2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ay canım sevındım onemlı bırsey cıkmamasına.. bu doktorlarında bır dedıgı bır dedıgını tutmuyor.. hepsi farklı anacım...

saol anacımmmmmm sempatiğim benimmmmmmm yeni saçım nasıl

maşallah allah nazarlardan saklasın güzellik kocişin şanslı he değerini bilsin

ni demek her zaman biliyomusun bimiorum eczanede çalışıorumda ben bi sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım

ay saolasın canım benimmm o senin gözlerinin güzelliği :) şimdi beni yolda görsen tanırsın bnde seni tanırım

sen istanbuldamıydın? eğer öyleyse görüşmemize gelmek ister misin?

hoşbuldum tatlım....

iyi bitanemmm. Bugün midem kötü biraz... Midem ağzımda derler ya öyleyim...

Siz napıyorsunuz... Ne var ne yok...
gecmis olsun tatlim midenimi usuttun acaba:44:

yemekteyimmmm
görüşrüz

afiyet olsun tatlim bende az sonra cikicam

kızlar bişe sorucan şimdi siz benim resimlerimi gördünüz ya ben sizin albümünüze nerden nasıl giriyorum hiç bilmiyorum yaa. daha keşfedemedim. albümlere giriom ama hiç kimse yok bizden

benim hala profilimde var ama arkadas olmamiz lazim tatlim

canim ates tablona obur topikte bakip yorum yapmistim su anki atesin 36.7 ise harika ilerliyosun demektir rabbim sonun hayirli kilsin insallah

hem profil hem album resmine baktim cok güzel bronzlasmissin canim

anammm yazıyom yazıom kımse bısey yazmıyo...

hly bende sacınımı kestırdın sen dıcektım.. coooook guzel olmusss. bıde kupelerı sen mı yaptınn????

canımm ben yazdım ama kaçmış gözden evet canım kestirdim demiştim ama yine unutmuşsunnnnnn ! teşekkür ederim beğenmene evet küpelerimide ben yaptımm :) hem istersen sana bi kaç yaptığımı göstereyim :)

saolasın azracımmmm canımmmmm aslında resmin boyutu yüksekti bnde gif yaptım biraz kötü gözüküyor bide asıl bronzlaşmış resimlerim kocamda onu alayım atayım da görün 2 günlük tatilde ne hale geldim

gercekten unutmusum canım.. o haplardan sonra bende unutkanlık basladı yaa.. ocaga cay kurup gıttım camları sıldım.. geldım. aaa ordada n e kaynıyo dedım. neredeyse su bıtmıs demlıkte.. dusun yanı.. odaya bısey almaya gıdıyorum.. bakıyorum bakıyorum ben ne alcaktım dıye gerı gelıyorum.. o kadar yanı.. kusuruma bakma canım..

kupelerıne bayılıyorumm.. gercı 2 tanesını gordum ama guzel yapıyorsun.. zahmet olmazsa gormek ısterım canım...

evet cnm istanbuldayım bende avcılarda ama benim eşimde pek hoşlanmaz böle şeylerden önce biraz alışması lazım bidaha ki buluşmaya inşallah ben gelebilirim

tamam canim bekliyorum haber ver olurmu beni gorunce cogunlukla gecmisi okuyamiyorum biliyosun 2 gunde nasil becerdin kizim varmi bi formulu 12 gun kaldik biz seninki kadar olamadim yahu

canım unutkanlık için B12 vitamini alman lazım ! ondan oluyor genelde kadınlarda b12 düşüktür ondan !

o zamannn senin için bikaç tanesini koyuyorummm :)

evet cnm istanbuldayım bende avcılarda ama benim eşimde pek hoşlanmaz böle şeylerden önce biraz alışması lazım bidaha ki buluşmaya inşallah ben gelebilirim
aaaa imreal biz senle cok cok yakiniz bende beylikduzunde oturuyorum. Kandir kocisini nolcak seni o biraksin benimki gibi sonra onlar takilsinlar biz ayri takilalim nasi fikir

peki, canım :) ne zaman uygunum dersen artık :)

tamam canim bekliyorum haber ver olurmu beni gorunce cogunlukla gecmisi okuyamiyorum biliyosun 2 gunde nasil becerdin kizim varmi bi formulu 12 gun kaldik biz seninki kadar olamadim yahu

tamam azracım seni dürterim bakarsın ayy sölemesi ayıp ben hemencecik kararırımm hiç kızarmadan hmde.. aslında beyaz tenliyim herkes şaşırır bu halime ama iyi yandım yanlız yüzümden anlaşılmaz söleyeyim çünkü yüzümde vitiligo var sürekli 50 faktörlük kremlerle korudum yüzümü bişi olmasın diye :) ayy kendimi çok seviyorum bana bişi olursa yaşayamammmmmmmmmmmmmmm

o bendede vardi menbatacim esimin yengelerinin isimlerini bile unutuyordum duşun yani o kadar vahimdi halim solgarin ginkoblobaosini kullan benim sorunum cozuldu beyin icin neler gerekliyse var hepsi icinde esimde kullaniyo bende yorgunluguda iyi geliyo hep bitkindim ben artik enerjimin geri geldigini hissediyorum bariz

aaaa imreal biz senle cok cok yakiniz bende beylikduzunde oturuyorum. Kandir kocisini nolcak seni o biraksin benimki gibi sonra onlar takilsinlar biz ayri takilalim nasi fikir

valla çok yakınız ben beylikdüzünde çalışıodum önceden belki benden gebelik testi almışındır olabilir inşallah ilerleyen zamanda neden olmasın bizim hiç ailece görüştüğümüz falan böle evli arkadaşımız yok.

canım unutkanlık için B12 vitamini alman lazım ! ondan oluyor genelde kadınlarda b12 düşüktür ondan !

o zamannn senin için bikaç tanesini koyuyorummm :)

bu suda erıyen vıtamınler dımı.. eczaneden dırek alabılırım dımı imreal bunu daha ıyı bılır ama.. kilo aldırmaz dımı bunlar kılolarla basım dertte bıde almayayım yaa

tamam canım beklıyorum... tesekkurler..

ahh canım cok tesekkur ederım not edıyorum ısımlerı kenara.. esımde cok yorgun gelıyor onada cozum olsa ıyı olur.. adamı goremıyom yaaaaaa... saol canım benım..

tablet olarakta var canım kullanabilirsin ama solgarın kini kullan azranın dediği gibi etkili kilo aldırmaz merak etme balık yağı falanda aldırmaz kilo eski üretilerde vardı o hadiseler şimdi i,çerikler daha ii kış gelio bence bide balık yağı alın derim.

amin canım,en kısa zamanda bebişine kavuşman dileğiyle

koptum vallahi koptum demek sana bisi olursa yasayamassin

olabilir kuzucum nerdekinde calistin acaba ben adakent civarlarindakinin hepsini girmis cikmisimdir ama gebelik testi su ana kadar 1 kere aldim ben ne yazikki oda isyerimin civarindan vallahi eslerde gelebilse cok degisik olurdu onlar ayri biz ayri takilirdik onlarinda akli bizde kalmazdi belki simdi aklima geldi esime soylemedim bilmiyorum esler isterlermi onlarin isleri hic belli olmaz

sen beni dinle solgar ginko biloboa al kilo aldirmiyorlar

aaa iyimiş canım.. peki tesekkür ederım canlarım benım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…