- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.201
neguzel yaa masallah diyelim ozaman artik bende ole.. daha guzel oluyooo...bizim evde durmaktan baska yapacagimiz olmadigi icin ssekerim merakim birazda ama sende faaliyet bol...
Allahim yaaa fantazi paylasamiyorlarrrr....
bu arada hlyaaaa...sormasi ayip ama sana ayip deel... haftada kac tur atiyon balimmmm....
ama çalmış benim fanteziyiiiii. artçılarımı da çalmıştı zamnında
neyse feda olsun kankitoma ben boştayım o kullansın bari belkim tutar.
söle kısssss hly kaç tur atıyon ona ayıp yok yasak
boyle bi guzellik kacar mii hiccc!!!baktik masallah .... dedigim gibi tas yorumu kafi deil ama lugatimizda seni tarife soz yok kuzucumm...
bekledim o kadar az önce çıktım dur bi daha gireyim. anammmmm hatlar karıştı sankim yawww
ala ala hiç profilden resme bakan yok mu ??
aynen oylecanim.... dedigin gibi bebek icin onemli yani... ve hamilelikte grip cidden dusundurucu bi durum... drum cok hassasti benim belki ondan bu kadar mudahaleci oluyorum bende ama bebek ve savunmasiz bi can yanii.... insallah hemencecik atlatirsin guzelim... olmazsa dedigin gibi raporu al ama ihmal etme.... sen kurtaracak deilsin ya canimcimmmm isleri.... onlar sana ayni fedakarligi yaparlarmi acabaa???saol bitanem doğru söylüyosun millet işi sallamaz kendini düşnür ama işte ben yapamıorum ... ama daa kötü olursam yarın yada haftaya bi kaç gün rapor alırım artık napim.. ben kendimi geçtimde bebişe mikrop fln geçmez inş... gribin hamilelikte tehlikeli olduunu duymuştum
hadi fistigim gule gule kolay gelsinnn...ben kaçtım kızlar telefon car car ötmeye başladı hadi görüşürük:79::79::79::79:
sana da günaydin kuzzuuuuuuuuummmmm
ee kis geliyor demek orda da havalar bozmaya basladi.. valla baktim da simdicamdan gökyüzününün ucunu gördüm accik böyle mavi mavine zamandir gitmiyorum bi yere hazir benimki de yokken cikayim ben ya.. annesini hastaneye götürdü.. neyse haftaya is basi yapiyor kurtuluyorum yani
ay kuzum nereye gitcem de sanki.. üc bes magaza var onlari gezcem, bi arkadasim olsaydi oturur bi kahve icer iki dedikodu yapardik :97::97::97::97: birlikte calistigim ablayi arasam o da gelir mi gelemez mi bilmiyorum ki.. cocuklari var okula gönderiyor yemek yapiyor felan.. sen gelsene gezelim.. gecerken hülyayi da al, bak onsuz gezme olmaz.. ay valla süper olurdu
neguzel yaa masallah diyelim ozaman artik bende ole.. daha guzel oluyooo...bizim evde durmaktan baska yapacagimiz olmadigi icin ssekerim merakim birazda ama sende faaliyet bol...
bu arada hlyaaaa...sormasi ayip ama sana ayip deel... haftada kac tur atiyon balimmmm....
bende iyiki burda sizinleyim diyorumherzaman canim....
ahh yaa nasil cook isterdim sizle bulusmayii... kuzularim benimm.. ne dusunuyorum bende... biz genelde istanbul aktarmali gidiyoruz diyorum tr ye gittigimde sabiha gokcene gelirsiniz.. yani tabi musait olaniniz mesela hlyaa kesin gelirrrr.. gunduz olursa tabi ve tur zamaninayahut tas kirdirma zamanina denk gelmezseeeee:86::86::88::89::90:
çok saol tatlım o sizin güzelliğiniz.
vallahamı bende senin resmine baktım öle hemen ama bana tanıdık gelmedin de birine benzetiyo olmayasın.
ondan sonraki cumartesi de sayım var galiba şirketdeeeeee :95::95::95::95:
çalışmadığım cumartesi sayım var galiba mecburi gelmem lazımmmm of yaa offfffffffff...
sana da günaydin kuzzuuuuuuuuummmmm
ee kis geliyor demek orda da havalar bozmaya basladi.. valla baktim da simdicamdan gökyüzününün ucunu gördüm accik böyle mavi mavine zamandir gitmiyorum bi yere hazir benimki de yokken cikayim ben ya.. annesini hastaneye götürdü.. neyse haftaya is basi yapiyor kurtuluyorum yani
ay kuzum nereye gitcem de sanki.. üc bes magaza var onlari gezcem, bi arkadasim olsaydi oturur bi kahve icer iki dedikodu yapardik :97::97::97::97: birlikte calistigim ablayi arasam o da gelir mi gelemez mi bilmiyorum ki.. cocuklari var okula gönderiyor yemek yapiyor felan.. sen gelsene gezelim.. gecerken hülyayi da al, bak onsuz gezme olmaz.. ay valla süper olurdu
ossun ossun... dedigin gibi feda olsunn..... sen zati moladasin ozamana kadar bulur o sana yeni fantaziii...neguzel yaa masallah diyelim ozaman artik bende ole.. daha guzel oluyooo...bizim evde durmaktan baska yapacagimiz olmadigi icin ssekerim merakim birazda ama sende faaliyet bol...
kizlaaaaarrrrrr babamla konustum benim oldugum sehirden geciyormuussssyarin birgün gelir yanima yasasinnnn
yuppiiii... bu super misss ikizim yaaa... inan cook sevindim ne guzel olmaliiii...ayyyyyyyy kiskandimmmm:84::84::84::84:
iiice biozlem giderin..hem kaynana karsida ii olur biraz inikirr.....
menbetaaaa
ah canımmmm valla aklımdan geçmişti ölesine yazıyım dedim demek gelmiş gene misafirin. kusura bakma canım yaaa
canım resim için de çooookkkk mersi hayatım. taşkırıcıyı bekleyen taş işte öle.
hayırdır neden şişlik var öle akşam ne yedin bakim ???
boyle bi guzellik kacar mii hiccc!!!baktik masallah .... dedigim gibi tas yorumu kafi deil ama lugatimizda seni tarife soz yok kuzucumm...
ay sılacımmmm şımardım şımardım şımarmış bulunmaktayımmmmmm
canım arkadaşım benim çok teşekkür ederim.sizlerde çokkkk güzelsiniz yürekleriniz güzel bi kere paha biçilemezzz
c.tesi doktora gidince bi kaç gün rapor al nolcak yaa dünyayı sen mi kurtarcann işleri de başkası yapsın canımm
birisi dün agzını actı ama olsun kısa surdu.. bende iyim canım canım saol.. bugun bıraz sıslık var bende. yemek bıle yıyemedım. sag tarafımda sankı 4-5 aylık cocuk varda baskı yapıyor.. nıye boyle oldu anlamadım..
regen sana ornek olarak benım perdımın resmını atıcam. tabi istersen yani kabul edersen.. hem modelini gormus olursun hemde pilenin nasıl verildiğini incelirsin. benım tülümün deseninden cok acıkca belli oluyor pile mesafesi.
dediğin renkler harika olur canımm.. ben renk olarak dore kullandım daha bı uyuyor. kumasınıda cok uygun almıstım benım bırıcık memleketımde, annemde dıktıgı ıcın bana 30 liraya gelmıstı
ay canım ne sıkıyorsun canını. hayırlısı buymus bitanem. 10 gun gec olsun temız olsun. değerlerin en normaline dondugu anda saglıklı ve huzurlu bır sekılde tedavıye baslayacaksınız.. veeeee ilk denemede ins bebişlerinin haberini alıcaksın..
bende kocama askitom derim telefonumdada oyle kayıtlı sımdılık.. oda her turden hıtap edıyor.. askım benım coook ozledım onu...
dun sabah biraz okudum canım. alıntı yaptım yazacaktım bıseyler. maalesef yetıstıremedım.. aksamıda kocamla gecırdım, gezdık dolastık bıraz nefes aldık.. temızlık malzemelerım bıtmıstı onları aldık geldık canım.. misafirimde geldi ama kısa süreli.. bende davet edildim gittim yedim içtim dedikodu yaptım geldim :76:
azracım esine ameliyat gunu verilmiş.. canını hıc sıkma.. o kadar anlayıslı bır kocan var ki.. cok sukur tedavıde edılecek.. ondan sonra bir pürüz cıkmadan Allah ın izniyle hamıle kalmak ıcın calısmalara baslayacaksın..
hlycım resimlerini gordumm. cok yakısmıs gozlugun.. ama kardaize katılıyorum. uzun sac sana cooook daha guzel yakısıyor.. bu arada senın sacların normalde de duz mu guzelım???
sılacım sen nasılsın canım????
regenciğimlede denk gelemedik yaaa..
kardaiz canım resmini gordummm harbi tassın yaaaa.. masallah...
aynen oylecanim.... dedigin gibi bebek icin onemli yani... ve hamilelikte grip cidden dusundurucu bi durum... drum cok hassasti benim belki ondan bu kadar mudahaleci oluyorum bende ama bebek ve savunmasiz bi can yanii.... insallah hemencecik atlatirsin guzelim... olmazsa dedigin gibi raporu al ama ihmal etme.... sen kurtaracak deilsin ya canimcimmmm isleri.... onlar sana ayni fedakarligi yaparlarmi acabaa???
hadi fistigim gule gule kolay gelsinnn...
e sen daha cikmadin mi bebek??? haklisin vallah hemde ne guzel olurdu... kahvelerimizi de disada icerdik... kahvaltilar yaparnpastalar yerdik.. (yalniz gezmekten anlayisim hep yemek uzerine!!!!) falan fallan istee... oldu ozaman, hlya hazirlan gezmeye cikiyoruzzz.... evet magazadan baska gezecek yer yok ama bana cok pahaliyaa patlio buu ...en iyisi oturuyum oturdugum yerde...
saolasınn canım... valla bizim bellli olmaz kuuzmm turlarımız o anki ısımıza bağlı oalrak değişirgenelde haftanın 5 günü falan olur ama
canikommm vallaha gelirimm sabiha gökçen dibim ayol ayy keşke canımm ya öle bişi olursa muhakkak haberim olsunn elimden geldiğince gelmeye çalışırım canımmmmmmmmmm bak benim kesin gelcemi nasıl biliyorr ucuzumm benimmmmmmm
kuzucum napıcaz o zamn pazar günü ayarlayalımm haftaya pazar mesela olmaz mı ?
git git bal böceğimmmmm (bundan sonra sana bal böceğeemm dicem ) gez toz bize havalar vız gelirr yağmurda olsa karda olasa farketmez yeterki gezmek olsunncanlarım benimmm valla bensiz gezmeye bile gitmiolar bak görüomusun oyy yerim ben siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende kocama askitom derim telefonumdada oyle kayıtlı sımdılık.. oda her turden hıtap edıyor.. askım benım coook ozledım onu...
dun sabah biraz okudum canım. alıntı yaptım yazacaktım bıseyler. maalesef yetıstıremedım.. aksamıda kocamla gecırdım, gezdık dolastık bıraz nefes aldık.. temızlık malzemelerım bıtmıstı onları aldık geldık canım.. misafirimde geldi ama kısa süreli.. bende davet edildim gittim yedim içtim dedikodu yaptım geldim :76:
hlycım resimlerini gordumm. cok yakısmıs gozlugun.. ama kardaize katılıyorum. uzun sac sana cooook daha guzel yakısıyor.. bu arada senın sacların normalde de duz mu guzelım???
kizlaaaaarrrrrr babamla konustum benim oldugum sehirden geciyormuussssyarin birgün gelir yanima yasasinnnn
burdayim kuzum ama simdi cikcam... babisimle konustum hava da acti birdennnnnnnn soguk olsa da isil isil oldu her yeray daha ne isterim Allahtan bi duam daha var, siz de biliyorsunuz, insallah onu da kabul eder yüce Rabbim
perdeleri düsünmem lazim birazmanyak yaaa.... at tabi.. yakindan böyle dikislerini gösteren felan, hani inceliklerini sen bilirsin oralarini cek arkadasa gitmeme bile gerek kalmaz o zaman... ayyy annen yakinlarimda olsaydi ben de ona diktirirdim ha perdeciye diktirmisim ha annecine, hic olmazsa o icine biraz da sevgi katardi sen bana özelden at bi müsait zamaninda cok thank you simdiden
ay evet yaa, cok pahaliya patlior o kessin... hele de gectigimiz ay indirim ayiydi yaaben gidip bakayim belki yeni seyler düsmüstür indirime ay hem diyorum evet pahaliya patliyor, hem de dayanamiyorum gidip bakayim istiyorum... neyse yaa alisveris niyetiyle bakmazsam bir sey olmaz..
oglum dogmadan once bizde oyleydiii... cocuuk olunca haliyle biraz performans dusuyor yani ona zamandan yoruluyorsun bazn psikolojin iyi olmuyor... cocukisi cok zevkli ama bi okadarda yorucu kabul buyurunuz bide 24saat ustunde olunca arti kendine zamanhic ayiramayinca biraz gerilim oluyor kadinda.... ama annene biraksan biraz decharge olsan ciksan ozaman daha baska....nesee dagitmadan topliim konuyuu.... anladim canimm bol turlar ozaman sizee....
tabiki geleceginden suphe bile duymuyorum eminim yanii..... insallah tabi haber veririm canim ah bi gelsemmm......
ayrica sensiz gezmeleride dusunemiyoruz iste ucuzluk .... boyle bisey iste ucuzluukk... hadi menbata da gelsinn..
menbataciimmm... canim benimm ii yapmissin biraz cikip dolasmissiniz... misafir olayina hic parmak basmiiimm..... ama neden siskinlik var ki:26::26::26: neden ollur yanii:26::26: hamis olmayasin ..ayy ne cok sevinirim de senin bat,sat,nezamandi yaa onlari iice unuttukkk....
regennnnn harika bir haber bu, gözün aydın hayatımmmmmm. ay çok sevindim kıs senin adına canım benim valla
hly canım valla cumartesiler bana uymadı şans işte. uyuz oldum valla. siz seçin ben uymaya çalışırım hayatım
sılacım napim kankitom o benim. canı sağolsun ama yeniliklere de açığız yani
menbeta hayatım senin zaten düzenli bir beslenme alışkanlığın yok ki.çok yanlış yapıyosun az da olsa sabah öğlen akşam vakitlerinde bir saat belirle ve yemeklerini yemelisin. üşütmüş olmayasın canım. havalar bozmaya başladı ceyranda kalma.
valla bnde başka ne fanteziler var yavrummmmmmmmarada değişiklik ii oldu ama senin fanteziyi ödünç almak
sempatiğimmmmm bnde de aşkitom diye kayıtlı... bana da en çok balım ve aşkito deray bnde özledim bak gidippppp geldi
ayy bal böceğemmm gözün aydın çok sevindim senin adına ne güzell ailenden bi parça görcenn
regennnnn harika bir haber bu, gözün aydın hayatımmmmmm. ay çok sevindim kıs senin adına canım benim valla
hly canım valla cumartesiler bana uymadı şans işte. uyuz oldum valla. siz seçin ben uymaya çalışırım hayatım
menbeta hayatım senin zaten düzenli bir beslenme alışkanlığın yok ki.çok yanlış yapıyosun az da olsa sabah öğlen akşam vakitlerinde bir saat belirle ve yemeklerini yemelisin. üşütmüş olmayasın canım. havalar bozmaya başladı ceyranda kalma.
evet canım okudum.. cok sevındım baban ne ıs yapıyor ki canım benım yakınından gecıyor.. yurtdısına acılan ısler mı bunlar :))) tama canım atarım.. ama bak sen tul için demişsinya kac cm kadar ayarlıcam dıye ona acıklayıcı olacak benım gonderdıgım tulumun resmı.. o yuvarlak fon dersen o yatak odamın perdesı.. onun için ufak bır kumas parcasını denemen lazım datlumm. onun içinde taaaaaaa annemin yanına gitmem gerekirben senın deıgını dogru anlamısım demi..
sıkma canınıııııııııııı Allah kolaylık verir canım benimm :)gidiicem doktor özel ondan alamamda hastaneye gitmem lazım... bakim hafta sonuda böle olursam alırım zaten bide haftaya taşınma işi fln olcak offf off bide evin elektrik su vs deişcek bi sürü iş var
oglum dogmadan once bizde oyleydiii... cocuuk olunca haliyle biraz performans dusuyor yani ona zamandan yoruluyorsun bazn psikolojin iyi olmuyor... cocukisi cok zevkli ama bi okadarda yorucu kabul buyurunuz bide 24saat ustunde olunca arti kendine zamanhic ayiramayinca biraz gerilim oluyor kadinda.... ama annene biraksan biraz decharge olsan ciksan ozaman daha baska....nesee dagitmadan topliim konuyuu.... anladim canimm bol turlar ozaman sizee....
tabiki geleceginden suphe bile duymuyorum eminim yanii..... insallah tabi haber veririm canim ah bi gelsemmm......
ayrica sensiz gezmeleride dusunemiyoruz iste ucuzluk .... boyle bisey iste ucuzluukk... hadi menbata da gelsinn..
menbataciimmm... canim benimm ii yapmissin biraz cikip dolasmissiniz... misafir olayina hic parmak basmiiimm..... ama neden siskinlik var ki:26::26::26: neden ollur yanii:26::26: hamis olmayasin ..ayy ne cok sevinirim de senin bat,sat,nezamandi yaa onlari iice unuttukkk....
kizlar su an bu sarkiyi dinliyorum... kocislerinizden size gelsin
Dailymotion - Özcan Deniz - Hayat Arkadaşım | Ya Sonra - 2011 - Müzik Kanalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?