2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Kızlar dün tuğçeyi gördükten sonra sizleri çok merak etmeye başladım burda konuşuyoruz ya sanki yıllardır tanıyor gibi oldum face iniz falan varsa sakıncasıda yoksa ordanda görüşebiliriz birbirimizide görmüş olurduk

canlar ben geldim...

ay Allah ım bu doktorlar vallahi beni dellendiriyor ya gerizekalılar ... biri der yüksek çıkmış çocuğun olsa bile şöyle olur böyle olur bilmem ne... nyse benim tsh 4.21 çıktı ama referans aralığı zaten 4.20... nyse doktora dedim böle böle bebekle ilgili bunları söledi yok be kızımmmmmm dedi o kadar yüksek değil ki sen normal şartta gelsen ben bunu yüksek diye görüp tedavi bile uygulamam dedi ama madem kadın doğumcun demiş bi ilaç verdi kullan 1 hafta sonra testi tekrarla dedi o kadar.. bu tsh bi düşer bi çıkar seninki abartılcak bişi değil dedi... öyle işte..ilacı aldım içtim bnde..

ee siz napıosunuz ?

ya bu arada azraaaaaaaaa ya şekerimm canım hayatımmm ben sana dün bi post yazım görmedin sonra ben dedimki postum karambole geldi ama dur bulayım bidaha yazayım dedim yazdım ama oda karambole geldii

Doktorların da naptığı belli değil biri başka der biri başka hey Allahım ya neyse canım inşallah ilacı içtikten sonra faydasını görürsün geçmişler olsun tekrar

Valla hasta olmayan adamı bile hasta eder bunlar hee bende baktım şimdi 0,27 ile 4,20 arası olması gerekiyormuş Neyse sen gene de kullan ilacı sonuçta üst sınırda Allah korusun bi aksilik çıkmasın o zaman sende önümüzdeki reglinde başlayacaksın

Doktorların da naptığı belli değil biri başka der biri başka hey Allahım ya neyse canım inşallah ilacı içtikten sonra faydasını görürsün geçmişler olsun tekrar

sorma canımm ya dellendirdiler beni valla nysee saol canım çok tşk ederim :)

ayyy breshka vallahi az daha ağlayacaadım ha gözlerim doldu doktorumda du hemen onuda söleyim ( bu dr. un karısı benim çocukluk doktorumdu çocukken ben ona annem de buna giderdi.. sonra ayrılmış hastaneden tesadüfen öğrendik burda olduğunu şimdi bayadır ona gidiyoruz dedim mümin bey küçüktüm eşinize giderdim şimdi büyüdüm size geliyorum :) oda güldü falan hani çok relax ve babacan bi doktor içimi rahatlattı gözlerim dolunca ay sen üzme canını bak üzersen çocuğun olmaz vücudun kabul etmez dedi ) nyse saolsun içime su serpti :) başladım ilaca bi hafta kullancam işte.. ay neyseki şükür kötü bişi yok başka Allah ın izniyle önümüzdeki reglimle başlıyoruz kızlar inşallah Allah ım bi dert keder vermesin de :) yani 8-9 ekim bat ona göre bakacaz artık inşallah iyi sonuçlar alırız kızlar breshkacım snde :)

hly sen mümin varola mı gittin doktora. onun eşi de çocuk doktoru sanırım.

Canim soyledigin gibi gozumde canladirdim tuylerim diken diken oldu zaten bu aralar dokunsalara agliycak vaziyette geziyorum. Rabbim yuzunuzu guldursun insallah bu denemenizde tatlim

tatlim seninle fazla karsilasamadik kac aydir deniyordunuz. İnsallah rabbim sizide fazla bekletmeden gelir mucizen ama ben bu onumuzdeki aydan cok umitliyim senin adina. Sakin onumuzdeki ay calismalari aksatmayin olurmu

oyleyim kuzucum cok sukur bugun daha iyi hissediyorum kendimi sizin sayenizde elbette

en dogrusu yapmissin

biz kari koca face kullanmiyoruz esim istemiyor hernedense:44:

hulyacimmmmmm hosgeldin cok sevindim tatlim fazla yuksekte degilmis olsun sen yinede ilacini kullan dussun ust sinirdan asagi kuzucum dun gece gecmisi bastan asagi okudum birsuru alinti yaptim cvplarken elektikler gitti geldi sinir oldum ama postunu okudum tatlim cok tesekkur ederim sizin sayenizde moral buldum gercekten

canımm saolasın fıstığım öyle valla ya çok yüksek değil çok şükür ay aynı dert bnde de var 2 gündür elektirkler gidip geliyor sinir oldum bnde .. cvp vermemiş olman değil canım mevzu hani oku ki moralin düzelsinn şükredelim diye anlattım onu ama size maşallah canımm sende bize moral veriosun çok saolasın canımm iyiki varsın snde

slm nasılısnız,

hoşgeldin canım

evetttttttttttttttttttt sen nerden bilion...? ben çocukken neriman varola gidiodum karısı.. şimdi mümin beye :) kötü bişi mi dicen hayırdır ?

yok be güzelim ne kötüsü yaaa. onların muaynanesi kartaldaydı. ve bende çocukken ona giderdim. ve kendimi bildim bileli annemlerin aile doktoru kendisi. evet pendikte bi hastanedeymiş. yani yakinen tanıyoruz ailecek kendisini. hatta kayınpeder bile birkaç sefer gitmişti. bu kadar olurrrrr
ayrıca değerlerinin iyi olduğuna çok sevindim. hadi bakalım canım yolun açık olsun önünüze engel çıkmadan inşallah bi kerede hamile kalırsın.

Canım bizim 8.ci ayımız benim asıl stresim aralık ayında dış gebelik geçirmiş olmam korkularım,endişelerim var sanki aynısı olacak zannediyorum oyüzden bu stresim ağzından bal damlıyor canım benim inşallah hayırlısıyla Rabbim hepimize nasip etsin Sizin için herşey çok kolay olur inşallah canım benim kuzenim de sizin gibi sıkıntılar oldu eşine ameliyat dedi eşi biraz inatçıtdı olmadı ameliyat doktor sizin çocuğunuz olur ama biraz zaman demiş 2 ay sonra hamile kaldı hemde 3 ilişkiyle gerçekten biraz sabır ve zamana ihtiyacımız var tatlım stres yapmasak daha kolay olacakda herşey işte yapamıyoruz canım benim inşallah sende yakında alırsın hamilelik haberini

Face olsaydı biribirimizi görürdük hepinizi çok merak ediyorum :26:

evet canım kartal da muayene de vardı kartal devlette çalışıodu bide :) bende kendimi bildim bileli karısına giderdim annemde mümin amcaya bizde tanırız severiz de şimdi pendik bölgede canım haberiniz oldun lazım olursa :)

valla senlende çok ortak yönümüz varmış ne güzel :) saol canım değerler iyi evet çok şükür :)

hoşbuldum tatlım....

hosgeldin fistik sen nasilsin

iyi bitanemmm. Bugün midem kötü biraz... Midem ağzımda derler ya öyleyim...

Siz napıyorsunuz... Ne var ne yok...

azracımmmmm,eşine katılıyorum hayatım ve bir kaç güne bende face kapatıcam. gerçi açalı daha 5 -6 ay oldu. bence de gereksiz bişey.
neden bilmiyorum aslında ama gerek te yok hani.

haklısın o zaman tatlım eşini bekle bizide hemen haberdar et inşallah keseyi bebişi görürsünüz :)

herkese selamlar kızlar yine maşallahınız var. Oku oku bitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…