2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kızlar birşey sorucam ben bu yazdığım cevapları nasıl silebilirimm
yzdığım cevaplar bölümünden:44:

yapmadın mı test falan benm 5 gün var yapsam mı diye düşünüp duruyorumm
ne kadar sakinsinn

pek yapmayı düşünmüyorum... Geçen aylardan tecrübe ile sabit olarak testlere pek güvenmiyorum zaten testlerle aramda pek iyi değil .... adet olmazsam 2 hafta sonra dr giderim test yapmayacağım...

pek yapmayı düşünmüyorum... Geçen aylardan tecrübe ile sabit olarak testlere pek güvenmiyorum zaten testlerle aramda pek iyi değil .... adet olmazsam 2 hafta sonra dr giderim test yapmayacağım...

anladım canım hadi inş hamilesindirr güzel heberi verirsin bize

evet canım benim resmim

Valla leplepi ben çoktan doktordaydım. Davete gitmeden hemen acilde bi ultrasona girmiştim

kız ilk once bır acıle gıtseydın ya.... kocanı ıkna et bosver.. 1 saat gec gidin.. anaaaaaa ne meraksız bırseysınnn... ayyy ıns hamılesındır...

aha işte bitane daha benden kafama taktımı hemen olcak ya ben kocamı beklememiştim bile hayatım hastanede buluşalım deyip çıkmıştım

ay canım bırak daveti maveti senin en önemli misafirin gelmiş ya bundan önemli mi gideceksen de geç gidin biraz ben heyecan yaptım burda ... Önce bi doktora gidin hemen

e yani... ben cok meraklandımm...

dur bakalimm...bizdeki bu merakla yollucaz kizi sanirim hastaneye..ama bu hakli merakkk(bu ifade ne alaka bilmem ama canim koymak istedikk..)
kızlar canmlarım yazdıklarınızı okudum ama davete gidip acile gitmemein sebeplerini yazmamışım böyle düşünmeniz çok normal hem beni de düşündüğünüz çok hoşuma gitti ama davete eşimle gitmedim görümcemle gittim hee bide şuan kanamam yok demiştim zaten kanamm bitti 3 gün önce. ilk önce böyle düşüncesiz davranmam elbet ama geçenlerde grümcemlerle gitmiştikya doktora bu tahlili yaptığımızda sigortamız yok bizim param çıkışmadı kaynanamdan aldım mecburen borç olarak ama suratını astı şuandada yeteri kadar yook param benzin koy kayıt parası vs vs yarın akşam eeşim gelcek bu durumda çooooookkkk merak etsemde eşimi beklemeyi tercih ederim hemde bu olaydada bi sonuç çıkmazsa üzülürüm sizden bi çekincem yok benim en özelimi biliyorsunuz bundan dolayı acile gitmek istemedim az sabrederim ben .yoksa ben şuan ihtimal bile olsa çok seviçliyimm çok zaten fazla dayanamadım orda hemen eve geldik direk daldım topiğe durum budur yani arkadaşlar yanlışmıyım :44::44:

aaaa ben umredeyken silinmişim heralde benim 28 eylül bat . yaş 21 canım

Canım öncelikle tebrik ederim. Ben seni tebirk edememiştim bitanem... Eğer hamişsen ki inş öylesin... bebişin zaten seninledir. Eşini bekle bence de... Şu an eğer kanaman yoksa eşinle gitmen daha iyi olur...

Ayy inş..güzel haberlerle gelirsin canım...

oh içim ferahladı saol canım ya ama net bişey yok işte :)))))inşallah pozitifdir inşallah :))))

öyle canımm ya tek tesellim o yani Allah tan dün yaptırmışım testi ve bugünde gitmişşim göstermeye yoksa tüpe gittiğimde 1 ay sonraya atacaktı inşallah hemen hallederiz... ya FSH ın olmamasına kıl oldum bugün bütün gün saydım gerizekalılara !

canım olabilir doktor bişi demedi ama bilmem yarın sorarım artık.. bakalım ya aslında çok yüksek değil ama yinede riske atmamak gerek... saol tatlım :)

bnde kahvaltı olsun diorum hatta bugün aklıma boğazda öğretmenevi geldi :) süper bi yer anadolu hisarında.. tabi onu konuşur ortak karar veririz :)

canım benimm kıyamam kıs... söleseydin ben sana koşar gelirdim götürürdüm seni doktora.. sende kaynanna minnet etmememiş olurdun sen kocanı bekle o zaman canım ama hemen bize haber ver :)

sılacım azracım leplepicim ben kaçar size ii geceler.. ev bulamadık yine canım da sıkkın kocamın da sıkkın gitti yattı bnde gidip yatayım... öptüm sizi ..

ya aslında kaynanam çok iyiy kadıncağız ilgileniyo ama ne bileyim işte benim huzursuzluğum suratını astı derken bana değil yani tahlil parası çok die aama ben genede kocamı bekleyeyim dimii hem öğrenirsek sürpüz yaparız onlara da şekerdir kaynanam be aşka geldim ben şimdi hakkını yemeyeyim ya mesajımı orda okuyunca haksızlık etmiş gibi oldum bana tavır yapmaz o ama ben alınganım işte paranın lafı olmaz ama olsun ben bekleyeyim kocamı yinede :) sevioooruuum beeeeeee hahaha coştum kssss( beta hcg 188 hehehehe)??????? aklımda ( kızlar bu hatun delirdimi die düşünmeyin sadece biraz mutluyum işte )))))))))

Allah iyliğini versin kız leplepi.. hadi ins bakalım.. o zaman guzel haberı yarın aksam verıceksın kısmet olursa...

canımm sen 21 yasındamısın.. topiğimizin miniği :)) ben senı 27-30 yas arası sanıyodumm datlummm...

Tuğçe Allah nazarlardan saklasın canım çok tatlısınız ikinizde göbüşüne bayıldım çok fit duruyorsun maşallah sana güzel anne :)

Canımm cok sağolasın :) O senın tatlılıgın :) Buarada listede batın 1 eylül kalmışş yenı batını verebılırmısın canım hemencık düzeltelimm...

Listede olupta yenı batını bekleyenler yenı tarıhlerınızı yazın hemen duzelteyımmm , lıstede olmayıp eklenmek isteyenlerr bilgilerinizi verırsenız sızlerıde aramızda gormek ısterız :) Hayden kızlarr eskisi gibi güncele dönelimm batlarımızı bırlıkte beklıyelım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…