- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.181
napıyım kısss işler var diye birgün belli olsun da ona göre işleri ayarlayım :26: bu hafta sonu pazar da çalışabilirim ancak toparlanırım çok evrağım falan var bırakırsam herşey karışır sonra iş yine benim başıma patlar öteki hafta sonuda ilacım bitecek doktora gideceğim ondan dedim hayatım
napıyım kısss işler var diye birgün belli olsun da ona göre işleri ayarlayım :26: bu hafta sonu pazar da çalışabilirim ancak toparlanırım çok evrağım falan var bırakırsam herşey karışır sonra iş yine benim başıma patlar öteki hafta sonuda ilacım bitecek doktora gideceğim ondan dedim hayatım
oyyyyy hemşerimmmm özür dilerim hayatım kusura bakma nolur dün bakamadım hiç bugün de çok acele okudum görmemişimÇok şükür canım dün moralim bozulmuştu ama bugün iyiyim Allah yardımcımız olacak bi şekilde umudum var halaa Allah razı olsun canım dualarınız da olmak ne kadar güzel inşallah Allah kabul eder bayramda babacığıma torun geliyor dedeeeeee derim bende . keşke kendiliğinden gelse meleğim ama bakalım gelsinde ne şekilde gelirse gelsin kabulum Allah sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsinde ...
nereye gidicen kiss gezinti ikizim.... burdahava guzel gibi gozukuyor... alamanyanin havasi dahabi karanlikkk.. ayyy urperdiimmmm.sen orda havanin duzelmesini beklersen evden cikmaman ilazimmmm... cik dolas...ii gelir
ayy masallah diyim ozaman ben guzelligime..... ay pardon da napasin sen butun gun o saatte uyanip.. gerci 7ile 8 in farki yok gibi ama 7 de pek erken yaaa... kois o satte gitse bile yat uyu be ...
bu arada dun ki fotona istinaden sana sunu yollamayi cok istedim ama kismet olmadi..icimde kalmasiinnn:82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82:
kıs ben yazdım breshkayaaaaaaaaaaa facedenseni benim arkadaşlardan bulurrr
ayyy kankitolarınnnn fıstığııı taşşııııııı taş taşşşşşşşşşşşş yirim seniii ama napiimmmmmm bayıldımmm akşama kocişe dedimm taş kırıcı gel beni kırrrrrrrrrrro da hiç kaçırır mı
bal böceğeeeeeeemmmm bnde gezmek istiyorum ama yağmur yağıyor burda da hattaaaaaaaa arap kızı camdan bile bakıyorrrrrrrrrrrrrrr
kuzucumm ne güzel iştee doktordan sonra görüşürükk randevuyu 11-12 ye al önümüzdeki hafta c.tesi böylece 1-2 gibi buluşuruzzz ne dersinizzzzzzzzzz kızlarrrrrrr.. ?
tuğçe
kardaiz
breshka
azraaa
hlyyy
bikere_sevdim
ne dersiniz kızlarrrrrr :44::44::44:
hadi bakalım inşallah tutar yaa heyecan yaptım geneşirket veya ev ne farkeder kardeşimmmmm. taşınma taşınmadır.
valla bana önümüzdeki hafta uyar, düğünlerde bitti. hem o cumartesi çalışmıyorum. okito ayarlayalımm
canım benim hly bile bulamadı beni face de çok uğraştık kavuşmak için çünkü. sen bana yaz özelden eklim face canım seni.
resmi de buraya profilime eklerim hayatım görürsün birazdan.
hly bayan sen na yapar eder o aklımdan geçeni öğrenirdin. şimdi diline düştük dimiiiiiiii
eh sen benim dilime düşersin elbet
Günaydın canım ... Bugün burası da öyle bulanık oooh gezme fırsatın varken gez bakalım aslında ben yağmurda yürümeyi çok severim ama kocacığım çıkmaz hiç hasta olucaksın falan dergünaydin kizlar size
ay bugün isten önce gezmeyi planliyordum ama su havaya bak yaaa.... yagdi yagacak.. neyse olsun ben cikayim yine de az bi erken...
inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhgöbüşleri tokuşturuzz kıssssssssss
buldummmmm ekledimkıs ben yazdım breshkayaaaaaaaaaaa facedenseni benim arkadaşlardan bulurrr
olabilir aslında randevum 11 de zaten nerde buluşucaz doktorla konuşmam lazım o gün işler ne kadar sürer neler yapacak duruma göre haber vereyim olur mukuzucumm ne güzel iştee doktordan sonra görüşürükk randevuyu 11-12 ye al önümüzdeki hafta c.tesi böylece 1-2 gibi buluşuruzzz ne dersinizzzzzzzzzz kızlarrrrrrr.. ?
tuğçe
kardaiz
breshka
azraaa
hlyyy
bikere_sevdim
ne dersiniz kızlarrrrrr :44::44::44:
ne ozuru,kusuru hayatimmm...... sen heycandan atlamis olabilirsin.. ben yaninda oldugumuzu bikez daha yinelemek istedim sadece... insallah diorum canim kalpten...insallah bugunleride atlaticaz ve hamileliklerimizide konusacagimiz gunler gelecek yakinda.... cok yakinda ....
taş resmimi profilde albüme koydum kızlarrrr
ekledim seni canımmmm kabul et
geçmiş olsun kuzummmm ıhlamur iç ballı falan ii gelir inşallah
taş kırıcı taş kırıcı taş kırıcıııııııı bana neeeeeee elime koz vermeseydin kankitommmmmmmmmmmmm
hayırlısı olsun polyannacımm.. kız olsun çamurdan olsun diye boşa dememişlerr
brershkaa gulümm inşallah berabercene hamiş kalırızz kontroler falan beraber olur inşallahhhhhh... sıkma canını her işte bi hayır vardır canım benimmm bnde Allah ın izniyle haftaya perşembe adetin 21. günü testimi yaptırıppppp sonra da 30 eylül cuma gidicez ön görüşmeye bi aksilik çıkmazsa inşallahhhhhh
ayy canim tekrar gecmis olsun babacigina..Allahim acil sifalrversin canim... sende cok aglayip ,uzulmemeye bak.. simdi durumukendime cevirmis olcam coknet ornek sana... babanin yanindasin...onunla ilgilenebiliyorsun..hizmetini,hormetini yapabiliyorsun..opup izleyebiliyorsun.... bunada sukur...ben herseyden bi haber oolece oturuyorum burda.. hastalar mi,iyiler lmii vs .. ne dr a gourebiliyorum,ne yardimcilari olabiliyorum... diyecegim baban hasta ve onun icin yapacak birseylerin var Elhamdulillah.. daha guclu olmak zorundasin guzel arkadasim...
bebek mevzuna gelince... sen bidaha test yap ozaman canim uygun oldugunu dusundugun zamanda.... ondan sonra duruma gore bakariz... dedigim gibi bidahaki batini beklersin yine olmazsa ozaman dr a gidersin... benim aklima gelen bu... en dgrusunu sen bilirsin tabi canim... moralinide bozmamaya bak olur mu?? zaten en buyuk dusman bu sIkInti ve stresse..
zabaann (sabahin) korunde ne gunaydini yavrum yaaa.... masallah, taviklarla yatip, horozlarla hatta daha erken uyanan hatunnn...
ayyy pardoon ayolll sen is hatunuydun garii demii yaa.... hayirli isler olsun fistigimm ..
ahh guzelim yaa... cook gecmis olsun.. nekadar zordur... valla sana bisi diyimmi.. onemli olan sensin yaa.... is cok die izin almadim dedin.. senin arti sorumlulugun var canim bence bosver isi misi... aklinda bulunsun arkadasim dinlenemezsen,terlemezsen bu grip illetini atamazsin.. gectigini zannedersin ama nukseder durur.. mikrobu yenmen lazim.. simdilik yapabilecegin sey bollca meyve.. ozellikle portakal,kivi,yesil elma...
bak aklima ne geldii... benim budurumlarda ise yarayan karisimim... portakal,limon,yesil elma(kabuklariyla)birazda kivi kaynatip,sonra zencefil,taze nane ekleyip 2-3dkkada ole bekletip finaldede suyunu balla ice karistirip biguzel iciyoruz..... sifa olsun insallah... Aklinda bulunsunnn..
ayy canim,polyannacimm...ozledik seni kisss... olsun be kuzum ne guzel olmus.... ama anlamadigim dr daha emin deillll... bence bidahaki randevuna kadar fazla duyurmamani tavsiye ederim... cunku ben cok duydum drlarin kiz diyipte erkek oldugunu ya da erkek diyipte kiz oldugunu.. herhalukarda hayirlisi olsun canim benim...eguzel iki baci... yas farkida az..arkadas gibi buyuyup gidecekler iste... senin en ii arkadaslarin olacaklar... ucunuyede inspasain gelir kuzuu.... bu gidisle sen bizle 3.kalican zaten bizde tik yok daha....
kardaizcimmm, senin tas kirici postunu alintilamamisim... aslinda bende dedim taa sen ilk bahsettiginde sana ole dicem die ama yazmam hlyadan sonra denk geldi..anlican bukez hlyacik masum....tas kiricinin tasi .. tamam ozaman herzaman deilde arada solerizzzzz
bekledim o kadar az önce çıktım dur bi daha gireyim. anammmmm hatlar karıştı sankim yawww
ala ala hiç profilden resme bakan yok mu ??
bak bak bak benim fantezimi çalmışşşşş
neyseeeee işe yaramış ama bak. hayırlısı olur inşallah. kız amma güldüm yaa
haftaya cumartesi çalışıyorummmmmm.
buldummmmm ekledim
olabilir aslında randevum 11 de zaten nerde buluşucaz doktorla konuşmam lazım o gün işler ne kadar sürer neler yapacak duruma göre haber vereyim olur mu
neguzel yaa masallah diyelim ozaman artik bende ole.. daha guzel oluyooo...bizim evde durmaktan baska yapacagimiz olmadigi icin ssekerim merakim birazda ama sende faaliyet bol...canikommmm benimmm kocişle kalkıoruz onu giydiriyorumm falann sonra yolluyorum 7.30 da e sonra yatmıyorumm..
kocişle evlendiğimden bu yana şu 4 yılda belki 3 belki 4 kere işe yolladıktan sonra yatmışımdır... evimin işini yapıorum gazete okurum haberleri izlerimm falann sonra dışarda işim varsa onu yaparım annişkoma giderim sizlenn konuşurumm canlarımm benim yemek ti işti gün geçiyor işte öylee.. sabah kalkmayı seviyorum ama
bu arada mersiii şekerimm geç oldu güç olmadı boşverr
Allahim yaaa fantazi paylasamiyorlarrrr....bak bak bak benim fantezimi çalmışşşşş
neyseeeee işe yaramış ama bak. hayırlısı olur inşallah. kız amma güldüm yaa
haftaya cumartesi çalışıyorummmmmm.
hadi bakalım inşallah tutar yaa heyecan yaptım gene
Günaydın canım ... Bugün burası da öyle bulanık oooh gezme fırsatın varken gez bakalım aslında ben yağmurda yürümeyi çok severim ama kocacığım çıkmaz hiç hasta olucaksın falan derpek ormantiktir bu konuda
buldummmmm ekledim
olabilir aslında randevum 11 de zaten nerde buluşucaz doktorla konuşmam lazım o gün işler ne kadar sürer neler yapacak duruma göre haber vereyim olur mu
Sağol bitanem biliyorum herzaman yanımda olduğunuzu zaten iyiki üye olmuşum buraya diyorum hep keşke sende istanbulda olsaydın hemşom yaa buluşurduk ne güzel :97:
MAŞALLAAAAAAAAAAAAAH
canım hülyanın dediği kadar varsın çok hoş çıkmışsın taş taşya bu arada bi tanıdık geldin bana yaaa :44:
evet birazz öle olduuuu fanteziler çarpıştı
o zmn ne zaman yapıcaz yaaaaaaaa bi dahaki haftaya kalırsa bnde doktorda olcammmmm !
canikomm kardaiz çalışıomuş haftaya olamıcak herhaldeeeeee
canikommmmmm ben her sabah 7 de kalkıyorumm pardon da bunun çalışmamla alakası yok yaniiiiiiiiiayol bu çalışmamda ne ha 3 günlük bişi işte ama ii geldi
ayy çok mersiii sıla hanım sıla hanımmmmmmmmmmm durumu açığa kavuşturduğunn içinnn
inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhgöbüşleri tokuşturuzz kıssssssssss
regentoşummmmmmmmm günaydınn bal böceğimmmmmmm
bikere_sevdim cnaım çok geçmiş olsun babacığına Allah şifa versin.... bebek mevzusunda da ii bi doktora gitmeni öneririmm sen zaten çok sevmemişsin doktoru dimii :26::26:
sempatiğimmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesin sennnnnnnnnnnnn özledim ayol seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kıs ben yazdım breshkayaaaaaaaaaaa facedenseni benim arkadaşlardan bulurrr
ayyy kankitolarınnnn fıstığııı taşşııııııı taş taşşşşşşşşşşşş yirim seniii ama napiimmmmmm bayıldımmm akşama kocişe dedimm taş kırıcı gel beni kırrrrrrrrrrro da hiç kaçırır mı
bal böceğeeeeeeemmmm bnde gezmek istiyorum ama yağmur yağıyor burda da hattaaaaaaaa arap kızı camdan bile bakıyorrrrrrrrrrrrrrr
nereye gidicen kiss gezinti ikizim.... burdahava guzel gibi gozukuyor... alamanyanin havasi dahabi karanlikkk.. ayyy urperdiimmmm.sen orda havanin duzelmesini beklersen evden cikmaman ilazimmmm... cik dolas...ii gelir
ayy masallah diyim ozaman ben guzelligime..... ay pardon da napasin sen butun gun o saatte uyanip.. gerci 7ile 8 in farki yok gibi ama 7 de pek erken yaaa... kois o satte gitse bile yat uyu be ...
bu arada dun ki fotona istinaden sana sunu yollamayi cok istedim ama kismet olmadi..icimde kalmasiinnn:82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82:
hadi bakalım inşallah tutar yaa heyecan yaptım gene
Günaydın canım ... Bugün burası da öyle bulanık oooh gezme fırsatın varken gez bakalım aslında ben yağmurda yürümeyi çok severim ama kocacığım çıkmaz hiç hasta olucaksın falan derpek ormantiktir bu konuda
buldummmmm ekledim
Sağol bitanem biliyorum herzaman yanımda olduğunuzu zaten iyiki üye olmuşum buraya diyorum hep keşke sende istanbulda olsaydın hemşom yaa buluşurduk ne güzel :97:
dün içtim hayatım ıhlamur ballı su fln ne bulduysam ama tabi nerdeeee bi günde geçermidinlenmem lazım sadece onu biliorum
dün içtim hayatım ıhlamur ballı su fln ne bulduysam ama tabi nerdeeee bi günde geçermidinlenmem lazım sadece onu biliorum
iyiyim hayatım çok saol. geldin gittin benim de ufak işim çıktı hemen dönemedim. sen nasılsın, durumlar nasıl. misafir yok galiba aman şom ağzımı açmıyım da neyse demedim öle bişey
günaydın tatlımmm miden nasıl ??
heee ne bileyim yavrum adini.. ben gurbette yasiyremhemen sucu almanyaya attim.. fon mudur nedir sonucta perde iste yav canim ben siyahla gümüs rengi yapcam, satenden.. baska hem hesapli hem parlah hem de yumussak kumas bulamadim yalana gerek yok.. bi arkadasta siyahla krem gördüm tr'de yaptirmis o cok güzeldi onu cok begendim.. gittim kumaslari yan yana koydum, siyahla gümüs de cok yakisiyor birbirine.. boncugum var almistim tr'den.. gümüsle beyaz renli.. onu yapcam.. baska sansim yok cünkü burda boncuk var mi yok mu, varsa da kim bilir ne kadar bilmiyorum ama kesin pahalidir.. simdi 1-1,5 hafta sonra bi ara tatil var.. o zamana kadar bi kumas üstünede denerim dedigin gibi minyatür bir sey yaparim.. ama tül perdesini nasil yapcam öyle kat kat kac santimden ayarlicam onu tam bilmiyorum... olmazsa bi arkadasa gider ölcerim.. ya da sana müracat ederim vallah cok heyecanliyim eger yapabilirsem endime ödül olarak bir sey alcam
yeni geldim ofise ... ama pek iyi haberler veremiycemsabah kan tahlili yaptılar değerler normalse ilk iğneyi yapacaklardı ama progesteron hormonum adetin 3.gününe göre yüksek çıkmış d.kontol hapı verdi doktor bu şekilde tedaviye başlayamayız dedi ..... 10 gün hapı kullanıcam sonra yine bi tahlil yapılacak duruma göre başlanacakmış .
moralim bozuldu benim işe de geç geldim zaten biraz kendimi işe vereyim ara ara gelmeye çalışırım geçmişe bakamadım kusura bakmayın ... Görüşürüz
aynen öle olduuu canım havada aşk kokusu varaminnn cümlemizinkini inşallahh..
ben kocama aşkitom derimm genelde oda bana balım der
ha bizim turcu guzelimiz varmiydi sabah?? inanin animsayamadimmm!!!! gun icinde yoktu ama... neden sasiriyorumki yine gelmistir birileri cat kapii garibime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?