- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.001
ya ama kizlar yapmayin yaaa 2500. sayfada ben hamile olacadiiiimmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....:84::84::84: nolur 3000.sayfaya kalmasin hamileliiiimmmm....
ayrica imreal fistik pek tatlisin masallah.... Allah gonlune gore versin canimm ... senide desifre ettik... hiii haaaa adin nedir acabaaa???
Resmımı cektım sımdı albume eklıyorum :) Sana elde sallamaya calıstım ama annem bende görmeden hemen cekeyım dıye apar topar cektım yoksa bu kız delımı der heralde :)
Resmımı cektım sımdı albume eklıyorum :) Sana elde sallamaya calıstım ama annem bende görmeden hemen cekeyım dıye apar topar cektım yoksa bu kız delımı der heralde :)
Resim tamamdır :) Bu kadar şişko kız demeyın olurmu :)) Yemek yıyıp gelıcemm kızlar optum sızı
valla gelmese ne güzel süpriz yapsın bebişin sana inşallah ayrıca genelde aynı şeyi sölüyolar alışkınım :) yakından görünce anlaşılıoay canım ben takvıme hıc bakmadım.. Regl tarıhım 3 ekım gıbı fılm cektırmemde 8-9 ancaaa.. Hadi yaaa.. Sansa bak.. Adetım 4 unde gelse 10 unda gıderımm.. Ay ıns hafta sonuna denk gelmezz... Yada hıc gelmesın dımı 9 ay boyunca
Havuclu top bisküvi ve cevizli olan dimi :d ben ona cezerye diyorum havuc tatlısı dıyorum... Bekarkan arkadaslarıma cok yapardım.. Severlerdı sagolsunlar... Ey gidi gunler...
ya ama kizlar yapmayin yaaa 2500. Sayfada ben hamile olacadiiiimmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....:84::84::84: Nolur 3000.sayfaya kalmasin hamileliiiimmmm....
Ayrica imreal fistik pek tatlisin masallah.... Allah gonlune gore versin canimm ... Senide desifre ettik... Hiii haaaa adin nedir acabaaa???
valla gelmese ne güzel süpriz yapsın bebişin sana inşallah ayrıca genelde aynı şeyi sölüyolar alışkınım :) yakından görünce anlaşılıo
Evet ben hindistan cevizli yapıp dolaba atıyom soğuk soğuk ohh
teşekkür ederim canım ismim damla
aaa pardon fistik neydi acaba yaa?? tatlim yineler misin sorunu??sıla hanım sıla hanım sıze bır soru sormustummmmm.............
Resim tamamdır :) Bu kadar şişko kız demeyın olurmu :)) Yemek yıyıp gelıcemm kızlar optum sızı
ya ama kizlar yapmayin yaaa 2500. sayfada ben hamile olacadiiiimmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....:84::84::84: nolur 3000.sayfaya kalmasin hamileliiiimmmm....
ayrica imreal fistik pek tatlisin masallah.... Allah gonlune gore versin canimm ... senide desifre ettik... hiii haaaa adin nedir acabaaa???
aaa tatlimmmben senin ismini kacirdim yaaa.... hatirlamiyirummm... buarada yanii sen da ismimi bilmiyor muydunnnn???evet son hecemız aynısıla senın gercek adında sıla mı mesela hly gercek ısmıde hly miş ayy gıdıyommm ben... kendı kendıme gulmeye basladımmm...
evet sılaaaaaaaaaaaaaaa beraber konuşmuştuk.... 2500. sayfayı bekliyoduk...
aaa tatlimmmben senin ismini kacirdim yaaa.... hatirlamiyirummm... buarada yanii sen da ismimi bilmiyor muydunnnn???
evet canim yaaa birden bire cenemiz dustu yetisemedik 2500 de ..napalim artik 3500 kalmayalimda ...
tugceciimmmm,canim benimmm cok tatlisin masallah postunu okurken ben yoruldum... herkese yazmissin biseyler... haklisin bugun kirdik dielim insallah seytanin bacagini ve eski gunlerimize uzanti yaptikk...
caniimm istegimi cevirmedigin icinde cok sagol. eminim kizlarda cook sevinecek... bide sana kucuk bi tavsiye canim.. kiyafet konusunda... aslinda cicili,bicili insaln heveslenip aliyo ama 6aya kadar en cok lazim olan ,kullanilan tulumlar ve citcitli bodyler...... aklinin kosesinde dursun.... inan oglumun hii giymedigi kiyafetleri var...
ben çıktım kızlar hepinize hayırlı akşamlar
tuğçe çok hoş olmuşsun tatlım
byeee
tugceeeeeeeeee harikasin yaaaaaaaa.... masallah guzelim hersey 4 4luk gozukuyorrr.... Allahim tamamina erdirsin,sagsaglim kuagina almayi nasip etsin insallah.. canim yaa sakamaka doguma da birlikte gidicez zaten sen telden surekli takiptesin bizi.... insallah pasamizin fotolarinada bakicaz.... ayy heycanlandimm.. tekrar sagol guzelim...
ya dusundumde ,kardaiz,breshka,regen,hly,azra,nihanca(uzun zamandir olmasada)... simdi bu kizlar bekleme surecindeler belli yani birseyleri duzeltmeye calisiyorlar..... insallah da sonuca varsinlar...
simdi aklima takiliyo ben belirsizlik iinde bekliyorum... nezaman nolacagini bilmeden... uzuluyorum artik eskiye nazaran.... birde menbata, bikeresevdim, arzum var benim gibi bekleyen... imrealcigimin oykusunu pek hatirlamiyorum!!! o da bize dahil belki...
nekadar azaldik..bugun birini daha postaladik diger listeye... darisi basimiza insallah....
Ayrica listemizden ilgilenecek bi yardimsever vatandas yok muu???
ya dusundumde ,kardaiz,breshka,regen,hly,azra,nihanca(uzun zamandir olmasada)... simdi bu kizlar bekleme surecindeler belli yani birseyleri duzeltmeye calisiyorlar..... insallah da sonuca varsinlar...
simdi aklima takiliyo ben belirsizlik iinde bekliyorum... nezaman nolacagini bilmeden... uzuluyorum artik eskiye nazaran.... birde menbata, bikeresevdim, arzum var benim gibi bekleyen... imrealcigimin oykusunu pek hatirlamiyorum!!! o da bize dahil belki...
nekadar azaldik..bugun birini daha postaladik diger listeye... darisi basimiza insallah....
Ayrica listemizden ilgilenecek bi yardimsever vatandas yok muu???
canim benim kirmizilar cokolmuyo gideli... 13.gundeyim anlican sIkI calismalara baslamaliyiimmmmkısmet bakalım senin bat a ne kadar kaldı ki tatlım???
Ne demek sılacım :) Buarada tavsiyenı genelde bütün tecrubelı anneler soyluyoo ve bende sızı dınlıyerek pek bısey almamayı dusunuyorum ... 2 tane hastane cıkışım varr 1 tane tulumum varr suan... Bundan sonrada bol bol cıtcıtlı badı ve tulum alıcam cnm saol tavsıyen ıcın ıyıkı varsın
cnm cook saoll :) Yarın gorusuruz kardaızcımm
saolasın sılacımmm karnım cıktı artık :) Ama hareketlerını sankı 1 kere hıssetm gıbı olduu oda kendımı dınledıgım zamann ... Buara kendımı dınlemeye pek vaktım olmuyoo acep o yuzdenmı hareketlerını hıssetmıyorum ne dersın ??? Sen ne zmn hıssetmıstın cnm ? Erkek bıraz daha erken hıssedılır dıyolar bıde dogrumu acep ??
İnşallah doğumada bırlıkte gıdıcez sılacımm sızı bırakmaya hıcc nıyetım yokk :) Tabı Allah nasıp ederse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?