- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.961
evetttttttttttt şimdi gelelm bana kızlar,
ben bugün marmaramara üniversitesi hastanesine gittim infertilite bölümüne . bu tüp bebek için rapor olayını sorcaktım hemde sonuçalrımı göstercektim hani dün hormon testi yatırdım ya.. evet işte aldığımm kötü haberle hem üzüldüm hem sevindim.. şöyleki ;
benim TSH hormonum yani tiroid bezi hormonum yüksek çıktı doktor bana direk dahilyeye gt dedi çünkü bu değerle hamile kalırsan çocuğunda zeka gerilemesi ve gelişim bozukluğu olur dedi.. zaten seni böyle tüpe almazlar dedi..
ben yarına dahiliyeye gidiyorum.. kötü bi haber çok üzüldüm ama sevindirici tarafı erkende yani tüp bebek merkezine gitmeden öğrenmiş oldum... şimdi önce onu tedavi yaptırayım ondan sonra tüpe gidicem Allah ın izniyle..
bu arada tüp bebek raporunu anadolu yakasında sadece zeynep kamil veriyormuş oda taaaaaa ne zamana ayrıca 2 kez aşılama yapmak gerekiyormuş yani onuda es geçtim böylece.. özelde yaptıracam Allah ın izniyle..
AZRACIM canım sen breshkanın progesteronuna süper demişsin onunki 23 lü bişiydi.. benimkin görünce ne diceksin baksana benimki adetin 4.günü 0.556
prolaktin de 11.91
LH 7.47
FSH hormonumu gerizekalı labaratuar çıkarmamış en önemlisi o ama yok
ay böyle işte kızlarher işte bi hayır vardır napalımm...
ben bugün marmaramara üniversitesi hastanesine gittim infertilite bölümüne . bu tüp bebek için rapor olayını sorcaktım hemde sonuçalrımı göstercektim hani dün hormon testi yatırdım ya.. evet işte aldığımm kötü haberle hem üzüldüm hem sevindim.. şöyleki ;
benim TSH hormonum yani tiroid bezi hormonum yüksek çıktı doktor bana direk dahilyeye gt dedi çünkü bu değerle hamile kalırsan çocuğunda zeka gerilemesi ve gelişim bozukluğu olur dedi.. zaten seni böyle tüpe almazlar dedi..
ben yarına dahiliyeye gidiyorum.. kötü bi haber çok üzüldüm ama sevindirici tarafı erkende yani tüp bebek merkezine gitmeden öğrenmiş oldum... şimdi önce onu tedavi yaptırayım ondan sonra tüpe gidicem Allah ın izniyle..
bu arada tüp bebek raporunu anadolu yakasında sadece zeynep kamil veriyormuş oda taaaaaa ne zamana ayrıca 2 kez aşılama yapmak gerekiyormuş yani onuda es geçtim böylece.. özelde yaptıracam Allah ın izniyle..
AZRACIM canım sen breshkanın progesteronuna süper demişsin onunki 23 lü bişiydi.. benimkin görünce ne diceksin baksana benimki adetin 4.günü 0.556
prolaktin de 11.91
LH 7.47
kızlar bu beta hcg 188 ne demek tahlilimin sonucu böyle
olmaz miydi canim yaa pekbi guzel olurdu...insallah...ben hayal bile kurmaya basladim.. bazen biz istanbul aktarmali geliyoruz ya dedim ozaman olur belki sabiha gokcene gelirsiniz haa.....
bikeresevdim de esinden izin koparmaya calisacakti... renewalde istiyordu ama bilmem simdi ne dusunuyor.. bulantilari falan varya...olmazsa ikinci bulusmada...
canim yaa cook buyuk biseyler yapmadim kabadan aldim soyleee... ufakligi almaya gidicem 20dk dan.... oyle iste...
bu arada bende esinin bayadir gemide calistigini zannediyordum ve acikcasi kizin icin uzuluyordum hani babasindan uzak buyudu die.. ama tazeymiss daha gemi isi... esin henuz bu ise tekrar baslamadan ikinciyi dusunseydi n demi canim! ama nerden bilecektin ...gerci ne desek booss kismet hersey... benimde birinciyi beraber dogurdugumuz arkadaslarim ikinciyi dogurdular bile...ikisininkide kiz :84: ilklerimiz oglan onlaar ikinciyi de tutturdular....bearayi actim bayagiiii
Canım inşallah çabalarının,sıkıntılarınıın karşılığını en kısa zamanda alırsın en azından sorununu öğrendim sonradan başına iş açabilirdi Allah korusun....
kuzucum oncelikle sunu soyleyeyim yolun basinda tsh hormonuyla ilgili sorunu ogrenme cok ama cok iyi olmus ilacla tedavi olunabilcek bisey cok sevindim senin adina bastan ogrenebilmis oldun tatlim. Yarin dahiliyeyi ihmal etme olurmu. Zeynep kamildemi veriyolarmis onu bi tek bunu uzuldum bak simdi iki asilama olcak birde ohoooo olme essegim olme yani
Tatlim breshka adetinin 20. gunu yaptirmisti bu hormon testini. oyuzden yuksek cikti onunki yumurtlamanin var oldugunu gosteriyo 10 lu degerden yuksek cikmasi. Sen adetin 4 gunu gittigin icin henuz siklusunun basindasin o yuzden cok dusuk cikmis henuz yumurtan gelismedi bile cunku. O yuzden o deger bi anlam ifade etmiyor senin icin su anHakikaten Fsh hormonu en muhimiydi senin icin niye yapmamis akilli laborant
hlycımm canım belki basit bir ilaç tedavısıyle dusururler.. ıhmal etme sen...
sımdı bende gıttım baktım tahlıllerımede bendede FSH yok.. ne yarım yamalak ıs yapıyorlar dimi yaaa
heyoooooo leplepicim hamilesin demek bu çok güzel bir haber oldu. e ihtiyacı vardı topiğin deeeee biraz şaibeli bir sonuç olmuş sanırım sen de herhalde şuan doktor da olmalısın. hadi müjdeli bi haberle gel inşallah.
evet canım daha yeni sayılır gemide çalışmaya başlaması. düşünmedik değil sılacım düşündük aslın da mentebaya anlattığım gibi hem ameliyat oldu ardından 4 ay kadar işsiz kalınca doğal olarak çocuk düşünmedik. valla hi bende erkek istiyorum ama Allahın dediği olur kız da olsa evlat evlattır. seninkinin yaşı kaç yahu bendekine baksana nerden baksan doğuncaya kadar 13 yaş farkı olucak arada. külliyen geç kalmışım. kısmet işte.
hyl tatlım şükürler olsun ki hamile kalmadan öğrendim hayatım. inşallah bu da geçicek moralini sakın bozma tamam mı.
canım benimm hepimiz aynı sıkıntıları yaşıoruz depresyona giriyoruz sıkıntı falan hepimizde ama umudumuzu kaybetmek yok lüffen öyle konuşma.. ayrıca senin eşinin durumu çok şükür başkalarına göre çok ii.. ya ben bi topikte okudum valla gözlerim yaşardı kadında problem yok kocasında da sperm yok ama bildiğin yok yanni sonra adamdan bir parça almışlar falan ordan 1 tanecik sperm bulmuşlar bildiğin 1 tane onu beslemişler tüp yapmışlar kadına takmışlar ve hamiş kalmış kucağına almışyanii neler var şükredelim halimizee normal olmuyorsa zorlamazsın canım gider tüp bebek yaptırırsınız sıkma canını Allah ım herşeyin hayırlısınız versin inşallah canımm hep yanındayızzzzz
kızlar eczacımız bu sonuca göre hamilesin diyo ama kanama felan olduğu için kesin konuşmadı doktora gitcem inşallah bir mucizedir bebeğim benimledir ama kaptırmak istemiyorum fos çıkarsa diye bakalım ne olucak ben şimdi çıkmak zorundayım bir yere davetliydik kızlar sizie çok teşekkür ederim aslında burda yazışmak isterdim ama vakktim yok şuan şuan zaten şoklar içerisindeyim sadece bu sonuca göre . inşallah mucizedir inşalllah rabbim dualarıma icabet etmiştir kendinize çok iyi bakın :)))))))))
kızlar eczacımız bu sonuca göre hamilesin diyo ama kanama felan olduğu için kesin konuşmadı doktora gitcem inşallah bir mucizedir bebeğim benimledir ama kaptırmak istemiyorum fos çıkarsa diye bakalım ne olucak ben şimdi çıkmak zorundayım bir yere davetliydik kızlar sizie çok teşekkür ederim aslında burda yazışmak isterdim ama vakktim yok şuan şuan zaten şoklar içerisindeyim sadece bu sonuca göre . inşallah mucizedir inşalllah rabbim dualarıma icabet etmiştir kendinize çok iyi bakın :)))))))))
hlyaaacimmmm... canim benim.. diyoruzya hep her iste bi hayir vardir diee... simdiye kadar hamile kalamayisini daha iyi yorumluyorsun sanirim.. regencimin olayi ile benzer biraz... insallah sagligimiz tamamen yerinde oldugu zaman gelecek insallahbebislerimiz... bizlerde bunun icin cabaliyoruz iste... Allahim ugraslarimizi bosa cikarmasin.... gecmis olsun guzelim...
kardaizcimmm aa evet haklisinn canim ben amelyat ve is sorununu gozden kacirmisim bebek icin... dedigim gibi hayirlisi,kismet,nasip nezamana bakalim... benim oglan da 3 yasinda tam ama iste olasiya dogasiya 4u bukur...ben aralarindaki yasi hep 3 olsun isterdim ama istedigimiz,planladigimiz gibi gitmiyor herzaman hersey......
kız ilk once bır acıle gıtseydın ya.... Kocanı ıkna et bosver.. 1 saat gec gidin.. Anaaaaaa ne meraksız bırseysınnn... Ayyy ıns hamılesındır...
evet canım benim resmim
Valla leplepi ben çoktan doktordaydım. Davete gitmeden hemen acilde bi ultrasona girmiştim
aha işte bitane daha benden kafama taktımı hemen olcak ya ben kocamı beklememiştim bile hayatım hastanede buluşalım deyip çıkmıştım
hepimiz aynı şeyi diyoruz canım ama gönlümüzdekinden de vazgeçemiyoruz o yüzden Allahım sen bizim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyle yarabbimhım anladım canım sormamın sebebı.. esın sperm verıcekya hanı bır ıltıhap felan var zor olur dıye... hayırlısı canımmm...
ben her zaman Allah tan hayırlısını ısterım o yuzden sureklı "hayırlı" kelimesini kullanırım.. sakın ıcınızden gecırmeyın haa bu kız sureklı aynı seyı soyluyor dıye...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım hamilesin yaakızlar bu beta hcg 188 ne demek tahlilimin sonucu böyle
prolaktin de 11.91
LH 7.47
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?