2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Breshkanın resmi varda benmi göremiyorum acaba

bana ozel eklemıstıde kendısı.. cok guzeldır.

öyle mi oldu şekerim valla farkında değilim kusura bakma o zaman menbetammm yeni bi konu açmış oldu bayrağı asıl sahibine veriyorum bu ara beni herkes birine benzetiyor zaten

ay canım olur mu oyle sey ay utandım felan aman ne guzel konustuk ıste.. canım benım

hly benı es gectı.. neyse alıstım ben boyle yapmasına..

kız menbeta varya nasıll günahımı alıyorsunnn haa aşk olsunn sana da yazdım ama nasıl yazdım bi sorrrr bi sorrrrrrr

senin alıntının içine yazmışım o yüzden gözükmüyor yani senin yazınmış gibi gözüküyor az yukarı çık da bak tamam mıııııııııı

neyi gostermiyorum kuzucum bi yemege ciktim ipin ucu kacti yine bende takibi kacirdim

yaşını canım yaşınıııııııııııııııı maşallahh 24-25 en fazla

saolasın tuğçecimmm Allah tan bişi yok ama sinir ettiler beni işte

ayyyy kusummmmmmmmmmmmm tesekkur ederim yerim seni ben ya beni degisik duygulara atti bu msjin 1. yaslimiyim da genc gosteriyorum. 2.genc gosteriyorum ne güzel

ah ahh sıla ve screamde burda olsaydı keske..

screamaway nasıl acaba hıc gorunmuyor..

süle canım benim süle sempatiğimmmmmm

ayyyy kusummmmmmmmmmmmm tesekkur ederim yerim seni ben ya beni degisik duygulara atti bu msjin 1. yaslimiyim da genc gosteriyorum. 2.genc gosteriyorum ne güzel

canımm yaa aşk olsunn ben aslında kardaizcimlen konuşuodumm hani o göstermiyo 30 yaşın da sonra dedimki azracım da öyle maşallahınız var 30 göstermiyosunuz anlamında dedim ayrıca 30 lu yaş en güzel yaşlar ayrıca ben onu demek istemedim ayrıca sol tarafındaki hızmanı da çok beğeniyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…