2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bende mıgrostaki eczanedeydim cnm 2 ay falan çalıştım orda:)

saol azracım.. :)) doktor bana magnorm mu ısmını hatırlayamadım onu kullandım mesela hıc kılo aldırmadı.. ama su hormon ılacları varıdıya onlar bana kılo aldırdı.. o yuzden cok korkuyorumm.. boyumda kısaya pılates topuna benzıcem dıye korkuyorum

bulusmada bende olmak ıstıyorum yaaa.. kıskanıcam sızı... esıme sıkayet ettım sızı.. buluscaklar ben gıdemıyom dedım... wayy beee o kadar yanı dedı.. bende ne sandınnnnnnnn dedım hıhhh..

ayy ben 63 kilo olmuşum yaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ya valla bu ilaçlardan yoksa yemiyorum offf evlendiğimde 50 kiloydum ben ya nasıl geldim bu hale

ya valla bu ilaçlardan yoksa yemiyorum offf evlendiğimde 50 kiloydum ben ya nasıl geldim bu hale

canım breshkam ama senın boyun uzun dımı ben oyle deılım ben kısayım bende evlendıgımde 48 ıdım sımdı 53. 54 tumde 1 kılo vermısım.. o kadarda kosturuyorum nasıl veremıyorum sasırdım

Hormon ilaclari berbat....Kafadan doktora danismadan bende progestan kullandim bi ay 4 kg aldim ertesi ay...Aynen inanamadi benimkide

bende ekledim banada bakın

aynen bende 50 kg idim evlenirken 58 i gectim..Ramazan ve tatil beni mahvetti, uzuntulerde cok yediriyo kg aldikca uzuluyorum uzuldukce yiyorum nolcak benim sonum allah kerim

Son düzenleme:

ateşim bu sabah 37,0 oldu biraz daha arttı akıntımda yoğun 5 gün var tahmini bata :26:

maşallah allah nazarlardan saklasın güzellik kocişin şanslı he değerini bilsin

ni demek her zaman biliyomusun bimiorum eczanede çalışıorumda ben bi sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım

bilmiyordum canım eczanede çalıştığını valla iyi oldu beni bugün masraftan kurtardın
adetim bi kaç gün geciksin kan testi yaptırırım madem öyle

İMREALLLLL hallettim şekerim bakabilirsinn :)

kızlar bu arada size yeni saçlı halimi koydum sizde bakabilirsiniz :)

hımmm bu halinde güzel olmuş yakışmış balım ama ben uzun saçı severim. eski halin favorimmmm. ama sen yinede güzelsinnnnnnn

ohhhhh maşallah valla uykuya bak izaya gel kapı çalmasa kalkacağı yok. bende uyumak istiyorum :95::95::95:
heee bide fazla uyku kilo yapıyor onu da sölim

teşekkür ederim hayatım beslendim geldim. sana da afiyet olsun hayatım

üzüldükce yiyosun ay sen cok yasa emı.. evet aslında ınsan stres yapınca daha cok yıyo..

bak bana mesela 1,5 aydır cıkolata yemıyorumm.. o kadar zor dayanıyorumkı.. cıkolata benım hayatımmmmmmmdı.. napıcam ben onsuz.. kolada ıcmıyomm.. yemek desen fazla yemıyom ama gıtmıyo anam..

spor yapmam lazım ama baslayamıyorum bır turlu

kız ıste bende 2 ay kullandım. doktor kontolunde guya. 3 kılo aldım ama sankı gorsen gobegım basenım nasıl sıstı.. sankı 10 kılo almıs gıbıyım.. napıcam ben bılemnıyorumm..

ay çok moralim bozuldu azrammm ya nasıl vercem bu kadar kiloyu :26: offfff bide aksi gibi kilo aldığım zaman zaten geniş basenler iyice genişliyo sinir oluyorum :84: Şimdi diyet de yapamam tüp bebek için boy kilo hepsini ölçüyolar ordayken hiç farketmemiştim şimdi aklıma geldi kilo versem nasıl olur dedim sakın şu an diyet yapma vücut dengenin değişmemesi lazım dediler anaaaamm hamile de kalırsam yürümem yuvarlanırım artık aman inşallah kalayım da sonra veririm dimi :26: kocişim sen 100 kilo ol yeterki hamile kal ben seni en iyi spor salonlarına götürürüm diyo

Kızlar ben evlenirken 42 kiloydum kemiklerim sayılıyordu gelinliğimi kadın geri almak bile istemişti kime uyduruacam diye :) şimdi 54 kiloyum herkes anca kendime geldiğimi düşünüyor ama ben eski halimi daha çok seviyodum yaaa :84:

bilmiyordum canım eczanede çalıştığını valla iyi oldu beni bugün masraftan kurtardın
adetim bi kaç gün geciksin kan testi yaptırırım madem öyle

öle yap canım kanda baktırsan şimdide çıkar. şüpheli ilşkiden(nasıl bi tabirse öle derler) 3 gün sonra kanda betahcg yükselir

anamm sankı her zaman boyle kalkıyorum.. yok kız ben 8,30-9 da ayaktayım normalde ama su yorgunlugu atamadım bırturlu.. on cekı gece 4 te dun gece 3 te yattım.. ancak kalktım..

ev doluyken gece 1 sabah 7,30 ta kalkıyodum.. az dınlenemde canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…