2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kısmet bakalım senin bat a ne kadar kaldı ki tatlım???
canim benim kirmizilar cokolmuyo gideli... 13.gundeyim anlican sIkI calismalara baslamaliyiimmmm:79::78::78: bat ta 2-4 ekim gibiii....
senin durum neydi cnaim uzuuuuuuuuuunca zamandir listeyi goremedigimiz icin hatirlayamadim...
aacanim sende iiki varsin ve iyiki bizimlesin...kalp,kalp,kalp....
yani tatlim aklin yolu bir .... ama cok sevdiklerin icide kalmasin diicem... ama cidden bebek kiyafeti deyip gecmemek lazim pahali seyler yani....bide aldiklarini mevsimi hesaplayip aliyosun demi? mesela dogumun kisa gelio... 6aylikken yaza gelio falan..onu mutlaka dusunmusundurde hatirmatmakta fayda var... bi not daha.. kucuk alma derim.. mesela 0-1ayliklar var ben onlardan hiic almadim.. sanirim bitane vardi... 3 ayliktan basladim almaya en cok 6aylik tulumlar vardi neden dersen canim okadar hizli buyuyorlar ki bu soylediklerimi hatirlayacaksin...ondan kiyafetleri cok kucuk almiyoruz...

ben ilk hissettigimde pasaninhareketini arabada esimi bekliyordum.. cok tatli bi an.. shareketlerin sende baslamis olmasi lazim hafiftir ama guclenir... bende de 4.5 ay da baslamisti... simdi sen 18 haftaliksin asagi yukari 4.5aya tekamul eder ve 2haftadan bariz sekilde hissedersin,hatta sikayetlenirsin bile:) hele hareketlerinin karninin disindan gozukmesi cok eglenceli olacak:))

canim benim kirmizilar cokolmuyo gideli... 13.gundeyim anlican sIkI calismalara baslamaliyiimmmm:79::78::78: bat ta 2-4 ekim gibiii....
senin durum neydi cnaim uzuuuuuuuuuunca zamandir listeyi goremedigimiz icin hatirlayamadim...

canım benim son adet tarihim 12 ağustosta adetim gecikti ama kaçgün geçti bilmiyorum... bi de sözde biz bu ay korunacaktık eşim tamam korunalım demişti... ama tabi korunmadık... çünkü eşim korunmak istemiyodu ve dediğini de yaptı...

şuan için durum ne bilmiyorum canım... Adetlerim çok düzenli olmadığı için batı tam kestiremiyorum yani..

Son düzenleme:
aaa tatlimmmben senin ismini kacirdim yaaa.... hatirlamiyirummm... buarada yanii sen da ismimi bilmiyor muydunnnn???

evet canim yaaa birden bire cenemiz dustu yetisemedik 2500 de ..napalim artik 3500 kalmayalimda ...

sılaaaa ben senın gercek adını bılmıyorumm.... ben sana soylemıstımm.. unuttuysann bılemem artıkınnnn... benı en ıyı regencııııııımm hatırlar.. unutması ımkansız zatennn

bu arada sorumda suydu, hıh dıyerek yazıyorummm...

sen dedım sen becerıklı hatunsunn bana cayın yanında ıkram edılebılecek 4-5 cesıt bırsey soyler mısın sen bılıyorsun degısık bırseyler :26: bıdaha sormam haaa.. sen es gecıyon benı..

kısmet bakalım senin bat a ne kadar kaldı ki tatlım???
aacanim sende iiki varsin ve iyiki bizimlesin...kalp,kalp,kalp....
yani tatlim aklin yolu bir .... ama cok sevdiklerin icide kalmasin diicem... ama cidden bebek kiyafeti deyip gecmemek lazim pahali seyler yani....bide aldiklarini mevsimi hesaplayip aliyosun demi? mesela dogumun kisa gelio... 6aylikken yaza gelio falan..onu mutlaka dusunmusundurde hatirmatmakta fayda var... bi not daha.. kucuk alma derim.. mesela 0-1ayliklar var ben onlardan hiic almadim.. sanirim bitane vardi... 3 ayliktan basladim almaya en cok 6aylik tulumlar vardi neden dersen canim okadar hizli buyuyorlar ki bu soylediklerimi hatirlayacaksin...ondan kiyafetleri cok kucuk almiyoruz...

ben ilk hissettigimde pasaninhareketini arabada esimi bekliyordum.. cok tatli bi an.. shareketlerin sende baslamis olmasi lazim hafiftir ama guclenir... bende de 4.5 ay da baslamisti... simdi sen 18 haftaliksin asagi yukari 4.5aya tekamul eder ve 2haftadan bariz sekilde hissedersin,hatta sikayetlenirsin bile:) hele hareketlerinin karninin disindan gozukmesi cok eglenceli olacak:))

bılgıler ıcın saol canımm... hıc ugramıyorsun bu aralar..

okudumda bunların hepsini ben yasadım.. aynı anda deıl tabe.. ayrı ayrı zamanlarda.. hamıle kalamadım bide insan vucudunu dınleyınce butun belırtılerı kendınde buluyor.. ne dıyelım hayırlısı...

evet Sılacım mevsimi hesaplıyarak almaya calısıyorumm... Herkez küçük şeylerden cok alma dıyo bende almıycam ınsallah...

canim yaaaaaaa.......... valla ben o sayfayi es gecmisim heralde donup o sayfaya bidaha bakicam simdi daha neler kacirmisim!!! ismin regenin kaynanatoruyle ayni sanirim.. dur bi hatir yapayimmm cikacakk....

bugun 5 cayi gecti zaten.... soylerim sonra kizz uzulme..buarada ben o pogacagi da yaptim biliyormusun pek leziz ve sevilen bisey oldu.... bida yapmayi dusunuyom su aralar...

kizlar online gorunebilirm ama ufaklikla ilgilenecem..banyo-yemek ve dodoo... sonra benim hayat!!!!!

evet canım aynen oyle.. pogacayı yapmana ve begenmene sevındım canım.. caya gelecekler varda ona gore bırseyler ayarlayayım dedım.. tabı ne zaman gelecekler bellı degıl yakındır.. unutma sen tamam mı

anam annesi banyoda yaparmıs oglusunu.. hadi kolay gelsın sana..

merhaba kızlar
ara ara okuyorum yazdıklarınızı, bi arkadaş daha hamilelik yolunda sanırım, inşallah hayırlı haberlerini verir yarın... herkesin iyi olmasına sevindim.

merhaba kızlar
ara ara okuyorum yazdıklarınızı, bi arkadaş daha hamilelik yolunda sanırım, inşallah hayırlı haberlerini verir yarın... herkesin iyi olmasına sevindim.

merhaba canım hosgeldın.. evet canım leplepimiz Allah ın ıznıyle hamıle ıns.. kız acıle gıdecegıne davete gıttı ama neyse

sen nasılsın ???

oyle mi dersin canim.... insallah o sebeptendir... ve bu ay yakalariz... bide ben esimden yana supheliyim cunku felaket stresin icinde etkileniyor olabilir mi?? insallah ondan deildir.... zaten stresli bi adam.. cok sukur sorun olmadigi ortada ama insanin akli takilop yinede...
guzelim ozaman listeyi arayalim hepbir elden... bulaliim bakalim..

haklisin canim azaldik iice.... bende marttan bu yana beklemedeyim... sila38 bekleme yapma, bekleme yapma.. ilerleeeee..... diye megafondan sesler gelio ama nafileeeeee....

listeyi bulursak tugcecim ilgilenecek insallah...

Son durumlarınızı bana bildirebilirmisinizz ? Buarada lepi lepicim senin ismin listede yookk bılgılerını verırsen hemen eklıyelım :)

ISIM YAS BAT SONUC
migi 29 2 Agustos TEBRIKLER!
MIREMIST 26 15 Agustos Eylule Insallah
srdrhly 21 18 Agustos Bekliyoruz
hly7 23 22 Agustos Eylule Insallah
Masumiyet 33 22 Agustos Eylule Insallah
breshka 27 25 Agustos Eylule Insallah
bikere_sevdim ?? 1 Eylul
wifeofdemon 29 2 Eylul
sila38 23 6 Eylul Ekime Insallah
derya78_40 29 8 Eylul Ekime Insallah
azra3434 30 8 Eylul
menbeta 23 11 Eylul
_arzum_ 26 12 Eylul Mola
nihanca 25 --
kardaiz81 30 --

Son düzenleme:
merhaba canım hosgeldın.. evet canım leplepimiz Allah ın ıznıyle hamıle ıns.. kız acıle gıdecegıne davete gıttı ama neyse

sen nasılsın ???

hoşbuldum canım.
ben de şaşırdım, herkes demiş ya davete gideceğime acile giderdim diye, bu kadar bekleyip de böyle umut var ve acile gitmemiş :) belki çok belbağlamak istememiştir, yani atlayıp da eğer hamile olmadığını öğrenirse (allah korusun) çok üzülürdü, böyle sakin davranması iyi, hayırlısı olsun .16: bebişi varsa öğrenir nasılsa...
ben de iyi olmaya çalışıyorum, biliyorsunuz ben bi cihaz kullanıyorum diyabet yüzünden, üzerimde sürekli cihazla dolaşmak canımı sıkıyor, hortumlu falan,sütyenimin arasına koyuyorum cihazı, bazen unutup iç çamaşrımı çıkardığımda pat diye düşüyor, iğneyi çıkartıyor vücudumdan,acıyor... sinir oluyorum kendime şükür yine de halime, allah beterinden korusun...

canım leplepimizi adet gormus ustunede boyle olunca o yuzden bız acıle gıtmesını ıstedk.. evet dedıgın gıbı aslında.. sakın davranması guzel.. hayırlısı olsun..

canım cihazın nasıl bılmıyorum ama iğneyi hergun değiştiriyormusun. vucudundan ayırmaman mı gerekıyor cıhazı.. bu ne yapıyor senın sekerını duzene mı sokuyor.. sınırların kac ?? benım annemde seker hastası ama haplarla ıdare edıyor.. senın durumun cok farklı.. cook dıkkat et kendıne.. cok cıcı bır bayansın. Allah yardımcın olsun canımm..

iyi akşamlar kızlarr nasılsınız

bat son 5 gün kaldı

canım çokk sıkkın.. bu ay yumurta takibi yaptırdım yumurtam kendiliğinden çatladıı ee niye hamile değilim hala
bu ayda pek umudum yok ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı hiçbirşey yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…