2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ay o da çok azmış be canım ne öle iskelet gibi şimdi iyisindir resmini gördüm fıstık gibisin maşallah o resimde 54sen süper bence

Canım bunu için üzme kendini hayırlısıyla hamile kal doğum kilolarınla beraber veririsni bunu için strese girmek bak

diyet sakin yapma tatlim bebislerimiz gelsin 70-80 kglara bile raziyiz bende raziyim. Ondan sonra esin ne güzel demis ( bu konuda anlayisli es cok azdir sana soyliyim) bebisin bigelsin sıkı rejim spor ile veririn evel allahh

42 kg cok azmis be kuzucum. 54 kg normal gibi ama boyun nasi oda onemli tabi. Ben zayiflayinca yuzum cok degisiyo hortlak gibi oluyo kemiklerim cikiyo falan evlenirken oyleydim yuzum cok cokuktu elmacik kemiklerim fazla cikik degil kotu duruyo zayiflik benim yuzumde

ay o da çok azmış be canım ne öle iskelet gibi şimdi iyisindir resmini gördüm fıstık gibisin maşallah o resimde 54sen süper bence

Burda dış gebelik geçirmeden önceydi canım 50 kiloydum şimdi vitamin kullanıyorum ya o biraz kilo aldırdı bana :)
ama ne bilim canım sanki ozaman kendimi kuş gibi hissediyordum eşim bile eski hallerime alışkınya evlilik öncesi 5 yıllık geçmişiz var şimdi dalga geçiyor benimle sağlığımız yerinde olsunda tatlım inşallah veririz ilerde

Canım bende öyleydim herkes şimdi yüzümün daha güzel olduğunu söylüyor eşimin dedesi cebine tsş doldur rüzgar seni götürür diyordu el öpmeye gittiğimizde boyum 1.53

kızlarrrrrrrrrrrrrrr size mamullerimi koydumm bakalımm beğenecek misiniz? hepsi eliminn emeği gözümün nuruu

bu arada ben de evlenirken 52 kiloydum şimdi 59 ama boydan kurtarıyorum şükür boy 167 ama yinede fazla 4 kilom var idealim 55 kilo ah ahhhhhh

benim bir arkadaşım hamileliğinde 35 kilo almış duyduğumda o ne beeeeeeeee madem o kadar kilo aldın 3üz falan doğursaydın topu topu 1 tane oğluşun var demiştim şimdi tırsıyorum valla :18: ama olsun 35 olmasında kilo alırsam da alayım ne olacak benim kocam da kilolu ortamı denkleştiririz

olsun canım arada 4 kilo var çok fark değil 54 ideal takma kafana ... Benim kocam da arada takılıyo bana ben seni aldığımda böylemiydin bak cana geldin diyor kendi biraz kiloludur da ben ona biraz kilo ver dediğimde o da bana böyle diyor

Hülyacım boyun çok iyiymiş valla benim yanımda :) benim kısa boyum biraz :78:

Canım bende öyleydim herkes şimdi yüzümün daha güzel olduğunu söylüyor eşimin dedesi cebine tsş doldur rüzgar seni götürür diyordu el öpmeye gittiğimizde boyum 1.53
Aynen banada oyle diyorlardi eşim pekmezler ballar yedirmeye calisiyordu hep kilo alayim diye. Simdi diyorum al işte bak aldim kilo begendinmi yaptigini oda tamam hayatim artik alma boyle kal güzel boyle diyo ama ben durduramiyorum sanirim kendimi

bende evlendiğimde çok zayıftım. 48 kiloydum... 1,76 boya... Şimdi 58 oldum daha iyiyim...

marifetli arkadaşım benim hepsi birbirinden güzel. siyah kolyeye bayıldım.
heyyyy bende 45 kiloyla evlendim, 45 kiloyla hamile kaldım ve 60 kilaylo doğum yaptım. 165 boyundayım ve şu an 52 kiloyummm. eşim 50 kiloyu geçme diyo ama :26:

Evet ya birde böyle birşey var eskiden bana kilo aldırmak için babam doktora götürürdü şimdide ben kendime dur diyemiyorum dikkat etmem gerek benimde

canım çok iyisin bence ben 1,53 ve 54 kiloyum :84: acil kilo vermeylim çok orantısız olacam yoksa

hlycccımm cok guzeller canımmm.... masallah ne guzel elınden gelıyor ve yapıyorsun.. eklediğin içinde tesekkurler..

anam komplexe gırdım bu ne yaa.. zayıflar arasında kaldık anammm... cok mu sısmanım ne

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…