- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.081
Günaydın canım nasılsın
Renewal maşallah büyüttün bebişini sonuna kadar sağlıkla inşallah
Çok şükür canım ya inşallah bundan sonra da herşey yolunda gider Allahım utandırmasın şimdi sabırsızlıkla regli tarihimi bekliyorum bugün yarın da kredi işlerine bakıcaz Allah yardımcımız olsun . Bu arada resmini gördüm çok tatlısın canımmmcnmm kıyamam sana benn :) Tahlıl sonucunda guzel cıkmışş cok sukurr hadı bakalım hersey ıyıyemı gıdıyo nee yuppii
Canım herşeyin hayırlısı tabiki sen daha iyi bilirsin inşallah eşinle beraber alırsınız bu mutlu haberikızlar canmlarım yazdıklarınızı okudum ama davete gidip acile gitmemein sebeplerini yazmamışım böyle düşünmeniz çok normal hem beni de düşündüğünüz çok hoşuma gitti ama davete eşimle gitmedim görümcemle gittim hee bide şuan kanamam yok demiştim zaten kanamm bitti 3 gün önce. ilk önce böyle düşüncesiz davranmam elbet ama geçenlerde grümcemlerle gitmiştikya doktora bu tahlili yaptığımızda sigortamız yok bizim param çıkışmadı kaynanamdan aldım mecburen borç olarak ama suratını astı şuandada yeteri kadar yook param benzin koy kayıt parası vs vs yarın akşam eeşim gelcek bu durumda çooooookkkk merak etsemde eşimi beklemeyi tercih ederim hemde bu olaydada bi sonuç çıkmazsa üzülürüm sizden bi çekincem yok benim en özelimi biliyorsunuz bundan dolayı acile gitmek istemedim az sabrederim ben .yoksa ben şuan ihtimal bile olsa çok seviçliyimm çok zaten fazla dayanamadım orda hemen eve geldik direk daldım topiğe durum budur yani arkadaşlar yanlışmıyım :44::44:
Ayy Allahım başka aksilik vermesin ama ilaçla düzelir diye tahmin ediyorum inşallah biran önce sende başlarsın işlemlere .. Ben çok heyecanlıyım yaaaöyle canımm ya tek tesellim o yani Allah tan dün yaptırmışım testi ve bugünde gitmişşim göstermeye yoksa tüpe gittiğimde 1 ay sonraya atacaktıinşallah hemen hallederiz... ya FSH ın olmamasına kıl oldum bugün bütün gün saydım gerizekalılara !
Günaydın canımcanım nasılsın
ewt biraz büyüdü teyzesi :) ama daa çok zamanımız var
Çok şükür canım ya inşallah bundan sonra da herşey yolunda gider Allahım utandırmasın şimdi sabırsızlıkla regli tarihimi bekliyorum bugün yarın da kredi işlerine bakıcaz Allah yardımcımız olsun . Bu arada resmini gördüm çok tatlısın canımmmGöbüşün de çok güzel çıkmış
Canım herşeyin hayırlısı tabiki sen daha iyi bilirsin inşallah eşinle beraber alırsınız bu mutlu haberi
Ayy Allahım başka aksilik vermesin ama ilaçla düzelir diye tahmin ediyorum inşallah biran önce sende başlarsın işlemlere .. Ben çok heyecanlıyım yaaadoktordan sonra muhakkak haber ver güzelim merak ederiz
Günaydın canımTeşekkür ederim uzun zamandır bu kadar iyi olmamıştım (maşallah diyim kendime ) Sen nasılsın hayatım ?
ay kızlar bişey diycem size yaa akşam eşimle konuşuyoruz dedimki dün rüyamda tüp bebek için transfer yapılırken gördüm kendimi o da demezmi valla bende aynı rüyayı gördüm diye ikimizde bi duygulandık
Ohhhh maşallah canım herzaman iyi ol böyle inşallah :) bende iyiyim çok şükür kırmızılarım gelmedi 42.ci günüm adet söktürücüyede içmiyorum doğal gelsin isitiyorum bakalım neler olacak bu ay yumurta takibi yaptırcam bende Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin çok bekletmesin bizleri inşallah :)
hayırdır canım gecmıs olsun...
ohh keyıfler ıyı desene.. arkadaslara kahvaltılara gıdılıyor.. ohh gez walla..
bilmiyom ki bende hamilemiyim acaba Allahualem Allah en iyisini bilir öğrennce koşa koşa yazcam buraya ne olursa olsun tatlım inşallah öyyleyimdir :)
tuğçecim benim bat 8-9 ekim gibi bekliyorum.. ilgilendiğin için saol canımmm :)
kıs leplepi sen öldürcenmi beni hala hamilemiyim diyo yaa ben bırak 188 i 18 i görsem koşarım doktora
hem sen daha 21 misinn bnde menbeta gibi 30 larda sanıyodum vallahem 21 yaş hem 3 yıllık evli ohh maşalalhh
regentoşum geçmiş olsun fıstığıım.. kocana söle öpsün geçsinn
nartanesi canım snde hoşgeldin güle güle
günaydın canlarım ben bi saat sonra doktora gidiyorum.. ordan da bi arkadaşa uğrarım öğleden sonra geldiğimde yazarım anca size.. ya kardaizciğime sölerim o yazar size öpüyorum sizleri :)
leplepi canımmmm eşini beklicekmişsin. sen daha iyi bilirsin tabi doğry olan da budur. hakkında hayırlısı olsun güzelim. yaş 21, 4 yıllık evlisin galiba aman sen bende de betersin.bi kendimi bilirdim küçük yaşta evlenen bu zamanda.
regencim geçmiş olsun hayatım. pardon da sen bisikleti nası sürüyosun. bende evde var sanıyordum, dışarı çıkıp mı bisiklet mi kullanıyosun.:26::26:
nartanesi gelmiş gitmiş. hazır tr deymiş nerelerdeymiş acaba. neyse yolu açık olsun.
hly yavrimu hadi geçmiş olsun tatlım. haberini beklicem
heyyyyy aşağıda ki arkidişlerimmmmmm günaydınnnnnn
ewt biraz büyüdü teyzesi :) ama daa çok zamanımız var
Herkese günaydin kızlarrrrrrrr
ay kızlar bişey diycem size yaa akşam eşimle konuşuyoruz dedimki dün rüyamda tüp bebek için transfer yapılırken gördüm kendimi o da demezmi valla bende aynı rüyayı gördüm diye ikimizde bi duygulandık
Aminn canım Allah hepimizi mutlu etsin inşallah. Canım sen test yapmışmıydın ? :44: Sanırım yapmıştın ... bide kan testi yaptırsan ya
Günaydın canım nasılsın
Renewal maşallah büyüttün bebişini sonuna kadar sağlıkla inşallah
Herkese günaydin kızlarrrrrrrr
kuzu kocis tee 12de anca kalkiyor gec yattigi icin.. adam tatilin tadini cikariyor, gec yatarakgecen dedimki erken yat, uyku düzenin bozuldugundan hasta olursun basin felan agrir.. birak da tatilimin tadini cikarayim diye bi kiziyor, dedim ben de cikar aman iyi bi yere gitme de tek gec yat o yüzden ben de erken kalkarim.o uyurken is yapamiyorum öyle kös kös oturmaktansa gider gelirim ya..
ay insallllllaaaaaaahhhhhh hamissindir de seni de seneyi kapatmadan yollarizhatta seneyi kapatmadan cinsiyetini bile ögreniriz heralde
önce düsürsün beni sonra öptün mü???
ay sen doktordan geldiginde ben iste olurum heralde.. neyse aksam gelir gelmez bakarim, ne yazmmissin...
ya evde ki ayri. dün aksam parkta sürelim dedik iyiki.. kocis arabayi süper kullaniyor ama bisiklette bu kadar acemi oldugunu bilmiyordum, ki onun bisikleti cok daha iyi... benimki tenekeyanina gelince korktu benim üstüme sürdü öbür tarafa sürer insan kocaaa yol atti beni yolun kenarina.. ay kardaiz ya simdi cok aciyo.. ama bir sey olsaydi duramazdim heralde..
ben de yazmistim sana aynisi teee dün, ama benim görmedinya da ben cevabini görmedim
günaydin yavrulaaarrrrr nasilsiniz baaaalim???
Öyle tabi halimize binlerce kez şükürler olsun daha kötü durumda olanlar var ama onlarında çaresi var o kadar üzülmesin bi operasyona bakar yeterki bayanda bişey çıkmasın. Benim eşimin kuzeninin de doğuştan rahmi yok düşün ne acı bişey 18 yaşından sonra ameliyatla yapay rahim yapıyorlar ama hiçbir zaman çocuğu olmayacak ne kötü bir durum Allahıma şükürler olsun beterin beteri var .Canım benim üzülme inşallah güzel şeyler olacak kuzenimin görümsenini kızı var çok iyi arkadaşız oda 1,5 senelik evli çocukları olmadı bugüne kadar doktora gitmişler eşinin 1 tane bile canlı spermi yokmuş tüp bebek demiş ama o çok zor demiş nasıl üzülüyor şükrettim halime şükredelim kızlar gerçekten beterib beteri var inşallah sen güzel sonuçlar alacaksın arkadaşım yürekten inanıyorum....
günaydim canim benim
ay bak yaa... insallah bi dahaki duygulandiginiz bebeginiz olacagini ögrendiginiz zaman olur sekerim benim
Pazartesi yaptırdım canım 2 çıktı sonuç :2: doktorda söktürücü verdi ama içmiyorum doğal gelsin diye bekliyorum karnım taş gibi oldu :26:
Canım zaman okadar hızlı geçiyorki anlamazsın bile şimdi mide bulantıların olduğu için sıkıntılı gelir sana bi geçsin bulantın zaman su gibi akar inşallah ben ilk bu siteye geldiğimde dış gebelik bölümüne yazmıştım orda daha yeni hamile olduğunu öğrenen kızlardan biri yarın doğuruyor ben anlamadım valla okadar oldumu diyorum Allah sağlıktan ayıramasın canım :)
ewt canım aynen dediin gibi şuan bulantılardan dolayı gün değil saat sayıyorum resmen ama bulantım geçerse ( inşallah ) zaman daa çabuk geçecektir eminim :) amin güzelim Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin
günaydın canım, nasıl olsun iş güç ve uzunnnnnn bir bekleyiş.
sen nasılsın hayatımm
Bende iyiyim canım işteyim çalışmaya çalışıyorum aklım hep bebekte hamile kalsam herkes benden daha mutlu olacak zaten
günaydın yavrimuuuu, naber nasılsın bugün sankim daha bir pozitif hissettim seni.
çok geçmiş olsun tatlım. evet bişey olsa şişerdi ve duramazdın. eve gelir gelmez buz falan koysaydın. ohhh ne güzel parkta bisiklet keyfi.
eşim geldiğinde bizde balığa gidiyoruz çok eylenceli geçiyorrr.
Öyle tabi halimize binlerce kez şükürler olsun daha kötü durumda olanlar var ama onlarında çaresi var o kadar üzülmesin bi operasyona bakar yeterki bayanda bişey çıkmasın. Benim eşimin kuzeninin de doğuştan rahmi yok düşün ne acı bişey 18 yaşından sonra ameliyatla yapay rahim yapıyorlar ama hiçbir zaman çocuğu olmayacak ne kötü bir durum Allahıma şükürler olsun beterin beteri var .
İnşalllllah canım benim çok az kaldı acayip heyecanlıyım
ay evet evet hatırladım afedersin canımnormalde döngün kaç gün ? tuğçemizin de ufaklığı saklanmıştı hatta o söktürücü kullanmıştı 60. günü falan dı nerdeyse öğrendiğinde inşallah seninde öyledir
Canım onlar operasyon yaptırmışlar ama bulamamışlar varikosel ameliyatıda oldu ama Allah verecekse veriyor aslında herşey boş İnşallah onlarında ilk tüp bebek denemeleri tutar çünkü çocuğun abisinin 9 yıldır olmuyor onun aynı sorunu var karısında hiçrbirşey yok Allah kimseyi evlatsız bırakmasın kızlar bol bol dua edelim Rabbim peygamberlerini bile bu konuyla imtihan etmiş inşallah sonunda yüzümüz güler :)
Canım zaman okadar hızlı geçiyorki anlamazsın bile şimdi mide bulantıların olduğu için sıkıntılı gelir sana bi geçsin bulantın zaman su gibi akar inşallah ben ilk bu siteye geldiğimde dış gebelik bölümüne yazmıştım orda daha yeni hamile olduğunu öğrenen kızlardan biri yarın doğuruyor ben anlamadım valla okadar oldumu diyorum Allah sağlıktan ayıramasın canım :)
ewt canım aynen dediin gibi şuan bulantılardan dolayı gün değil saat sayıyorum resmen ama bulantım geçerse ( inşallah ) zaman daa çabuk geçecektir eminim :) amin güzelim Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin
Ne güzel annesi bulantıyı iyi sayarlar doktorlar ben ilk hamileliğimde(dış gebelik) hiç midem bulanmadı doktorda sordu bulanmıyor diyince bulansa iyi olur demişti ozaman anlamamamıştım şimdi daha iyi anlıyorum :) Amin canım duaların bizimle olsun :)
inşallah o da olucak tatlım. bakalım sabırla seni bekliyoruz. hakkıında hayırlısı olsun. bencede ilacı içmemekte iyi yapmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?