- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.801
iyyim canım bi müddet giremedim ağrılarımla boğuşuyordum.. dün kntrolüm vardı Allahtan korkulan şey olmadı.. benimde böyle geçecek heralde..
Buna şükür yeterki bebeğimi sağlıkla dünyaya getireyim.. kızım olacak Allahın izniyle içime doğmuştu benim hisler kuvvetli
sen neler yaptın nasılsın?
maşallah canımm 4.ayı devirmişsin ne güzel.. cinsiyetini öğrenemediniz mi ? Allah sağlıkla hamileleğini devam etmesini nsaip etsin canım inşallahh
menbetaaaaa gulümm nassın?
menbetaya yazıyordum bende şimdi:) kızım olacak Allahın izniyle teyzesi..
çok teşekkür ederim güzel duaların için.. een kısa zamanda ve hayırlısıyla seninde güzel haberini alalım inşallah
sağlıkla kal arkadaşım
inşallah canımm inşallah bnde kızım oluyor teyzeleri diye haber veririmm
iyim sempatiğim (birazda ben diyim dimi) sen nasılsın?? esin evdeya bugun, girmezsin diye dusunmustum..maşallah canımm 4.ayı devirmişsin ne güzel.. cinsiyetini öğrenemediniz mi ? Allah sağlıkla hamileleğini devam etmesini nsaip etsin canım inşallahh
menbetaaaaa gulümm nassın?
iyyim canım bi müddet giremedim ağrılarımla boğuşuyordum.. dün kntrolüm vardı Allahtan korkulan şey olmadı.. benimde böyle geçecek heralde..
Buna şükür yeterki bebeğimi sağlıkla dünyaya getireyim.. kızım olacak Allahın izniyle içime doğmuştu benim hisler kuvvetli
sen neler yaptın nasılsın?
Allah gönlüne göre versin arkadaşım.. en önemliside sağlıklı olsun.
benim bi akraba(!) erkek takıntısı yapmış kendini ona göre şartlamış ki ben ona umut vermedim neyse ben haberi verince çok bozuldu şaka falan sandım yook uzatıyo "bi hayırlı uğurlu olsun denir" dedim çok sinir oldum ancak bu kadar söyleyebildim. Böyle capsız konusanlardan da uzak olmanı dilerim.. Bizi burda habersiz bırakma Allah bu yolda şansını bahtını çok açık etsin dualarımz seninle kendine iyi bak
Öpüyorum kızlaaar sizi ben cıkıyorum sağlıcakla kalın
ah canım benım ne kadar sevındım anlatamam.. bir kızımız daha gelıyor... masallah canım masallah..Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsın canımm...
kendine dikkat et. bol bol dinlenmene bak canım.. sen ogretmen miydin bu arada?? unutuyorum yaa kusura bakma..
bende iyim canım. daha bisey yapamadımm. biz cooook beceriksiz cıktık yaaa. sıla ben hly breshka kardaizi saymıyorum onun kocası yoook.. bi cocuk yapamadk yaaaişin şakası tabi... benımde sadece hsgm var bılıyorsundur belkı.. onuda cekıldım mı karar verıcez ne yapacagımız konusunda..
ayy cvp yazmadan cıkmayım dedim çook sağol arkadsm çok teşekkür ederim aamin.. en kısa zamanda darısı sana olsun inşallah
bana okulda nöbet yazmadılar ayakta kalamıyorum sağolsun mdr insaf etti birde boş gün bıraktılar dinleneyim diye branşcı olunca ders vermeyip boş gun çıkarabiliyorlar parası az oluyo ama napıyım bana dinlence lazım:)
Az kaldı bu sene bu uğurlu topik hamişle dolacak iinşallah ben inanıyorum
hsg ye girince kanallar açılıyormuş o sıvının etkisiyle umarım vesile olur sanada Allahım meleğini göbeğine kondurur.. çok öpüyorum hoscakalıınn
silacimm tsk ederim verdigin bilgiler icin cnm :) senin arabanda cok guzelmis buaradaa :) İnsallah 2. bebisinde oturucak onun icinde :) tr de araba oturma koltuguna puset diyorlar genelde bende o yuzden oyle telafuz ettim cnmm... bide aynen dedigin gibi en cokta misafirlik icin anldim diyebilirmm... ablamdan gordugum kadariyla misafirlikte cocuk hep onda oturuyodu.
screamawaycimm hissettiklerin bebisinin hareketi olabilir :) normalde 16. haftada fln cok hafif hissediliyomus ama ilk hamislikte anlayamiyomus anne adaylari :) bnde 17. hftada fln acabami demeye baslamistimm ama ozellikle bu hafta baya hissediyorum eminim artk bebisimin hareketi olduguna:) hatta surekli hissetmeye calisiyorum iyimi acaba fln diye :) buarada cinsiyeti belli olunca biseyler almaya baslarsin... bende alirken 40 kere dusunuyorumm o yuzden cok iyi anliyorum seni cnm...
umaycimm kizin olucakmiss Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm :) arabamizi begendigine sevindim daha iyileri prensesine nasip olsun insallah cnmm
menbetacimm sende baya is yapmissin ama kendini cok yormaa cunku hamis kalmaya calisiyosunn bebisin sana rahat tutunsun :) esin dogru soyluyo bak :) annem icinde cok saol cnmm
hlycmm dun baya bi stres atmissiniz vlla iyi yapmissiniz :) ev isini ertelemissiniz bidee hakkinizdan hayirlisi olsun cnm bnm herseyde bi hayir vardirr
Allah gönlüne göre versin arkadaşım.. en önemliside sağlıklı olsun.
benim bi akraba(!) erkek takıntısı yapmış kendini ona göre şartlamış ki ben ona umut vermedim neyse ben haberi verince çok bozuldu şaka falan sandım yook uzatıyo "bi hayırlı uğurlu olsun denir" dedim çok sinir oldum ancak bu kadar söyleyebildim. Böyle capsız konusanlardan da uzak olmanı dilerim.. Bizi burda habersiz bırakma Allah bu yolda şansını bahtını çok açık etsin dualarımz seninle kendine iyi bak
Öpüyorum kızlaaar sizi ben cıkıyorum sağlıcakla kalın
iyim sempatiğim (birazda ben diyim dimi) sen nasılsın?? esin evdeya bugun, girmezsin diye dusunmustum..
hlycmm dun baya bi stres atmissiniz vlla iyi yapmissiniz :) ev isini ertelemissiniz bidee hakkinizdan hayirlisi olsun cnm bnm herseyde bi hayir vardirr
snde bana de sempatiğimmmm :) nolsun dünün yorgunluğunu atıyoruz vallakocam da oyun oynuyoo bnde bi pazara gittim geldim.. iiyim şükür :) yarınn baya bi işim olacak evde onun için dinleniyorum :)
iyi akşamlar hanımlarrrrrrrr
iyi aksamlar canım. hosgeldın.. pek ugramıyorsun. daha dogrusu ugruyorsunda yazmıyorsun.. nerelerdesin???
Geliyorum gidiyorum forumdan foruma okuyorum bazen yazıyorum bu ay pek umutluydum kendimden ama dün adet oldum canım sıkıldı yine ekime kaldı umutlarımız sağlık olsun tabi napalım
sen nasılsın canım?
sıkma canını.. Allah tan her zaman hayırlısını istemiyor muyuz?? senın melegınde gelmek ıcın o zamanı beklıyor.. ins ekim son olur.. beraber bekleriz canım..
bende ıyım gun boyu dolasıp durdum o topıc senın bu topıc benım. pekte gelen gıden yok her yer sakın..
Evet yaaa kimsecikler yok napıyorlar geziyorlar mı ki acep
bekleyecez yine ekimde yine ayrı macera olucak yumurtlama zamanını bekleyecez adamı bulursak çalışma yapıcaz adam surat asıcak yorgunum diyecek offf yani bi de onla uğraş sabah kalk ateş ölç yok en az 3 saatlik uykuyla o da bu halde hamile kalırsam iyidir
gezmeden gelmişlerdirde.. yarın iş stresine kendılerını alıstırıyorlardır...canım cooook sıkıntılı gordum senı.. dur bi.. stres yapma.. ıns bu ay tutturursun.. bısey dıcem. siz aralıksız 1 yıldır denıyormuydunuz yoksa yenı mı baslamıstınız.. ona gore doktora gıdıp bı yumurta takıbı yaptırsan????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?