- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.201
hlycccımm cok guzeller canımmm.... masallah ne guzel elınden gelıyor ve yapıyorsun.. eklediğin içinde tesekkurler..
anam komplexe gırdım bu ne yaa.. zayıflar arasında kaldık anammm... cok mu sısmanım ne
bende evlendiğimde çok zayıftım. 48 kiloydum... 1,76 boya... şimdi 58 oldum daha iyiyim...
marifetli arkadaşım benim hepsi birbirinden güzel. siyah kolyeye bayıldım.
heyyyy bende 45 kiloyla evlendim, 45 kiloyla hamile kaldım ve 60 kilaylo doğum yaptım. 165 boyundayım ve şu an 52 kiloyummm. eşim 50 kiloyu geçme diyo ama :26:
Hülyacım maşallah pek bir marifetliymişsin canım keşke bende yetenekli olsaydım kafa dağıtmak için birebir olurdu...
hlycccımm cok guzeller canımmm.... masallah ne guzel elınden gelıyor ve yapıyorsun.. eklediğin içinde tesekkurler..
çok saolasınn hayatımmm sempatiğim benimrica ederim seni kırarmıyım hiçççççç
anam komplexe gırdım bu ne yaa.. zayıflar arasında kaldık anammm... cok mu sısmanım ne
anaam kız sen 1.76 isen kocanın boyu kaç
aslında ben sorcaktım ama korktumm.. 1,94 felan olsa gerek
2,05 canımmmm
saol hayatımm teşekkür ederimm :) senin maşallahın var zaten tartışılmaz ne yaşını gösteriyorsun nede 11 yaşında bir kızın varmış gibi duruyorsun cnım maşallah sana da azraya da oda göstermiyor çünkü :)
saol canımm evet kafa dağıtmaya birebir valla :) eğer çalışmıyorsan canım ismek kurslarına git öğren :)
Çalışıyorum canım hemde muhasebe hemde en sıkıcı işlerden biri puffffff
2,05 canımmmm
wawwwwww... genetik felan mı???? yoksa basketbol mu oynuyor???? merak ettım acıkcası..
Çalışıyorum canım hemde muhasebe hemde en sıkıcı işlerden biri puffffff
aaaa bende muhasebeciyim mesleğimizi neden kötülüyorsun hayatım iyidir iyi ... gerçi ben daha çok finans işlerine bakıyorum milletle kavga ediyorum ama olsun
saol hayatımm teşekkür ederimm :) senin maşallahın var zaten tartışılmaz ne yaşını gösteriyorsun nede 11 yaşında bir kızın varmış gibi duruyorsun cnım maşallah sana da azraya da oda göstermiyor çünkü :)
saol canımm evet kafa dağıtmaya birebir valla :) eğer çalışmıyorsan canım ismek kurslarına git öğren :)
canımmm anne babasıda uzun ama onlardan daha uzun eşim... Üniverseteye gidene kadar basketben oynamış profesyonel olarak ama ünv. kazanınca bırakmış... Yani eski basketçilerden... şimdi Mali Müşavir.
canımmm bende muhasebeciyimmm
canımmm anne babasıda uzun ama onlardan daha uzun eşim... Üniverseteye gidene kadar basketben oynamış profesyonel olarak ama ünv. kazanınca bırakmış... Yani eski basketçilerden... şimdi Mali Müşavir.
canımmm bende muhasebeciyimmm
tuğçecim benim bat 8-9 ekim gibi bekliyorum.. ilgilendiğin için saol canımmm :)
tmm cnm ınsallah olmazsında :)Canım daha regli olmadım olunca bildiririm sana :)
Çok şükür canım ya inşallah bundan sonra da herşey yolunda gider Allahım utandırmasın şimdi sabırsızlıkla regli tarihimi bekliyorum bugün yarın da kredi işlerine bakıcaz Allah yardımcımız olsun . Bu arada resmini gördüm çok tatlısın canımmmGöbüşün de çok güzel çıkmış
canlar ben geldim...
ay Allah ım bu doktorlar vallahi beni dellendiriyor ya gerizekalılar ... biri der yüksek çıkmış çocuğun olsa bile şöyle olur böyle olur bilmem ne... nyse benim tsh 4.21 çıktı ama referans aralığı zaten 4.20... nyse doktora dedim böle böle bebekle ilgili bunları söledi yok be kızımmmmmm dedi o kadar yüksek değil ki sen normal şartta gelsen ben bunu yüksek diye görüp tedavi bile uygulamam dedi ama madem kadın doğumcun demiş bi ilaç verdi kullan 1 hafta sonra testi tekrarla dedi o kadar.. bu tsh bi düşer bi çıkar seninki abartılcak bişi değil dedi... öyle işte..ilacı aldım içtim bnde..
ee siz napıosunuz ?
ya bu arada azraaaaaaaaa ya şekerimm canım hayatımmm ben sana dün bi post yazım görmedin sonra ben dedimki postum karambole geldi ama dur bulayım bidaha yazayım dedim yazdım ama oda karambole geldii
oy oy oy :)) iyi canım masallah.. ne guzel karı-koca uzunsunuzz..
breshkacım neden hakkımı yıyon kızben dedım vıtamınler kılo aldırırmı aldım su kadar oldum dıye.. sen benden gorup demedın mı 63 oldum dıye... zaten senı abımın arkadasının karısına benzetıyorumm... hep sana ayca dıyesım var
oy oy oy :)) iyi canım masallah.. ne guzel karı-koca uzunsunuzz..
breshkacım neden hakkımı yıyon kızben dedım vıtamınler kılo aldırırmı aldım su kadar oldum dıye.. sen benden gorup demedın mı 63 oldum dıye... zaten senı abımın arkadasının karısına benzetıyorumm... hep sana ayca dıyesım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?