- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.741
ah canım ben bırakıyorum da o benim peşimi bırakmıyor bugün çok stresli bir gündü ondan sanırım acayip canım istiyor ...... unutmaya çalışıyorum ... İnşallah hamile kaldığımda da tamamen tiksinirim de bidaha içmemevet olabilir... hatta ben topike söyle yazayim dikkat hly cikabilir
dogru diyorsun canim benim.. herkesin gönlünde bi aslan yatar.. erkek cocuklari hem de ne yaramaz.. calistigimdan dolayi cok daha iyi biliyorum... bakalim. Allah büyük.. belki acir bana, su garibanin duasini kabul edeyim der.. hatta hem erkek hem kiz ikisini ayni anda verir insallllaaahhhhhhhhhh belli mi olur :97::97::97::97::97:
ya canim benim güzel bi rüyaymis ama... vallahi begen tusu olsaydi ikide bir begenirdim
sen sigara mi iciyorsun???? hayyiiiiiirrrrrrrrrrrrr bebsin olcak senin icme birak o kaka kaka.. iyi bir sey degil...
dogru diyorsun canim benim.. herkesin gönlünde bi aslan yatar.. erkek cocuklari hem de ne yaramaz.. calistigimdan dolayi cok daha iyi biliyorum... bakalim. Allah büyük.. belki acir bana, su garibanin duasini kabul edeyim der.. hatta hem erkek hem kiz ikisini ayni anda verir insallllaaahhhhhhhhhh belli mi olur :97::97::97::97::97:
ah canım ben bırakıyorum da o benim peşimi bırakmıyor bugün çok stresli bir gündü ondan sanırım acayip canım istiyor ...... unutmaya çalışıyorum ... İnşallah hamile kaldığımda da tamamen tiksinirim de bidaha içmem
İşin gereği senden ıyı kımse bılemez ne kadar yaramaz olduklarını dımı :) Valla olmaz dıye bısey yook baktın ıkızlerınn gelmısss ayy keskeeeeeeeeeee :)
kızlar ben kaçtım iyi geceler .... :79:
cok öyle canim, hamilelikte sigaradan tiksinen.. insallah senin de öyle olur... ama öncesin de olsa daha yii.. siraga yumurtaliklari felan cok etkiliyormus...
insallah diyorum canim baska da bir sey diyemiyorum cünkü o olay mucize gibi bir sey... Allahim o mucizeyi bana layik görürsen ne mutlu bana... insallaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh :97::97::97::97::97: zor olsa da güzel.. iki ayri yumurta, iki ayri bebek... tek yumurta ikizleri bana cekici gelmiyor pek.. ama kiz-erkek olanlara bayiliyorum.. benim öyle bi arkadasim vardi, kenbanla ikizi serkanneyse ben de olmazsa pespese dogururum artik... :97::97::97::97::97: hele bi bir taneyi tutturalim da
selam kızlar beni merak etmişsiniz kusura bakmayın haber veremedim dün gece girdim ama hemen çıkmak zorunda kaldım aksilikler peşimi bırakmadı kaç gündür ve bugün nihayet öğrendim işin aslını 3. bebeğimide düşürmüşüm ilk ikisinde üzülmedim ama bu fena koydu bana o davete gittiğim gece doktorada gitmiştim kısmet ama çok kan kaybettim ellerim yyazamaıyor toparlanınca uğrayacağım topiğe tamammı kendinize iyi bakın ..
kizlar bu arada hly7 tura cikti
bilginize
bak bu pespese dogurma fikri mantikli ama 2 kez dogum hic cazip gelmiyo :) yaa bnm bi arkadasim hamismiss konusuyoduk onunla bu ay deniycez haber veririm dedi kiz 1 ayda tutturmus valla pes dedim nasil beceriyolar... hamile oldgm halde sinirlendimm biz o kdr ugrasiyoruz millet ol diyo oluyoo gelde catlamaaa
ooooo hayirli isler olsunn :) o zmn bizede eskiden oldugu gibi turdakilere dua etmek duser :))
anammmmm bu ne yaaa... herkesin kocası yatmıss.. hanımlar yalnız kalmıs.. bızım kaderımız bu mu yaaa..
benımkıde yattı.. hemde 1 saat oldu.. yanına gıtmedım dıye kızdı .. ay takılma 5 dk sonra uyursun dedım.. sımdı odadan odun bıcme seslerı gelıyorbirazdan gidecem yanına.. su ferıhaaa bıtsınn.. ne sacmalastı yaaaa...
Allah iyiligini versin.. baglantiya bak uleeyynnnn
amin canım inşallah iyidir
selam kızlar beni merak etmişsiniz kusura bakmayın haber veremedim dün gece girdim ama hemen çıkmak zorunda kaldım aksilikler peşimi bırakmadı kaç gündür ve bugün nihayet öğrendim işin aslını 3. bebeğimide düşürmüşüm ilk ikisinde üzülmedim ama bu fena koydu bana o davete gittiğim gece doktorada gitmiştim kısmet ama çok kan kaybettim ellerim yyazamaıyor toparlanınca uğrayacağım topiğe tamammı kendinize iyi bakın ..
ay canımmmm, kimyasal gebelik yaşamışsın sanırım. üzülme tatlım inşallah bu son olur. dualarımız seninle hayatım.
Leplepicimmm ne diycegimi inan bilmiyorum yaa noluyo bize boylee dedim senin dusuk haberini okuyunca( Bende bu gebeligimden once 1 kez kimyasal gebelik gecirmistim vee cok aciydi... Ne hissettigini anliyabiliyorum canim ama Rabbimden sana saglikli bi bebek dilemekten baska elimden gelen bisey yok ( Allah sana sabir versin ve tekrar yasatmasin insallahhh...
Silacimmm cnm bnm Allah gonlunuze gore bi ev versin hemencik yaaa ev iside ayri bi strestir eminimki... Ayni sekilde hlycigimada solee guzelinden bi ev diliyorumm:)
Bershkacimmm ruyana cok guldum yaa valla supersin :))
Scremaway gelmiss hos gelmiss :) Bebisinin iyi olmasina cok sevindimm... Kizlarin istegi uzerine listeylw gonullu olarak ilgilendim sen yokken hic yorum yapmamissin ama umarim seni kizdirmamisimdir cnmm
Arzucummm tbrk ediorum insallah 24 eylulde guzel haberlerini verirsin bize :)
Kizlarr dunden beri dogru duzgun giremedimm ama gecmisi okudumm 1 iyi 1 de kotu haberimiz varmis valla saskina dondumAllah hepimize herseyin hayirlisini nasip etsin insallah...
Annemle ugrasiyorumm hep, babam gecen sene vefa etti ablamda yurtdisindaa bi ben varim yaninda o yuzden hergun ugramasam icim rahat etmiyoo... Buarada annemi bu sene haca gonderiyoruzz onun telasida basladi :) icim biraz buruk yanliz gidecek diye ama insallah zorluk cekmez...
Buaradaa teyzeleriii bgn biz oglumuza chicco puset ve araba aldik... Aslinda hic aklimizda yoktu ama eminonunde 1080 tl ye sormustukk simdi aldigimiz tam yari fiyatina gelince esim hemen alalim dedi... Ben daha erken fln dedim ama kampanya varken alalim dedi aldik :)
olsun güzelim ilgilenen tabi anneyle. biz sana özet geçeriz geri kalmazsın.
hayırlısıyla sağsağlim gidip gelmek nesip etsin canım Allah şimdiden kabul etsin. ohhhh sana o kutsal topraklardan dua eder bol bol. bizler içinde Allahım sen isteyenlere de ver desin yeter kısssssssss unutma.
oooooo paşanın ilk arabasıda alınmış annesi hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin Allah. güle güle kullan hayatım.
eeee ben geldim kimse yokkkkk. eeee yorgunsunuz uyuyun tabiii:92:
cevap yazmasam catlarım.. sen bızle konusurken strese mı girdinde toplantıda stres atacan heee?????
canım herşeyin iyi olmasına çok sevindim kiloyu da hiç takma tafana abimin eşi o kadar zayıftı ki toplamda 6 kilo almıştı ama maşallah yeğenim 3,5 kilo 52 cm doğmuştu .. belli olmuyor bu işler kiloya değil iyi beslenmeye dikkat et sen ... hadi git bakalım güle güle canım
ay valla bende ona bayıldımbakalım reglime 3 gün kaldı benimde heyecandan karnım ağrıyor artık tedavi süresi 15 gün max 17 gün sürecekmiş sonra da bi 10-15 gün daha beklenecek inşallah tutarsa keseyi görmek için oraları nasıl bekliycem şimdiden onu düşünüyorum :18::18:
canım ben zaten bunun nedenini araştırmak için doktoraa çok gittim ama hiç bişey yok diyolar testler hep temiz çıktı bütün yumurtatakibi vs vs amma bir sonuç yok güzelim bende bilmiyorum neyapacağımı bilmiyorum nasıl geçicek bu zaman ...allaha dayanmaktan başka çarem yok ama dua edin bana sabır versin elim kolum bağlı kaybetmekte acıı beklemekte acııı nasıl olcak bilmiyorum ben ???
Scremaway gelmiss hos gelmiss :) Bebisinin iyi olmasina cok sevindimm... Kizlarin istegi uzerine listeylw gonullu olarak ilgilendim sen yokken hic yorum yapmamissin ama umarim seni kizdirmamisimdir cnmm
he iste.. ben de onu diyorum.. bak yine korkularim geldi aklima.. gerci testlerimde bir sey cikmadi ama 7ayda da hic tutturamadik kiayy... Allahim sen büyüksün.. :18::18::18::18::18: su iki ay gececek yine baslicam ayni telasa...
valla bilmiyorum temel atma turu mu degil mi ama tura cikti onu biliyorum
he ya... o gicik kiz iceri gircek ferihayi rezil etcek, emir küsecek neden yalan söyledin diye.. genelde böyle oluyor ya haniesas oglan olayi hep baskasindan duyar...
ayyy yok menbetacimmmm, butun gun sirkette sinir ediyorlar beni... sacma sapan calisarak... sonra toplantida herkesin hatalarini doktum ortaya.... ohh olsun... kimin ne oldugu anlasilsin...
breshkacimmmm, cokk guzel ornek vermissin canim yaa.. rahatlattin beni... sadece 6 kilo aldi demek.. ne guzel... insallah bende max 8 kilo alirim...
leplepicimmm, canim, cok gecmis olsun.... senin bu kimyasal gebelik mi olmus yani? doktor bisi dedi mi? progestron sayimi filan yapildi mi? Boyle durumlarda progestron takviyesi veriyorlar genelde...
Tatlimmmmmmm ben sana bisi yazmamismiyimmm...:44: Neden kizayimmm, aksina cok iyi olmus bence.... Senin bebek nasil? Yakinda yine down sendromu kontrolunuz var mi? Burda 20. hafta civarlarinda oluyor....:26:
menbeta nasılsın canım
ıyım saol sen nasılsın datlumm ?? bende kımsecıkler yok dedımm. gormedım senı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?