2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kızlar bişe sorucan şimdi siz benim resimlerimi gördünüz ya ben sizin albümünüze nerden nasıl giriyorum hiç bilmiyorum yaa. daha keşfedemedim. albümlere giriom ama hiç kimse yok bizden

kızlar bişe sorucan şimdi siz benim resimlerimi gördünüz ya ben sizin albümünüze nerden nasıl giriyorum hiç bilmiyorum yaa. daha keşfedemedim. albümlere giriom ama hiç kimse yok bizden

canım öncelikle görmek istediğin kişiyle arkadaş olman lazım. sonra onun profiline giriyosun canım orda albümler var aşağı doğru ordan bakabilirsin.. ama galiba çoğu kişi kaldırdı albümleri tuğçenin var bitek bildiğim :26:

inşallah gelmez canım hayırlı haberler verirsin :)

bakalım bekliyorum olumlu olumsuz ne olucaksa tabi ki bildiririrm
aslında ateş tabloma göre 11. gün çatlamıştı benim yumurtam bu duruma göre 3 gün kalıyor ama bakalım
bugün eczaneden erken gebelik testi almayı düşünüyorum çok pahalı olmayan

anladım cnm buldum teşekkür edrim

canım eczanelerde erken gebelik testleri 20-25 arası ve kesin kez net sonuç değildir. kan testinide bildiğim 15-20tl arası yapıo özeller hatta sağlık ocağında ücretsiz. hemde kesin sonuç :) paranı sokağa atma şu ucuz testlerden al sabah ilk idrarla yap al sana erken gebelik testi

hayırlısı olsun canım :) ama bnce alma ben almıştım 2. çzgi silik çıktı bnde hamişim zannettim ama değilmşim yani yanıltıcı oluyor bnce bekle geçsin sonra yaparsın

imreal şekerim senin için ben 1 tane koydum resim yanık yanık hmde tatil resmi

teekkür ederim şimdi baktım ama sadece albüm var içinde resim yok

bu arada hepinize tunaydın kızlar. ben 11 de kalktım bugun.. kapımıa bırı vurdu.. bende kım geldı gene hayırdır dedım.. megersem bırını soracakmıs.. bu kata kadar cıkmıs masallah dedim.. saate baktım 11 kalk didim kindime ufak tefek ıslerımı yaptım.. bır bakayım dedım napıyorsunuz dıye

aslında doğru en iyisi beklemek ama insan sabırsızlanıyor işte
ptz falan daha adetim gelmezse ve ateşim böyle yüksek olursa o zaman kan testine giderim en doğrusu olur herhalde

canım güzel yorumun için tşk ederim

ay canım sevındım onemlı bırsey cıkmamasına.. bu doktorlarında bır dedıgı bır dedıgını tutmuyor.. hepsi farklı anacım...

İMREALLLLL hallettim şekerim bakabilirsinn :)

kızlar bu arada size yeni saçlı halimi koydum sizde bakabilirsiniz :)
maşallah allah nazarlardan saklasın güzellik kocişin şanslı he değerini bilsin

canım güzel yorumun için tşk ederim

ni demek her zaman biliyomusun bimiorum eczanede çalışıorumda ben bi sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım

anammm yazıyom yazıom kımse bısey yazmıyo...

hly bende sacınımı kestırdın sen dıcektım.. coooook guzel olmusss. bıde kupelerı sen mı yaptınn????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…