2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

nooldu menbetacimm neden yoruldunn?? bende aynen senin gibiyim belim agriyo vlla bgn koltuklari, sandalyeleri sildim , esime halilari sirkelettim, salonun duvarlari sildirdim, avizeleri sildik ,evdeki butun tablolari sildimm butun evin yerlerini sildim supurdumm 2 makinada camasir as toplaa simdi yerimden kalkamiyom valla :)

Buarada cokk tesekkur ederim menbetacimm aminn insallah sizlerde tadicaksiniz tez zmnda bu guzel duygulari ...

canim benimmm hayirli ugurli olsun... gulegule kullansin kuzumuz.... guzel guzel gezintiler yapin insallah...... konuyla ilgili bi kac notlarim var tugcecimmm..
1. puset fransizca bi kelime (poussette)... yani bebek arabasi anlaminda.. turkcede de kullaniliyor bilgim vardi... digeri ise Maxi-Cosi.. 6 aya kadar kullaniliyor. araba koltugu gorevi yapiyor. hoppala dedigimiz ana kucagi gorevi yapiyor misafirliklerde cook ise yariyor... cok amacli ama cok da saglikli deil,uzun sure icinde kalmasi... hayir neden boyle detay yazdim sen hem puset hem araba deyince ikiside ayni anlamda... nese online oldugun bi zamanda aydinlatiriz bu konuyu....
2. hiiic dert etme guzelim...erken aldim falan die. aradan cikti.. okadar cok detay olacakki sonra yetisemeyeceksiniz.... poussette i aldigimizda bende 5 veya 6 aylik civari hamileydim ve bizde promosyonlu almistik...
http://pan.fotovista.com/dev/2/7/08165172/g_08165172_001.jpg buydu benimkide.. ama orange du...
3.bide yittigimiz sablari iki basli olmalari tercih sebebi bence... hemen nedenini caiklayim... daha kullanisli ve alisverislerde poseteleri tasimada bir nuamarali ozellik!!!ben cok faydalanmistim.... bu da ek fikirdi...

tekrar hayirli olsun canil.. aklinada ii seyler getir,cikiip dolasip,gezeceginiz gunleri dusun...
tuğçee kuzumm hayırdır annen nereye gidiyor ne arabası aldınız nolduu ay ben niye okumadım bunlarıı ay çabuk söleyin çatlarım

bak yaa bakk... gecmisi okumadigi nasilbelli... halbuki bbi sayfa oncesini okusa herseyden bihaber dolasmayaca amaaa........ kolayci tabiii......

anladiimmm bu postuma cvbin basi : sila hanimmm sila hanimmmmmm........... geriside Allah kerimm..

ay canım belim mi sırtım mı anlayamadım, agrıyodu.. yagmur yapmıstı camlarımda ızı vardı. kalktım onları sıldım. dunde yatak odamın seklını degıstırdım.. mobılya bıraz agır guzelım. canım cıktı tek basıma... sıldım temızledım felan.. kollarım agırdı bıraz.. aksam esım eve gelınce odayı gorur gormez "oglumu dusurecek bu karı nıye rahat durmuyo yaw" sankı hamıleymısımde, birdee oglum olcakmısta.. adamın dediği lafa bak..

sende masallah kuzum hamıle hamıle bayagı ıslere kalkısmıssın.. mecburda yapmak gerekır.. kendine dikkat et guzelım.. esinde yardımcı olmus ne guzel..

bu arada tugcecım ben gene soylemeyı unuttumm. hly nın postunu gorunce aklıma geldi.. annen hacca gidiyor.. Allah kabul etsin. hayırlısıyla gitsin gelsin insAllah..

herkesciklere gunaydın bu arada.. bugunde ugrayan olmazzz.. gidiiiiiimde yatayım ben biraz...

aminn kuzumm inşallahh...bizim çalışmalar temel atma çalışması değil canikom ölesine ben araba olarak hep 3 tekerlikli olanları beğenmişimdir çok hoşuma gidiyor onlar bizede anne olmak nasip olursa ben onlardan almak istiyorum daa oraya gelene kadarrrrrrrrrr ohoooooooo inşallah 2. de gelir az biraz arayla tuğçecim.. ben mesela 1 i yapabilirsem inşallah başlarsam 3 lemek istiyorum hep 2 kızım oğlum olsun isterim..kızlarım ikiz olsun isterim ... ay ne çok şey istiyorum ayool

aynen öyle sila hanimmm sila hanimmmmmm bikere benim dün kk da bi sorun oldu sayfaları ileri geri yapamadım ondan görememişim taammmıııııııııııı canımsın kısssssssssssss

herkesciklere gunaydın bu arada.. bugunde ugrayan olmazzz.. gidiiiiiimde yatayım ben biraz...

günaydın sempatiğimmmmmmm

evet kızlarr şimdi gelelim banaaaaa... 1 iyi 1 de kötü haberim var.. şöyleki bizim bi yerden alacağımız vardı ona güvenerekten ev arıyorduk masrafları karşılasın diye....amma malesef alacağımızı alamıyoruz..dün biz ev bakmaya giderken aradı adam ekim ayı içerisinde alacakmışız bi tarih yok başıda olabilir sonuda..bizim de kenarda ayırdığımız (tüp bebek için) paramız vardı Allah tan..kocam da ya tüpü erteleyeceğiz ki ben hiç istemiyorum dedi..ya da evi erteleyeceğiz dedi..ya da ikisini de yapacağız ama çok feci bir sıkıntıya gireriz çıkmamız zor olur dedi... bnde tüpü ertelersek bi dahaki adetimi yani kasımı bekleriz dedim kasımda da adetle tedavi başlıcak 15 gün falan sonra transferi bilmem nesi aralık olcak dedim.. ben istemiorum tüpü ertelemek o yüzden evi erteleyelim dedim..zaten bulamadık doru dürüst hep tutulmuş beğendiklerim.. hem okullar açılıyor ya evler de boşalır dedi bize emlakçı fiyatlar da düşer dedi.. yani kısacası biz evi erteledik ekime kadar o da ekimin başı da olabilirrrr sonu daaaaaa artık adam ne zaman öderse..ev bulunur taşınır falan onu hiç dert etmedim ama tüp mevzusuu çok uzardı o şekilde o yüzden doğru bi karar verdik diye ummut ediyorum..böyle işte kızlarr hayırlısı olsun herşeyin inşallah...şimdi bu kötü haberdi asıl iyi olana geçiyorumm dün 2 de çıktık evden adam bizi 2.30 da aradı tam evlere yaklaşmıştık yani..hemen konuşup kararımızı verdik evi iptal ettik .. sonra biz bayadır ne dışarı çıkıoduk gezme maksatlı ne de bir aktivite yapıyorduk.. kocam demezmii madem ev işini atlattık o zaman bugün bayaaaaa eğlenelim coşalımm kaçarmı hemen evettttttttttttt diye atladımm çıktık taksime gittik önce yemek yedik..sonra sinemaya gittik.. kötü öğretmen diye komedi cameron diaz & justin timbarlake ile birlikte oynuyorlardı güzeldi komikti birazda çok az ama seksi sahneler vardı nyse filmden çıktık oyun salonu vardı girdik havalı disk oyunu var ben çok severim ondan oynadık ordan çıktık istiklali yürüdük falan sonra gittik bi yerde canlı müziğe adam süper söylüyor ama ortam güzel değildi..biraz oturduk sonra kalktık ordan hemen...sonra başka bi yere gittik yine canlı müzik... ayy muhteşemdiiiiiiiiiiii adamlar süperötesi caz söylüyolardı Türkçe & ingilizce karışık saksafon ve yan flüt çalıyor biri diğeri gitar çalıp sölüyor ama manyak bi ses var çok güzel söyledii orda bayaaaaaaaaaaaaa oturduk dinledik coştuk... bide sokakta burası off havada süper... ayy çok eğlendik kısacası sonra 12 ye doğru orddan çıktık arabamıza bindik eve geldik ...yaaa çok eğlendimmmmmmmmmmm işte böyle kızlarrrrrrrr şimdi ben kaçar kahvaltı falan hazırlıcamm öpüorum siziiiiii :92::92::92::92::92:

ayyy tugcecimmmm, aynen yaaa... hamileligin baslarinda bu kadar sorun yasadiktan sonra ben cok tedirgin oldum... simdi de hicc bisi almiyorum... istemiyorum almak... bisi olursa uzulurum diye dusunuyorum...
daha hic bisiyimiz yok bizim...:26:

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC
migi | 29 | 2 Agustos| TEBRIKLER!
MIREMIST| 26 | 15 Agustos| Eylule Insallah
srdrhly| 21 | 18 Agustos| Bekliyoruz
leplepi | 21 | 28 Agustos| -
bikere_sevdim | ?? | 1 Eylul| Bekliyoruz
sila38 | 23 | 6 Eylul| Ekime Insallah
derya78_40| 29 | 8 Eylul| Ekime Insallah
azra3434| 30 | 8 Eylul| Ekime Insallah
_arzum_ | 26 | 12 Eylul| TEBRIKLER!
Masumiyet| 33 | 19 Eylul| Ekime Insallah
wifeofdemon | 29 | 29 Eylul| Bekliyoruz
menbeta | 23 | 3 Ekim
hly7| 23 | 9 Ekim
nihanca | 25 | --
kardaiz81 | 30 | --
|||

MIREMIST, srdrhly.. kizlar Agustosta kalmissinizz... yeni batlarinizi soyleyin, sizi guncelleyelim...

Masumiyet, canim kirmizilari gormussun, ama uzulmek yokkk, insallah Ekimdedir kismetin...

Tugcecimmmmm, hareketlerini hissediyormussunnn, ben bazen birseyler hissediyorum, ama kendim mi kuruyorum, yoksa gercekten hareket mi hissediyorum emin diilim... herhalde ilerleyen zamanlarda daha iyi anlarim...

Kuppecimmmm, sana cevap yazamadim, mesaj kutun doluymus... Bu arada buraya ugra ara ara.. Merak ederiz seni canimmmm...

Hulyacimmmm, ev isini erteleyip, tup bebege karar vermissiniz... Insallah sizin icin hayirlisi olsun canimmm.. Insallah cok ugrastirmadan kisa zamanda guzel sonuclar alirsiniz canim....

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bnde yeni katıldım 10 aylık evliyim ilk 6 ay vajinismusla mücadele ettim şükür yendim. şimdide bebek istyrz 2 aydr denyrz olmyor. bu 3. ayımız 10 gün snra regl olacağım ki inş. olmam 20 yaşımdayım eşim 24 yaşında inş bi sorun yoktr ama ndn olmadıki

canım hossgeldınn.. vajinismusu yenmene coook sevındımm.. bende 20-25 gun kadar ilişkiye girememiştimm.. cooook korkmustum yaa. cook zor gunlerde.. Allah kimseye yasatmasınn.. gelelim bebek mevzusuna.. yasın cok genc masallah. yenide evlisiniz.. biraz daha deneyin.. olmazsa yıldonumunuzden sonra bır doktora danırsınız ki insallah bu aralar hamıle kalırsın..

canım hayırlısı olsun.. ev işi ertelenmiş şimdilik.. tupe karar vermişsiniz.. Allah işlerinizi rastgetirsin canımm.. dunde cooook eglenmıssınız.. sevındımm.. anammm burda boyle aktivite yapacagımız yer yok.. nerelere geldim ben yaaaaa..... :44::44: sende ıyısın masallah bu aralar. tupe karar verdık dıye mevzudan uzaklastın ıster mısın süpriz bir haber gelsin. nasılda içime doguyor bir bilsen.. hayırlısı insAllah..

ayyy tugcecimmmm, aynen yaaa... hamileligin baslarinda bu kadar sorun yasadiktan sonra ben cok tedirgin oldum... simdi de hicc bisi almiyorum... istemiyorum almak... bisi olursa uzulurum diye dusunuyorum...
daha hic bisiyimiz yok bizim...:26:

yanii kizlar yapmayin boleeee.... insallah iyi dusunun iyi olsun.... takdir Allahin... ben sanirim daha rahat dusunuyorum bu konuda ve sanki nasil dusunursen dahacok ole olur gibi inaniyorum... nekadar vesvese olursa okadar aksilik olur gibi inanirim ben hep.... ayy canimbebisinin ilk biseylerini almak isterdim...

hlyaaaaaaaaaaaaaa
mikemmeeeeeeeeeeelll arkadasim benim adina coooksevindim ayoolll gezinti seni felekten bi gun calmissin.. gecen sene 15 gun tatilde oyleydik biz yaaaaaaaaaaaa... esas hayat bube guzelimmmm.......nerdeyse ispanyada ki butun oyun salonlarini kesif nasip olmustu bide foire lari cok severim bennn..tam bi decharge olma yeriiii.....atractionlari binip bagirmaktan daha iyi sinir,sitres atma yontemi daha bilmiuyorum acikcasiiii...

insallah tup bebek iinde,ev icinde en hayirlisi olsun hakkinda.... bakcanim simdiye kadar ev bulamayisinin nedeni sanirim belli oluyor.. diyorumm ya altinda yatan seylervar bilmeye gucumuzun yetmeyecegi.... beni ne bekliyor acabaaaaaaaaaaaa???hayirlisi olsun gulum....

Son düzenleme:
Hulyacimmmm, ev isini erteleyip, tup bebege karar vermissiniz... Insallah sizin icin hayirlisi olsun canimmm.. Insallah cok ugrastirmadan kisa zamanda guzel sonuclar alirsiniz canim....

saol screamawaycım canım biz zaten tüpe karar vermiştik bu ay için onda bi problem yoktu... bu para mevzusu girince araya evi erteledik sadece.. kısmet napalım her işte vardır bir hayır :26::26:

saolasın kuzummm...ev işini tamamaennnnnnnn duygusal sebepten dolayı birazcık erteledik yani para gelirse hemen ne zaman gelirse yani o zamn tutucaz.. ama tüpe zaten karar vermiştik bu ay için sadece sıkıntı yaşamayalım kendimizi zora sokmayalım diye evi erteledik.. nasip kısmet işte canım ..Allah nasip ederse olur ol desin yeterki hayırlısı inşallah

sılacımmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımm arkadaşımm fıstığım gulümmmm valla acayip eğlendim feci rahatladım yani...bak yine ortak bişi daha çıktı atraksiyon macera adrenalinn süperr

aminn canımm saolassın... tüp bebk için gün sayıyorum resmen doktora gidicez ya Allah ım hepimiz için her zman en hayırlısını nasip etsin inşallahh inşallah seninde ev bulamayışın kiraya çıkmak içn değil ev almak için olsunnn

leplepi arkadşm çok geçmiş olsun ne diyeceğim bilmiyorum hakkında en güzeli en hayırlısı olsun elbet var bir nasibin fakat bu değilmiş.. ne olur çok fazla üzmemeye çalış kendini. dilerim Rabbim bir daha yaşatmasın, hayırlı ve sağlıklı nasip etsin..

hülyacım tüp bebeğe başvuruyormssn hayırlı olsun arkadaşım bu süreç sizin için kolay geçsin dilerim.. Allahın izniyle kısa zamanda hayırlı ve çok güzel sonuç alacaksın inşallah dualarım seninle.

screamaway nasıl gidiyor hamilelik baştaki skntılı gunlerin geçti mi arkadaşm?cinsiyeti belli mi? özlemişim seni görmeyi -burda-:)

tuqcex alış verişlere başlamışız maşallah çok sevindim herşeyin yolunda olduğuna. 2011 bitmeden topiğimiz hamiş dolcak iinşallah...
buarada bebek araban çok güzel ben sadece bir badi aldım o da hevesten.. yani daha korkuyorum açıkcası bişey almaya tedirginliğimi anlamıssındır..

kızlarrrr kızmayın bana yaaaa....

dr gitmeden sölemek istemedim... biliyorsunuz geçen ayda da pozitif çıkıp sonra dr gidiyince çıkmamıştı...

o yüzden 24 eylül ü bekiyodum...

canım tebrik ederim,inşallah sağlıklı sıhhatli güzel bir hamilelik geçirirsin,öptümm canım

umaycım saolasın canım...amin inşallahh herşey ii gider... sen nasılsın? hamilelik nasıl kaç aylık oldun ?

hoşgeldin canım,daha çok gençsin,üzülme,önünde çok zaman var.Sana tavsiyem kesinlikle hamile kalmayı kafana takmaman.Ben ev taşırken,o kadar işin arasında kendiliğinden hamile kaldım,en önemlisi stres yapmamak çünkü stres ters etki yapıyor,hele ki sen 20 yaşındasınj,önünde o kadar çok zaman var ki,evliliğinin keyfini çıkar,oluruna bırak,o zamanını bilir.

umaycım saolasın canım...amin inşallahh herşey ii gider... sen nasılsın? hamilelik nasıl kaç aylık oldun ?

sağl ben de iyyim dün kontrolüm vardı alttan muayene olmak zorunda kaldım ama korkulan şey çıkmadı(rahim açılması)Allahtan..
4.ayı yeni bitirdim Allaha şükür:) een kısa zamanda darısı başına hayırlısıyla

kızlarrrr kızmayın bana yaaaa....

dr gitmeden sölemek istemedim... biliyorsunuz geçen ayda da pozitif çıkıp sonra dr gidiyince çıkmamıştı...

o yüzden 24 eylül ü bekiyodum...

ben yeni görüyorruum bu taze hamiiş haberini!... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok tebrik ederim arzum.. sağlıkla tamamına ersin inşallah:)

hosgeldın.. nasılsın, nasıl gıdıyor hamılelık??? 17 haftalık olmussun.. cinsiyetını ogrendın mı ??????

maşallah canımm 4.ayı devirmişsin ne güzel.. cinsiyetini öğrenemediniz mi ? Allah sağlıkla hamileleğini devam etmesini nsaip etsin canım inşallahh

menbetaaaaa gulümm nassın?

hosgeldın.. nasılsın, nasıl gıdıyor hamılelık??? 17 haftalık olmussun.. cinsiyetını ogrendın mı ??????

iyyim canım bi müddet giremedim ağrılarımla boğuşuyordum.. dün kntrolüm vardı Allahtan korkulan şey olmadı.. benimde böyle geçecek heralde..
Buna şükür yeterki bebeğimi sağlıkla dünyaya getireyim.. kızım olacak Allahın izniyle içime doğmuştu benim hisler kuvvetli

sen neler yaptın nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…