2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

saol hayatımm teşekkür ederimm :) senin maşallahın var zaten tartışılmaz ne yaşını gösteriyorsun nede 11 yaşında bir kızın varmış gibi duruyorsun cnım maşallah sana da azraya da oda göstermiyor çünkü :)

Hülyacım maşallah pek bir marifetliymişsin canım keşke bende yetenekli olsaydım kafa dağıtmak için birebir olurdu...

saol canımm evet kafa dağıtmaya birebir valla :) eğer çalışmıyorsan canım ismek kurslarına git öğren :)

Çalışıyorum canım hemde muhasebe hemde en sıkıcı işlerden biri puffffff

wawwwwww... genetik felan mı???? yoksa basketbol mu oynuyor???? merak ettım acıkcası..

canımmm anne babasıda uzun ama onlardan daha uzun eşim... Üniverseteye gidene kadar basketben oynamış profesyonel olarak ama ünv. kazanınca bırakmış... Yani eski basketçilerden... şimdi Mali Müşavir.

Çalışıyorum canım hemde muhasebe hemde en sıkıcı işlerden biri puffffff

canımmm bende muhasebeciyimmm

aaaa bende muhasebeciyim mesleğimizi neden kötülüyorsun hayatım iyidir iyi ... gerçi ben daha çok finans işlerine bakıyorum milletle kavga ediyorum ama olsun

Hayatım mesleğimi seviyorum ama bu işyerini sevmiyorum çok sıkıcı ben daha önce bi halı firmasında finansman-banka işlerine bakmıştım ozaman çok iyiydi burası dandik bi yer bebek düşündüğüm için geçici girdim :) burda müşteriler bizimle kavga ediyor çünkü adamların işlerini düzgün yapmıyor elemanlar para için aradığımda onlar bana fırça çekiyor

Son düzenleme:

neyi gostermiyorum kuzucum bi yemege ciktim ipin ucu kacti yine bende takibi kacirdim

Benim eşimde mali müşavir canım ama beni yanında çalıştırmıyor olmaz hem işte hemde evde diye :) hayatım aslında o kadar sıkıcı değil ama muhasebe ama benim işyerim sıkıcı :) gerçi şimdi patron yok internetlerde fink atıyorum

oy oy oy :)) iyi canım masallah.. ne guzel karı-koca uzunsunuzz..

breshkacım neden hakkımı yıyon kız ben dedım vıtamınler kılo aldırırmı aldım su kadar oldum dıye.. sen benden gorup demedın mı 63 oldum dıye... zaten senı abımın arkadasının karısına benzetıyorumm... hep sana ayca dıyesım var

Son düzenleme:
tuğçecim benim bat 8-9 ekim gibi bekliyorum.. ilgilendiğin için saol canımmm :)

ne demek cnm :) Hemen güncelliyorum...

Canım daha regli olmadım olunca bildiririm sana :)
tmm cnm ınsallah olmazsında :)

Allah kolaylık versın tatlımmmm sıze... Gelişmelerden haberdar et bızı... Buarada cok tsk ederımm o sizin tatlılıgınızzz senınde göbüşün cıkıcak ınsallah Allahın ıznıylee

cnmm geçmiş olsunn önemlı bısey olmamasına sevındımm.. Dedıgın gıbı bazı drlar sınır bozmaktan baska bıseye yaramıyolarr ...

Breshkanın resmi varda benmi göremiyorum acaba

öyle mi oldu şekerim valla farkında değilim kusura bakma o zaman menbetammm yeni bi konu açmış oldu bayrağı asıl sahibine veriyorum bu ara beni herkes birine benzetiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…