- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.121
İyiyim valla bekliyorum adetime 5 gün kaldı ateşim bu aralar güzel gidiyor 37,0 çıktı bu sabah
kızlar bişe sorucan şimdi siz benim resimlerimi gördünüz ya ben sizin albümünüze nerden nasıl giriyorum hiç bilmiyorum yaa. daha keşfedemedim. albümlere giriom ama hiç kimse yok bizden
inşallah gelmez canım hayırlı haberler verirsin :)
canım öncelikle görmek istediğin kişiyle arkadaş olman lazım. sonra onun profiline giriyosun canım orda albümler var aşağı doğru ordan bakabilirsin.. ama galiba çoğu kişi kaldırdı albümleri tuğçenin var bitek bildiğim :26:
bakalım bekliyorum olumlu olumsuz ne olucaksa tabi ki bildiririrm
aslında ateş tabloma göre 11. gün çatlamıştı benim yumurtam bu duruma göre 3 gün kalıyor ama bakalım
bugün eczaneden erken gebelik testi almayı düşünüyorum çok pahalı olmayan
bakalım bekliyorum olumlu olumsuz ne olucaksa tabi ki bildiririrm
aslında ateş tabloma göre 11. gün çatlamıştı benim yumurtam bu duruma göre 3 gün kalıyor ama bakalım
bugün eczaneden erken gebelik testi almayı düşünüyorum çok pahalı olmayan
hayırlısı olsun canım :) ama bnce alma ben almıştım 2. çzgi silik çıktı bnde hamişim zannettim ama değilmşim yani yanıltıcı oluyor bnce bekle geçsin sonra yaparsın
imreal şekerim senin için ben 1 tane koydum resim yanık yanık hmde tatil resmi
teekkür ederim şimdi baktım ama sadece albüm var içinde resim yok
3 yıl 2 ay 1 günlük evliyim tatlım:) 4. yılımdayım yani
haklısın o zaman tatlım eşini bekle bizide hemen haberdar et inşallah keseyi bebişi görürsünüz :)
herkese selamlar kızlar yine maşallahınız var. Oku oku bitmiyo
eski formumuza geri kavustuk
hayırlısı olsun canım :) ama bnce alma ben almıştım 2. çzgi silik çıktı bnde hamişim zannettim ama değilmşim yani yanıltıcı oluyor bnce bekle geçsin sonra yaparsın
imreal şekerim senin için ben 1 tane koydum resim yanık yanık hmde tatil resmi
anladım cnm buldum teşekkür edrim
canım eczanelerde erken gebelik testleri 20-25 arası ve kesin kez net sonuç değildir. kan testinide bildiğim 15-20tl arası yapıo özeller hatta sağlık ocağında ücretsiz. hemde kesin sonuç :) paranı sokağa atma şu ucuz testlerden al sabah ilk idrarla yap al sana erken gebelik testi
sorma canımm ya dellendirdiler beni vallanysee saol canım çok tşk ederim :)
ayyy breshka vallahi az daha ağlayacaadım ha gözlerim doldu doktorumda du hemen onuda söleyim ( bu dr. un karısı benim çocukluk doktorumdu çocukken ben ona annem de buna giderdi.. sonra ayrılmış hastaneden tesadüfen öğrendik burda olduğunu şimdi bayadır ona gidiyoruz dedim mümin bey küçüktüm eşinize giderdim şimdi büyüdüm size geliyorum :) oda güldü falan hani çok relax ve babacan bi doktor içimi rahatlattı gözlerim dolunca ay sen üzme canını bak üzersen çocuğun olmaz vücudun kabul etmez dedi) nyse saolsun içime su serpti :) başladım ilaca bi hafta kullancam işte.. ay neyseki şükür kötü bişi yok başka Allah ın izniyle önümüzdeki reglimle başlıyoruz kızlar inşallah Allah ım bi dert keder vermesin de :) yani 8-9 ekim bat ona göre bakacaz artık inşallah iyi sonuçlar alırız kızlar breshkacım snde :)
maşallah allah nazarlardan saklasın güzellik kocişin şanslı he değerini bilsinİMREALLLLL hallettim şekerim bakabilirsinn :)
kızlar bu arada size yeni saçlı halimi koydum sizde bakabilirsiniz :)
canım güzel yorumun için tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?