2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Canım çok geçmiş olsun çok şükür sıkıntınız bitecek inşallah bu şekilde üzülme sakın keşke benim eşim içinde kesin bişey deseler kendi iradesinde iyileşmesi çok zor çünkü dikkat etmiyor. Allah yardımcınız olsun bu son sıkıntınız olsun inşallah benim eniştem de bu ameliyatı oldu şimdi 3 tane kızları var maşallah... İnşallah sizde en yakın zamanda sevineceksiniz hayatım biz hep yanındayız

Aşkolsun hülyacım niye yanlış anlayım inşallah beraber hamile müjdesi veririz önümüzdeki ay Kendimi çok hazırlamıştım bu ay için ama ne yapalım kısmet böyleymiş inşallah önümüzdeki aya bi aksilik çıkmaz

kuzum bozma morelini kısmet buymuş allahım sağlıklı nasip etsin geç olsun güç olmasın tatlım
amin canım haklısın dün çok üzüldüm ama yapacak bişey yok Allah başka sıkıntı vermesin inşallah

Kuppecim canım benim senin böyle pozitif olmana böyle dirayetli davranmana hayranımmm canım benim iyiki tanıştım senin gibi biriyle Haklısın canım dün çok üzüldün bütün heveslerim yıkıldı ama sonra dedim ya Allah bunu isyan olarak görürse çok şükür başka bi problem yok doktor da ilacı kullanman yeterli olacak dedi ne yapalım kısmet bu ay değilmiş inşallah önümüzdeki ay başka sıkıntılar olmaz hayırlısıyla başlarız

İnşallah canım ya ağzın bal yesin senin ilk seferde biter inşallah bu sıkıntılar psikolojim o kadar bozuldu ki artık dün kilo işini de soracaktım unuttum moralim bozulunca madem ilaç kullanıcam o sırada diyet yapabilirmiyim diyecektim akıl kalmadı ki.... doktor da sağolsun para göz biri çıkmadı ya hiçbir sorun olmadan işe başlayalım ki sonradan daha çok üzülmeyelim dedi biraz moral verdi Allahtan sabır dile başka bişeye gerek yok gerisini biz halledeceğiz zaten dedi inşallah önümüzdeki aya artık ne yapalım

tatllimmmmmm, progestron yuksek ciksa ne olurmus kiii? sakincasi neymis..? anlamadim ben... dur bakalim, uzulme hemen... 10 gun sonraki tahlilinde durum cokk normal cikabilir sonucta...
canım progesteron rahimi hamileliğe hazırlayan bir hormonmuş bir nevi cinsiyet hormonu reglinin ikinci yarısından sonra artması yumurta attığın anlamına geliyor ama reglinin başında yüksek çıkması rahim henüz hamileliğe hazır değil anlamına geliyormuş ve erkeklik hormonu oluyormuş bunun için doğum kontrol hapı verdiki östrojen hormonu da alayım diye yani iki hormon birbirini dengeleyecekmiş ... inşallah ilaç bittikten sonra başka bi sıkıntı çıkmaz da biran önce başlarız canım

bershkacımmm sıkma canını... Allah dermansız dert vermesınde gerisi kabulümüz napalım İnşallah 10 gun sonra düzelır değerın cnm bnm...
İnşallah canımmmm Allahım başka bi sıkıntı vermez inşallah dualarınızı eksik etmeyin

kızlar ya ben bugün çok gelemiycem malum ödeme günüm bugün ve yarın çok işim var bide üstüne taşınma işimiz çıktı haftaya taşınıcaz bakalım nasıl toparlanıcam onu düşünüyorum .... Ben yokken çok konuşmayın bare olur mu geçmişi okuması zor oluyo

hadi hepinizi öpüyorummmmm :79:

kolay gelsin cnm öptüm bende

heh taşın taşın hamile kalman yakındır.
çok yazmamak konusunda söz veremeyeceğiz hayatım.

breshkacm belkide iş uzamıştır çünkü sen doğal yoldan hamile kalcaksındır kim bilir :) vardır herşeyde bi hayır

kolay gelsin cnm öptüm bende
sağol canımmmmm

heh taşın taşın hamile kalman yakındır.
çok yazmamak konusunda söz veremeyeceğiz hayatım.
Allah seni ne yapmasın unutmuştum ben o totemi ama ben şirketi taşıyom yaa bende de turarmı acep

kızlar şu buluşma işini ayarlayalım artık yaa bir gün belirleyelim de ona göre işlerimizi ayarlayalım ama önümüzdeki 2 hafta olmasın lütfen hem taşınma işim var hemde 1 ekimde doktora gideceğim... Dün kocacığımla konuştuk biraz biz buluşucaz falan diye valla mı diyo güldü ne gülüyon beee kadın birliği işte dedim İyi buluşun bakalım senin arkadaş bulma kabiliyetinede hayranım yani diyo

kardaizcimmm ben senin resmini görmedim yaa demek hülyacımla faceden de arkadaşsınız ay bende görmek istiyorummmmmm :84::84: özelden yazsana adını bende bakayım

günaydın kızlaaaaaaaaar... ben grip oldum bulantılar yetmiomuş gibi üşütmüşüm boazlarım fln çok fena... şuan şu havada evimde yatarak dinlenmem gerekioken gene işteyim

geçmiş olsun kuzummmm ıhlamur iç ballı falan ii gelir inşallah

günaydın benimmm canımın sultanı. bu arada hürremde beni sinir etti akşam yaaa.

aysılacım taş kırıcı cocam oluyo taş da ben amaaaaaaaa siz yinede bana öle demeyin yaaaaaa. hly hep sen başlattın.

taş kırıcı taş kırıcı taş kırıcıııııııı bana neeeeeee elime koz vermeseydin kankitommmmmmmmmmmmm

SILACIM günaydın, benim galiba 2.prensesim geliyor:))))) doktor tam emin olmamakla beraber kıza benzediğini söyledi. rabbim böyle uygun görmüş, demekki böylesi hayırlıymış. ne olursa olsun kabulümüz.
hayırlısı olsun polyannacımm.. kız olsun çamurdan olsun diye boşa dememişlerr

brershkaa gulümm inşallah berabercene hamiş kalırızz kontroler falan beraber olur inşallahhhhhh... sıkma canını her işte bi hayır vardır canım benimmm bnde Allah ın izniyle haftaya perşembe adetin 21. günü testimi yaptırıppppp sonra da 30 eylül cuma gidicez ön görüşmeye bi aksilik çıkmazsa inşallahhhhhh

ayy canim tekrar gecmis olsun babacigina..Allahim acil sifalrversin canim... sende cok aglayip ,uzulmemeye bak.. simdi durumukendime cevirmis olcam coknet ornek sana... babanin yanindasin...onunla ilgilenebiliyorsun..hizmetini,hormetini yapabiliyorsun..opup izleyebiliyorsun.... bunada sukur...ben herseyden bi haber oolece oturuyorum burda.. hastalar mi,iyiler lmii vs .. ne dr a gourebiliyorum,ne yardimcilari olabiliyorum... diyecegim baban hasta ve onun icin yapacak birseylerin var Elhamdulillah.. daha guclu olmak zorundasin guzel arkadasim...

bebek mevzuna gelince... sen bidaha test yap ozaman canim uygun oldugunu dusundugun zamanda.... ondan sonra duruma gore bakariz... dedigim gibi bidahaki batini beklersin yine olmazsa ozaman dr a gidersin... benim aklima gelen bu... en dgrusunu sen bilirsin tabi canim... moralinide bozmamaya bak olur mu?? zaten en buyuk dusman bu sIkInti ve stresse..
günaydın canikolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zabaann (sabahin) korunde ne gunaydini yavrum yaaa.... masallah, taviklarla yatip, horozlarla hatta daha erken uyanan hatunnn...

ayyy pardoon ayolll sen is hatunuydun garii demii yaa.... hayirli isler olsun fistigimm ..
günaydın kızlaaaaaaaaar... ben grip oldum bulantılar yetmiomuş gibi üşütmüşüm boazlarım fln çok fena... şuan şu havada evimde yatarak dinlenmem gerekioken gene işteyim
ahh guzelim yaa... cook gecmis olsun.. nekadar zordur... valla sana bisi diyimmi.. onemli olan sensin yaa.... is cok die izin almadim dedin.. senin arti sorumlulugun var canim bence bosver isi misi... aklinda bulunsun arkadasim dinlenemezsen,terlemezsen bu grip illetini atamazsin.. gectigini zannedersin ama nukseder durur.. mikrobu yenmen lazim.. simdilik yapabilecegin sey bollca meyve.. ozellikle portakal,kivi,yesil elma...

bak aklima ne geldii... benim budurumlarda ise yarayan karisimim... portakal,limon,yesil elma(kabuklariyla)birazda kivi kaynatip,sonra zencefil,taze nane ekleyip 2-3dkkada ole bekletip finaldede suyunu balla ice karistirip biguzel iciyoruz..... sifa olsun insallah... Aklinda bulunsunnn..
SILACIM günaydın, benim galiba 2.prensesim geliyor:))))) doktor tam emin olmamakla beraber kıza benzediğini söyledi. rabbim böyle uygun görmüş, demekki böylesi hayırlıymış. ne olursa olsun kabulümüz.

ayy canim,polyannacimm...ozledik seni kisss... olsun be kuzum ne guzel olmus.... ama anlamadigim dr daha emin deillll... bence bidahaki randevuna kadar fazla duyurmamani tavsiye ederim... cunku ben cok duydum drlarin kiz diyipte erkek oldugunu ya da erkek diyipte kiz oldugunu.. herhalukarda hayirlisi olsun canim benim...eguzel iki baci... yas farkida az..arkadas gibi buyuyup gidecekler iste... senin en ii arkadaslarin olacaklar... ucunuyede inspasain gelir kuzuu.... bu gidisle sen bizle 3.kalican zaten bizde tik yok daha....

kardaizcimmm, senin tas kirici postunu alintilamamisim... aslinda bende dedim taa sen ilk bahsettiginde sana ole dicem die ama yazmam hlyadan sonra denk geldi..anlican bukez hlyacik masum.... tas kiricinin tasi .. tamam ozaman herzaman deilde arada solerizzzzz

hakkımızda hayırlısı olsun gülüm valla bu gidişle benim rüya çıkacak gibi bende 1 ekimde gidicem doktora inşallah başka bişey çıkmaz ... Seninde sonuçların çok güzel çıkar inşallah sende beklemezsin hayatım sonra da beraber anlatırız kızlara yaşadıklarımızı

e hem diosun yapalım artık diye hmde 2 hafta olmasın diosun breshkaaaaaaa nasıl olcak o

kardaizcimmm ben senin resmini görmedim yaa demek hülyacımla faceden de arkadaşsınız ay bende görmek istiyorummmmmm :84::84: özelden yazsana adını bende bakayım

ayoll ben yazdım bileeeeeeeee

bu gidisle bana da öyle olacak gibi geliyor... gerci bi tane tutturduk da sanki kiz oglan derdi kaldi.. bilmiyorum artik canim Allah büyük... belki dualarimi kabul eder belki de etmez.. belki bi bebek bile vermez kiz ya da erkek.. ama sunu tespit ettim.. kizi olanlar kizin olacak, oglu olanlar oglun olacak diye icine doguyor hep bendeyse daha tik yok.. aksine beklemem lazim, bi hamile kalayim da önce.. daha cok dogururum isim ne

guzeliiimmmbende sana yazmistim ama kacirdin sanirim gozdenolsunn.... bu defalik kusuraa kalmiimm... canim benim sen iyi oldaaa hersey hallolur... bak bugun daha pozitif dusunebiliyorsun sukur.... canim beee baksana tam kurban baymina denk gelio iste.. cok dua ediyorum bayrama hamile ol die..
breshkacm belkide iş uzamıştır çünkü sen doğal yoldan hamile kalcaksındır kim bilir :) vardır herşeyde bi hayır
......ve kesinlikle renewalcime katiliyorummmm......... bide ev tasican..sende bize katildin .. insallah gelir bebisin..

şirket veya ev ne farkeder kardeşimmmmm. taşınma taşınmadır.
valla bana önümüzdeki hafta uyar, düğünlerde bitti. hem o cumartesi çalışmıyorum. okito ayarlayalımm

canım benim hly bile bulamadı beni face de çok uğraştık kavuşmak için çünkü. sen bana yaz özelden eklim face canım seni.
resmi de buraya profilime eklerim hayatım görürsün birazdan.

hly bayan sen na yapar eder o aklımdan geçeni öğrenirdin. şimdi diline düştük dimiiiiiiii
eh sen benim dilime düşersin elbet

günaydin kizlar size

ay bugün isten önce gezmeyi planliyordum ama su havaya bak yaaa.... yagdi yagacak.. neyse olsun ben cikayim yine de az bi erken...

canikommmmmm ben her sabah 7 de kalkıyorumm pardon da bunun çalışmamla alakası yok yaniiiiiiiii ayol bu çalışmamda ne ha 3 günlük bişi işte ama ii geldi

ayy çok mersiii sıla hanım sıla hanımmmmmmmmmmm durumu açığa kavuşturduğunn içinnn

inşallah canım inşallahhhhhhhhhhh göbüşleri tokuşturuzz kıssssssssss

regentoşummmmmmmmm günaydınn bal böceğimmmmmmm

bikere_sevdim cnaım çok geçmiş olsun babacığına Allah şifa versin.... bebek mevzusunda da ii bi doktora gitmeni öneririmm sen zaten çok sevmemişsin doktoru dimii :26::26:

sempatiğimmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesin sennnnnnnnnnnnn özledim ayol seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kıs ben yazdım breshkayaaaaaaaaaaa faceden seni benim arkadaşlardan bulurrr

ayyy kankitolarınnnn fıstığııı taşşııııııı taş taşşşşşşşşşşşş yirim seniii ama napiimmmmmm bayıldımmm akşama kocişe dedimm taş kırıcı gel beni kırrrrrrrrrrr o da hiç kaçırır mı

günaydin kizlar size

ay bugün isten önce gezmeyi planliyordum ama su havaya bak yaaa.... yagdi yagacak.. neyse olsun ben cikayim yine de az bi erken...

bal böceğeeeeeeemmmm bnde gezmek istiyorum ama yağmur yağıyor burda da hattaaaaaaaa arap kızı camdan bile bakıyorrrrrrrrrrrrrrr

e hem diosun yapalım artık diye hmde 2 hafta olmasın diosun breshkaaaaaaa nasıl olcak o

ayoll ben yazdım bileeeeeeeee
napıyım kısss işler var diye birgün belli olsun da ona göre işleri ayarlayım :26: bu hafta sonu pazar da çalışabilirim ancak toparlanırım çok evrağım falan var bırakırsam herşey karışır sonra iş yine benim başıma patlar öteki hafta sonuda ilacım bitecek doktora gideceğim ondan dedim hayatım

oyyyyy hemşerimmmm özür dilerim hayatım kusura bakma nolur dün bakamadım hiç bugün de çok acele okudum görmemişim Çok şükür canım dün moralim bozulmuştu ama bugün iyiyim Allah yardımcımız olacak bi şekilde umudum var halaa Allah razı olsun canım dualarınız da olmak ne kadar güzel inşallah Allah kabul eder bayramda babacığıma torun geliyor dedeeeeee derim bende . keşke kendiliğinden gelse meleğim ama bakalım gelsinde ne şekilde gelirse gelsin kabulum Allah sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsinde ...

günaydin kizlar size

nereye gidicen kiss gezinti ikizim.... burdahava guzel gibi gozukuyor... alamanyanin havasi dahabi karanlikkk.. ayyy urperdiimmmm. sen orda havanin duzelmesini beklersen evden cikmaman ilazimmmm... cik dolas...ii gelir

ayy masallah diyim ozaman ben guzelligime..... ay pardon da napasin sen butun gun o saatte uyanip.. gerci 7ile 8 in farki yok gibi ama 7 de pek erken yaaa... kois o satte gitse bile yat uyu be ...
bu arada dun ki fotona istinaden sana sunu yollamayi cok istedim ama kismet olmadi..icimde kalmasiinnn:82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…