- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.181
Kızlar ben evlenirken 42 kiloydum kemiklerim sayılıyordu gelinliğimi kadın geri almak bile istemişti kime uyduruacam diye :) şimdi 54 kiloyum herkes anca kendime geldiğimi düşünüyor ama ben eski halimi daha çok seviyodum yaaa :84:
ay çok moralim bozuldu azrammm ya nasıl vercem bu kadar kiloyu :26: offfff bide aksi gibi kilo aldığım zaman zaten geniş basenler iyice genişliyo sinir oluyorum :84: Şimdi diyet de yapamam tüp bebek için boy kilo hepsini ölçüyolar ordayken hiç farketmemiştim şimdi aklıma geldi kilo versem nasıl olur dedim sakın şu an diyet yapma vücut dengenin değişmemesi lazım dediler anaaaamm hamile de kalırsam yürümem yuvarlanırım artıkaman inşallah kalayım da sonra veririm dimi :26: kocişim sen 100 kilo ol yeterki hamile kal ben seni en iyi spor salonlarına götürürüm diyo
ay çok moralim bozuldu azrammm ya nasıl vercem bu kadar kiloyu :26: offfff bide aksi gibi kilo aldığım zaman zaten geniş basenler iyice genişliyo sinir oluyorum :84: Şimdi diyet de yapamam tüp bebek için boy kilo hepsini ölçüyolar ordayken hiç farketmemiştim şimdi aklıma geldi kilo versem nasıl olur dedim sakın şu an diyet yapma vücut dengenin değişmemesi lazım dediler anaaaamm hamile de kalırsam yürümem yuvarlanırım artıkaman inşallah kalayım da sonra veririm dimi :26: kocişim sen 100 kilo ol yeterki hamile kal ben seni en iyi spor salonlarına götürürüm diyo
42 kg cok azmis be kuzucum. 54 kg normal gibi ama boyun nasi oda onemli tabi. Ben zayiflayinca yuzum cok degisiyo hortlak gibi oluyo kemiklerim cikiyo falan evlenirken oyleydim yuzum cok cokuktu elmacik kemiklerim fazla cikik degil kotu duruyo zayiflik benim yuzumdeKızlar ben evlenirken 42 kiloydum kemiklerim sayılıyordu gelinliğimi kadın geri almak bile istemişti kime uyduruacam diye :) şimdi 54 kiloyum herkes anca kendime geldiğimi düşünüyor ama ben eski halimi daha çok seviyodum yaaa :84:
dimi ama veririm yaa :87: ayyy inşallah canımmm bi hamile kalayım daCanım bunu için üzme kendini hayırlısıyla hamile kal doğum kilolarınla beraber veririsni bunu için strese girmek bak
ay o da çok azmış be canım ne öle iskelet gibişimdi iyisindir resmini gördüm fıstık gibisin maşallah o resimde 54sen süper bence
diyet sakin yapma tatlim bebislerimiz gelsin 70-80 kglara bile raziyiz bende raziyim. Ondan sonra esin ne güzel demis ( bu konuda anlayisli es cok azdir sana soyliyim) bebisin bigelsin sıkı rejim spor ile veririn evel allahh
42 kg cok azmis be kuzucum. 54 kg normal gibi ama boyun nasi oda onemli tabi. Ben zayiflayinca yuzum cok degisiyo hortlak gibi oluyo kemiklerim cikiyo falan evlenirken oyleydim yuzum cok cokuktu elmacik kemiklerim fazla cikik degil kotu duruyo zayiflik benim yuzumde
dimi ama veririm yaa :87: ayyy inşallah canımmm bi hamile kalayım da
benim bir arkadaşım hamileliğinde 35 kilo almışdiyet sakin yapma tatlim bebislerimiz gelsin 70-80 kglara bile raziyiz bende raziyim. Ondan sonra esin ne güzel demis ( bu konuda anlayisli es cok azdir sana soyliyim) bebisin bigelsin sıkı rejim spor ile veririn evel allahh
42 kg cok azmis be kuzucum. 54 kg normal gibi ama boyun nasi oda onemli tabi. Ben zayiflayinca yuzum cok degisiyo hortlak gibi oluyo kemiklerim cikiyo falan evlenirken oyleydim yuzum cok cokuktu elmacik kemiklerim fazla cikik degil kotu duruyo zayiflik benim yuzumde
Burda dış gebelik geçirmeden önceydi canım 50 kiloydum şimdi vitamin kullanıyorum ya o biraz kilo aldırdı bana :)
ama ne bilim canım sanki ozaman kendimi kuş gibi hissediyordum eşim bile eski hallerime alışkınya evlilik öncesi 5 yıllık geçmişiz var şimdi dalga geçiyor benimle sağlığımız yerinde olsunda tatlım inşallah veririz ilerde
kızlarrrrrrrrrrrrrrr size mamullerimi koydumm bakalımm beğenecek misiniz? hepsi eliminn emeği gözümün nuruu
bu arada ben de evlenirken 52 kiloydum şimdi 59ama boydan kurtarıyorum şükür boy 167 ama yinede fazla 4 kilom var idealim 55 kilo ah ahhhhhh
Aynen banada oyle diyorlardiCanım bende öyleydim herkes şimdi yüzümün daha güzel olduğunu söylüyor eşimin dedesi cebine tsş doldur rüzgar seni götürür diyordu el öpmeye gittiğimizdeboyum 1.53
kızlarrrrrrrrrrrrrrr size mamullerimi koydumm bakalımm beğenecek misiniz? hepsi eliminn emeği gözümün nuruu
bu arada ben de evlenirken 52 kiloydum şimdi 59ama boydan kurtarıyorum şükür boy 167 ama yinede fazla 4 kilom var idealim 55 kilo ah ahhhhhh
Aynen banada oyle diyorlardieşim pekmezler ballar yedirmeye calisiyordu hep kilo alayim diye. Simdi diyorum al işte bak aldim kilo begendinmi yaptigini oda tamam hayatim artik alma boyle kal güzel boyle diyo ama ben durduramiyorum sanirim kendimi
bende evlendiğimde çok zayıftım. 48 kiloydum... 1,76 boya... Şimdi 58 oldum daha iyiyim...
marifetli arkadaşım benim hepsi birbirinden güzel. siyah kolyeye bayıldım.
heyyyy bende 45 kiloyla evlendim, 45 kiloyla hamile kaldım ve 60 kilaylo doğum yaptım. 165 boyundayım ve şu an 52 kiloyummm. eşim 50 kiloyu geçme diyo ama :26:
canım çok iyisin bence ben 1,53 ve 54 kiloyum :84: acil kilo vermeylim çok orantısız olacam yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?