- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.021
canim benim kirmizilar cokolmuyo gideli... 13.gundeyim anlican sIkI calismalara baslamaliyiimmmmkısmet bakalım senin bat a ne kadar kaldı ki tatlım???
aacanim sende iiki varsin ve iyiki bizimlesin...kalp,kalp,kalp....Ne demek sılacım :) Buarada tavsiyenı genelde bütün tecrubelı anneler soyluyoo ve bende sızı dınlıyerek pek bısey almamayı dusunuyorum ... 2 tane hastane cıkışım varr 1 tane tulumum varr suan... Bundan sonrada bol bol cıtcıtlı badı ve tulum alıcam cnm saol tavsıyen ıcın ıyıkı varsın
cnm cook saoll :) Yarın gorusuruz kardaızcımm
saolasın sılacımmm karnım cıktı artık :) Ama hareketlerını sankı 1 kere hıssetm gıbı olduu oda kendımı dınledıgım zamann ... Buara kendımı dınlemeye pek vaktım olmuyoo acep o yuzdenmı hareketlerını hıssetmıyorum ne dersın ??? Sen ne zmn hıssetmıstın cnm ? Erkek bıraz daha erken hıssedılır dıyolar bıde dogrumu acep ??
İnşallah doğumada bırlıkte gıdıcez sılacımm sızı bırakmaya hıcc nıyetım yokk :) Tabı Allah nasıp ederse...
canim benim kirmizilar cokolmuyo gideli... 13.gundeyim anlican sIkI calismalara baslamaliyiimmmm:79::78::78: bat ta 2-4 ekim gibiii....
senin durum neydi cnaim uzuuuuuuuuuunca zamandir listeyi goremedigimiz icin hatirlayamadim...
aaa tatlimmmben senin ismini kacirdim yaaa.... hatirlamiyirummm... buarada yanii sen da ismimi bilmiyor muydunnnn???
evet canim yaaa birden bire cenemiz dustu yetisemedik 2500 de ..napalim artik 3500 kalmayalimda ...
canim benim kirmizilar cokolmuyo gideli... 13.gundeyim anlican sIkI calismalara baslamaliyiimmmmkısmet bakalım senin bat a ne kadar kaldı ki tatlım???
aacanim sende iiki varsin ve iyiki bizimlesin...kalp,kalp,kalp....Ne demek sılacım :) Buarada tavsiyenı genelde bütün tecrubelı anneler soyluyoo ve bende sızı dınlıyerek pek bısey almamayı dusunuyorum ... 2 tane hastane cıkışım varr 1 tane tulumum varr suan... Bundan sonrada bol bol cıtcıtlı badı ve tulum alıcam cnm saol tavsıyen ıcın ıyıkı varsın
cnm cook saoll :) Yarın gorusuruz kardaızcımm
saolasın sılacımmm karnım cıktı artık :) Ama hareketlerını sankı 1 kere hıssetm gıbı olduu oda kendımı dınledıgım zamann ... Buara kendımı dınlemeye pek vaktım olmuyoo acep o yuzdenmı hareketlerını hıssetmıyorum ne dersın ??? Sen ne zmn hıssetmıstın cnm ? Erkek bıraz daha erken hıssedılır dıyolar bıde dogrumu acep ??
İnşallah doğumada bırlıkte gıdıcez sılacımm sızı bırakmaya hıcc nıyetım yokk :) Tabı Allah nasıp ederse...
canim benim kirmizilar cokolmuyo gideli... 13.gundeyim anlican sIkI calismalara baslamaliyiimmmm:79::78::78: bat ta 2-4 ekim gibiii....
senin durum neydi cnaim uzuuuuuuuuuunca zamandir listeyi goremedigimiz icin hatirlayamadim...
aacanim sende iiki varsin ve iyiki bizimlesin...kalp,kalp,kalp....
yani tatlim aklin yolu bir .... ama cok sevdiklerin icide kalmasin diicem... ama cidden bebek kiyafeti deyip gecmemek lazim pahali seyler yani....bide aldiklarini mevsimi hesaplayip aliyosun demi? mesela dogumun kisa gelio... 6aylikken yaza gelio falan..onu mutlaka dusunmusundurde hatirmatmakta fayda var... bi not daha.. kucuk alma derim.. mesela 0-1ayliklar var ben onlardan hiic almadim.. sanirim bitane vardi... 3 ayliktan basladim almaya en cok 6aylik tulumlar vardi neden dersen canim okadar hizli buyuyorlar ki bu soylediklerimi hatirlayacaksin...ondan kiyafetleri cok kucuk almiyoruz...
ben ilk hissettigimde pasaninhareketini arabada esimi bekliyordum.. cok tatli bi an.. shareketlerin sende baslamis olmasi lazim hafiftir ama guclenir... bende de 4.5 ay da baslamisti... simdi sen 18 haftaliksin asagi yukari 4.5aya tekamul eder ve 2haftadan bariz sekilde hissedersin,hatta sikayetlenirsin bile:) hele hareketlerinin karninin disindan gozukmesi cok eglenceli olacak:))
sılaaaa ben senın gercek adını bılmıyorumm.... ben sana soylemıstımm.. unuttuysann bılemem artıkınnnn... benı en ıyı regencııııııımm hatırlar.. unutması ımkansız zatennn
bu arada sorumda suydu, hıh dıyerek yazıyorummm...
sen dedım sen becerıklı hatunsunnbana cayın yanında ıkram edılebılecek 4-5 cesıt bırsey soyler mısın sen bılıyorsun degısık bırseyler :26: bıdaha sormam haaa.. sen es gecıyon benı..
canim yaaaaaaa.......... valla ben o sayfayi es gecmisim heralde donup o sayfaya bidaha bakicam simdi daha neler kacirmisim!!! ismin regenin kaynanatoruyle ayni sanirim.. dur bi hatir yapayimmm cikacakk....
bugun 5 cayi gecti zaten.... soylerim sonra kizz uzulme..buarada ben o pogacagi da yaptim biliyormusun pek leziz ve sevilen bisey oldu.... bida yapmayi dusunuyom su aralar...
kizlar online gorunebilirm ama ufaklikla ilgilenecem..banyo-yemek ve dodoo... sonra benim hayat!!!!!
merhaba kızlar
ara ara okuyorum yazdıklarınızı, bi arkadaş daha hamilelik yolunda sanırım, inşallah hayırlı haberlerini verir yarın... herkesin iyi olmasına sevindim.
oyle mi dersin canim.... insallah o sebeptendir... ve bu ay yakalariz... bide ben esimden yana supheliyim cunku felaket stresin icinde etkileniyor olabilir mi?? insallah ondan deildir.... zaten stresli bi adam.. cok sukur sorun olmadigi ortada ama insanin akli takilop yinede...Sılacımmm üzülmene hıc gerek yok bence cunku neredeyse 2 aydır flnn yumurtlama gunlerınde calısamadınızzz dur bakalım helee... Bu ay full tıme calısın hatta ovulasyon testı falan da al kaçagımız olmasın ::) Buarada ben lısteyle ılgılenebılırımm amaaa en son hangı sayfada hıc bılmıyorumBulması bi meselee
gerçekten parmakla sayılacak kadar azaldık... İnş parmaklarımızı sayar gibi kısa zamanda bizde geçeriz diğer tarafa...Ben marttan beri bekliyorum... İlk mart topiği ile başladım hala devam...
İnş darısı başımıza olur en kısa sürede...
ben çalışmasam liste ile ilgilenirim ama takip edemiyorum işyerinde yoğun oluyorum
merhaba canım hosgeldın.. evet canım leplepimiz Allah ın ıznıyle hamıle ıns.. kız acıle gıdecegıne davete gıttı ama neyse
sen nasılsın ???
hoşbuldum canım.
ben de şaşırdım, herkes demiş ya davete gideceğime acile giderdim diye, bu kadar bekleyip de böyle umut var ve acile gitmemiş :) belki çok belbağlamak istememiştir, yani atlayıp da eğer hamile olmadığını öğrenirse (allah korusun) çok üzülürdü, böyle sakin davranması iyi, hayırlısı olsun .16: bebişi varsa öğrenir nasılsa...
ben de iyi olmaya çalışıyorum, biliyorsunuz ben bi cihaz kullanıyorum diyabet yüzünden, üzerimde sürekli cihazla dolaşmak canımı sıkıyor, hortumlu falan,sütyenimin arasına koyuyorum cihazı, bazen unutup iç çamaşrımı çıkardığımda pat diye düşüyor, iğneyi çıkartıyor vücudumdan,acıyor... sinir oluyorum kendimeşükür yine de halime, allah beterinden korusun...
canım benim durumum listede ki gibi bi tek mola değil :)))
canım bat doğru 12 Eylül...Batını yaz tatlım hemen düzeltiyim :)
canım bat doğru 12 Eylül...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?