2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Bende iyiyim canım çok şükür... Bugün cumartesiye pek fazla giren olmaz bende 12 çıkıcam misafirim gelecek çoğu şeyi akşamdan hazırladım ama yine yapılacak şeyler var

ay canım kolay gelsın sana.. bende bugun pogaca yapayım dıyorumm.. oylesıne.. bakalım havama uyarsa.. :97::97:

Canım ne deSEM bilemiyorum. Allah sabır versin sanırım kürtaja gerek kalmadı kendin düşürdün SANIRIM genelde anne ve baba üzerinde araştırma yapmayı doktorda tavsiye etmez çünkü çoklukla bişe çıkmıo düşen bebek yada kese üzerinde patolOji gerekiyor. Bunu hiç yaptılar mı?

Son düzenleme:
o da guzel canım.. mesajla ne ıstedıgını soyluyor.. nazi gecıyor demekki.. ona de ki misafir umdugunu değil buldugunu yer

çok sevdiğim kuzenimdir oda çocuğu olsun diye çok uğraşmıştı ozaman ben bekardım daha evlenememiştim şimdi onu çok iyi anlıyorum velhasıl şimdi 1,5 yaşında oğlu var çok şükür :) kısırı biraz güzel yaparımda söylemesi ayıp :93:

Günaydın kızlar cumartesi diye kimse yok menbeta bikere_sevdim nasılsınız

Ben iyiym canım çok şükür sen nasılsın birazdan çıkıcam kızlar koştura koştura eve gitmeliyim sizleri kocaman öpüyorum iyi sohbetler

Günaydın kızlar cumartesi diye kimse yok menbeta bikere_sevdim nasılsınız

şükür yavrum ıyıyız sen nasılsın ??? birazdan kendimi odaya atıcam ve altını ustune getırcem.. enerjı topluyorum..

anladım canımm. hem yapması basit hemde leziz.. seninde işine gelir.. daha yapılacak bırsuru cesıdın var.. sana kolay gelsın.. kendıne ıyı bak.. bolll sohbetlerr size..

ii şükür canım sen eve gidicen hemde birazdan ben akşam 7.30ta çıkıp t.dağa

ii cnm nolsun çalışıoz hesapta boş boş oturuyoz dikkat et incitme biyerini alt üst edicem diye

hlycımmm naberrr?? hosgeldın...

sen bugun ev bakmaya gitcek miydin?? düğünde var sanırım..

ay benımde uykum var galiba..bugun sersem gıbıyımm...

ahhh ahhh gülün gülün bakalım :97:

iyi yapmışsın canım ... bende deli gibi dolanıyorum ortada ... sigarayı bırakıyoruz güya ama canım çok istiyor yaaa

valla bnde içtim dün canım çok istedi dayanamadım

cnmm sana bebek arabasının lınkını atıyım dıye pc yı açtım ama lınkı engellıyor kk :) e bebek coma girr ordan travel sistem bebek arabalarından CT 02 ikili sete bak cnm ondan aldık :)

tuğçecimm canımm aminn inşallahhhh... çok güzelmiş arabası da tosunun :) bnde bakarım bunlara bazen böyle içim gider hüzünlenirim.. bazı şeyleri kafamda belirledim bile .. inşallah Rabbim bizede nasip eder... sağlıkla kullanın canım :)

kizlar bu arada hly7 tura cikti

bilginize

ooooo hayirli isler olsunn :) o zmn bizede eskiden oldugu gibi turdakilere dua etmek duser :))

valla bilmiyorum temel atma turu mu degil mi ama tura cikti onu biliyorum

bak ya bakk hemenn duyurmuşş tura çıktı diye ayy kusura bakmayın kızlar pat diye çıktım ama malumm yanii çalışmalar

kızlarrr selam nassınız? biz birazdan ev bakmaya gidicez.. bugün kocişin arkadaşın düğünede gidecektik ya sabah mail geldi düğün iptal diye şok oldukk aramak istemedi kociş kötü bişi olduysa diye ay üzüldüm valla inşallah yoluna girer herşey.. o yüzden bizde bütün günü ev bakmaya ayırdık inşallah buluruz dua edin nolur yaaaa :26::26:

ii cnm nolsun çalışıoz hesapta boş boş oturuyoz dikkat et incitme biyerini alt üst edicem diye

yok yok dıkkat ediyorum yapamayacagım ıse kalkısmam.. esimi beklerimm... senınde aksam yolculuk var.. ne kadar sürüyor ist-tekirdağ.. ayy ben bu yolları hıc sevmıyorumm.. helede yalnızsan hıcc cekılmez..

inşallah bulursunuz canım kolay gelsin.
yok yok dıkkat ediyorum yapamayacagım ıse kalkısmam.. Esimi beklerimm... Senınde aksam yolculuk var.. Ne kadar sürüyor ist-tekirdağ.. Ayy ben bu yolları hıc sevmıyorumm.. Helede yalnızsan hıcc cekılmez..

valla bende sevmiom yolu 2 saat otobüs otogara ters yerdeyim 2 saatte otogara anca giderim al sana 4 saat kocişi kandırmaya çalışıom dünden gitti ya kardeşinden arabayı alda gel beni al dedim arıcak öğleden sonra bakalım

evet canım ben geldim sen tura cıkmıssın.. regen benle ilgilenmedi bile aksamm.. bende tura cıktımm.. calısmalarının hayırlı olmasını dılıyorumm.. biz bu ay beraber denk geldik..

ay sasırdım ne oldu acaba??? ayrıldılar mı dersın.. merak ettım. dediğin gibi bisey olduysada duzelır insAllah.. sizede kolay gelsin kuzum. ins bu sefer gonlunuze gore ev bulursunuz..

ooo yol bisey değil otogara gitmek meseleymiş.. dikkatli olun yollarda canikom..

sağol cn dikkat ederiz. Kocam ii şöfördür ayıptır sölemesi. Gerçi bu işler şöförlüğe bakmaz

siz ne kadar dikkatli olursanız olun, diğer kişilerin anlık hatası sizede yansır guzelimm.. o yuzden trafikte herkesin dikkatli olması gerekir.. yollarda afedersinde öküz cooookk..

dusun esim bana araba kullanmayı ogretıyor.. ben yolumda gidiorum. virajı bi dondum karsıdan kamyon ortalamıs suratle geliyor.. mecburen en saga yanastımm.. oda yoluna geldi ama dusunsene asagısı dere yatagıı.. yani cooook bilincsiz insanlar var..

Kardaizcimm cok saol anneme soyliycemm bebis isteyenlere dua etsin diyee o aklimdada utanmasam isimlerinizide vercemde annem kesin unutur gider :) tugcenin bebis isteyen arkadaslari desin yeter bize:))

Hlycmm cok saoll daha iyileri sizlere nasip olur insallah... Huznlenmek yokk dur bakalim yaa calismalara baslamissinizz insallah 12 den vurursunuz sonraa begendigin herseyi alirsinizz sirasiyla :) bende turkuazli grili arabalai cok begeniyodum ama 1700 tl dedilerr o kdr parayida renk icin vermiyim dedim gunahhh...Bide boyle buyuk seyleri ( araba,bebek odasi,puset vs.) hem kiz hem erkekte kullanabilecegim gibi aliyorumm Allah nasip ederde kizimiz fln olursa sonradan kullanalim diyee...daha birini dogurmadan gelecek planlari yapiorum kafayi yedim iyice :))) buarada insallah ev icin son gezisiniz olur tatlimmm

screamawaycimm bebisim iyi cok sukur 2,3 gundur hafif hafif hareketlerini hissetmeye basladimm cok garip biseyy:) down sendromu icin 2 kez test yaptirdik cok sukur bisey cikmadi bidahki gidisimde 21 haftalik olucam ama programa test yapilicak diye yazmamis bakalim gidince ogrenicem cnm :) bide 20. haftada tetanoz icin asi olucam saglik ocaginda o kdr

ayy öldüm bittim.. cook yoruldum ama hallettim..

tugcecim yaa ben hayırlı olsun demeyı unuttum sana canım.. aksam okudumm.. uygun bulup almıssınız guzelım.. güle güle saglıklı günlerde kullanın insAllah.. ne güzel basladınız hazırlıklara.. Allah ım bizlerede nasip etsin insAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…