy çok kabardımm ayol sempatiğm ha çok mersi anammmmmmmmm

saol canımm amin inşallah daha nice 7 yılalr görürüzz

kız hly sen temızlık yapcan galıba kolay gelsın sana.. bide ben onu anlamadım yaaaaa... gelınce anlat... kafama takılır sımdı..

kuzum temizliği yaptım ben doktora bile gittim hatta moralim bile bozuk geldim

aaaaaa hlycımmmm bak iyi dileklerimi dilicektim laf yarışı yapmaktan karambole geldi unuttum.
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah canım. torunlarınızı görmeyi nasip etsin. nice senelere inşallah.

olsun canımm saolasınnn aminn inşalalhhhhhhhhh

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kız leplepi bal gibide hamilesinnnnnnnnnnnn 6 olunca bile hamilesin ayol senini 188 daha ne olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn imreal a katılıyorumm hemen cile git.. ve bişi dicem bak yemin ediyorum sana vallahi de billahi de hmde sen kanamam falan yazdın ya ben anladım senin hamiş olduğunu çünkü normal değldi seninki.. umutlandırmak istemedim seni ondan demedim ama süperötesi bi haber bu canım hayırlı olsun Allah tamamına erdrisinnnnnnnnn

evetttttttttttt şimdi gelelm bana kızlar,

ben bugün marmaramara üniversitesi hastanesine gittim infertilite bölümüne . bu tüp bebek için rapor olayını sorcaktım hemde sonuçalrımı göstercektim hani dün hormon testi yatırdım ya.. evet işte aldığımm kötü haberle hem üzüldüm hem sevindim.. şöyleki ;

benim TSH hormonum yani tiroid bezi hormonum yüksek çıktı doktor bana direk dahilyeye gt dedi çünkü bu değerle hamile kalırsan çocuğunda zeka gerilemesi ve gelişim bozukluğu olur dedi.. zaten seni böyle tüpe almazlar dedi..

ben yarına dahiliyeye gidiyorum.. kötü bi haber çok üzüldüm ama sevindirici tarafı erkende yani tüp bebek merkezine gitmeden öğrenmiş oldum... şimdi önce onu tedavi yaptırayım ondan sonra tüpe gidicem Allah ın izniyle..

bu arada tüp bebek raporunu anadolu yakasında sadece zeynep kamil veriyormuş oda taaaaaa ne zamana ayrıca 2 kez aşılama yapmak gerekiyormuş yani onuda es geçtim böylece.. özelde yaptıracam Allah ın izniyle..

AZRACIM canım sen breshkanın progesteronuna süper demişsin onunki 23 lü bişiydi.. benimkin görünce ne diceksin baksana benimki adetin 4.günü 0.556

prolaktin de 11.91
LH 7.47

FSH hormonumu gerizekalı labaratuar çıkarmamış en önemlisi o ama yok

ay böyle işte kızlar her işte bi hayır vardır napalımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…