- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.221
inşallah canım benim :)
2,05 canımmmm
Breshkanın resmi varda benmi göremiyorum acaba
öyle mi oldu şekerim valla farkında değilim kusura bakma o zaman menbetammm yeni bi konu açmış oldu bayrağı asıl sahibine veriyorum bu ara beni herkes birine benzetiyor zaten
hly benı es gectı.. neyse alıstım ben boyle yapmasına..
neyi gostermiyorum kuzucum bi yemege ciktim ipin ucu kacti yine bende takibi kacirdim
ne demek cnm :) Hemen güncelliyorum...
tmm cnm ınsallah olmazsında :)
Allah kolaylık versın tatlımmmm sıze... Gelişmelerden haberdar et bızı... Buarada cok tsk ederımm o sizin tatlılıgınızzz senınde göbüşün cıkıcak ınsallah Allahın ıznıylee
cnmm geçmiş olsunn önemlı bısey olmamasına sevındımm.. Dedıgın gıbı bazı drlar sınır bozmaktan baska bıseye yaramıyolarr ...
vardı da sildim canım dur bakıyım bu pc de varsa ekleyim beni de görün
bana ozel eklemıstıde kendısı..cok guzeldır.
ay canım olur mu oyle seyay utandım felan aman ne guzel konustuk ıste.. canım benım
kız menbeta varya nasıll günahımı alıyorsunnn haa aşk olsunn sana da yazdım ama nasıl yazdım bi sorrrr bi sorrrrrrr
senin alıntının içine yazmışım o yüzden gözükmüyoryani senin yazınmış gibi gözüküyor az yukarı çık da bak tamam mıııııııııı
yaşını canım yaşınıııııııııııııııı maşallahh 24-25 en fazla
saolasın tuğçecimmm Allah tan bişi yok ama sinir ettiler beni işte
Evet canım ya senide görelim merak ettim
oyyyyyyy fıstığım benim sen daha güzelsin :87:
canım ben nasılım
ay ben leplepiyide merak ettim o nasıl acaba topiğimizin miniği
Canım seninde resmin yokki girdmiştim profiline ama göremedim tabiki etmezmiyim :)
yok kız ben sanada bayıldım. yanagında beneciğin vardı dımı.. yoksa aycanın mı vardıay hatırlayamadım ama sende vardı sankı..
ben pek fotograf cekılmemde
sempatiğim
ayyyy kusummmmmmmmmmmmm tesekkur ederim yerim seni ben yabeni degisik duygulara atti bu msjin 1. yaslimiyim da genc gosteriyorum. 2.genc gosteriyorum ne güzel
kızlaaaar ekledim hadi bakın bana da sileyim sonra
ayçanındır o canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?