2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ah canım ben bırakıyorum da o benim peşimi bırakmıyor bugün çok stresli bir gündü ondan sanırım acayip canım istiyor ...... unutmaya çalışıyorum ... İnşallah hamile kaldığımda da tamamen tiksinirim de bidaha içmem

İşin gereği senden ıyı kımse bılemez ne kadar yaramaz olduklarını dımı :) Valla olmaz dıye bısey yook baktın ıkızlerınn gelmısss ayy keskeeeeeeeeeee :)

cok öyle canim, hamilelikte sigaradan tiksinen.. insallah senin de öyle olur... ama öncesin de olsa daha yii.. siraga yumurtaliklari felan cok etkiliyormus...

İşin gereği senden ıyı kımse bılemez ne kadar yaramaz olduklarını dımı :) Valla olmaz dıye bısey yook baktın ıkızlerınn gelmısss ayy keskeeeeeeeeeee :)

insallah diyorum canim baska da bir sey diyemiyorum cünkü o olay mucize gibi bir sey... Allahim o mucizeyi bana layik görürsen ne mutlu bana... insallaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh :97::97::97::97::97: zor olsa da güzel.. iki ayri yumurta, iki ayri bebek... tek yumurta ikizleri bana cekici gelmiyor pek.. ama kiz-erkek olanlara bayiliyorum.. benim öyle bi arkadasim vardi, kenbanla ikizi serkan neyse ben de olmazsa pespese dogururum artik... :97::97::97::97::97: hele bi bir taneyi tutturalim da

bak bu pespese dogurma fikri mantikli ama 2 kez dogum hic cazip gelmiyo :) yaa bnm bi arkadasim hamismiss konusuyoduk onunla bu ay deniycez haber veririm dedi kiz 1 ayda tutturmus valla pes dedim nasil beceriyolar... hamile oldgm halde sinirlendimm biz o kdr ugrasiyoruz millet ol diyo oluyoo gelde catlamaaa

ay inan cook uzuldumm. Allah yardımcın olsun.. diyecek birsey bulamıyorumm.. benım esım hep der ki eger yıyecek ekmegı varsa bu dunyada ne olursa olsun o cocuk yasar.. herseyın hayırlısı guzelımmm.. beklemekten baska caremız yoookk..

anammmmm bu ne yaaa... herkesin kocası yatmıss.. hanımlar yalnız kalmıs.. bızım kaderımız bu mu yaaa..

benımkıde yattı.. hemde 1 saat oldu.. yanına gıtmedım dıye kızdı .. ay takılma 5 dk sonra uyursun dedım.. sımdı odadan odun bıcme seslerı gelıyor birazdan gidecem yanına.. su ferıhaaa bıtsınn.. ne sacmalastı yaaaa...

ay bır gırdım kımsecıkler kalmadı... ay ben cıkayımda gelın pesımdenn..

azracım merhaba.. iyisindir ins? iyi geceler canımm...

he iste.. ben de onu diyorum.. bak yine korkularim geldi aklima.. gerci testlerimde bir sey cikmadi ama 7ayda da hic tutturamadik ki ayy... Allahim sen büyüksün.. :18::18::18::18::18: su iki ay gececek yine baslicam ayni telasa...

ooooo hayirli isler olsunn :) o zmn bizede eskiden oldugu gibi turdakilere dua etmek duser :))

valla bilmiyorum temel atma turu mu degil mi ama tura cikti onu biliyorum

he ya... o gicik kiz iceri gircek ferihayi rezil etcek, emir küsecek neden yalan söyledin diye.. genelde böyle oluyor ya hani esas oglan olayi hep baskasindan duyar...

Allah iyiligini versin.. baglantiya bak uleeyynnnn

o bağlantı hep aklıma 1000. sayfada geliyo yaaa. arada gidip okuyorum o kadar komik ki.

cevap yazmasam catlarım.. sen bızle konusurken strese mı girdinde toplantıda stres atacan heee?????

ayyy yok menbetacimmmm, butun gun sirkette sinir ediyorlar beni... sacma sapan calisarak... sonra toplantida herkesin hatalarini doktum ortaya.... ohh olsun... kimin ne oldugu anlasilsin...

breshkacimmmm, cokk guzel ornek vermissin canim yaa.. rahatlattin beni... sadece 6 kilo aldi demek.. ne guzel... insallah bende max 8 kilo alirim...

leplepicimmm, canim, cok gecmis olsun.... senin bu kimyasal gebelik mi olmus yani? doktor bisi dedi mi? progestron sayimi filan yapildi mi? Boyle durumlarda progestron takviyesi veriyorlar genelde...

Scremaway gelmiss hos gelmiss :) Bebisinin iyi olmasina cok sevindimm... Kizlarin istegi uzerine listeylw gonullu olarak ilgilendim sen yokken hic yorum yapmamissin ama umarim seni kizdirmamisimdir cnmm

Tatlimmmmmmm ben sana bisi yazmamismiyimmm...:44: Neden kizayimmm, aksina cok iyi olmus bence.... Senin bebek nasil? Yakinda yine down sendromu kontrolunuz var mi? Burda 20. hafta civarlarinda oluyor....:26:

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC
migi | 29 | 2 Agustos| TEBRIKLER!
MIREMIST| 26 | 15 Agustos| Eylule Insallah
srdrhly| 21 | 18 Agustos| Bekliyoruz
leplepi | 21 | 28 Agustos| -
bikere_sevdim | ?? | 1 Eylul| Bekliyoruz
sila38 | 23 | 6 Eylul| Ekime Insallah
derya78_40| 29 | 8 Eylul| Ekime Insallah
azra3434| 30 | 8 Eylul| Ekime Insallah
_arzum_ | 26 | 12 Eylul| TEBRIKLER!
Masumiyet| 33 | 19 Eylul| Bekliyoruz
wifeofdemon | 29 | 29 Eylul| Bekliyoruz
menbeta | 23 | 3 Ekim
hly7| 23 | 9 Ekim
nihanca | 25 | --
kardaiz81 | 30 | --
|||

MIREMIST, srdrhly.. kizlar Agustosta kalmissinizz... yeni batlarinizi soyleyin, sizi guncelleyelim...

Son düzenleme:

kimsecikler yok sasırdımmmm... herkese iyi hafta sonları..

ay ne sacma dimi?? nedense merakımdan seyredıyorumm.. yeter artık ogrensınde dızıye bıraz heyecan gelsın yaaaaa.

ay ne kotu kadındır korkulur senden ıyı yapmıssın... herkes işine baksın onemsesin bir dur desin dimi canımmmm sende kılo almaktan coook korkuyon sanırımm... saglıklı hamılelık gecırde verırsın evelAllah... cok takma kafana canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…