2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bugün çok gelemiycem yaa çok iş var biraz geçmişe baktım gene döktürmüşsünüz ....

Maşallah canım Allah seni de bebeğinide korusun sağlıkla kucağına al inşallah

hoşbulduk canımmm, unutmayacağınızı biliyorum bitanem, keyfim yerindeydi, takılıyordum size benim gibi biri unutulurmu ayol
tabiii hayatım seni nasıl unutabiliriz :87: ama özlüyoruz yaa arayı çok açıyorsun :97:

geçmiş olsun canımm oy yavrumm kıyamam okula da alışmaya çalışıyo bide anammmm yerim onu ben ... Bi resmini koymadın sıla ya şu paşanın :26:

breshkaaa[/B] .. kuzuummmm sana baktim valla bugunhemserim.... fotona... zaten hatirliyordum..bidahabaktim.. guzeller guzeli hemsoma.... ama hlya o sayfada yoktu acamadim profilini ,sonra hemen geri gitmistim zaten...
şaka yaptık hayatımmm o senin güzelliğin ama ben senle regenin resmini görmemiştim :26: koysanıza bidaha bende göreyim bakalım ikizmisiniz gerçekten

canım benim ilgilendiğin için sağol ama ben listeden çıkmıştım artık Kısmet bakalım bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım ya inşallah ordan müjdeli haberler veririm

günaydın kızlar
Günaydın gülümmmm sen o saatte niye kalktın bakayım :44:
günaydın ben yeni üyeyim. yazdıklarınızı okudum da çok sıcak insanlarsınız.sizleri okudukça rahatlıyorum.
Hoşgeldin canım ....
Oyyy kıyamam hadi bakalım Allah gönlüne göre versin.

selam kızlar:81:
Hoşgeldin canım nerelerdeydin sen ...

ahh canımm menbetacımla kader arkadaşı olmuşsun bu konuda.. Allah kolaylık versin ne diim :)

evet bulamadım canım malesef bi tane bulmuştumm oda istediği depozitoylo dudağımı uçuklattı vazgeçtim

canım valla çok aciliyet bir durum yoksa stres yapma bekle ne olacakki... ama eğer acil durum varsada ince eleyip sık dokuma. bir yeri güzelse bir yerden kötü oluyor muhakkak bu evler. mesela ev içine siner bu seferde komşuların gıcık olur. öyle kapını kapat otur olmuyor inan. annemin mesela evi beğendi ve acildi taşınması gerekiyordu taşındı ev güzel diye şimdi alt komşu herşeye problem çıkarıyor.camdan bişey sirkeleyemiyor(ki her hafta halı sirkeleyen bir kadındır) o yüzden hayırlısı... geç olsun güç olmasın

hly7 canım ev bulur gibi olmuşsun (o ne demekse ) ama en azından yeri belirlemen iyi olmuş daha çabuk bulursun böyle . Aradığın zaman zaten bulunmaz inşallah biran önce çıkıverir karşına istediğin gibi bi ev

breshkacım hoşbulduk canım. misafir telaşsı vardı. sen nasılsın bulabildinmi tüp bebek için bir yer

Son düzenleme:
breshkacım hoşbulduk canım. misafir telaşsı vardı. sen nasılsın bulabildinmi tüp bebek için bir yer

amaan dağlara taşlara bu ara benim pek misafirim yok çok çükür çünkü benimkiler geldimi cümbür cemaat geliyor ama bu kezde her akşam biyere çağırıyorlar :97:

Tüp bebek için baya yerle konuştum canım kafam iyice karıştı sonra o kadar iyi denilen doktorları aradım daha randevu için bile o kadar ilgisizlerdi ki soğudum birden; kendi gittiğim yere devam etmeye karar verdim Allah utandırmasın inşallah bu işin altından da kalkarız önümüzdeki ay inşallah teyzeleri biz geldik deriz bebişimle

evet anladıgım kadarıyla sasırmamısssın canım. bu kadar sayfa yazdıgımızı gorunce sok olacagını dusunmustum..

evet sok olmadim cünkü gicik oldum oku oku bitmiyor hic tatmin olamiyorum de i? ne cins biriyim, kimse yokken sikayet, cok yazilinca sikayet...

ya valla ben iki gün yemegin ucunu kacirsam hemen sismeye basladim noluyorsa bana anlamadim gitti yaa... ucunu kacirmak dediysem, normal bi insanin yediginden bahsediyorum.. yani hesapliyorum benim yediklerim günde 1000-1300 kalori tutuyor. egerki 1800 kalorilik yemek yersem gram bazinda kilom artiyor hemen.. ya normal bi bayan 2200-2500 kalori arasi tüketiyor.. ben kendimi anlamadim valla..

yok kiz perdeler bana ait.. iyiki boyum uzun.. sükür Allahtan o avantajim var. hali burda yikayamiyorsun mecbur yikmaya vercelisin cünkü yer su vs yok ve yasak da. kaynanam küvette yikiyormus da önceden bana onu söylüyor.. küvette halimi yikanir bea?? o hali ne kadar temizlenir ki?? beyaz esya da gecen camasir makinasi cek araya kapak düstü dedim.. adam mutvagin tezgahini yerinden oynatti.. zaten makinanin üstündeki tezgah emanet duruyordu ayri parca oldugu icin.. bu komple bozdu yavrum..

inşallah canım. sıcaklık çok önemli kadın doğum bölümünde. inşallah hakkında hayırlısı olur canım. umarım tez zamanda kavuşursun bebeğine

canımm öylee ama biraz aciliyet var işte bugün kocam işe 2.5 saate gitmiş düşün trafik yüzünden ! o yüzden bir an önce taşınalım dioruz ama yok yok yok.. off daraldım yine

buldum breshkacım ama adam sadece depozitoya 4500 istiyor + kira + emlakçı + taşınma masrafı al sana 10.bin çüş yani vazgeçtim o yzden başka yerler bakıorum şimdi bakalım hayırlsıı

sanada canım.

Ya kızlar söledim ama cevap alamadım kimse bilmio mu leplepi ne yaptı .
yok güzelim yaa bende merak ediyorum inşallah güzel haberlerle gelir

inşallah canım. sıcaklık çok önemli kadın doğum bölümünde. inşallah hakkında hayırlısı olur canım. umarım tez zamanda kavuşursun bebeğine
evet canım içime sinmesi çok önemliydi bir yerde karar kıldık bakalım inşallah bizi sevindiren yer burası olur . Amin canım güzel dileklerin için teşekkür ederim.

buldum breshkacım ama adam sadece depozitoya 4500 istiyor + kira + emlakçı + taşınma masrafı al sana 10.bin çüş yani vazgeçtim o yzden başka yerler bakıorum şimdi bakalım hayırlsıı

o ne beee tapusunu da veriyomusunuz deseydin o tafarlarda da kira biraz yüksek anladığım kadarıyla Allah yardımcımız olsun canım inşallah bu ay içinde bulursun tedaviye başladığında bide ev derdin olmasın

kuzum ya.. bu ev senin basina dert oldu.. o ne öyle?? evi satin alsan o kadar pesinat vermene gerek yok... pek ince eleyip sIk dokuma be kusum, yani ev her seyiyle dört dörtlük zor biraz.. benim de var bi sürü sikayetim mesela balkonum yok.. cok üzülüyorum ben de cok severim balkonu aslinda.. komsu desen hiiiiiiiiiic yok.. insallah bu hafta bi yer cikar karsina..

off sormayın hem kira yüksek hmde depozitoyu çok istiyolar.. hayırlısıyla bi bulsak taşınsak önümüzdeki aya bebek mevzundan bide evle uğraşamam

off sormayın hem kira yüksek hmde depozitoyu çok istiyolar.. hayırlısıyla bi bulsak taşınsak önümüzdeki aya bebek mevzundan bide evle uğraşamam

fistigim evlilik yildönümünüz 2gün sonra 3yil3ay3hafta3gün oluyor belki de bu tarih size ugur getirir.. degerlendir derim totem iste, tutar belki de :97::97::97: tasinsaydim en azindan kafan rahatlardi, evinle ugrasirdin güzel olurdu yaaa...

evet kuzumm bnde onu bekliorumm evde kazı çalışması olacak valla zaten adamın canına tak etti bitmedi gitti adetim

hayırlısı olsun napiim ya

hadi kizlar ben kaciyorum herif yenice kalkti.. daha kahvalti hazirlayip ise gitcem.. öptüm hepinizi kocaaamaaannnn

ahh canimm o dert cogunda var sen merak etme..benimkide biraz agirdan alir... yitmek lazimmmmmm...
bak yaaa bak... tamam Allah Allah benim yaptigim cok pratik ve lezzetli hindistan cevizli kurabiyem var mesela. patatesli kiymali rulo pidem var,tavuk salatam var ,havuclu kekim var (pek sevilir) aklina yatan olursa tarifleri paylasiriz kuzu....

Canım yazmadan geçemedim annemlerde oraya yakın oturuyor

Sılacım çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin...

cook sagolun kizlar.. Allah razi olsun.. oglumun hafif atesi var .. sesi kisilmisyavrumun yaa yaziik... bogazi rahatsiz. ama daha iyi masallah.. kesinlikle antibiyotik vermek istemiyorum!!!!
valla geçmişe bile bakmadım direk yazdım kuzum. misafirden başımı alamıyorum bu ara o yüzden giremedim. biiri gidiyor biri geliyor. arada boş günlerde temizlikle geçiyor zaten
sen hala ev bulamamışın:26:
ahh ahh menbata ikinci subesi bu kizda...Allah kolayliklar versincanim.. ozaman sen dr ada gidemedin. bayramdan sonragidecem diyordun..

aaa aaa aaa.... kimseler duymasin ,gormesin bu mesaji.... misafirperverligi ile taninir turk milleti .... goruyomusun basimiza geleni..........

daha az once telde konustum... gorumcemin arkadasi aradi... ev varmis tanidiklarininda onu soyledi...... valla canim nasilbir durumdur bu yahu herkesler tasindi yerlesti bi biz kaldik...bende cook bunaldimbenimkinin zamanida darliyo sokakta kalcaz vallahiii............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…