2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Tuğçe Allah nazarlardan saklasın canım çok tatlısınız ikinizde göbüşüne bayıldım çok fit duruyorsun maşallah sana güzel anne :)

Canımm cok sağolasın :) O senın tatlılıgın :) Buarada listede batın 1 eylül kalmışş yenı batını verebılırmısın canım hemencık düzeltelimm...

Listede olupta yenı batını bekleyenler yenı tarıhlerınızı yazın hemen duzelteyımmm , lıstede olmayıp eklenmek isteyenlerr bilgilerinizi verırsenız sızlerıde aramızda gormek ısterız :) Hayden kızlarr eskisi gibi güncele dönelimm batlarımızı bırlıkte beklıyelım :)

leplepiiiiiii hamis misin ya?? en anlamadim simdi :44::44::44::44:

e buna insallah denir baska ne denir ki??? insallaahhhhh....

ya valla adam her türlü gercekten tatile cikti yani ilahi menbetacim

artik zamanla biz de hayattan ders aliriz ve kendimize zarar vermeyiz, verdirmeyiz :97::97::97::97:

napayim kuzum bayildi ambulansi duyunca ayildi yok dedi.. ben de cagirttirdim.. ya amaannn bosver ben de elimden geleni yapiyorum ki benimle ugrasmyasin... napayim kusum yaa basedilecek gibi degiller... bugün dedimki paket olayini sordun mu, diyoki hemen zaten hastayim da bir de ona moralimi bozmayim vs vs... yaaa

biliyor musun ikizim düstüm bugün bisikletten.. hep benimkinin yüzünden adam üstüme sürüyor bisikleti ben de iyi soför saniyordum yaa... atti beni cimenlerin üstüne ama dizim kenara geldi simdi yoook aciyor... kaynanam da gördü bi kere uuuuuuv dedi.. bitti.. o ne demekse :44::44::44::44::44: ogluna ben yapsaydim alllaaahhhhh tutabilene ask olsun.. gelinin cani kiymetli degilki

Selam kizlar ben trde tatildeyim net bulamiyorum giremiyorum az kaldi donmeme kuppem cok gecmis olsun senin metanetine bayiliyorum cokta taktir ediyorum rabbim yasadigin sevincini iki kat artdirsin insaallah hepinizi opuyorum

napayim canimyaa.. dizim aciyor laptop da üstünde oturuyorum dizi izliyoruz bi yandan da.. aslinda benim kafam burda simdi kalkcam milyöf yapcam sabah arkadasa kahvaltiya gitcez elim bos gitmeyim

hayırdır canım gecmıs olsun...

ohh keyıfler ıyı desene.. arkadaslara kahvaltılara gıdılıyor.. ohh gez walla..

leplepiiiiiii hamis misin ya?? en anlamadim simdi :44::44::44::44:

bilmiyom ki bende hamilemiyim acaba Allahualem Allah en iyisini bilir öğrennce koşa koşa yazcam buraya ne olursa olsun tatlım inşallah öyyleyimdir :)

Selam kizlar ben trde tatildeyim net bulamiyorum giremiyorum az kaldi donmeme kuppem cok gecmis olsun senin metanetine bayiliyorum cokta taktir ediyorum rabbim yasadigin sevincini iki kat artdirsin insaallah hepinizi opuyorum

ah canım sende mı Almanyadaydın.. ben senı tr sanıyordum.. nıye tatıldeyım yazıyo dıye ıcımden gecırdım.. ailenın yanına geldın herhalde.. kendıne cook dıkkat et.. hoscakal...

tuğçecim benim bat 8-9 ekim gibi bekliyorum.. ilgilendiğin için saol canımmm :)

3 yıl 2 ay 1 günlük evliyim tatlım:) 4. yılımdayım yani

kıs leplepi sen öldürcenmi beni hala hamilemiyim diyo yaa ben bırak 188 i 18 i görsem koşarım doktora

hem sen daha 21 misinn bnde menbeta gibi 30 larda sanıyodum valla hem 21 yaş hem 3 yıllık evli ohh maşalalhh

regentoşum geçmiş olsun fıstığıım.. kocana söle öpsün geçsinn

nartanesi canım snde hoşgeldin güle güle

günaydın canlarım ben bi saat sonra doktora gidiyorum.. ordan da bi arkadaşa uğrarım öğleden sonra geldiğimde yazarım anca size.. ya kardaizciğime sölerim o yazar size öpüyorum sizleri :)

Canım daha regli olmadım olunca bildiririm sana :)

Günaydın canım hadi inşallah güzel haberlerle dön :)

leplepi canımmmm eşini beklicekmişsin. sen daha iyi bilirsin tabi doğry olan da budur. hakkında hayırlısı olsun güzelim. yaş 21, 4 yıllık evlisin galiba aman sen bende de betersin. bi kendimi bilirdim küçük yaşta evlenen bu zamanda.

regencim geçmiş olsun hayatım. pardon da sen bisikleti nası sürüyosun. bende evde var sanıyordum, dışarı çıkıp mı bisiklet mi kullanıyosun.:26::26:

nartanesi gelmiş gitmiş. hazır tr deymiş nerelerdeymiş acaba. neyse yolu açık olsun.

hly
yavrimu hadi geçmiş olsun tatlım. haberini beklicem

heyyyyy aşağıda ki arkidişlerimmmmmm günaydınnnnnn

Günaydın canım nasılsın

Renewal maşallah büyüttün bebişini sonuna kadar sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…