- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.061
Tuğçe Allah nazarlardan saklasın canım çok tatlısınız ikinizde göbüşüne bayıldım çok fit duruyorsun maşallah sana güzel anne :)
kızlar canmlarım yazdıklarınızı okudum ama davete gidip acile gitmemein sebeplerini yazmamışım böyle düşünmeniz çok normal hem beni de düşündüğünüz çok hoşuma gitti ama davete eşimle gitmedim görümcemle gittim hee bide şuan kanamam yok demiştim zaten kanamm bitti 3 gün önce. ilk önce böyle düşüncesiz davranmam elbet ama geçenlerde grümcemlerle gitmiştikya doktora bu tahlili yaptığımızda sigortamız yok bizim param çıkışmadı kaynanamdan aldım mecburen borç olarak ama suratını astı şuandada yeteri kadar yook param benzin koy kayıt parası vs vs yarın akşam eeşim gelcek bu durumda çooooookkkk merak etsemde eşimi beklemeyi tercih ederim hemde bu olaydada bi sonuç çıkmazsa üzülürüm sizden bi çekincem yok benim en özelimi biliyorsunuz bundan dolayı acile gitmek istemedim az sabrederim ben .yoksa ben şuan ihtimal bile olsa çok seviçliyimm çok zaten fazla dayanamadım orda hemen eve geldik direk daldım topiğe durum budur yani arkadaşlar yanlışmıyım :44::44:
Kızlarrrr ne kadar yazışmışsınız boylee valla şaşırdım uzun zamandır bu kadar geçmiş okumadımmmm ve cok mutlu oldum eskı gunlerdekı gıbı dıye :)))Bgn gelemedımm cam sildimmmdeee :)
Buluşma fıkrıde superrr valla ben eşime daha sormadım amaa katılmak ıstıyorumm onunda kızıcagını sanmıyorum :) Herkeze yakın bı yer secelımm ve kahvaltı yapalım derım ben :)
Tatlımm ınsallah Allahım sanada bi ogluş nasıp eder... Allah gonlune gore versınn kaldı 2 ayımız sonra oglusunu beklıycez bırlıkte :)
inşallah cnm bnm sabırsızlıkla beklıyorum :)
cnmm kıyamam sana benn :) Tahlıl sonucunda guzel cıkmışş cok sukurr hadı bakalım hersey ıyıyemı gıdıyo nee yuppii
Azracımm ınsallah esının sonucları istediğiniz cıkarrr , emeklerınızın karşılıgınızı alıcaksınız gör bak :) Buaradaa bızlerı sıkmak ıstememek ne demekmiş yaaa bız nıye arkadasız burdaaa ıyı kotu herseyımızı paylaşmak ıcınn duymıyım bı dahaa
cnmm bnm tam 16. haftaya kadar sürmüştü Allah yardımcın olsun
Bende gelmek ısterım kızlarrr super olurr :) Hatta kahvaltı fikride cok hoşuma gıttı :)
Sılacımm senın ıcın bı resmımı eklıycemm :)
Hlycımm Tsh Yüksek cıktıgı ıcın hamıle kalmanı engellemıs olabılırmı cnm ? Ben hamıs kalmadan once yaptırmıstım bu testı drum boyle bıseyden bahsetmıstı sanırım yanlış hatırlamıyosamm... Veee bu hormonuda ilaçla hemencık halledebılıyosun haberın olsun :)
Lepı lepıcım tbrk ederım sımdıden tatlım bencede hamişsin vee kızlara kesınlıkle katılıorummm kanaman ıcın dr a gıt hemennn
sasırdımm.......nedenkine kızz??? o zaman ben soyle dusuneyım. adam tatıle gırdıya sadece iş konusunda değil tur konusundada :26::26: ne diyim canikom..
evet guzelım.. sana canı gonulden katılıyorumm.. bıze yanlıs yapanları hayatımızdan cıkarsak ne bu kadar uzuluruz ne de kımseyı yıpratırız.. bız alttan aldıkca veya affettıkce mı demelıyım onlar sıvıya gıbı hep olayın ustundeler haklı ve ya haksız.. kendımızden cok ödün verıyoruz.. once kendımızı dusunsek, yani hlycım demıstı banada "ben cok degerlıyım herseyden once ben desek" belkı o zaman kımsenın bızı uzmesıne izin vermeyız.. aman ne dıyım be canım.. Allah herkese akıl fıkır versın..
noltlarimi duseyim..
benim guzel hemserim breshka,tupten guzel haberlerle donmus cok sukur insallah Allahim obur aya cift cizgili resimler gormeyi nasip etsin....
tuceciimmm guzzel annemiz, anilarim canlandi gozumde be kuzucum.. masallah ne guzel seyler onlar oyleeee....... gulegule,saglikla hayirli gunlerde giymeyi nasip etsin Mevlam... canim yaa bide seni gorsek,gobusunu falan .. cok mu sey istiyoruz.....
azraciimmm.., canim senide ozledik,merak ettik ama iyisin sukur... tatlim ne demek moralin bozuk oldugunda sIkInti aninda herzaman,daima yanindayiz... elimizden ne gelirse yapmaya hazirizzz....
renewal, zorlu annemizz senide ozledik canim yaa...sukur amasende iyisin.. bulantilarin icinde biraz daha sabir canim bitti ,bitmek uzere.. sana bebeginden iyi haberlerbunlar aslinda... sagliklar diliyorum canim size...
hlya masallah ucuzuummmm formundasin.. organizator hlyaaaaaaaaa..... yalniz ben suna koptum.. "gelmek isteyenler,gelirim diyenler"....Allah iyiligini versin...
menbataa, sende huzurakavusmussun yavru...sevindim ama reglin zor geciyormus... dr a gorunmeni tavsiye ederim...
regencimmmm canim senin kaynana hanimi okudum h.sonu... ayakta alkisladim performansini... izledigi dizi sahnesinden bayagi etkilenmis olmali... amasende az deilsin haaa ambulanlar falan.. o tilki,sende kuyrugusun hani.. sen senin uzulmeneizin vermede..hersey mustehak onlara...
nasılsın canımmmmmm
canımm sen 21 yasındamısın.. topiğimizin miniği :)) ben senı 27-30 yas arası sanıyodumm datlummm...
napayim canimyaa.. dizim aciyor laptop da üstünde oturuyorum dizi izliyoruz bi yandan da.. aslinda benim kafam burdasimdi kalkcam milyöf yapcam sabah arkadasa kahvaltiya gitcez elim bos gitmeyim
leplepiiiiiii hamis misin ya?? en anlamadim simdi :44::44::44::44:
Selam kizlar ben trde tatildeyim net bulamiyorum giremiyorum az kaldi donmeme kuppem cok gecmis olsun senin metanetine bayiliyorum cokta taktir ediyorum rabbim yasadigin sevincini iki kat artdirsin insaallah hepinizi opuyorum
bu yoruma bayıldım yaaaa ehehe:)
:))))) sımdı sen kac yıllık evlısın de bakem bana
Canımm cok sağolasın :) O senın tatlılıgın :) Buarada listede batın 1 eylül kalmışş yenı batını verebılırmısın canım hemencık düzeltelimm...
Listede olupta yenı batını bekleyenler yenı tarıhlerınızı yazın hemen duzelteyımmm , lıstede olmayıp eklenmek isteyenlerr bilgilerinizi verırsenız sızlerıde aramızda gormek ısterız :) Hayden kızlarr eskisi gibi güncele dönelimm batlarımızı bırlıkte beklıyelım :)
3 yıl 2 ay 1 günlük evliyim tatlım:) 4. yılımdayım yani
Canımm cok sağolasın :) O senın tatlılıgın :) Buarada listede batın 1 eylül kalmışş yenı batını verebılırmısın canım hemencık düzeltelimm...
Listede olupta yenı batını bekleyenler yenı tarıhlerınızı yazın hemen duzelteyımmm , lıstede olmayıp eklenmek isteyenlerr bilgilerinizi verırsenız sızlerıde aramızda gormek ısterız :) Hayden kızlarr eskisi gibi güncele dönelimm batlarımızı bırlıkte beklıyelım :)
tuğçecim benim bat 8-9 ekim gibi bekliyorum.. ilgilendiğin için saol canımmm :)
kıs leplepi sen öldürcenmi beni hala hamilemiyim diyo yaa ben bırak 188 i 18 i görsem koşarım doktora
hem sen daha 21 misinn bnde menbeta gibi 30 larda sanıyodum vallahem 21 yaş hem 3 yıllık evli ohh maşalalhh
regentoşum geçmiş olsun fıstığıım.. kocana söle öpsün geçsinn
nartanesi canım snde hoşgeldin güle güle
günaydın canlarım ben bi saat sonra doktora gidiyorum.. ordan da bi arkadaşa uğrarım öğleden sonra geldiğimde yazarım anca size.. ya kardaizciğime sölerim o yazar size öpüyorum sizleri :)
leplepi canımmmm eşini beklicekmişsin. sen daha iyi bilirsin tabi doğry olan da budur. hakkında hayırlısı olsun güzelim. yaş 21, 4 yıllık evlisin galiba aman sen bende de betersin.bi kendimi bilirdim küçük yaşta evlenen bu zamanda.
regencim geçmiş olsun hayatım. pardon da sen bisikleti nası sürüyosun. bende evde var sanıyordum, dışarı çıkıp mı bisiklet mi kullanıyosun.:26::26:
nartanesi gelmiş gitmiş. hazır tr deymiş nerelerdeymiş acaba. neyse yolu açık olsun.
hly yavrimu hadi geçmiş olsun tatlım. haberini beklicem
heyyyyy aşağıda ki arkidişlerimmmmmm günaydınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?