- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.481
bu olayı o kadar çok kişi yaşamış ki canım hayret ettim, arayan herkes mutlaka tanıdığı birinden örnek verdi..eskiden bu kadar olmuyodu bu bebek kayıpları, bizim neslimizde çok yaşanıyor, nedeni ne acaba..hormonlu gıdalar, radyasyon falan etkiliyor galiba..gün boyu pc başındayız hiç kalkmıyoruz..aslında hiç kendimize dikkat etmiyoruz canım ya..Allahım bundan sonra böyle acılar yaşatmasın bize..dayanması çok zor oluyo..Allahım hepimizi korusun..bunlari söyleyebilmen cok güzel canim benim.. ama kalbine söz gecirmek.. iste o da zaman istiyor.. dedigin gibi, kalp atislarini hic duymasaydin, o atislarin üzerine bi isim takmasaydiniz belki su an böyle duygusal düsünmeyecektin.. ama iste hayat belkilerle yürümüyor.. önümüze bakacagiz artik.. biliyorsun ki saglikli bi sekilde normal yoldan hamile kalabiliyorsun.. bana dr öyle demisti, her ümitsizlige kapildigimda öyle düsünüyorum, kendimi telkin etmeye calisiyorum.. ama cogu ilk hamilelik böyle sonuclaniyormus.. yani arkadasimin da ilk bebegi düstü. kendini o kadar üzdü ki.. kontrole dr'a birlikte gittik.. görmelisin, dr sanki herhangi bir seyden bahsediyor, ne var bunda bu hep oluyor diyor.. Allah büyük o görüyor ve bize ulasamayacagimiz seylerin hayalini bile kurdurtmaz...
canım benim kıyamam..çok sağol..benim hislerimi acılarımı paylaşıyorsunuz..size o kadar minnettarım ki..hepinizi çok seviyorum..umarım herşey söylediğin gibi olur..ailemiz hakkında düşündüklerine çok memnun oldum, Allahım inşallah en kısa zamanda ikinci yavrunu gönderir sana da..hayırlısıyla kucağına alırsın tatlım..herşey için çoooook sağol..bende Kuppecimle konusurum diyordum ..nese yine karsilasiriz ... senin postuna yazdiklari tuylerimi dikendiken yapti...ben cook etkilendim yaa..nebilim belki bu olay benim cevremde ve gozumun onunde ilk oldugundan... topicte bikac kisi disinda herkesin kayibi var biliyorum ama hani bunu yasamak daha bi acitti... ama gececek insallah... Annelik kuppemize cook yakisaak... ve melegi cookk sanli olacak... cunku cok sevecen bi anne babasi olacak... ben kuppe ve esinden boyle elektirik aliyorum. marttan beri konusmalarimizdan.... insallah Allahim en kisa zamanda acisini unutturur!!!!
kuppecimmmmmmmmmmmmmmm sensin benim canım. Seni cok iyi anliyorum bebegim. Yazdiklarini okuyunca sana imreniyorum bir kadin olarak cok guclusun. Acını kendi kendine iyilestirebilcek kadar hemde herseyin farkindasin bu kadar acının sıkıntının icinde bile isyan etmedin bi kere bile. Eminim rabbim bunlari gorecek ve sana mukafatini vericektir. Seni cok seviyorum
canim onemli detayi atlamisim sanirim... ben once hamuru yogurup,icini hazirlayana kadar da hamuru agzi kapali dinlendirirsem yeterli geliyor...sıla38 cim,pide hamurunu yoğurunca üstünü kapatıp bekletiyor musun kabarsın diye yoksa hemen içini doldurup pişiriyor musun?
aslinda bakilinca hos durmuyor evet... nekadar midesi genis insanlar var diyosun.. ama hayatin ta kendisi bunlar be guzelim... oylemis yani anliyorsun..... boyle duyum aldigim kisiler var yaniiii....Kuzey ve Güney 'i pek beğenmedim açıkçası bilindik hikayeler neden dizilerde hep ya 2 kız kardeş bir erkeğe yada 2 erkek kardeş bir kıza aşık oluyorki sevmiyorum o tarz şeyleri fazla.....
bu olayı o kadar çok kişi yaşamış ki canım hayret ettim, arayan herkes mutlaka tanıdığı birinden örnek verdi..eskiden bu kadar olmuyodu bu bebek kayıpları, bizim neslimizde çok yaşanıyor, nedeni ne acaba..hormonlu gıdalar, radyasyon falan etkiliyor galiba..gün boyu pc başındayız hiç kalkmıyoruz..aslında hiç kendimize dikkat etmiyoruz canım ya..Allahım bundan sonra böyle acılar yaşatmasın bize..dayanması çok zor oluyo..Allahım hepimizi korusun..
canım benim kıyamam..çok sağol..benim hislerimi acılarımı paylaşıyorsunuz..size o kadar minnettarım ki..hepinizi çok seviyorum..umarım herşey söylediğin gibi olur..ailemiz hakkında düşündüklerine çok memnun oldum, Allahım inşallah en kısa zamanda ikinci yavrunu gönderir sana da..hayırlısıyla kucağına alırsın tatlım..herşey için çoooook sağol..
sağollll kuzucumm ya..ne güzel şeyler yazmışsın bana yahu..kendimle gurur duydum bi anisyan etmiyorum çünkü Allahım verdiği şeyi alıyorsa elbet vardır bir nedeni..bana şimdiye kadar hayırsız hiçbirşey nasip etmedi..eminim ki bunda da mutlaka bir hayır vardı..içim çok rahat, zamanla acımda azalacak inşallah..iyi ki varsınız..bende seni çooook ama çooook seviyorummmm
oy oy ne guzel...arkadasına gıdebılıyorsun... gule gule canımmm..
o ne yavrucum öle yaaaa. 4.500 bin tl depozit mi olurmuş kafayı yemiş o adam. boşver sen onu. hayırlısı inşallah bulursun buralardan
hoşgeldin canım. sende mi msafir baskına uğradın. sülale olarak birbirine bağlı milletiz. yani akrabalar arkadaşlar birbirine gider gelir de çok fazla yatıya kalmak da işin abartısı bence. herşey tadında güzel...
heyyyy ben bu tarifi bi yere not ettim
evet bende izledim biraz ve kıvançı çok başarılı buldum. rolünün hakkını veriyo adam maşallah.
yalnızzzzz ondan önce hürremi izliyordum o yüzden onu izlemeye devam edicem. kanallarda dizi furyasıdır gidiyor hangi birini takip edicez anlamadım. zaten pek zamanım da olmuyo. geçen seneden kalmalarla devam ederim gibime geliyo. hem ben fragmanlardan bile takip edebiliyorum bide reklam aralarında bakarak da anlıyorum o yüzden izlemicem kuzey güneyi...
ayy niye gidemeyeyim ki anlamadım :26::26: sempatiğimmmmm
kankitom sorma yaa kaldım böleeoha falan oldum yani kısmet bakalımm bulurum inşallahh
ay yani o anlamda demedim guzelım arkadasın varda gıdebılıyorsun dedım.. benımkıler hep bıraktıgım yerde kaldı.. telefonda facede konusuyoruz ancakk.. gerci hepside hamıle kaldı evledıklerı gıbı.. foss cıktım ben
heee pardonn sempatiğimm yaaa yanlış anladım
canim yaa masallah sana.... inan yazdiklarin bana guc veriyo..sen bize deil,biz sana minnet duyuyoruz esas... cunku okadar saglam ve emin durusun varki inan hayran kaldim... mubalaga etmiyorum,gercekten masallah... acilar paylastikca azalir tatlim.... bi sure sonra yeniden melegine kavusacaksin.. hemde kucaklayacaksin Allahin izniyle.... bana, iyi dileklerin icinde cok tesekkur ederim. insallah ikinci bebegimiz gelir artik bu ay!!!
ayrica kendimize dikkatetmiyoruz derken cok haklisin... bende hamileylen anacim taa oralardan cook kizardi... pc ile durma, kucagina koyma,oyle yap boyle et, onu ye,buna dikkat et falan gibi..... diyorum ya takdiri alip tedbiri Allaha birakiyoruz....
ayyy kocamla beraber dısarda bırseyler yıcez..uzun zamandır cıkamadık... ayy ne sevındım.. gideyim susleneyim.. ay bırınız gelsınde su sacımı duzlestırsın nooolurr
ay bu begenlerin kalkması ne kotu oldu dimi canım benım :) hadi babayyyyy
ah canımmmmm ben çok güzel saç yapıyorum valla yakın olsak yapardım bişeyler.
kuppecimmmm nihayet karşılaştık.
canım maşallah sana toparladın iyicene. dediğin gibi etrafta senin gibi çok kişi var. ve sana ilk yazdığımda da demiştim sen ilk değilsin diye. geçicek inşallah bunu da atlatıcaz hep beraber canım. düşünme artık ve hele o kıymetli gözyaşlarını artık dökmek yok, yasak...(hürrem gibi oldu)
ayrıca dediklerinde çok haklısın. bütün gün pc başında cep telleri dibimizde etrafta çeşit çeşit kimyasallar........... kesin benim eşim etkileniyodur, kendisi tanker gemisinde çalışıyo
haklisin canim... bugunlerde gececek insallah... yok guzelim yaa sen merak etme... bu gidisle bende geliyorum pesinizden.. 3ay gecipgidiyo bak regenin ilk ayi bitti.2ayi kaldi... beklemede olan kizlarimizda var baya.... anlican hep beraberiz yine dogumlarimizida gorcez,haberdar olcaz insallah....aminnn canımmm inşallah dediğin gibi olur..güçlü olmaktan başka çare yok..herşey bizler için bu dünyada..geriye bakmamak lazım hep ileriye gidiyoruz çünkü, geriye dönen hiçbirşey yok ki..ileride daha güzel günler, heyecanlar bizi bekliyor..ben şimdi üç ay mola vericemm ve daha sonraaa tekrar başlıycamm bakalım nasipse birdaha yaşarım oheyecanı..ee o zamana kadarrr topicte hamiş olmayan kimse kalmazzz bana kalırsa
sorma cicim ya bnde sinir oluyorum beğenecem BEĞEN yok YASAKgüle gülee kocişinle ii eğlencelerr akşamada iyi turlarrrrrrrr
hade ben de kaçtım kızlarr öptüm siziiiii
Allahim yaaa ne alem bir kiz!!!! dileklere bak... akil fikir turda... sanada az kaldi gidecek kirmizilar... sen regl limiydin yaaa??
ayrica amma fesat dusunmussun heee!!!! kiz(menbata) sana neguzel arkadaslarina gidebiliyosun anlaminda dediydiiiiiiii..... nerdeyse dovecektin yavrucagizi........... tabiiii bizim halimizi bizdenbaska kim anlarki kimse yok kukumal kusu gibi oturuyoz sabahtan aasama kadarrrr.............!!! haksiz miyim gurbetcilerrrrr....
bu olayı o kadar çok kişi yaşamış ki canım hayret ettim, arayan herkes mutlaka tanıdığı birinden örnek verdi..eskiden bu kadar olmuyodu bu bebek kayıpları, bizim neslimizde çok yaşanıyor, nedeni ne acaba..hormonlu gıdalar, radyasyon falan etkiliyor galiba..gün boyu pc başındayız hiç kalkmıyoruz..aslında hiç kendimize dikkat etmiyoruz canım ya..Allahım bundan sonra böyle acılar yaşatmasın bize..dayanması çok zor oluyo..Allahım hepimizi korusun..
canım benim kıyamam..çok sağol..benim hislerimi acılarımı paylaşıyorsunuz..size o kadar minnettarım ki..hepinizi çok seviyorum..umarım herşey söylediğin gibi olur..ailemiz hakkında düşündüklerine çok memnun oldum, Allahım inşallah en kısa zamanda ikinci yavrunu gönderir sana da..hayırlısıyla kucağına alırsın tatlım..herşey için çoooook sağol..
sağollll kuzucumm ya..ne güzel şeyler yazmışsın bana yahu..kendimle gurur duydum bi anisyan etmiyorum çünkü Allahım verdiği şeyi alıyorsa elbet vardır bir nedeni..bana şimdiye kadar hayırsız hiçbirşey nasip etmedi..eminim ki bunda da mutlaka bir hayır vardı..içim çok rahat, zamanla acımda azalacak inşallah..iyi ki varsınız..bende seni çooook ama çooook seviyorummmm
napayım canım hep calısan arkadaslarım mı erken kalkacak bırazda ben kalkayım dedim :76::76:
breshkacım hayatım kocam ıse gıttı bende kaktım bı dus aldım.. sonra uykum kactı bıraz kk ya bakayım dedım.. kımseler yoktu canım sıkıldı gıttım yattım.. bıraz uyudum.. kalktım temızlık yaptım.. geldım sımdı buraya.. bırseyler atıstırıyorum..
ay gercekten hıc memnun olmuyorsun canım benım...evet canım kilo ısıne gelınce bende anlamıyorumm.. oyle cok abartı bır kılonda yok canım benım.. coook sısko bırsey olursak dıyetısyene gıderız.. sen coooooook güzelsin.. vucudunda gayet guzel :))))
ah tatlım kuvette halı mı yıkanırsor bakım bana sen nerde yıkıyon dıye ???????????? canım burdada halı yıkama merkezlerı var.. bu evıme tasınmadan once sureklı yıkatmaya verıyordum.. ben halılarım su kabarık tuylu shaggy halılardan. inan halılarım tuylerını o kadar yatırdı ki... yıkamasıda coook ıyı derecede degıl.. burası ufak bıryer oldugu ıcın 2 tane halı yıkama var.. bırı hemen burda yakınımda. diğer bana 20-25 dk uzaklıkta.. yanı cok bır secenek yok onumde..
bu evımde balkonumda var.. banyom da bebek odası buyuklugunde buyuk bır banyom var.. 4 m2 lik halıyı atıp yıkayabılıyorum.. hem gayet guzel kendimce malzemelerımı kullanıp yıkıyorum hemde balkonumda rahatca kurutabılıyorum.. bide ben 2 ayda bır butun halıları dokup yıkayan ınsanım.. ona para vermediğim için kendime bıseyler alıyorumyenı aldıgım halılarım var mesela bobin ipi tarzında yanar doner simli halılarım. onları hep ben yıkıyorum.. tuylerınde hıc yatma olmadı.. en azından halınında goruntusu bozulmuyor.. yani ben memnunum bu durumdan.. esimle beraber gule oynaya yıkayabılıyoruz.. yorucuda olmuyor...
esininde masallahı varmıs canım benım.. nasıl oynattı tezgahı yerınden.. vur dedin oldurdu resmen
menbeta maşallah canım 2 ayda bir halımı yıkıyosun ben halılarımı geçen gün kaynanama yıkattım öle çok konuşmaya herşeye karışmaya benzemez biraz işe yarasın :) şaka bi yana dikişlerim acıdığı için üstüne çökemiyorum daha doğrusu ben korkuyorum yaşadığım sıkıntılardan sonra böle oldum canım
regen canım valla sende çok becerikliymişsin maşallah kızlar size ya benim kocam çok meraklı olduğu için bu konularda çok şanslıyım halılarıda anasıylas beraber yıkadı bende eltimle onları seyrettim :)
sılacım bu tarifde süpermiş tatlım deniycem :)
bu arada benim smileyler yine gitti
ah canımmmmm ben çok güzel saç yapıyorum valla yakın olsak yapardım bişeyler.
kuppecimmmm nihayet karşılaştık.
canım maşallah sana toparladın iyicene. dediğin gibi etrafta senin gibi çok kişi var. ve sana ilk yazdığımda da demiştim sen ilk değilsin diye. geçicek inşallah bunu da atlatıcaz hep beraber canım. düşünme artık ve hele o kıymetli gözyaşlarını artık dökmek yok, yasak...(hürrem gibi oldu)
ayrıca dediklerinde çok haklısın. bütün gün pc başında cep telleri dibimizde etrafta çeşit çeşit kimyasallar........... kesin benim eşim etkileniyodur, kendisi tanker gemisinde çalışıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?