- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.161
koptum vallahi koptum demek sana bisi olursa yasayamassin
olabilir kuzucum nerdekinde calistin acaba ben adakent civarlarindakinin hepsini girmis cikmisimdirama gebelik testi su ana kadar 1 kere aldim ben ne yazikki oda isyerimin civarindan vallahi eslerde gelebilse cok degisik olurdu onlar ayri biz ayri takilirdik onlarinda akli bizde kalmazdi belki simdi aklima geldi esime soylemedim bilmiyorum esler isterlermi onlarin isleri hic belli olmaz
sen beni dinle solgar ginko biloboa alkilo aldirmiyorlar
olabilir kuzucum nerdekinde calistin acaba ben adakent civarlarindakinin hepsini girmis cikmisimdirama gebelik testi su ana kadar 1 kere aldim ben ne yazikki oda isyerimin civarindan vallahi eslerde gelebilse cok degisik olurdu onlar ayri biz ayri takilirdik onlarinda akli bizde kalmazdi belki simdi aklima geldi esime soylemedim bilmiyorum esler isterlermi onlarin isleri hic belli olmaz
sen beni dinle solgar ginko biloboa alkilo aldirmiyorlar
ayy ben 63 kilo olmuşum yaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ya valla bu ilaçlardan yoksa yemiyorumofff evlendiğimde 50 kiloydum ben ya nasıl geldim bu hale
yok be yavrum boy da yokkkkkk :84::84: şuanki kilomla aynı 1,63canım breshkam ama senın boyun uzun dımıben oyle deılım ben kısayım bende evlendıgımde 48 ıdım sımdı 53. 54 tumde 1 kılo vermısım.. o kadarda kosturuyorum nasıl veremıyorum sasırdım
saol azracım.. :)) doktor bana magnorm mu ısmını hatırlayamadım onu kullandım mesela hıc kılo aldırmadı.. ama su hormon ılacları varıdıya onlar bana kılo aldırdı.. o yuzden cok korkuyorumm.. boyumda kısaya pılates topuna benzıcem dıye korkuyorum
bulusmada bende olmak ıstıyorum yaaa.. kıskanıcam sızı... esıme sıkayet ettım sızı.. buluscaklar ben gıdemıyom dedım... wayy beee o kadar yanı dedı.. bende ne sandınnnnnnnn dedımhıhhh..
bende ekledim banada bakın
aynen bende 50 kg idim evlenirken 58 i gectim..Ramazan ve tatil beni mahvetti, uzuntulerde cok yediriyoayy ben 63 kilo olmuşum yaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ya valla bu ilaçlardan yoksa yemiyorumofff evlendiğimde 50 kiloydum ben ya nasıl geldim bu hale
gecmis olsun tatlim midenimi usuttun acaba:44:
afiyet olsun tatlim bende az sonra cikicam
benim hala profilimde var ama arkadas olmamiz lazim tatlim
canim ates tablona obur topikte bakip yorum yapmistim su anki atesin 36.7 ise harika ilerliyosun demektir rabbim sonun hayirli kilsin insallah
hem profil hem album resmine baktimcok güzel bronzlasmissin canim
yok be yavrum boy da yokkkkkk :84::84: şuanki kilomla aynı 1,63
maşallah allah nazarlardan saklasın güzellik kocişin şanslı he değerini bilsin
ni demek her zaman biliyomusun bimiorum eczanede çalışıorumda ben bi sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım
İMREALLLLL hallettim şekerim bakabilirsinn :)
kızlar bu arada size yeni saçlı halimi koydum sizde bakabilirsiniz :)
bu arada hepinize tunaydın kızlar. ben 11 de kalktım bugun.. kapımıa bırı vurdu.. bende kım geldı gene hayırdır dedım.. megersem bırını soracakmıs.. bu kata kadar cıkmıs masallah dedim.. saate baktım 11 kalk didim kindimeufak tefek ıslerımı yaptım.. bır bakayım dedım napıyorsunuz dıye
gecmis olsun tatlim midenimi usuttun acaba:44:
afiyet olsun tatlim bende az sonra cikicam
benim hala profilimde var ama arkadas olmamiz lazim tatlim
canim ates tablona obur topikte bakip yorum yapmistim su anki atesin 36.7 ise harika ilerliyosun demektir rabbim sonun hayirli kilsin insallah
hem profil hem album resmine baktimcok güzel bronzlasmissin canim
üzüldükce yiyosunHormon ilaclari berbat....Kafadan doktora danismadan bende progestan kullandim bi ay 4 kg aldim ertesi ay...Aynen inanamadi benimkide
aynen bende 50 kg idim evlenirken 58 i gectim..Ramazan ve tatil beni mahvetti, uzuntulerde cok yediriyokg aldikca uzuluyorum uzuldukce yiyorum nolcak benim sonum allah kerim
Hormon ilaclari berbat....Kafadan doktora danismadan bende progestan kullandim bi ay 4 kg aldim ertesi ay...Aynen inanamadi benimkide
aynen bende 50 kg idim evlenirken 58 i gectim..Ramazan ve tatil beni mahvetti, uzuntulerde cok yediriyokg aldikca uzuluyorum uzuldukce yiyorum nolcak benim sonum allah kerim
bilmiyordum canım eczanede çalıştığını valla iyi oldu beni bugün masraftan kurtardın
adetim bi kaç gün geciksin kan testi yaptırırım madem öyle
hımmm bu halinde güzel olmuş yakışmış balım ama ben uzun saçı severim. eski halin favorimmmm. ama sen yinede güzelsinnnnnnn
ohhhhh maşallah valla uykuya bak izaya gel kapı çalmasa kalkacağı yok. bende uyumak istiyorum :95::95::95:
heee bide fazla uyku kilo yapıyor onu da sölim
teşekkür ederim hayatım beslendim geldim. sana da afiyet olsun hayatım
öle yap canım kanda baktırsan şimdide çıkar. şüpheli ilşkiden(nasıl bi tabirse öle derler) 3 gün sonra kanda betahcg yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?