- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.441
daha az once telde konustum... gorumcemin arkadasi aradi... ev varmis tanidiklarininda onu soyledi...... valla canim nasilbir durumdur bu yahu herkesler tasindi yerlesti bi biz kaldik...bende cook bunaldimbenimkinin zamanida darliyo sokakta kalcaz vallahiii............
hulyaciiimmmmm.. canimmm bitanemmmm.... baktim unlu mamullerine:)))
ne onlar oyle yaaa hepsi akillara zarar... masallah canim gule gule gunlerde kullan... bende ablamdan ogrenip yapmayi dusunuyorum ama burda malzemeleri cok pahaliiiiiiiii.... ayy bunlari hediye etmekte ayri bi zevktir ya... el emegi valla biri bana boyle bisey hediye etse ucarim yaneee...:89::89::89::86::86:bilmem anlatabildim mi???
valla geçmişe bile bakmadım direk yazdım kuzum. misafirden başımı alamıyorum bu ara o yüzden giremedim. biiri gidiyor biri geliyor. arada boş günlerde temizlikle geçiyor zaten
sen hala ev bulamamışın:26:
evet ben dicektim canım hlycım da soylemıs yavrum benımahh canımm menbetacımla kader arkadaşı olmuşsun bu konuda.. Allah kolaylık versin ne diim :)
evet bulamadım canım malesefbi tane bulmuştumm oda istediği depozitoylo dudağımı uçuklattı vazgeçtim
yerden goge kadar haklisin canim... bu zamanda misafirlik cok zorlasti.. hele cat kapi misafirlik iice yorucu hele bide calisana..... nese konusma sen hafta sonu dolmasinevin...:))))canım misafirperverlik de biyere kadar hem çalış hem misafir ağırla olmuyor valla napıyım
ilahiii canimmm... ole olsun bakalimm...canım benim havuçlu kekinin tarifini veririmisin cumartesi misafirim gelecekte yapayım hem havuç iyidir kadın-erkek için
hayırlısı olsun sılacım inşallah içine siner de taşınıverirsin:26::26:
şimdi kocam demezmi öğlen gelemicem akşam toplantı var yarın akşama kaldı daha doğrusu bu iş yine haftasonuna kaldıbnde bakmıyorum ev bıraktım nasıl olsa sabah bakıorum akşama bakmaya gidiyorum ev tutulmuş ! sinir oldum adamların eli F5 tuşunda yaşıolar herhalde ev düştü heh hadi gidip tutalım diyolar ya hayret bişi
inşallah buluruz kuzumm hayırlısıylaa inşallahhh.. paşana ıhlamur falan içireydin iyi gelirdi. hemencecik şifa bulsun kuzucuğunn
Hly valla dün karambole geldi söyleyemedim çok güzelmiş yaptıkların bayıldım. Ellerine sağlık
ah canım sende bendensın dıcektım.. ben adamın yuzunu unuttumm.. ramazanın bıtmesıne 5 gun vardı regl bıttı.. ramazanda bısey yapamadık.. bayramın 1. gunu misafir bir geldi dusun gıttıklerı gun adet oldum.. ve kocamın durumu buydutum hayallerı yıkıldı.. dun geceye kadar
evet ben dicektim canım hlycım da soylemıs yavrum benım
ahh ahh menbata ikinci subesi bu kizda...Allah kolayliklar versincanim.. ozaman sen dr ada gidemedin. bayramdan sonragidecem diyordun..
ah canım sende bendensın dıcektım.. ben adamın yuzunu unuttumm.. ramazanın bıtmesıne 5 gun vardı regl bıttı.. ramazanda bısey yapamadık.. bayramın 1. gunu misafir bir geldi dusun gıttıklerı gun adet oldum.. ve kocamın durumu buydutum hayallerı yıkıldı.. dun geceye kadar
yerden goge kadar haklisin canim... bu zamanda misafirlik cok zorlasti.. hele cat kapi misafirlik iice yorucu hele bide calisana..... nese konusma sen hafta sonu dolmasinevin...:))))
ilahiii canimmm... ole olsun bakalimm...
3yumurta
1.5su bardagi seker
1 su bardagi rendelemis havuc(suyulmus tabi)
1 su bardagi ceviz irice kalsin iice ezilmesinbaklavaya kullanildigi gibi.. dise degssin yaniii
1 tatli kasi kadar tarcin..(istege gire artip,azaltilabilir miktar...)
kabartma tozu bi paket..(hafite ama cok hafifte arti olarak karbonat konulursa daha farkli lezzet oluyo)
2 subardagi kadar da un... (bu malzemeye gore degisiyor aslinda normal kek kivaminda ayarlanir)
biliyoruz kekin nasil yapildigini zaten.... ister buyuk kek kaliplarina ister kagitlarda pisirebiiliriz... pisince ve soguduktan kesinlikle pudrasekeriserpiyoruz uzerine..
peki canim buldugun evleri gitmeden arasana adamlari.... nebilim opsiyon koydurun mesela... ahhh bak simdi kizdim ... gecenleride bize oldu ama cok sinir bozucuoluyooo... ama yaa inaniyorum ben valla bundanda var bi hayir napalim.... ne yaparsak yapalim baziseyleri degistiremiyoruz iste... sebep yapip bekliyoruz sadece...
oglum icin dileklerinize de sagolun tekrar.... taze nane icirdim,limon portakal sulari, ballar pekmezler ... zencefili bi sekilde icirmeye calisacam bakalim gelsin..aslinda ihlamur olsa iyi olurduuuu........ ihlamurun fransizcasi ne acaba????
yerden goge kadar haklisin canim... bu zamanda misafirlik cok zorlasti.. hele cat kapi misafirlik iice yorucu hele bide calisana..... nese konusma sen hafta sonu dolmasinevin...:))))
3yumurta
1.5su bardagi seker
1 su bardagi ceviz irice kalsin iice ezilmesinbaklavaya kullanildigi gibi.. dise degssin yaniii
kabartma tozu bi paket..(hafite ama cok hafifte arti olarak karbonat konulursa daha farkli lezzet oluyo)
2 subardagi kadar da un... (bu malzemeye gore degisiyor aslinda normal kek kivaminda ayarlanir)
biliyoruz kekin nasil yapildigini zaten.... ister buyuk kek kaliplarina ister kagitlarda pisirebiiliriz... pisince ve soguduktan kesinlikle pudrasekeriserpiyoruz uzerine..
peki canim buldugun evleri gitmeden arasana adamlari.... nebilim opsiyon koydurun mesela... ahhh bak simdi kizdim ... gecenleride bize oldu ama cok sinir bozucuoluyooo... ama yaa inaniyorum ben valla bundanda var bi hayir napalim.... ne yaparsak yapalim baziseyleri degistiremiyoruz iste... sebep yapip bekliyoruz sadece...
oglum icin dileklerinize de sagolun tekrar.... taze nane icirdim,limon portakal sulari, ballar pekmezler ... zencefili bi sekilde icirmeye calisacam bakalim gelsin..aslinda ihlamur olsa iyi olurduuuu........ ihlamurun fransizcasi ne acaba????
yanii kizlar alakasiz olacak ama kuzey guney i izlediniz mi?? Nasil buldunuz???
Acikcasi benim dikkatimi cekti... Kivanc tatlitug un aski memnudan haric bii projesini izlemedim ama olagan usttuuu bi oyunculuk cikarmis... Keza bugra gulsoy da unutulmaz la favorim olmustu zaten.... Super yaniii...
Acikcasi muhtesem yuzyilla pek rakip gibi duruyorlar yayin gunu ve saatinden oturu ama benim tercihim kuzey guney olur!!!
yanii kizlar alakasiz olacak ama kuzey guney i izlediniz mi?? nasil buldunuz???
acikcasi benim dikkatimi cekti... kivanc tatlitug un aski memnudan haric bii projesini izlemedim ama olagan usttuuu bi oyunculuk cikarmis... keza bugra gulsoy da unutulmaz la favorim olmustu zaten.... super yaniii...
acikcasi muhtesem yuzyilla pek rakip gibi duruyorlar yayin gunu ve saatinden oturu ama benim tercihim kuzey guney olur!!!
anladim canim... kismet diyelim ama daha fazla uzamadan gitsen iyi olurdu tabi ama sanki engelleniyormusuz gibi demi??... neyi bekliyoruz bakalim...sağolasın canım. yok gidemedim. hastada oldum. güya hastalandığım gün gidecektim ama nerde.. halada gidemyorum. bugün temizlik yarında başka misafir bekliyorum. şansmıdır nedir,anlamadım gitti..
bu arada geçmiş olsun bizim yakışıklı hastaymış sanırım.
canım evet aynıymışış sanırım. 26sından beri bir yoğunluktur gidiyor. hem gezmekten hemde misafirden. ama ben çok iyi hissetim kendimi bu süre içerisinde. ben severim geleni gideni. tabi geldimi 3-5 gün kalıp gittiği sürece. yoksa 6 aylık misafirim olmuştu,düşman başına diyorum yani,eziyet oluyor
sagol hlyaccimmmmm Allah razi olsun linden icin:))ıhlamur = LİNDEN demek canımm senin için baktım
canikom şimdi öyle bişi ki kocamın iş durumuna göre ayarlıyoruz bide evin resimleri güzel gidiyorsun bakıosunn beğenmedin böyle olunca da adamın işine engel oluyorsun bide yerini bilemiyoruz falan zor oluyor.. ayrıca tabiki arıyorum konuşuyorum akşama randevu alıyorum ama biri öğlen geliyo bakıyor hemen tutuyor ! sinir oldumbakalımm her işte bir hayır vardır napalımm be kuzum kısmet inşallah olur ne diyelim
Tşkler sılacım cumartesi deniycem inşallah normalde internette tarif var birinin yapmış ve denemiş olduğu tarifleri yapmayı seviyorum denenmiş olması lazım
Günaydın gülümmmm sen o saatte niye kalktın bakayım :44:
evet sok olmadim cünkü gicik oldum oku oku bitmiyorhic tatmin olamiyorum de i? ne cins biriyim, kimse yokken sikayet, cok yazilinca sikayet...
ya valla ben iki gün yemegin ucunu kacirsam hemen sismeye basladim noluyorsa bana anlamadim gitti yaa... ucunu kacirmak dediysem, normal bi insanin yediginden bahsediyorum.. yani hesapliyorum benim yediklerim günde 1000-1300 kalori tutuyor. egerki 1800 kalorilik yemek yersem gram bazinda kilom artiyor hemen.. ya normal bi bayan 2200-2500 kalori arasi tüketiyor.. ben kendimi anlamadim valla..
yok kiz perdeler bana ait.. iyiki boyum uzun.. sükür Allahtan o avantajim var. hali burda yikayamiyorsun mecbur yikmaya vercelisin cünkü yer su vs yok ve yasak da. kaynanam küvette yikiyormus da önceden bana onu söylüyor.. küvette halimi yikanir bea?? o hali ne kadar temizlenir ki?? beyaz esya da gecen camasir makinasi cek araya kapak düstü dedim.. adam mutvagin tezgahini yerinden oynatti.. zaten makinanin üstündeki tezgah emanet duruyordu ayri parca oldugu icin.. bu komple bozdu yavrum..
bencede dogru karar... acikcasi uzun zamandir izledigim en macerali,heycanli dizi diyebilirimmm....valla bende kuzey güneyi tercih ettim. Nede olsa tarihi bilioz
bnde bayıldım süperdiiiiiiiiiii yani kıvanç ın oyunculuk tavan yapmışş ! ben hepsini izlediğim için bu behlülüde geçti yani o derece
ama ben akşam sülümanı izledim ilk bölümü diye reklamlarda baktım sadece.. ama aklım kaldı onda daduruma göre izlicem ikisinide birini nettten diğerini tv den
hulyaciiimmmmm.. canimmm bitanemmmm.... baktim unlu mamullerine:)))
ne onlar oyle yaaa hepsi akillara zarar... masallah canim gule gule gunlerde kullan... bende ablamdan ogrenip yapmayi dusunuyorum ama burda malzemeleri cok pahaliiiiiiiii.... ayy bunlari hediye etmekte ayri bi zevktir ya... el emegi valla biri bana boyle bisey hediye etse ucarim yaneee...:89::89::89::86::86:bilmem anlatabildim mi???
3yumurta
1.5su bardagi seker
ayy çok saolasın canım benimm :) olsun geç oldu güç olmadı
sempatiğimmmmmmmm seni unuturmuyum ben hiçç aaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?