Canım çok geçmiş olsun çok şükür sıkıntınız bitecek inşallah bu şekilde üzülme sakın keşke benim eşim içinde kesin bişey deseler kendi iradesinde iyileşmesi çok zor çünkü dikkat etmiyor. Allah yardımcınız olsun bu son sıkıntınız olsun inşallah benim eniştem de bu ameliyatı oldu şimdi 3 tane kızları var maşallah... İnşallah sizde en yakın zamanda sevineceksiniz hayatım biz hep yanındayız
Aşkolsun hülyacım niye yanlış anlayım inşallah beraber hamile müjdesi veririz önümüzdeki ay
Kendimi çok hazırlamıştım bu ay için ama ne yapalım kısmet böyleymiş inşallah önümüzdeki aya bi aksilik çıkmaz
amin canım haklısın dün çok üzüldüm ama yapacak bişey yok Allah başka sıkıntı vermesin inşallah
Kuppecim canım benim senin böyle pozitif olmana böyle dirayetli davranmana hayranımmm canım benim iyiki tanıştım senin gibi biriyle
Haklısın canım dün çok üzüldün bütün heveslerim yıkıldı ama sonra dedim ya Allah bunu isyan olarak görürse çok şükür başka bi problem yok doktor da ilacı kullanman yeterli olacak dedi ne yapalım kısmet bu ay değilmiş inşallah önümüzdeki ay başka sıkıntılar olmaz hayırlısıyla başlarız
İnşallah canım ya ağzın bal yesin senin
ilk seferde biter inşallah bu sıkıntılar psikolojim o kadar bozuldu ki artık dün kilo işini de soracaktım unuttum moralim bozulunca madem ilaç kullanıcam o sırada diyet yapabilirmiyim diyecektim akıl kalmadı ki.... doktor da sağolsun para göz biri çıkmadı ya hiçbir sorun olmadan işe başlayalım ki sonradan daha çok üzülmeyelim dedi biraz moral verdi Allahtan sabır dile başka bişeye gerek yok gerisini biz halledeceğiz zaten dedi inşallah önümüzdeki aya artık ne yapalım
canım progesteron rahimi hamileliğe hazırlayan bir hormonmuş bir nevi cinsiyet hormonu reglinin ikinci yarısından sonra artması yumurta attığın anlamına geliyor ama reglinin başında yüksek çıkması rahim henüz hamileliğe hazır değil anlamına geliyormuş ve erkeklik hormonu oluyormuş bunun için doğum kontrol hapı verdiki östrojen hormonu da alayım diye yani iki hormon birbirini dengeleyecekmiş ... inşallah ilaç bittikten sonra başka bi sıkıntı çıkmaz da biran önce başlarız canım
İnşallah canımmmm Allahım başka bi sıkıntı vermez inşallah dualarınızı eksik etmeyin