- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.141
ay canım sevındım onemlı bırsey cıkmamasına.. bu doktorlarında bır dedıgı bır dedıgını tutmuyor.. hepsi farklı anacım...
maşallah allah nazarlardan saklasın güzellik kocişin şanslı he değerini bilsin
ni demek her zaman biliyomusun bimiorum eczanede çalışıorumda ben bi sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım
gecmis olsun tatlim midenimi usuttun acaba:44:hoşbuldum tatlım....
iyi bitanemmm. Bugün midem kötü biraz... Midem ağzımda derler ya öyleyim...
Siz napıyorsunuz... Ne var ne yok...
yemekteyimmmm
görüşrüz
kızlar bişe sorucan şimdi siz benim resimlerimi gördünüz ya ben sizin albümünüze nerden nasıl giriyorum hiç bilmiyorum yaa. daha keşfedemedim. albümlere giriom ama hiç kimse yok bizden
bakalım bekliyorum olumlu olumsuz ne olucaksa tabi ki bildiririrm
aslında ateş tabloma göre 11. gün çatlamıştı benim yumurtam bu duruma göre 3 gün kalıyor ama bakalım
bugün eczaneden erken gebelik testi almayı düşünüyorum çok pahalı olmayan
hayırlısı olsun canım :) ama bnce alma ben almıştım 2. çzgi silik çıktı bnde hamişim zannettim ama değilmşim yani yanıltıcı oluyor bnce bekle geçsin sonra yaparsın
imreal şekerim senin için ben 1 tane koydum resim yanık yanık hmde tatil resmi
anammm yazıyom yazıom kımse bısey yazmıyo...
hly bende sacınımı kestırdın sen dıcektım.. coooook guzel olmusss. bıde kupelerı sen mı yaptınn????
gecmis olsun tatlim midenimi usuttun acaba:44:
afiyet olsun tatlim bende az sonra cikicam
benim hala profilimde var ama arkadas olmamiz lazim tatlim
canim ates tablona obur topikte bakip yorum yapmistim su anki atesin 36.7 ise harika ilerliyosun demektir rabbim sonun hayirli kilsin insallah
hem profil hem album resmine baktimcok güzel bronzlasmissin canim
canımm ben yazdım ama kaçmış gözdenevet canım kestirdim demiştim ama yine unutmuşsunnnnnn ! teşekkür ederim beğenmene evet küpelerimide ben yaptımm :) hem istersen sana bi kaç yaptığımı göstereyim :)
saolasın azracımmmm canımmmmm aslında resmin boyutu yüksekti bnde gif yaptım biraz kötü gözüküyor bide asıl bronzlaşmış resimlerim kocamda onu alayım atayım da görün 2 günlük tatilde ne hale geldim
saol anacımmmmmm sempatiğim benimmmmmmm yeni saçım nasıl
ay saolasın canım benimmm o senin gözlerinin güzelliği :) şimdi beni yolda görsen tanırsın bnde seni tanırım
sen istanbuldamıydın? eğer öyleyse görüşmemize gelmek ister misin?
canımm ben yazdım ama kaçmış gözdenevet canım kestirdim demiştim ama yine unutmuşsunnnnnn ! teşekkür ederim beğenmene evet küpelerimide ben yaptımm :) hem istersen sana bi kaç yaptığımı göstereyim :)
saolasın azracımmmm canımmmmm aslında resmin boyutu yüksekti bnde gif yaptım biraz kötü gözüküyor bide asıl bronzlaşmış resimlerim kocamda onu alayım atayım da görün 2 günlük tatilde ne hale geldim
gercekten unutmusum canım.. o haplardan sonra bende unutkanlık basladı yaa.. ocaga cay kurup gıttım camları sıldım.. geldım. aaa ordada n e kaynıyo dedım. neredeyse su bıtmıs demlıkte.. dusun yanı.. odaya bısey almaya gıdıyorum.. bakıyorum bakıyorum ben ne alcaktım dıye gerı gelıyorum.. o kadar yanı.. kusuruma bakma canım..
kupelerıne bayılıyorumm.. gercı 2 tanesını gordum ama guzel yapıyorsun.. zahmet olmazsa gormek ısterım canım...
aaaa imreal biz senle cok cok yakiniz bende beylikduzunde oturuyorum. Kandir kocisini nolcak seni o biraksin benimki gibi sonra onlar takilsinlar biz ayri takilalim nasi fikirevet cnm istanbuldayım bende avcılarda ama benim eşimde pek hoşlanmaz böle şeylerden önce biraz alışması lazım bidaha ki buluşmaya inşallah ben gelebilirim
evet cnm istanbuldayım bende avcılarda ama benim eşimde pek hoşlanmaz böle şeylerden önce biraz alışması lazım bidaha ki buluşmaya inşallah ben gelebilirim
tamam canim bekliyorum haber ver olurmu beni gorunce cogunlukla gecmisi okuyamiyorum biliyosun2 gunde nasil becerdin kizim varmi bi formulu 12 gun kaldik biz seninki kadar olamadim yahu
gercekten unutmusum canım.. o haplardan sonra bende unutkanlık basladı yaa.. ocaga cay kurup gıttım camları sıldım.. geldım. aaa ordada n e kaynıyo dedım. neredeyse su bıtmıs demlıkte.. dusun yanı.. odaya bısey almaya gıdıyorum.. bakıyorum bakıyorum ben ne alcaktım dıye gerı gelıyorum.. o kadar yanı.. kusuruma bakma canım..
kupelerıne bayılıyorumm.. gercı 2 tanesını gordum ama guzel yapıyorsun.. zahmet olmazsa gormek ısterım canım...
aaaa imreal biz senle cok cok yakiniz bende beylikduzunde oturuyorum. Kandir kocisini nolcak seni o biraksin benimki gibi sonra onlar takilsinlar biz ayri takilalim nasi fikir
canım unutkanlık için B12 vitamini alman lazım ! ondan oluyor genelde kadınlarda b12 düşüktür ondan !
o zamannn senin için bikaç tanesini koyuyorummm :)
o bendede vardi menbatacim esimin yengelerinin isimlerini bile unutuyordum duşun yani o kadar vahimdi halim solgarin ginkoblobaosini kullan benim sorunum cozuldu beyin icin neler gerekliyse var hepsi icinde esimde kullaniyo bendeyorgunluguda iyi geliyo hep bitkindim ben artik enerjimin geri geldigini hissediyorum bariz
bu suda erıyen vıtamınler dımı.. eczaneden dırek alabılırım dımıimreal bunu daha ıyı bılır ama.. kilo aldırmaz dımı bunlar kılolarla basım dertte bıde almayayım yaa
tamam canım beklıyorum... tesekkurler..
Canım benim ya inşallah öyle olur çok canım sıkılıyor gerçekten adaçayını bugünden başlıycam içemeye inşallah adetim doğal yoldan gelir ilk kez böyle birşey yaşıyorum canım inşallah bu düzensizliğin sonu hayırlı olur çok tşk ederim tatlım bebişini sağ salim kucağına al inşalalh bugün hastenede hamile bayanlardan gözümü alamadım hep kendimi hayal ettim gerçekten çok kutsal bir duyguyu yaşıyorsunuz inşallah sonuna kadar sağlıktan ayırmasın rabbim...
peki, canım :) ne zaman uygunum dersen artık :)
tamam azracım seni dürterim bakarsınayy sölemesi ayıp ben hemencecik kararırımm hiç kızarmadan hmde.. aslında beyaz tenliyim herkes şaşırır bu halime ama iyi yandım yanlız yüzümden anlaşılmaz söleyeyim çünkü yüzümde vitiligo var sürekli 50 faktörlük kremlerle korudum yüzümü bişi olmasın diye :) ayy kendimi çok seviyorum bana bişi olursa yaşayamammmmmmmmmmmmmmm
olabilir kuzucum nerdekinde calistin acaba ben adakent civarlarindakinin hepsini girmis cikmisimdirvalla çok yakınız ben beylikdüzünde çalışıodum önceden belki benden gebelik testi almışındırolabilir inşallah ilerleyen zamanda neden olmasın bizim hiç ailece görüştüğümüz falan böle evli arkadaşımız yok.
sen beni dinle solgar ginko biloboa albu suda erıyen vıtamınler dımı.. eczaneden dırek alabılırım dımıimreal bunu daha ıyı bılır ama.. kilo aldırmaz dımı bunlar kılolarla basım dertte bıde almayayım yaa
tamam canım beklıyorum... tesekkurler..
aaa iyimiş canım.. peki tesekkür ederım canlarım benım...tablet olarakta var canım kullanabilirsin ama solgarın kini kullan azranın dediği gibi etkili kilo aldırmaz merak etme balık yağı falanda aldırmaz kilo eski üretilerde vardı o hadiseler şimdi i,çerikler daha ii kış gelio bence bide balık yağı alın derim.
amin canım,en kısa zamanda bebişine kavuşman dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?