- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.101
canlar ben geldim...
ay Allah ım bu doktorlar vallahi beni dellendiriyor ya gerizekalılar ... biri der yüksek çıkmış çocuğun olsa bile şöyle olur böyle olur bilmem ne... nyse benim tsh 4.21 çıktı ama referans aralığı zaten 4.20... nyse doktora dedim böle böle bebekle ilgili bunları söledi yok be kızımmmmmm dedi o kadar yüksek değil ki sen normal şartta gelsen ben bunu yüksek diye görüp tedavi bile uygulamam dedi ama madem kadın doğumcun demiş bi ilaç verdi kullan 1 hafta sonra testi tekrarla dedi o kadar.. bu tsh bi düşer bi çıkar seninki abartılcak bişi değil dedi... öyle işte..ilacı aldım içtim bnde..
ee siz napıosunuz ?
ya bu arada azraaaaaaaaa ya şekerimm canım hayatımmm ben sana dün bi post yazım görmedin sonra ben dedimki postum karambole geldi ama dur bulayım bidaha yazayım dedim yazdım ama oda karambole geldii
canlar ben geldim...
ay Allah ım bu doktorlar vallahi beni dellendiriyor ya gerizekalılar ... biri der yüksek çıkmış çocuğun olsa bile şöyle olur böyle olur bilmem ne... nyse benim tsh 4.21 çıktı ama referans aralığı zaten 4.20... nyse doktora dedim böle böle bebekle ilgili bunları söledi yok be kızımmmmmm dedi o kadar yüksek değil ki sen normal şartta gelsen ben bunu yüksek diye görüp tedavi bile uygulamam dedi ama madem kadın doğumcun demiş bi ilaç verdi kullan 1 hafta sonra testi tekrarla dedi o kadar.. bu tsh bi düşer bi çıkar seninki abartılcak bişi değil dedi... öyle işte..ilacı aldım içtim bnde..
ee siz napıosunuz ?
ya bu arada azraaaaaaaaa ya şekerimm canım hayatımmm ben sana dün bi post yazım görmedin sonra ben dedimki postum karambole geldi ama dur bulayım bidaha yazayım dedim yazdım ama oda karambole geldii
Doktorların da naptığı belli değil biri başka der biri başka hey Allahım ya neyse canım inşallah ilacı içtikten sonra faydasını görürsün geçmişler olsun tekrar
Valla hasta olmayan adamı bile hasta eder bunlar hee bende baktım şimdi 0,27 ile 4,20 arası olması gerekiyormuşNeyse sen gene de kullan ilacı sonuçta üst sınırda Allah korusun bi aksilik çıkmasın o zaman sende önümüzdeki reglinde başlayacaksın
sorma canımm ya dellendirdiler beni vallanysee saol canım çok tşk ederim :)
ayyy breshka vallahi az daha ağlayacaadım ha gözlerim doldu doktorumda du hemen onuda söleyim ( bu dr. un karısı benim çocukluk doktorumdu çocukken ben ona annem de buna giderdi.. sonra ayrılmış hastaneden tesadüfen öğrendik burda olduğunu şimdi bayadır ona gidiyoruz dedim mümin bey küçüktüm eşinize giderdim şimdi büyüdüm size geliyorum :) oda güldü falan hani çok relax ve babacan bi doktor içimi rahatlattı gözlerim dolunca ay sen üzme canını bak üzersen çocuğun olmaz vücudun kabul etmez dedi) nyse saolsun içime su serpti :) başladım ilaca bi hafta kullancam işte.. ay neyseki şükür kötü bişi yok başka Allah ın izniyle önümüzdeki reglimle başlıyoruz kızlar inşallah Allah ım bi dert keder vermesin de :) yani 8-9 ekim bat ona göre bakacaz artık inşallah iyi sonuçlar alırız kızlar breshkacım snde :)
ay kızlar bişey diycem size yaa akşam eşimle konuşuyoruz dedimki dün rüyamda tüp bebek için transfer yapılırken gördüm kendimi o da demezmi valla bende aynı rüyayı gördüm diye ikimizde bi duygulandık
Canım zaman okadar hızlı geçiyorki anlamazsın bile şimdi mide bulantıların olduğu için sıkıntılı gelir sana bi geçsin bulantın zaman su gibi akar inşallah ben ilk bu siteye geldiğimde dış gebelik bölümüne yazmıştım orda daha yeni hamile olduğunu öğrenen kızlardan biri yarın doğuruyor ben anlamadım valla okadar oldumu diyorum Allah sağlıktan ayıramasın canım :)
Ohhhh maşallah canım herzaman iyi ol böyle inşallah :) bende iyiyim çok şükür kırmızılarım gelmedi 42.ci günüm adet söktürücüyede içmiyorum doğal gelsin isitiyorum bakalım neler olacak bu ay yumurta takibi yaptırcam bende Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin çok bekletmesin bizleri inşallah :)
oyleyim kuzucum cok sukur bugun daha iyi hissediyorum kendimi sizin sayenizde elbettegünaydın canım, nasıl olsun iş güç ve uzunnnnnn bir bekleyiş.
sen nasılsın hayatımm
günaydın yavrimuuuu, naber nasılsın bugün sankim daha bir pozitif hissettim seni.
çok geçmiş olsun tatlım. evet bişey olsa şişerdi ve duramazdın. eve gelir gelmez buz falan koysaydın. ohhh ne güzel parkta bisiklet keyfi.
eşim geldiğinde bizde balığa gidiyoruz çok eylenceli geçiyorrr.
en dogrusu yapmissinCanım benim inşallahiçmedim nedense içmek hiç içimden gelmedi gelecekse reglim doğal gelsin zaten düzenszilik yaşıyorum dengem dahada bozulmasın istedim Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin canım
Kızlar dün tuğçeyi gördükten sonra sizleri çok merak etmeye başladımburda konuşuyoruz ya sanki yıllardır tanıyor gibi oldum face iniz falan varsa sakıncasıda yoksa ordanda görüşebiliriz birbirimizide görmüş olurduk
canlar ben geldim...
ee siz napıosunuz ?
hly sen mümin varola mı gittin doktora.onun eşi de çocuk doktoru sanırım.
Canim soyledigin gibi gozumde canladirdim tuylerim diken diken olduzaten bu aralar dokunsalara agliycak vaziyette geziyorum. Rabbim yuzunuzu guldursun insallah bu denemenizde tatlim
tatlim seninle fazla karsilasamadik kac aydir deniyordunuz. İnsallah rabbim sizide fazla bekletmeden gelir mucizen ama ben bu onumuzdeki aydan cok umitliyim senin adina. Sakin onumuzdeki ay calismalari aksatmayin olurmu
oyleyim kuzucum cok sukur bugun daha iyi hissediyorum kendimi sizin sayenizde elbette
en dogrusu yapmissin
biz kari koca face kullanmiyoruz esim istemiyor hernedense:44:
hulyacimmmmmm hosgeldin cok sevindim tatlim fazla yuksekte degilmis olsun sen yinede ilacini kullan dussun ust sinirdan asagikuzucum dun gece gecmisi bastan asagi okudum birsuru alinti yaptim cvplarken elektikler gitti geldi sinir oldum ama postunu okudum tatlim cok tesekkur ederim sizin sayenizde moral buldum gercekten
slm nasılısnız,
evetttttttttttttttttttt sen nerden bilion...? ben çocukken neriman varola gidiodum karısı.. şimdi mümin beye :) kötü bişi mi dicen hayırdır ?
tatlim seninle fazla karsilasamadik kac aydir deniyordunuz. İnsallah rabbim sizide fazla bekletmeden gelir mucizen ama ben bu onumuzdeki aydan cok umitliyim senin adina. Sakin onumuzdeki ay calismalari aksatmayin olurmu
biz kari koca face kullanmiyoruz esim istemiyor hernedense:44:
yok be güzelim ne kötüsü yaaa. onların muaynanesi kartaldaydı. ve bende çocukken ona giderdim. ve kendimi bildim bileli annemlerin aile doktoru kendisi. evet pendikte bi hastanedeymiş. yani yakinen tanıyoruz ailecek kendisini. hatta kayınpeder bile birkaç sefer gitmişti. bu kadar olurrrrr
ayrıca değerlerinin iyi olduğuna çok sevindim. hadi bakalım canım yolun açık olsun önünüze engel çıkmadan inşallah bi kerede hamile kalırsın.
canımm saolasın fıstığım öyle valla ya çok yüksek değil çok şüküray aynı dert bnde de var 2 gündür elektirkler gidip geliyor sinir oldum bnde .. cvp vermemiş olman değil canım mevzu hani oku ki moralin düzelsinn şükredelim diye anlattım onu ama size maşallah canımm sende bize moral veriosun çok saolasın canımm iyiki varsın snde
hoşgeldin canım
hosgeldin fistik sen nasilsin
kızlar canmlarım yazdıklarınızı okudum ama davete gidip acile gitmemein sebeplerini yazmamışım böyle düşünmeniz çok normal hem beni de düşündüğünüz çok hoşuma gitti ama davete eşimle gitmedim görümcemle gittim hee bide şuan kanamam yok demiştim zaten kanamm bitti 3 gün önce. Ilk önce böyle düşüncesiz davranmam elbet ama geçenlerde grümcemlerle gitmiştikya doktora bu tahlili yaptığımızda sigortamız yok bizim param çıkışmadı kaynanamdan aldım mecburen borç olarak ama suratını astı şuandada yeteri kadar yook param benzin koy kayıt parası vs vs yarın akşam eeşim gelcek bu durumda çooooookkkk merak etsemde eşimi beklemeyi tercih ederim hemde bu olaydada bi sonuç çıkmazsa üzülürüm sizden bi çekincem yok benim en özelimi biliyorsunuz bundan dolayı acile gitmek istemedim az sabrederim ben .yoksa ben şuan ihtimal bile olsa çok seviçliyimm çok zaten fazla dayanamadım orda hemen eve geldik direk daldım topiğe durum budur yani arkadaşlar yanlışmıyım :44::44:
Günaydınlar herkese
hoşgeldin canım nassın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?