2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bu olayı o kadar çok kişi yaşamış ki canım hayret ettim, arayan herkes mutlaka tanıdığı birinden örnek verdi..eskiden bu kadar olmuyodu bu bebek kayıpları, bizim neslimizde çok yaşanıyor, nedeni ne acaba..hormonlu gıdalar, radyasyon falan etkiliyor galiba..gün boyu pc başındayız hiç kalkmıyoruz..aslında hiç kendimize dikkat etmiyoruz canım ya..Allahım bundan sonra böyle acılar yaşatmasın bize..dayanması çok zor oluyo..Allahım hepimizi korusun..
canım benim kıyamam..çok sağol..benim hislerimi acılarımı paylaşıyorsunuz..size o kadar minnettarım ki..hepinizi çok seviyorum..umarım herşey söylediğin gibi olur..ailemiz hakkında düşündüklerine çok memnun oldum, Allahım inşallah en kısa zamanda ikinci yavrunu gönderir sana da..hayırlısıyla kucağına alırsın tatlım..herşey için çoooook sağol..

sağollll kuzucumm ya..ne güzel şeyler yazmışsın bana yahu..kendimle gurur duydum bi an isyan etmiyorum çünkü Allahım verdiği şeyi alıyorsa elbet vardır bir nedeni..bana şimdiye kadar hayırsız hiçbirşey nasip etmedi..eminim ki bunda da mutlaka bir hayır vardı..içim çok rahat, zamanla acımda azalacak inşallah..iyi ki varsınız..bende seni çooook ama çooook seviyorummmm

sıla38 cim,pide hamurunu yoğurunca üstünü kapatıp bekletiyor musun kabarsın diye yoksa hemen içini doldurup pişiriyor musun?
canim onemli detayi atlamisim sanirim... ben once hamuru yogurup,icini hazirlayana kadar da hamuru agzi kapali dinlendirirsem yeterli geliyor...
Kuzey ve Güney 'i pek beğenmedim açıkçası bilindik hikayeler neden dizilerde hep ya 2 kız kardeş bir erkeğe yada 2 erkek kardeş bir kıza aşık oluyorki sevmiyorum o tarz şeyleri fazla.....
aslinda bakilinca hos durmuyor evet... nekadar midesi genis insanlar var diyosun.. ama hayatin ta kendisi bunlar be guzelim... oylemis yani anliyorsun..... boyle duyum aldigim kisiler var yaniiii....

canim yaa masallah sana.... inan yazdiklarin bana guc veriyo..sen bize deil,biz sana minnet duyuyoruz esas... cunku okadar saglam ve emin durusun varki inan hayran kaldim... mubalaga etmiyorum,gercekten masallah... acilar paylastikca azalir tatlim.... bi sure sonra yeniden melegine kavusacaksin.. hemde kucaklayacaksin Allahin izniyle.... bana, iyi dileklerin icinde cok tesekkur ederim. insallah ikinci bebegimiz gelir artik bu ay!!!

ayrica kendimize dikkatetmiyoruz derken cok haklisin... bende hamileylen anacim taa oralardan cook kizardi... pc ile durma, kucagina koyma,oyle yap boyle et, onu ye,buna dikkat et falan gibi..... diyorum ya takdiri alip tedbiri Allaha birakiyoruz....

ayyy kocamla beraber dısarda bırseyler yıcez.. uzun zamandır cıkamadık... ayy ne sevındım.. gideyim susleneyim.. ay bırınız gelsınde su sacımı duzlestırsın nooolurr

oy oy ne guzel...arkadasına gıdebılıyorsun... gule gule canımmm..

ayy niye gidemeyeyim ki anlamadım :26::26: sempatiğimmmmm

kankitom sorma yaa kaldım bölee oha falan oldum yani kısmet bakalımm bulurum inşallahh

ayy niye gidemeyeyim ki anlamadım :26::26: sempatiğimmmmm

kankitom sorma yaa kaldım bölee oha falan oldum yani kısmet bakalımm bulurum inşallahh

ay yani o anlamda demedim guzelım arkadasın varda gıdebılıyorsun dedım.. benımkıler hep bıraktıgım yerde kaldı.. telefonda facede konusuyoruz ancakk.. gerci hepside hamıle kaldı evledıklerı gıbı.. foss cıktım ben

heee pardonn sempatiğimm yaaa yanlış anladım

"2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz. nasıl yıllardır deniyorz :92:

aminnn canımmm inşallah dediğin gibi olur..güçlü olmaktan başka çare yok..herşey bizler için bu dünyada..geriye bakmamak lazım hep ileriye gidiyoruz çünkü, geriye dönen hiçbirşey yok ki..ileride daha güzel günler, heyecanlar bizi bekliyor..ben şimdi üç ay mola vericemm ve daha sonraaa tekrar başlıycamm bakalım nasipse birdaha yaşarım oheyecanı..ee o zamana kadarrr topicte hamiş olmayan kimse kalmazzz bana kalırsa

ayyy kocamla beraber dısarda bırseyler yıcez.. uzun zamandır cıkamadık... ayy ne sevındım.. gideyim susleneyim.. ay bırınız gelsınde su sacımı duzlestırsın nooolurr

ah canımmmmm ben çok güzel saç yapıyorum valla yakın olsak yapardım bişeyler.

kuppecimmmm nihayet karşılaştık.
canım maşallah sana toparladın iyicene. dediğin gibi etrafta senin gibi çok kişi var. ve sana ilk yazdığımda da demiştim sen ilk değilsin diye. geçicek inşallah bunu da atlatıcaz hep beraber canım. düşünme artık ve hele o kıymetli gözyaşlarını artık dökmek yok, yasak... (hürrem gibi oldu)
ayrıca dediklerinde çok haklısın. bütün gün pc başında cep telleri dibimizde etrafta çeşit çeşit kimyasallar........... kesin benim eşim etkileniyodur, kendisi tanker gemisinde çalışıyo

Son düzenleme:

toparlandım canım Allaha şükürler olsun, sizlerin sayesinde daha da güç buluyorum iyi ki varsınız..ağlamıyorum artıkkk zaten..insan herşeye alışıyor..zaman gerçekten büyük bir ilaç..tanker gemisiiii, işi zor canım ya..Allah yardımcısı olsun..ama ne olursa olsun herşey Allahın izniyle oluyo..o yüzden kafaya da fazla takmamak lazım..ne güzel bir evladın var seninnn hem..maşallahh..o mutluluğu yaşamışsın..yine olur kuzucummm..bi gelse eşin, günler çabuk geçiyor..zaman akıp gidiyo işte..

haklisin canim... bugunlerde gececek insallah... yok guzelim yaa sen merak etme... bu gidisle bende geliyorum pesinizden.. 3ay gecipgidiyo bak regenin ilk ayi bitti.2ayi kaldi... beklemede olan kizlarimizda var baya.... anlican hep beraberiz yine dogumlarimizida gorcez,haberdar olcaz insallah....
sorma cicim ya bnde sinir oluyorum beğenecem BEĞEN yok YASAK güle gülee kocişinle ii eğlencelerr akşamada iyi turlarrrrrrrr

hade ben de kaçtım kızlarr öptüm siziiiii

Allahim yaaa ne alem bir kiz!!!! dileklere bak... akil fikir turda... sanada az kaldi gidecek kirmizilar... sen regl limiydin yaaa??

ayrica amma fesat dusunmussun heee!!!! kiz(menbata) sana neguzel arkadaslarina gidebiliyosun anlaminda dediydiiiiiiii..... nerdeyse dovecektin yavrucagizi........... tabiiii bizim halimizi bizdenbaska kim anlarki kimse yok kukumal kusu gibi oturuyoz sabahtan aasama kadarrrr.............!!! haksiz miyim gurbetcilerrrrr....

sıla hanımmm sıla hanımmmmmmmmm herşeyy bebek içinn tabiki aklım fikrim turda olacakk .. şükür açtık biz perdeyii

kızz vallaha anlamadımm ayrıca kötü bişi de demedimkiiiiiiineeee canikomm benimde inan görüştüğüm sadece 2 arkadaşım var ama kardeş gibiiyiz bacım olurlar ikisi dee ama birini yolluyoruz regentoşumun yanınaaaa o da sizler gibi olacakk canımm siz anlattıkça üzülüorum valla bacım içinn

aslinda olabilir canim hic bu kadar detay düsünmemistim.. hadi kisisel olarak dikkat etsek bile bulundugumuz ortamlari degisteremeyiz.. yedigimiz en saglikli sey domates salatalik onlar da kim bilir ne kadar hormonlu.. her seye tek basimiza yetisemeyiz sanirim.. ama tabiki özellikle dikkat etmek en güzeli..

yok kuzum benim kendim yikama gibi bi sansim yok maalesef.. mecbur vercen yikamaya.. simdilik dursun daha bi sene olmadi üstüne basali.. benimki de o tüylülerden, ipekmis adam öyle dedi, ates düsmedigi sürece hic bir sey olmazmis ama ben cok memnun degilim halimdan ne bileyim, pek secenegim olmadigi icin bunu adim iste.. yeni eve yenisini alirim insallah..

yaa iste kocis öyle yapti aynen.. simdi gezmede sürtük.. keske burda olsaydi laflardik ama gezmeye gitmisin napalim..

kim ben mi?? naaapmisin ki ???

ah canım bende duzlestırdım cıktım.. fazla abartı bısey yapmadımm.. yedik içtik bişeyler gezdik gezdik geldik :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…