2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Canım inşallah rüyandaki hamile kısımları gerçek olur

Leplepiden hala haber yok dimi kızlar profiline baktım dün gece 1.30ta gelmiş ama bişe yazmamış. Inşallah kötü bişe yoktur çok merak ediyorum

İnşallah Leplepide güzel haberlerle gelir...

Benim reglim hala ortalarda yok su gibi akıntım var karnım davul gibi dün gece o kadar rahatsız oldumki içimde top varmış gibi kasıklarım gerildi ayyy olcam mı olmuycammı stres herşey olsamda yumurta takibine başlasak hayırlısıyla :78:

Son düzenleme:
kızlarrrr kızmayın bana yaaaa....

dr gitmeden sölemek istemedim... biliyorsunuz geçen ayda da pozitif çıkıp sonra dr gidiyince çıkmamıştı...

o yüzden 24 eylül ü bekiyodum...

canım sen korunmuyor muydun?? tatıle gıdecektın bıze moladayız demıstın... hamıle olacagın aklımıza gelmemıstı.. soyleseydın keske.. scream hamıle deyınce bu kız moladaydı felan dedım yazacaktım barı senın msjını gormeden yazmayayım dedım..

Allah tamamına erdirsin guzelımm.. Kalp pıtpıtlarını duyuncada haber verırsen sevınırız.. hepimiz burda birbibirimize destekciyiz.. tebrik ederim canım benım :))

sen test yaptırmıştın dimi. Acaba bidaha mı baktırsan çünkü bu kadar gecikmeye hala bide akıntın olması. Bişe sölicem bi bak istersen genital bölgede adet dönemindeki gibi yumuşama hissediyormusun

Kizlar selam....

Kuppenin haberini simdi okudum... Cok kotu oldum ben ya.... Allah sabir versin Kuppecime....

Kuppeciğimiz cook guclu cıktı.. cabuk toparlanıyor.. Allah en kısa zamanda ona tekrar melegını gonderecek..

ay senı hatırlamamak mumkun mu canım benım iyi olmana sevındım.. kızlarında dediği gibi testlerın sonucunu bıldırseydın ıyı olurdu canım :))

bende ıyım canım benım evet doktorumuz beni hamıleler arasına soktu.. bılmem ki isaret midir ??? kendimden hıc umudum yok.. Allah hayırlısıysa versin dimi

kuzum senın toto acıkta kalmıs.....

canım sözde korunacaktık... Ama eşim istemedi... adet olduğum zaman tamam demişti...bende ona istinaden korunacağız demiştim.. sonra istemdi...

bir de geçen ay da belki hatırlarsınız silik çizgi çıktı. Burada yazdım herkes tebrik etti. Sonra dr gittim dr kese yok bişey yok dedi.. Saçma sapan durumlar olmuştu...

o yüzden yine dr gitmeyi bekliyodum... Ama dayanamıyıp ticker yaptım :)) çünkü sanki bu sefer test biraz daha belli oluyodu...

Son düzenleme:
sen test yaptırmıştın dimi. Acaba bidaha mı baktırsan çünkü bu kadar gecikmeye hala bide akıntın olması. Bişe sölicem bi bak istersen genital bölgede adet dönemindeki gibi yumuşama hissediyormusun

Tatlım onu nasıl anlıycam akıntımı hissedebiliyorum da yumuşaklığını nasıl anlıycam:78: ay çok utandım bugün 41.ci günümdeyim normalde 32-33.cu günler olurdum tatlım bilmiyorumki pazartesiye kadar olmazsam yaparım diyodum ama yapsammmı acaba negatif çıkarsa üzülürüm :2:

Son düzenleme:

evet canım hatırlıyorum :)) hanı nasıl oyle bısey olmstu halen anlamıs değilim.. ama sonuca bakmak lazım.. şimdi ki testte cook belli.. evet hamılesın.. :) Allah tamamına erdirsin guzelim..

Tatlım inşallah bu sefer görürsün keseciğini kalp atışlarını canım teste göre hamilesin bence inşallah bu sefer hata yoktur

tatlım tahret alırken zaten hissdersin adetliyken böle yumuşak kaygan oluyo ya aynı öle

ya kendi forum açmış durumuyla ilgili biride bendede aynısı oldu dış gebelik geçirdim yazmış daha çok merak ettim niye gelmiyo hastanede falan mı diye

İnşallah dış gebelik değildir Allah kimseye yaşatmasın ben ölümden döndüm dış gebelik yüzünden çok kan kaybettim Allah düşmanımın başına vermesin hepimize sağlıklı hamilelikler bebekler nasip eylesin inşallah... AMİNNNNNNNNNNNNNN...

Kızlar çocuk olunca hazırlıklı olun diye sölüyorum dün akşam 10da ablam ağlaya ağlaya annemiş aradı. 18 aylık oğlu var o tv izlerken gitmiş mutfakta dolabı açmış almış kızartma tenceresini oynuyo oturma odasına gelmiş bütün evi gezdikten sonra yağ varmış tavada halılar her yer yağ içinde oturdum evde yanlızım bi o ağlıo bi ben ağlıyorum dedi. Bizde dedik otur geliyoruz atlayıp bi gittik minnoş bakıp bize gülüyo kıyamam insan kızamıyo valla ama evi yıkadık resmen gece gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…