- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.761
Bende iyiyim canım çok şükür... Bugün cumartesiye pek fazla giren olmaz bende 12 çıkıcam misafirim gelecek çoğu şeyi akşamdan hazırladım ama yine yapılacak şeyler var
ay canım kolay gelsın sana.. bende bugun pogaca yapayım dıyorumm.. oylesıne.. bakalım havama uyarsa.. :97::97:
tşkler tatlım bende peynirli poğaça yapacağım birde kuzenim mesaj atmış kısır istiyor :96:
o da guzel canım.. mesajla ne ıstedıgını soyluyor..nazi gecıyor demekki.. ona de ki misafir umdugunu değil buldugunu yer
Günaydın kızlar cumartesi diye kimse yok menbeta bikere_sevdim nasılsınız
Günaydın kızlar cumartesi diye kimse yok menbeta bikere_sevdim nasılsınız
çok sevdiğim kuzenimdir oda çocuğu olsun diye çok uğraşmıştı ozaman ben bekardım daha evlenememiştim şimdi onu çok iyi anlıyorum velhasıl şimdi 1,5 yaşında oğlu var çok şükür :) kısırı biraz güzel yaparımda söylemesi ayıp :93:
Ben iyiym canım çok şükür sen nasılsın birazdan çıkıcam kızlar koştura koştura eve gitmeliyim sizleri kocaman öpüyorum iyi sohbetler
çok sevdiğim kuzenimdir oda çocuğu olsun diye çok uğraşmıştı ozaman ben bekardım daha evlenememiştim şimdi onu çok iyi anlıyorum velhasıl şimdi 1,5 yaşında oğlu var çok şükür :) kısırı biraz güzel yaparımda söylemesi ayıp :93:
Ben iyiym canım çok şükür sen nasılsın birazdan çıkıcam kızlar koştura koştura eve gitmeliyim sizleri kocaman öpüyorum iyi sohbetler
şükür yavrum ıyıyız sen nasılsın ??? Birazdan kendimi odaya atıcam ve altını ustune getırcem.. Enerjı topluyorum..
Anladım canımm. Hem yapması basit hemde leziz.. Seninde işine gelir.. Daha yapılacak bırsuru cesıdın var.. Sana kolay gelsın.. Kendıne ıyı bak.. Bolll sohbetlerr size..
ahhh ahhh gülün gülün bakalım :97:
iyi yapmışsın canım ... bende deli gibi dolanıyorum ortada ... sigarayı bırakıyoruz güya ama canım çok istiyor yaaa
Amınnnn hlycmmm ... Darısı isteyipte gitmek isteyen herkezın basına ınsallah...
Arabamızın modelıde bunun aynısı...(link atamadımmmmmmmmmmm ) Kırmızı olanını aldık ztn baska secenek yoktu tek renk satıyolardı bu fıyata lacıvert ıstedım ama olmadı... Bütün kumaşlar sökülüp makınada yıkanabılıyo bu arada :) Orda bakıyorum bunlar sökülüyomu dıyee eşimde dıyoo aldıkta kirlenmesı kaldı :))
cnmm sana bebek arabasının lınkını atıyım dıye pc yı açtım ama lınkı engellıyor kk :) e bebek coma girr ordan travel sistem bebek arabalarından CT 02 ikili sete bak cnm ondan aldık :)
kizlar bu arada hly7 tura cikti
bilginize
ooooo hayirli isler olsunn :) o zmn bizede eskiden oldugu gibi turdakilere dua etmek duser :))
valla bilmiyorum temel atma turu mu degil mi ama tura cikti onu biliyorum
ii cnm nolsun çalışıoz hesapta boş boş oturuyoz dikkat et incitme biyerini alt üst edicem diye
inşallah bulursunuz canım kolay gelsin.valla bnde içtim dün canım çok istedi dayanamadım :d
tuğçecimm canımm aminn inşallahhhh... çok güzelmiş arabası da tosunun :) bnde bakarım bunlara bazen böyle içim gider hüzünlenirim.. Bazı şeyleri kafamda belirledim bile .. Inşallah rabbim bizede nasip eder... Sağlıkla kullanın canım :)
bak ya bakk hemenn duyurmuşş tura çıktı diye :d ayy kusura bakmayın kızlar pat diye çıktım ama malumm yanii çalışmalar
Kızlarrr selam nassınız? Biz birazdan ev bakmaya gidicez.. Bugün kocişin arkadaşın düğünede gidecektik ya sabah mail geldi düğün iptal diyeşok oldukk aramak istemedi kociş kötü bişi olduysa diye ay üzüldüm valla inşallah yoluna girer herşey.. O yüzden bizde bütün günü ev bakmaya ayırdık inşallah buluruz dua edin nolur yaaaa :26::26:
yok yok dıkkat ediyorum yapamayacagım ıse kalkısmam.. Esimi beklerimm... Senınde aksam yolculuk var.. Ne kadar sürüyor ist-tekirdağ.. Ayy ben bu yolları hıc sevmıyorumm.. Helede yalnızsan hıcc cekılmez..
bak ya bakk hemenn duyurmuşş tura çıktı diyeayy kusura bakmayın kızlar pat diye çıktım ama malumm yanii çalışmalar
kızlarrr selam nassınız? biz birazdan ev bakmaya gidicez.. bugün kocişin arkadaşın düğünede gidecektik ya sabah mail geldi düğün iptal diyeşok oldukk aramak istemedi kociş kötü bişi olduysa diye ay üzüldüm valla inşallah yoluna girer herşey.. o yüzden bizde bütün günü ev bakmaya ayırdık inşallah buluruz dua edin nolur yaaaa :26::26:
inşallah bulursunuz canım kolay gelsin.
valla bende sevmiom yolu 2 saat otobüs otogara ters yerdeyim 2 saatte otogara anca giderim al sana 4 saat kocişi kandırmaya çalışıom dünden gitti ya kardeşinden arabayı alda gel beni al dedim arıcak öğleden sonra bakalım
ooo yol bisey değil otogara gitmek meseleymiş.. Dikkatli olun yollarda canikom..
sağol cn dikkat ederiz. Kocam ii şöfördür ayıptır sölemesi.Gerçi bu işler şöförlüğe bakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?