2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

cnmm kıyamam sana benn :) Tahlıl sonucunda guzel cıkmışş cok sukurr hadı bakalım hersey ıyıyemı gıdıyo nee yuppii
Çok şükür canım ya inşallah bundan sonra da herşey yolunda gider Allahım utandırmasın şimdi sabırsızlıkla regli tarihimi bekliyorum bugün yarın da kredi işlerine bakıcaz Allah yardımcımız olsun . Bu arada resmini gördüm çok tatlısın canımmm Göbüşün de çok güzel çıkmış

Canım herşeyin hayırlısı tabiki sen daha iyi bilirsin inşallah eşinle beraber alırsınız bu mutlu haberi

Ayy Allahım başka aksilik vermesin ama ilaçla düzelir diye tahmin ediyorum inşallah biran önce sende başlarsın işlemlere .. Ben çok heyecanlıyım yaaa doktordan sonra muhakkak haber ver güzelim merak ederiz

canım nasılsın
Günaydın canım Teşekkür ederim uzun zamandır bu kadar iyi olmamıştım (maşallah diyim kendime ) Sen nasılsın hayatım ?

ay kızlar bişey diycem size yaa akşam eşimle konuşuyoruz dedimki dün rüyamda tüp bebek için transfer yapılırken gördüm kendimi o da demezmi valla bende aynı rüyayı gördüm diye ikimizde bi duygulandık

ewt biraz büyüdü teyzesi :) ama daa çok zamanımız var

Canım zaman okadar hızlı geçiyorki anlamazsın bile şimdi mide bulantıların olduğu için sıkıntılı gelir sana bi geçsin bulantın zaman su gibi akar inşallah ben ilk bu siteye geldiğimde dış gebelik bölümüne yazmıştım orda daha yeni hamile olduğunu öğrenen kızlardan biri yarın doğuruyor ben anlamadım valla okadar oldumu diyorum Allah sağlıktan ayıramasın canım :)

Ohhhh maşallah canım herzaman iyi ol böyle inşallah :) bende iyiyim çok şükür kırmızılarım gelmedi 42.ci günüm adet söktürücüyede içmiyorum doğal gelsin isitiyorum bakalım neler olacak bu ay yumurta takibi yaptırcam bende Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin çok bekletmesin bizleri inşallah :)

Canım benim üzülme inşallah güzel şeyler olacak kuzenimin görümsenini kızı var çok iyi arkadaşız oda 1,5 senelik evli çocukları olmadı bugüne kadar doktora gitmişler eşinin 1 tane bile canlı spermi yokmuş tüp bebek demiş ama o çok zor demiş nasıl üzülüyor şükrettim halime şükredelim kızlar gerçekten beterib beteri var inşallah sen güzel sonuçlar alacaksın arkadaşım yürekten inanıyorum....

Aminn canım Allah hepimizi mutlu etsin inşallah. Canım sen test yapmışmıydın ? :44: Sanırım yapmıştın ... bide kan testi yaptırsan ya

hayırdır canım gecmıs olsun...

ohh keyıfler ıyı desene.. arkadaslara kahvaltılara gıdılıyor.. ohh gez walla..

kuzu kocis tee 12de anca kalkiyor gec yattigi icin.. adam tatilin tadini cikariyor, gec yatarak gecen dedimki erken yat, uyku düzenin bozuldugundan hasta olursun basin felan agrir.. birak da tatilimin tadini cikarayim diye bi kiziyor, dedim ben de cikar aman iyi bi yere gitme de tek gec yat o yüzden ben de erken kalkarim.o uyurken is yapamiyorum öyle kös kös oturmaktansa gider gelirim ya..

bilmiyom ki bende hamilemiyim acaba Allahualem Allah en iyisini bilir öğrennce koşa koşa yazcam buraya ne olursa olsun tatlım inşallah öyyleyimdir :)

ay insallllllaaaaaaahhhhhh hamissindir de seni de seneyi kapatmadan yollariz hatta seneyi kapatmadan cinsiyetini bile ögreniriz heralde

önce düsürsün beni sonra öptün mü???
ay sen doktordan geldiginde ben iste olurum heralde.. neyse aksam gelir gelmez bakarim, ne yazmmissin...

ya evde ki ayri. dün aksam parkta sürelim dedik iyiki.. kocis arabayi süper kullaniyor ama bisiklette bu kadar acemi oldugunu bilmiyordum, ki onun bisikleti cok daha iyi... benimki teneke yanina gelince korktu benim üstüme sürdü öbür tarafa sürer insan kocaaa yol atti beni yolun kenarina.. ay kardaiz ya simdi cok aciyo.. ama bir sey olsaydi duramazdim heralde..

ewt biraz büyüdü teyzesi :) ama daa çok zamanımız var

ben de yazmistim sana aynisi teee dün, ama benim görmedin ya da ben cevabini görmedim

günaydin yavrulaaarrrrr nasilsiniz baaaalim???

Herkese günaydin kızlarrrrrrrr

günaydim canim benim

ay bak yaa... insallah bi dahaki duygulandiginiz bebeginiz olacagini ögrendiginiz zaman olur sekerim benim

Günaydın canım nasılsın

Renewal maşallah büyüttün bebişini sonuna kadar sağlıkla inşallah

günaydın canım, nasıl olsun iş güç ve uzunnnnnn bir bekleyiş.
sen nasılsın hayatımm

Herkese günaydin kızlarrrrrrrr

günaydın yavrimuuuu, naber nasılsın bugün sankim daha bir pozitif hissettim seni.

çok geçmiş olsun tatlım. evet bişey olsa şişerdi ve duramazdın. eve gelir gelmez buz falan koysaydın. ohhh ne güzel parkta bisiklet keyfi.
eşim geldiğinde bizde balığa gidiyoruz çok eylenceli geçiyorrr.

Öyle tabi halimize binlerce kez şükürler olsun daha kötü durumda olanlar var ama onlarında çaresi var o kadar üzülmesin bi operasyona bakar yeterki bayanda bişey çıkmasın. Benim eşimin kuzeninin de doğuştan rahmi yok düşün ne acı bişey 18 yaşından sonra ameliyatla yapay rahim yapıyorlar ama hiçbir zaman çocuğu olmayacak ne kötü bir durum Allahıma şükürler olsun beterin beteri var .

günaydim canim benim
ay bak yaa... insallah bi dahaki duygulandiginiz bebeginiz olacagini ögrendiginiz zaman olur sekerim benim

İnşalllllah canım benim çok az kaldı acayip heyecanlıyım

Pazartesi yaptırdım canım 2 çıktı sonuç :2: doktorda söktürücü verdi ama içmiyorum doğal gelsin diye bekliyorum karnım taş gibi oldu :26:

ay evet evet hatırladım afedersin canım normalde döngün kaç gün ? tuğçemizin de ufaklığı saklanmıştı hatta o söktürücü kullanmıştı 60. günü falan dı nerdeyse öğrendiğinde inşallah seninde öyledir

Canım onlar operasyon yaptırmışlar ama bulamamışlar varikosel ameliyatıda oldu ama Allah verecekse veriyor aslında herşey boş İnşallah onlarında ilk tüp bebek denemeleri tutar çünkü çocuğun abisinin 9 yıldır olmuyor onun aynı sorunu var karısında hiçrbirşey yok Allah kimseyi evlatsız bırakmasın kızlar bol bol dua edelim Rabbim peygamberlerini bile bu konuyla imtihan etmiş inşallah sonunda yüzümüz güler :)

Bilmiyorumki canım düşünüp de umutlanmak istemiyorum doktor senin sorunun biraz zaman ve sabır dedi ama gelde bunu bana anlat anlamıyorum bekliycem biraz daha baktım olmuyor bir daha yaptırırm test :)

inşallah o da olucak tatlım. bakalım sabırla seni bekliyoruz. hakkıında hayırlısı olsun. bencede ilacı içmemekte iyi yapmışsın.

inşallah o da olucak tatlım. bakalım sabırla seni bekliyoruz. hakkıında hayırlısı olsun. bencede ilacı içmemekte iyi yapmışsın.

Canım benim inşallah içmedim nedense içmek hiç içimden gelmedi gelecekse reglim doğal gelsin zaten düzenszilik yaşıyorum dengem dahada bozulmasın istedim Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…