- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.541
kızlarrrr kızmayın bana yaaaa....
dr gitmeden sölemek istemedim... biliyorsunuz geçen ayda da pozitif çıkıp sonra dr gidiyince çıkmamıştı...
o yüzden 24 eylül ü bekiyodum...
eminimm şekerimAllah gülmekten ayırmasın valla çok güldüm keşke öyle bişey olsa ne güzel olurdu valla şimdi 2 ve 4 aylık hamile iki arkadaşım 4 gözle beni bekliyo böyle şeyler yapalım diye ama hayırlısı inşallah bizde anlatıcaz güzel anılarımızı ... hadi git yürü bakalım biz de masa başında oturalım :97:
Valla öyle canım bu ara rüya dengem de bozuldu
sorma canım ben hala gülüyorum
kızmıyoruz canımmm Allah doğumunu da nasip etsin çok sevindim senin adına tebrik ederim
Leplepiden hala haber yok dimi kızlar profiline baktım dün gece 1.30ta gelmiş ama bişe yazmamış. Inşallah kötü bişe yoktur çok merak ediyorum
kızlarrrr kızmayın bana yaaaa....
dr gitmeden sölemek istemedim... biliyorsunuz geçen ayda da pozitif çıkıp sonra dr gidiyince çıkmamıştı...
o yüzden 24 eylül ü bekiyodum...
inşallah leplepide güzel haberlerle gelir...
Benim reglim hala ortalarda yok su gibi akıntım var karnım davul gibi dün gece o kadar rahatsız oldumki içimde top varmış gibi kasıklarım gerildi ayyy olcam mı olmuycammı stres herşey olsamda yumurta takibine başlasak hayırlısıyla :78:
Kizlar selam....
Kuppenin haberini simdi okudum... Cok kotu oldum ben ya....Allah sabir versin Kuppecime....
menbetacimmm, canimmmm benimmm, beni hatirlamissin... ben iyiyim... evdeki bilgisayarim bozuldu... simdi eski dandik bir bilgisayar daha vardi, onunla baglandim...sen nasilsin?
wifeofdemoncummmm, tatlim seni uzun zamandir gormuyordukk, daha sIk ugra artik yaz da bitti, tatillerin bitmistir...ben iyiyim Allaha sukur.. sen nasilsin?
bu arada menbetaaaaaaaaaaa, hamileler arasinda ismin gecmis... bu birseye isaret olmaliiiii...insallahhhh...
sorma yaa sabah gülerek uyandım
ikimizde hamileymişiz (inşalllllaaaah )aynen böyle geziyoruz beraber doktora falan diyoruz doktor ikimize de doğum için aynı günü veriyor biz tamam deyip doktordan çıkıp alışverişe gidiyoruz doğum çantası hazırlamaya neysse mağazada senin sancın tutuyor seni görünce bende bağırmaya başlıyorum ikimizi de yere yatırıyolar... sen tüp patlayacaaaaak çekilin diye bi bağırıyosun sonra aynı türk filmi gibi kadının biri geliyo çekilin ben doktorum diyo bende ne doktorusun diye soruyorum kadın veterinermiş az önce bi inek doğurttum bişey olmaz diyo bu kez ben ayağa kalkıyorum yok yok bende ağrı falan yok ben eve gidicem diyorum sanada kalksana hülya kadın bizi ahıra götürecek diyorum sen hala tüp patlayacak diyorsun .... nasıl bir rüyaydı anlamadım koptum resmen
canım sen korunmuyor muydun?? tatıle gıdecektın bıze moladayız demıstın... hamıle olacagın aklımıza gelmemıstı.. soyleseydın keske.. scream hamıle deyınce bu kız moladaydı felan dedım yazacaktım barı senın msjını gormeden yazmayayım dedım..
Allah tamamına erdirsin guzelımm.. Kalp pıtpıtlarını duyuncada haber verırsen sevınırız.. hepimiz burda birbibirimize destekciyiz.. tebrik ederim canım benım :))
Leplepiden hala haber yok dimi kızlar profiline baktım dün gece 1.30ta gelmiş ama bişe yazmamış. Inşallah kötü bişe yoktur çok merak ediyorum
evet canım ya nerde bu kızz... Niye gelmiyor ki...
sen test yaptırmıştın dimi. Acaba bidaha mı baktırsan çünkü bu kadar gecikmeye hala bide akıntın olması. Bişe sölicem bi bak istersen genital bölgede adet dönemindeki gibi yumuşama hissediyormusun
canım sözde korunacaktık... Ama eşim istemedi... adet olduğum zaman tamam demişti...bende ona istinaden korunacağız demiştim.. sonra istemdi...
bir de geçen ay da belki hatırlarsınız silik çizgi çıktı. Burada yazdım herkes tebrik etti. Sonra dr gittim dr kese yok bişey yok dedi.. Saçma sapan durumlar olmuştu...
o yüzden yine dr gitmeyi bekliyodum... Ama dayanamıyıp ticker yaptım :)) çünkü sanki bu sefer test biraz daha belli oluyodu...
canım sözde korunacaktık... Ama eşim istemedi... adet olduğum zaman tamam demişti...bende ona istinaden korunacağız demiştim.. sonra istemdi...
bir de geçen ay da belki hatırlarsınız silik çizgi çıktı. Burada yazdım herkes tebrik etti. Sonra dr gittim dr kese yok bişey yok dedi.. Saçma sapan durumlar olmuştu...
o yüzden yine dr gitmeyi bekliyodum... Ama dayanamıyıp ticker yaptım :)) çünkü sanki bu sefer test biraz daha belli oluyodu...
Eki Görüntüle 257164
tatlım onu nasıl anlıycamAkıntımı hissedebiliyorum da yumuşaklığını nasıl anlıycam Ay çok utandım bugün 41.ci günümdeyim normalde 32-33.cu günler olurdum tatlım bilmiyorumki pazartesiye kadar olmazsam yaparım diyodum ama yapsammmı acaba negatif çıkarsa üzülürüm :2:
ya kendi forum açmış durumuyla ilgili biride bendede aynısı oldu dış gebelik geçirdim yazmış daha çok merak ettim niye gelmiyo hastanede falan mı diye
tatlım tahret alırken zaten hissdersin adetliyken böle yumuşak kaygan oluyo ya aynı öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?