- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.421
bugün çok gelemiycem yaa çok iş var biraz geçmişe baktım gene döktürmüşsünüz ....
Allah seni de bebeğinide korusun sağlıkla kucağına al inşallah
Kısmet bakalım bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım ya inşallah ordan müjdeli haberler veririm
nerelerdeydin sen ...
Maşallah canımMAŞALLAH SİZE KIZLAR..
son 23 saatte toplam 35 sayfa..gözlerim aynen böyle oldu...
bugün bizim kontrolümüz vardı teyzeleri. bebişimiz iyi çok şükür. 4-5 gün geriden geliyordu gününe de tamamlamış maşallahbiraz karın ağrısı yaşıyordum, böyle 5-6 dk beni kitleyen bi ağrı. onu sordum sezeryandan sonra hamilelikte olabiliyormuş dikişler sebebiyle.
tabiii hayatım seni nasıl unutabiliriz :87: ama özlüyoruz yaa arayı çok açıyorsun :97:hoşbulduk canımmm, unutmayacağınızı biliyorum bitanem, keyfim yerindeydi, takılıyordum sizebenim gibi biri unutulurmu ayol
geçmiş olsun canımm oy yavrumm kıyamam okula da alışmaya çalışıyo bide anammmm yerim onu ben ... Bi resmini koymadın sıla ya şu paşanın :26:banada epey bi sitemmm var yanii bak goruyo musun bi yarim gun koptum hemmen kizdinizzzz:18::18:
canim yaa insallah guncelden goruselim...... oglum hasta hafta basindan beri onunla daha fazla ilgilenlemem gerekiyor su aralar....
ikizim icin ayisini bende dusunmustum.... icimde kalmasin yazayimda... simi online sanirim regen?? soralim sok olmus mu.. cvpladiysa henuz okumadim gecmisiii
şaka yaptık hayatımmm o senin güzelliğin ama ben senle regenin resmini görmemiştim :26: koysanıza bidaha bende göreyim bakalım ikizmisiniz gerçektenbreshkaaa[/B] .. kuzuummmm sana baktim valla bugunhemserim.... fotona... zaten hatirliyordum..bidahabaktim.. guzeller guzeli hemsoma.... ama hlya o sayfada yoktu acamadim profilini ,sonra hemen geri gitmistim zaten...
canım benim ilgilendiğin için sağol ama ben listeden çıkmıştım artıkBatını güncellememi isteyen arkadaşlarım bir msjınız yeterr emrınızdeyım :)
ISIM YAS BAT SONUC
migi 29 2 Agustos TEBRIKLER!
MIREMIST 26 15 Agustos Bekliyoruz
srdrhly 21 18 Agustos Bekliyoruz
Masumiyet 33 22 Agustos Ekime Insallah
breshka 27 25 Agustos Ekime Insallah
leplepi 21 28 Agustos TEBRIKLER!
bikere_sevdim 23 1 Eylul Bekliyoruz
sila38 23 6 Eylul Ekime Insallah
azra3434 30 8 Eylul Ekime Insallah
derya78_40 29 8 Eylul Ekime Insallah
_arzum_ 26 12 Eylul Bekliyoruz
wifeofdemon 29 29 Eylul
menbeta 23 3 Ekim
hly7 23 9 Ekim
nihanca 25 --
kardaiz81 30 --
Günaydın gülümmmm sen o saatte niye kalktın bakayım :44:günaydın kızlar
Hoşgeldin canım ....günaydın ben yeni üyeyim. yazdıklarınızı okudum da çok sıcak insanlarsınız.sizleri okudukça rahatlıyorum.
Oyyy kıyamam hadi bakalım Allah gönlüne göre versin.canım bnm saol bende kendime çok üzülüorum vallazaten çalışmayıda hiç sevmiorum heleki by halde çalışmak daa da zoruma gidio yaaa ... ama neseki 6 ay sora uzun bi süre evde oturucam onu düşnüp seviniorum
Hoşgeldin canımselam kızlar:81: