2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bekledim o kadar az önce çıktım dur bi daha gireyim. anammmmm hatlar karıştı sankim yawww
ala ala hiç profilden resme bakan yok mu ??
boyle bi guzellik kacar mii hiccc!!!baktik masallah .... dedigim gibi tas yorumu kafi deil ama lugatimizda seni tarife soz yok kuzucumm...
aynen oylecanim.... dedigin gibi bebek icin onemli yani... ve hamilelikte grip cidden dusundurucu bi durum... drum cok hassasti benim belki ondan bu kadar mudahaleci oluyorum bende ama bebek ve savunmasiz bi can yanii.... insallah hemencecik atlatirsin guzelim... olmazsa dedigin gibi raporu al ama ihmal etme.... sen kurtaracak deilsin ya canimcimmmm isleri.... onlar sana ayni fedakarligi yaparlarmi acabaa???
ben kaçtım kızlar telefon car car ötmeye başladı hadi görüşürük :79::79::79::79:
hadi fistigim gule gule kolay gelsinnn...

e sen daha cikmadin mi bebek??? haklisin vallah hemde ne guzel olurdu... kahvelerimizi de disada icerdik... kahvaltilar yaparnpastalar yerdik.. (yalniz gezmekten anlayisim hep yemek uzerine!!!!) falan fallan istee... oldu ozaman, hlya hazirlan gezmeye cikiyoruzzz.... evet magazadan baska gezecek yer yok ama bana cok pahaliyaa patlio buu ...en iyisi oturuyum oturdugum yerde...

kizlaaaaarrrrrr babamla konustum benim oldugum sehirden geciyormuussss yarin birgün gelir yanima yasasinnnn

menbetaaaa
ah canımmmm valla aklımdan geçmişti ölesine yazıyım dedim demek gelmiş gene misafirin. kusura bakma canım yaaa
canım resim için de çooookkkk mersi hayatım. taşkırıcıyı bekleyen taş işte öle.
hayırdır neden şişlik var öle akşam ne yedin bakim ???

Son düzenleme:

saolasınn canım... valla bizim bellli olmaz kuuzmm turlarımız o anki ısımıza bağlı oalrak değişir genelde haftanın 5 günü falan olur ama

canikommm vallaha gelirimm sabiha gökçen dibim ayol ayy keşke canımm ya öle bişi olursa muhakkak haberim olsunn elimden geldiğince gelmeye çalışırım canımmmmmmmmmm bak benim kesin gelcemi nasıl biliyorr ucuzumm benimmmmmmm

kuzucum napıcaz o zamn pazar günü ayarlayalımm haftaya pazar mesela olmaz mı ?

git git bal böceğimmmmm (bundan sonra sana bal böceğeemm dicem ) gez toz bize havalar vız gelirr yağmurda olsa karda olasa farketmez yeterki gezmek olsunn canlarım benimmm valla bensiz gezmeye bile gitmiolar bak görüomusun oyy yerim ben siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ay olur mu canım oyle sey.. sen demesende gelecekmıs baksana.. :))

canım dün sabah kahvaltı yaptım.. aradada salatalık yedım. aksamda esimle cay içtim. yemek yiyemedim canım istemedi. midem almadı.. bugun boyle uyandımm. suan bıle agrım var sanki..

c.tesi doktora gidince bi kaç gün rapor al nolcak yaa dünyayı sen mi kurtarcann işleri de başkası yapsın canımm

gidiicem doktor özel ondan alamamda hastaneye gitmem lazım... bakim hafta sonuda böle olursam alırım zaten bide haftaya taşınma işi fln olcak offf off bide evin elektrik su vs deişcek bi sürü iş var

burdayim kuzum ama simdi cikcam... babisimle konustum hava da acti birdennnnnnnn soguk olsa da isil isil oldu her yer ay daha ne isterim Allahtan bi duam daha var, siz de biliyorsunuz, insallah onu da kabul eder yüce Rabbim

perdeleri düsünmem lazim biraz manyak yaaa.... at tabi.. yakindan böyle dikislerini gösteren felan, hani inceliklerini sen bilirsin oralarini cek arkadasa gitmeme bile gerek kalmaz o zaman... ayyy annen yakinlarimda olsaydi ben de ona diktirirdim ha perdeciye diktirmisim ha annecine, hic olmazsa o icine biraz da sevgi katardi sen bana özelden at bi müsait zamaninda cok thank you simdiden

ay evet yaa, cok pahaliya patlior o kessin... hele de gectigimiz ay indirim ayiydi yaa ben gidip bakayim belki yeni seyler düsmüstür indirime ay hem diyorum evet pahaliya patliyor, hem de dayanamiyorum gidip bakayim istiyorum... neyse yaa alisveris niyetiyle bakmazsam bir sey olmaz..

oglum dogmadan once bizde oyleydiii... cocuuk olunca haliyle biraz performans dusuyor yani ona zamandan yoruluyorsun bazn psikolojin iyi olmuyor... cocukisi cok zevkli ama bi okadarda yorucu kabul buyurunuz bide 24saat ustunde olunca arti kendine zamanhic ayiramayinca biraz gerilim oluyor kadinda.... ama annene biraksan biraz decharge olsan ciksan ozaman daha baska....nesee dagitmadan topliim konuyuu.... anladim canimm bol turlar ozaman sizee....

tabiki geleceginden suphe bile duymuyorum eminim yanii..... insallah tabi haber veririm canim ah bi gelsemmm......

ayrica sensiz gezmeleride dusunemiyoruz iste ucuzluk .... boyle bisey iste ucuzluukk... hadi menbata da gelsinn..

menbataciimmm... canim benimm ii yapmissin biraz cikip dolasmissiniz... misafir olayina hic parmak basmiiimm..... ama neden siskinlik var ki:26::26::26: neden ollur yanii:26::26: hamis olmayasin ..ayy ne cok sevinirim de senin bat,sat,nezamandi yaa onlari iice unuttukkk....

ama çalmış benim fanteziyiiiii. artçılarımı da çalmıştı zamnında
neyse feda olsun kankitoma ben boştayım o kullansın bari belkim tutar.
söle kısssss hly kaç tur atıyon ona ayıp yok yasak

valla bnde başka ne fanteziler var yavrummmmmmmm arada değişiklik ii oldu ama senin fanteziyi ödünç almak

sempatiğimmmmm bnde de aşkitom diye kayıtlı... bana da en çok balım ve aşkito der ay bnde özledim bak gidippppp geldi

kizlaaaaarrrrrr babamla konustum benim oldugum sehirden geciyormuussss yarin birgün gelir yanima yasasinnnn

ayy bal böceğemmm gözün aydın çok sevindim senin adına ne güzell ailenden bi parça görcenn

regennnnn harika bir haber bu, gözün aydın hayatımmmmmm. ay çok sevindim kıs senin adına canım benim valla

hly canım valla cumartesiler bana uymadı şans işte. uyuz oldum valla. siz seçin ben uymaya çalışırım hayatım

sılacım napim kankitom o benim. canı sağolsun ama yeniliklere de açığız yani

menbeta hayatım senin zaten düzenli bir beslenme alışkanlığın yok ki.çok yanlış yapıyosun az da olsa sabah öğlen akşam vakitlerinde bir saat belirle ve yemeklerini yemelisin. üşütmüş olmayasın canım. havalar bozmaya başladı ceyranda kalma.

evet canım okudum.. cok sevındım baban ne ıs yapıyor ki canım benım yakınından gecıyor.. yurtdısına acılan ısler mı bunlar :))) tama canım atarım.. ama bak sen tul için demişsinya kac cm kadar ayarlıcam dıye ona acıklayıcı olacak benım gonderdıgım tulumun resmı.. o yuvarlak fon dersen o yatak odamın perdesı.. onun için ufak bır kumas parcasını denemen lazım datlumm. onun içinde taaaaaaa annemin yanına gitmem gerekir ben senın deıgını dogru anlamısım demi..

hamile degilimdir canım benım.. onemli gunlerdeyız sanırsam. hly ile aynı gidiyoruz bizz. gerci o bilmior ama ben takıp ediyorummm..

yok canım siz ücünüz gezin.. cagırsanız bastan cagırırdınız.. hıhhhh..

evet bu bana cooook uydu.. dun gittiğim yerde bu durum soz konusuydu.. olabilir.. evet canım yalnız oldugum ıcın düzgün yeme alıskanlıgını edınemedımm. evım kalablık olunca uyuyorum bu duzene ama yalnızken olmuyor ıste..

bu arada burda havalar yazzzz gıbı canlarımmmmm.. denize giricemmmmmmmm

bide tesekkur ederim canımmm.

kizlar cok tesekkür ederim valla nasil sevincliyim anlatamam simdi gidip büyük kardesime pantolon alcam daha önce de almistim cok begenmisti.. kücüge bi canta sey aldim zaten.. anneme de alman kurabiyesi babam benim tir soförü o yüzden geliyor bu tarafa.. ilk geldiginde aglamistim yaa cok garipti, misafir gibi gelip gidiyordu babam.. simdi alistim ya garip gelmiyor...ben fazla vakit kaybetmeyeyim kuzular.. gidip islerimi halledeyim.. öptüm hepinizi cooooooooooooooooooookkkkk

menbetacim perde konusunda anlastik... bir sey olursa yine konusuruz.. ama sen o sislik neyle onu ihmal etme bak sislikler cok önemli buluntulardir gecmis olsun tatlim..

gidiicem doktor özel ondan alamamda hastaneye gitmem lazım... bakim hafta sonuda böle olursam alırım zaten bide haftaya taşınma işi fln olcak offf off bide evin elektrik su vs deişcek bi sürü iş var
sıkma canınıııııııııııı Allah kolaylık verir canım benimm :)

canımm eminim bizimde çocuk olunca öle olurr normal yani o :) beni unutmadığınız için saolunn ucuzlarımmm benimmmmmmmmmmmm

kankitommm benimmm yirim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii can cannnnnnnnnnnnnn haftaya pazar uygun mu?

bal böceğemmmmmmmmmm yemin ediyorummmmmmmmmm vallahaaaaaa bnde bunu dinliodum şimdiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…