2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Canım inşallah çabalarının,sıkıntılarınıın karşılığını en kısa zamanda alırsın en azından sorununu öğrendim sonradan başına iş açabilirdi Allah korusun....

kuzucum oncelikle sunu soyleyeyim yolun basinda tsh hormonuyla ilgili sorunu ogrenme cok ama cok iyi olmus ilacla tedavi olunabilcek bisey cok sevindim senin adina bastan ogrenebilmis oldun tatlim. Yarin dahiliyeyi ihmal etme olurmu. Zeynep kamildemi veriyolarmis onu bi tek bunu uzuldum bak simdi iki asilama olcak birde ohoooo olme essegim olme yani

Tatlim breshka adetinin 20. gunu yaptirmisti bu hormon testini. oyuzden yuksek cikti onunki yumurtlamanin var oldugunu gosteriyo 10 lu degerden yuksek cikmasi. Sen adetin 4 gunu gittigin icin henuz siklusunun basindasin o yuzden cok dusuk cikmis henuz yumurtan gelismedi bile cunku. O yuzden o deger bi anlam ifade etmiyor senin icin su an Hakikaten Fsh hormonu en muhimiydi senin icin niye yapmamis akilli laborant

hlycımm canım belki basit bir ilaç tedavısıyle dusururler.. ıhmal etme sen...

sımdı bende gıttım baktım tahlıllerımede bendede FSH yok.. ne yarım yamalak ıs yapıyorlar dimi yaaa

kızlar bu beta hcg 188 ne demek tahlilimin sonucu böyle

heyoooooo leplepicim hamilesin demek bu çok güzel bir haber oldu. e ihtiyacı vardı topiğin deeeee biraz şaibeli bir sonuç olmuş sanırım sen de herhalde şuan doktor da olmalısın. hadi müjdeli bi haberle gel inşallah.

evet canım daha yeni sayılır gemide çalışmaya başlaması. düşünmedik değil sılacım düşündük aslın da mentebaya anlattığım gibi hem ameliyat oldu ardından 4 ay kadar işsiz kalınca doğal olarak çocuk düşünmedik. valla hi bende erkek istiyorum ama Allahın dediği olur kız da olsa evlat evlattır. seninkinin yaşı kaç yahu bendekine baksana nerden baksan doğuncaya kadar 13 yaş farkı olucak arada. külliyen geç kalmışım. kısmet işte.

hyl tatlım şükürler olsun ki hamile kalmadan öğrendim hayatım. inşallah bu da geçicek moralini sakın bozma tamam mı.

Son düzenleme:
Canım inşallah çabalarının,sıkıntılarınıın karşılığını en kısa zamanda alırsın en azından sorununu öğrendim sonradan başına iş açabilirdi Allah korusun....

amin canım saolasınn hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)

azracımm saolasın canım. senin sölediklerin de olmasa daha doğrusu sen olmasan ayy nasıl içim rahatladı.. bnde diorum ki benim değer 1 bile değil 0,556 ne kadan kötü falan diodum saolasın

şimdi zeynep kamil ve çapada yapılıyormuş.. oraya gidiosun o hastanelerde aşılama oluyorsun 2 kez eğer olmazsa onar sana rapor çıkartıyo o raporla ister o hastanede ister anlaşmalı merkezlerde yaptırabilrsin dedi.. ama bana aşılama zaman kaybı o yüzden direk gidip özelde yaptırcam bide 23 yaşını doldurmak gerekiyormuş benim aralıkta dolcak o yüzden de olmaz ne beklicem o kadar...

TSH yide inşallah hallederz tüpe gitmeden.. yarın sabah 9,30 a aldım randevu bakalım hayırlısı.. ay sorma salak adamlar FSH yi yapmamışlar en öenmlsi bide yanii napim artık onu da adetin 20, veya 21, günü yaptırırım olur mu?

ayy azracımm ben sana bi tane daha bugün bişi yazmıştım senle ve kocanla ilgili umut olsun diye ama bugün maşallah çok muhabbetimz olunca araya kaynadı.. şimdi ben onu bulayım sana tekrar yazayım ok :)

hlycımm canım belki basit bir ilaç tedavısıyle dusururler.. ıhmal etme sen...

sımdı bende gıttım baktım tahlıllerımede bendede FSH yok.. ne yarım yamalak ıs yapıyorlar dimi yaaa

saolasın tatlımm... ay salak şey ya o kadar da saydım ben tahlilleri şunlar şunlar diye nyseeeeeee :)

evet canım çok şükür :) abiraz sıkıldım ama nysee hemen geçti erken olması rahatlattı beni :)

azracım senin ilk postuna cvp olarak yazmıştım bunu canımm... şükürr

kızlar eczacımız bu sonuca göre hamilesin diyo ama kanama felan olduğu için kesin konuşmadı doktora gitcem inşallah bir mucizedir bebeğim benimledir ama kaptırmak istemiyorum fos çıkarsa diye bakalım ne olucak ben şimdi çıkmak zorundayım bir yere davetliydik kızlar sizie çok teşekkür ederim aslında burda yazışmak isterdim ama vakktim yok şuan şuan zaten şoklar içerisindeyim sadece bu sonuca göre . inşallah mucizedir inşalllah rabbim dualarıma icabet etmiştir kendinize çok iyi bakın :)))))))))

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124:

canımm inşalalhh bebeğin sana sımsıkı tutunur bırakmaz 9 ay sonrada alıverirsin kucağına canımmm

hlyaaacimmmm... canim benim.. diyoruzya hep her iste bi hayir vardir diee... simdiye kadar hamile kalamayisini daha iyi yorumluyorsun sanirim.. regencimin olayi ile benzer biraz... insallah sagligimiz tamamen yerinde oldugu zaman gelecek insallahbebislerimiz... bizlerde bunun icin cabaliyoruz iste... Allahim ugraslarimizi bosa cikarmasin.... gecmis olsun guzelim...

kardaizcimmm aa evet haklisinn canim ben amelyat ve is sorununu gozden kacirmisim bebek icin... dedigim gibi hayirlisi,kismet,nasip nezamana bakalim... benim oglan da 3 yasinda tam ama iste olasiya dogasiya 4u bukur...ben aralarindaki yasi hep 3 olsun isterdim ama istedigimiz,planladigimiz gibi gitmiyor herzaman hersey......

kız ilk once bır acıle gıtseydın ya.... kocanı ıkna et bosver.. 1 saat gec gidin.. anaaaaaa ne meraksız bırseysınnn... ayyy ıns hamılesındır...

aynen öyle canımm şükür ki bu durumda hamile kalmamışım aslında yani sağlıksız bir çocuğumun olmasını kaldırmam zor olrdu bakalım yarın gidicem dahiliyeye inşallah basit bir tedaviyle atlatırım...

şmd ben ev bakmaya gidiyorum artıkın gece yazarım öpüyorum sizi hoşçakalınn :)

kız ilk once bır acıle gıtseydın ya.... Kocanı ıkna et bosver.. 1 saat gec gidin.. Anaaaaaa ne meraksız bırseysınnn... Ayyy ıns hamılesındır...

aha işte bitane daha benden kafama taktımı hemen olcak ya ben kocamı beklememiştim bile hayatım hastanede buluşalım deyip çıkmıştım

evet canım benim resmim

Valla leplepi ben çoktan doktordaydım. Davete gitmeden hemen acilde bi ultrasona girmiştim

aha işte bitane daha benden kafama taktımı hemen olcak ya ben kocamı beklememiştim bile hayatım hastanede buluşalım deyip çıkmıştım

kız 23 yasındasın sen dimi??? fotoda bırazdaha buyuk duruyon o yuzden sordum.. eklesene baska fotolar albume gorelım senı bız nerdeyse hepimiz birbirimizi gorduk..

bende cok sabırısızım.. kafama taktım mı hemen olacak dıyorum... helede boyle bı konu... coktan varmıstım hastaneye.....

hepimiz aynı şeyi diyoruz canım ama gönlümüzdekinden de vazgeçemiyoruz o yüzden Allahım sen bizim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyle yarabbim eşimdeki enfeksiyon devam ediyor bakalım antibiyortik kullanıyor işte ama doktor sıkıntı değil zaten yıkanıp içlerinden sağlıklı olanları seçilecek dedi oyüzden o kadar düşünmüyorum onu yeterki sayı daha fazla düşmesin

kızlar bu beta hcg 188 ne demek tahlilimin sonucu böyle
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım hamilesin yaa
bak sana hafta hafta değerleri yazayım
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
ayyyy nasıl sevindim inşallah bebeğin anneciğine tutunur Allahım korusun sizi ama kanamaların da vardı onu ihmal etme arkadaşlar da demiş gerçi muhakkak doktora git

canım işe başlamadan öğrenmen iyi olmuş inşallah biran önce düzelir ailede guatr hastası olan varmı ?
bu arada progesteronu bi doktora sordum ben seninkini de sordum benimki için gayet güzel yumurta attığın anlamına geliyor dedi seninki içinde normalde klomen kullanan biri için doktorunun görüşü daha önemli ama değer 0 değil sonuçta ve adetliyken yapılan sonuçlara çok aldanmamak gerek bunlar işin başı olduğu için yapılıyor önemli olan yumurtlama zamanından sonra olan dedi yani 20-21-22-23. günlerde yapılırmış genelde ...

LH ve FHS çok önemli yaa nasıl atlarlar üstelik pcosluydun normalde de önemli ama senin için daha da önemli sinir oldum

ay canım bırak daveti maveti senin en önemli misafirin gelmiş ya bundan önemli mi gideceksen de geç gidin biraz ben heyecan yaptım burda ... Önce bi doktora gidin hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…