- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.041
canım batın 12 eylülse regl oldun mu bekliyo musun
kızlar birşey sorucam ben bu yazdığım cevapları nasıl silebilirimm
yzdığım cevaplar bölümünden:44:
olmadım canım...
yapmadın mı test falan benm 5 gün var yapsam mı diye düşünüp duruyorumm
ne kadar sakinsinn
pek yapmayı düşünmüyorum... Geçen aylardan tecrübe ile sabit olarak testlere pek güvenmiyorum zaten testlerle aramda pek iyi değil.... adet olmazsam 2 hafta sonra dr giderim test yapmayacağım...
evet canım benim resmim
Valla leplepi ben çoktan doktordaydım. Davete gitmeden hemen acilde bi ultrasona girmiştim
kız ilk once bır acıle gıtseydın ya.... kocanı ıkna et bosver.. 1 saat gec gidin.. anaaaaaa ne meraksız bırseysınnn... ayyy ıns hamılesındır...
aha işte bitane daha benden kafama taktımı hemen olcak ya ben kocamı beklememiştim bile hayatım hastanede buluşalım deyip çıkmıştım
kız 23 yasındasın sen dimi??? fotoda bırazdaha buyuk duruyon o yuzden sordum..eklesene baska fotolar albume gorelım senı bız nerdeyse hepimiz birbirimizi gorduk..
bende cok sabırısızım.. kafama taktım mı hemen olacak dıyorum... helede boyle bı konu... coktan varmıstım hastaneye.....
hepimiz aynı şeyi diyoruz canım ama gönlümüzdekinden de vazgeçemiyoruz o yüzden Allahım sen bizim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyle yarabbimeşimdeki enfeksiyon devam ediyor bakalım antibiyortik kullanıyor işte ama doktor sıkıntı değil zaten yıkanıp içlerinden sağlıklı olanları seçilecek dedi oyüzden o kadar düşünmüyorum onu yeterki sayı daha fazla düşmesin
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım hamilesin yaa
bak sana hafta hafta değerleri yazayım
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
ayyyy nasıl sevindim inşallah bebeğin anneciğine tutunur Allahım korusun sizi ama kanamaların da vardı onu ihmal etme arkadaşlar da demiş gerçi muhakkak doktora git
canım işe başlamadan öğrenmen iyi olmuş inşallah biran önce düzelir ailede guatr hastası olan varmı ?
bu arada progesteronu bi doktora sordum benseninkini de sordum benimki için gayet güzel yumurta attığın anlamına geliyor dedi seninki içinde normalde klomen kullanan biri için doktorunun görüşü daha önemli ama değer 0 değil sonuçta ve adetliyken yapılan sonuçlara çok aldanmamak gerek bunlar işin başı olduğu için yapılıyor önemli olan yumurtlama zamanından sonra olan dedi yani 20-21-22-23. günlerde yapılırmış genelde ...
LH ve FHS çok önemli yaa nasıl atlarlar üstelik pcosluydun normalde de önemli ama senin için daha da önemli sinir oldum
ay canım bırak daveti maveti senin en önemli misafirin gelmiş ya bundan önemli mi gideceksen de geç gidin biraz ben heyecan yaptım burda ...Önce bi doktora gidin hemen
leplepii guzelimmmm... hayirli ugurlu olsun insallah... Allahim tamamina erdirsin ve terslik yoktur insallah... simsiki sarilsin kuzun sana... bak uzuluyordun bi arkadasin hamisti insallah simdi sende hamissin..
yani ilahii kizlar...katiliyorum size ama kendisini daha iyi taniyyor..herkesin endisesi farkli.... insallah aksilik yoktur.. dr gitse guzel haberverseydi daha cok rahat sevinecektik dimiii
e yani... ben cok meraklandımm...
kızlar canmlarım yazdıklarınızı okudum ama davete gidip acile gitmemein sebeplerini yazmamışım böyle düşünmeniz çok normal hem beni de düşündüğünüz çok hoşuma gitti ama davete eşimle gitmedim görümcemle gittim hee bide şuan kanamam yok demiştim zaten kanamm bitti 3 gün önce. ilk önce böyle düşüncesiz davranmam elbet ama geçenlerde grümcemlerle gitmiştikya doktora bu tahlili yaptığımızda sigortamız yok bizim param çıkışmadı kaynanamdan aldım mecburen borç olarak ama suratını astı şuandada yeteri kadar yook param benzin koy kayıt parası vs vs yarın akşam eeşim gelcek bu durumda çooooookkkk merak etsemde eşimi beklemeyi tercih ederim hemde bu olaydada bi sonuç çıkmazsa üzülürüm sizden bi çekincem yok benim en özelimi biliyorsunuz bundan dolayı acile gitmek istemedim az sabrederim ben .yoksa ben şuan ihtimal bile olsa çok seviçliyimm çok zaten fazla dayanamadım orda hemen eve geldik direk daldım topiğe durum budur yani arkadaşlar yanlışmıyım :44::44:dur bakalimm...bizdeki bu merakla yollucaz kizi sanirim hastaneye..ama bu hakli merakkk(bu ifade ne alaka bilmem ama canim koymak istedikk..)
Son durumlarınızı bana bildirebilirmisinizz ? Buarada lepi lepicim senin ismin listede yookk bılgılerını verırsen hemen eklıyelım :)
ISIM YAS BAT SONUC
migi 29 2 Agustos TEBRIKLER!
MIREMIST 26 15 Agustos Eylule Insallah
srdrhly 21 18 Agustos Bekliyoruz
hly7 23 22 Agustos Eylule Insallah
Masumiyet 33 22 Agustos Eylule Insallah
breshka 27 25 Agustos Eylule Insallah
bikere_sevdim ?? 1 Eylul
wifeofdemon 29 2 Eylul
sila38 23 6 Eylul Ekime Insallah
derya78_40 29 8 Eylul Ekime Insallah
azra3434 30 8 Eylul
menbeta 23 11 Eylul
_arzum_ 26 12 Eylul Mola
nihanca 25 --
kardaiz81 30 --
kızlar canmlarım yazdıklarınızı okudum ama davete gidip acile gitmemein sebeplerini yazmamışım böyle düşünmeniz çok normal hem beni de düşündüğünüz çok hoşuma gitti ama davete eşimle gitmedim görümcemle gittim hee bide şuan kanamam yok demiştim zaten kanamm bitti 3 gün önce. ilk önce böyle düşüncesiz davranmam elbet ama geçenlerde grümcemlerle gitmiştikya doktora bu tahlili yaptığımızda sigortamız yok bizim param çıkışmadı kaynanamdan aldım mecburen borç olarak ama suratını astı şuandada yeteri kadar yook param benzin koy kayıt parası vs vs yarın akşam eeşim gelcek bu durumda çooooookkkk merak etsemde eşimi beklemeyi tercih ederim hemde bu olaydada bi sonuç çıkmazsa üzülürüm sizden bi çekincem yok benim en özelimi biliyorsunuz bundan dolayı acile gitmek istemedim az sabrederim ben .yoksa ben şuan ihtimal bile olsa çok seviçliyimm çok zaten fazla dayanamadım orda hemen eve geldik direk daldım topiğe durum budur yani arkadaşlar yanlışmıyım :44::44:
Canım öncelikle tebrik ederim. Ben seni tebirk edememiştim bitanem... Eğer hamişsen ki inş öylesin... bebişin zaten seninledir. Eşini bekle bence de... Şu an eğer kanaman yoksa eşinle gitmen daha iyi olur...
Ayy inş..güzel haberlerle gelirsin canım...
hepimiz aynı şeyi diyoruz canım ama gönlümüzdekinden de vazgeçemiyoruz o yüzden Allahım sen bizim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyle yarabbimeşimdeki enfeksiyon devam ediyor bakalım antibiyortik kullanıyor işte ama doktor sıkıntı değil zaten yıkanıp içlerinden sağlıklı olanları seçilecek dedi oyüzden o kadar düşünmüyorum onu yeterki sayı daha fazla düşmesin
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım hamilesin yaa
bak sana hafta hafta değerleri yazayım
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
ayyyy nasıl sevindim inşallah bebeğin anneciğine tutunur Allahım korusun sizi ama kanamaların da vardı onu ihmal etme arkadaşlar da demiş gerçi muhakkak doktora git
canım işe başlamadan öğrenmen iyi olmuş inşallah biran önce düzelir ailede guatr hastası olan varmı ?
bu arada progesteronu bi doktora sordum benseninkini de sordum benimki için gayet güzel yumurta attığın anlamına geliyor dedi seninki içinde normalde klomen kullanan biri için doktorunun görüşü daha önemli ama değer 0 değil sonuçta ve adetliyken yapılan sonuçlara çok aldanmamak gerek bunlar işin başı olduğu için yapılıyor önemli olan yumurtlama zamanından sonra olan dedi yani 20-21-22-23. günlerde yapılırmış genelde ...
LH ve FHS çok önemli yaa nasıl atlarlar üstelik pcosluydun normalde de önemli ama senin için daha da önemli sinir oldum
Kızlarrrr ne kadar yazışmışsınız boylee valla şaşırdım uzun zamandır bu kadar geçmiş okumadımmmm ve cok mutlu oldum eskı gunlerdekı gıbı dıye :)))Bgn gelemedımm cam sildimmmdeee :)
Buluşma fıkrıde superrr valla ben eşime daha sormadım amaa katılmak ıstıyorumm onunda kızıcagını sanmıyorum :) Herkeze yakın bı yer secelımm ve kahvaltı yapalım derım ben :)
Bende gelmek ısterım kızlarrr super olurr :) Hatta kahvaltı fikride cok hoşuma gitti :)
Hlycımm Tsh Yüksek cıktıgı ıcın hamıle kalmanı engellemıs olabılırmı cnm ? Ben hamıs kalmadan once yaptırmıstım bu testı drum boyle bıseyden bahsetmıstı sanırım yanlış hatırlamıyosamm... Veee bu hormonuda ilaçla hemencık halledebılıyosun haberın olsun :)
kızlar canmlarım yazdıklarınızı okudum ama davete gidip acile gitmemein sebeplerini yazmamışım böyle düşünmeniz çok normal hem beni de düşündüğünüz çok hoşuma gitti ama davete eşimle gitmedim görümcemle gittim hee bide şuan kanamam yok demiştim zaten kanamm bitti 3 gün önce. ilk önce böyle düşüncesiz davranmam elbet ama geçenlerde grümcemlerle gitmiştikya doktora bu tahlili yaptığımızda sigortamız yok bizim param çıkışmadı kaynanamdan aldım mecburen borç olarak ama suratını astı şuandada yeteri kadar yook param benzin koy kayıt parası vs vs yarın akşam eeşim gelcek bu durumda çooooookkkk merak etsemde eşimi beklemeyi tercih ederim hemde bu olaydada bi sonuç çıkmazsa üzülürüm sizden bi çekincem yok benim en özelimi biliyorsunuz bundan dolayı acile gitmek istemedim az sabrederim ben .yoksa ben şuan ihtimal bile olsa çok seviçliyimm çok zaten fazla dayanamadım orda hemen eve geldik direk daldım topiğe durum budur yani arkadaşlar yanlışmıyım :44::44:
öyle canımm ya tek tesellim o yani Allah tan dün yaptırmışım testi ve bugünde gitmişşim göstermeye yoksa tüpe gittiğimde 1 ay sonraya atacaktıinşallah hemen hallederiz... ya FSH ın olmamasına kıl oldum bugün bütün gün saydım gerizekalılara !
canım olabilir doktor bişi demedi ama bilmem yarın sorarım artık.. bakalım ya aslında çok yüksek değil ama yinede riske atmamak gerek... saol tatlım :)
bnde kahvaltı olsun diorum hatta bugün aklıma boğazda öğretmenevi geldi :) süper bi yer anadolu hisarında.. tabi onu konuşur ortak karar veririz :)
canım benimm kıyamam kıs... söleseydin ben sana koşar gelirdim götürürdüm seni doktora.. sende kaynanna minnet etmememiş olurdunsen kocanı bekle o zaman canım ama hemen bize haber ver :)
aaaa ben umredeyken silinmişim heralde benim 28 eylül bat . yaş 21 canım
cnmm sen kırmızıları gördün mü ? Batın 11 eylülmüş :)
Tuğçe Allah nazarlardan saklasın canım çok tatlısınız ikinizde göbüşüne bayıldım çok fit duruyorsun maşallah sana güzel anne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?