2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

nartanesi taneside seviyom bir tanesiiii guzellerin icindede sevdigim bir tanesiiiii......hobaaa

hosgeldiinnn bebegimmmm.....ozledikseni..masallah tatiller yapilmis neguzel. bizlere demediydin gidecem dieeee.... merak ettik seni ama hersey yerinde olduguna gore sorun yok..

canim valla bak bize eklendin sende... hlyacim bi postunda cok guzel ozetlemis alintilamistim ama cikmamis buraya..aynen oyle ev ariyoruz ,suremiz kisitliii.... ve kiralik...hayirlisi artik insalah bulur,yerlesirsin sende....

kardaizzz anladim hayatiimm sana tas dedigini hlyanin tas ve sen yan yana anlamamak mumkunmu ayoollll.......... masallah guzelime... taskirici senin adin bundan kelli.......

bikeresevdiimm.. caniimm naber yaabi kacgundur yoktun..tahlillerinden falan naber???

Canım internet yoktu işyerinde dünde babam rahatsızlandı oraya gittim tahlilleri yaptırmasım neden diye soracaksan bilmiyorum içimden yaptırmak gelmedi canım kendimi hiç iyi hissetmiyorum psikolojik olarak napcağımı bilemiyorum bugün adetim geçeli 19.cu gün acaba diyorum 4 gün kahverengi akıntım olduya acaba adetim oydu mu ?????

anladim canim tamam.. hakkindahayirlisi olsun be guzelim..gercekten zor bir durum.. bisey solimmi cokta takilmamak lazim 2-3aybendede oldu kahverengile..sonra kirmizilar geldi ama sende hic kirmizi yok mu?? fazla stres ve sIkIntida etkiliyor durumu biliyorsun.. eger gebelik yoksa insallah biran once gelir adetin.. senozaman ilac falan almadan 2.dongunu yani batini bekle derim..eger yine bisey olmazsa gorunursun dr a.. en son nezaman gebelik testi yapmistin peki...

baban icinde cook gecmis olsun canim. ciddi birsey yoktur insallah....

sana bir sey söylim mi?? sen böyle yazinca arkadasim geldi aklima.. o da böyle ilk hamileliginde hemen kilo aldi.. böyle bi hamilelik modundaydi görmelisin sonra iste düsük oldu, 3ay korundu sonrasinda da 1-2 ay icinde hemen hamile kaldi simdi bebegi masallah tas gibi kuzum bak da gör senin de öyle olacak hatta ikinci hamileliginde dogumdan sonra hemen kendi kilona dönceksin.. belli mi olur bakarsin birlikte hamis kaliriz... insallaaahhhhhhhhh ben pek umutlu degilim kendimden bilmiyorum her seyin hayirlisi.. insallah bi sorun yoktur.. gerci yaptirdigim test cok da detayli bi test degildi sanirim.. hormon testinde ne yapiyorlar, bilmiyorum ay neyse hayirlisi icim karardi yine.. 7ayda tutmadi :18::18::18::18: bekleyip görcez...

Tatlım yakın zamanda gebelik testi yapmadım belki bi kaç gün sonra yaparım kahverengilerden sonra kırmızılar gelmedi sılacım şimdi başka korkular başladı acaba hormonlarım bozuk analamdımki inan dokunsalar ağlayacak durumdayım yoruldum artık düşünmekten pskolojim bozuldu ne olduğu bir ortaya çıksada rahatlasam cnaım çok saol ilgilendiğin için canım çok sıkılıyor ((((
Babam kalp hastası dün gece korkuttu bizi onada çok sıkıldım çok ağladım hala kötüyüm çok tşk ederim inşallah düzelir kısa zamanda ((

canim gecmis olsun.. dedigin gibi düzelir insallah en kisa zamanda.. sen de kendini üzmemeye calis canim ya elinden gelen tek sey dua etmek.. üzülmenin ne ona ne de sana bi faydasi olmazki.. aksine hem kendine hem babana zarar verirsin.. simdi o senin üzüldügünü görünce daha cok kötü olur sen iyi olki o da olsun

bebek konusunda vallahi bir sey diyemeyecegim.. benim basima gelenleri az cok sen de biliyorsun... kelin ilacin olsa kendi basina sürermis ben de cooooooook korkuyorum hadi simdi korunuyorum neyse.. ama aralikta calismalar baslayinca nasil olcam bilmiyorum, 7ayda tutturamadim.. 7ay ne demek ya... normal bi insan da tutmasi lazim.. hem de özel günlere dikkat etmek sartiyla düzenli calismayla.. ay yine korkularim hortladi

Çok tşk ederim canım benim inşallah düzelecek babamda Allahın izniyle

Bugün tam adetim geçeli 19 gün oluyor anlamadım gitti ilk kez yaşadım bu kadar gecikme içimden gidip tahlil falanda yaptırmak gelmiyor adet olacak gibi belim,bacaklarım ağrıyor canım ya bilemiyorum zurnanın zurt dediği yerdeyim Allahım hayırlısını versin inşallah bunun alından üzücü şeyler çıkmasında bekleriz dimi napalım :) ben ilk hamileliğimde korunmayı bıraktığım ay hamiledim bak şimdi 8 ay oldu giden gelen yok demekki herşeyin zamanı var canım benim sennide korunma süren bitsin gelecek bebişin Allahın izniyle

bershkacımmm sıkma canını... Allah dermansız dert vermesınde gerisi kabulümüz napalım İnşallah 10 gun sonra düzelır değerın cnm bnm...
tugcecigim hayirli olsun oglusun, pasannn oluyormus. Rabbim hayirli evlat yetistirmeyi nasip eder Insaallah.

cnmm cok saoll darısı başına inşallahhhhh:)

günaydın kızlaaaaaaaaar... ben grip oldum bulantılar yetmiomuş gibi üşütmüşüm boazlarım fln çok fena... şuan şu havada evimde yatarak dinlenmem gerekioken gene işteyim

günaydın canikolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın benimmm canımın sultanı. bu arada hürremde beni sinir etti akşam yaaa.

aysılacım taş kırıcı cocam oluyo taş da ben amaaaaaaaa siz yinede bana öle demeyin yaaaaaa. hly hep sen başlattın.

birkere_sevdim canım babana çoookkkkk geçniş olsun hayatım. Allah sağlık sıhhat versin. e güzelim senin durumunda olan rkadaşımız varmıydı hatırlayamadım ama bi kan tahlili yaptırsaydın yada yaptırmışmıydın. kafanda bu belirsizlik soru işaretleriyle canın sıkılır tabi.

regencimmmm karamsarlık yok. olacak seninde bebeğin ama kusuruma bakmazsan senin kızın olcakmış gibi içime doğuyoooo

günaydın kızlaaaaaaaaar... ben grip oldum bulantılar yetmiomuş gibi üşütmüşüm boazlarım fln çok fena... şuan şu havada evimde yatarak dinlenmem gerekioken gene işteyim

amannnnnn bizim şirketde de var öle hasta tabiki sen bide iki canlı ağır gelir tabi. öleden sonrası için izin al bari canım yaaa. dikkat et kendine bol sıvı tüket canım. çok geçmiş olsun...

SILACIM günaydın, benim galiba 2.prensesim geliyor:))))) doktor tam emin olmamakla beraber kıza benzediğini söyledi. rabbim böyle uygun görmüş, demekki böylesi hayırlıymış. ne olursa olsun kabulümüz.

dikkat edicemde nasıl ediim ilaç kullanamıorum yatp dinlenemiorum siz naslsınız bugün dün ne fena gök gürledi yaa korktum ilk defa

SILACIM günaydın, benim galiba 2.prensesim geliyor:))))) doktor tam emin olmamakla beraber kıza benzediğini söyledi. rabbim böyle uygun görmüş, demekki böylesi hayırlıymış. ne olursa olsun kabulümüz.

ay canım çok sevindim. hayırlısı olsun. biz senle battaştık demek bende hamile kalsaydım bu aralar cinsiyet öğrencektik. kısmet demek ki. ama benim paşam olsun istiyorum yaaa inşallah Allahın izniyle.

dikkat edicemde nasıl ediim ilaç kullanamıorum yatp dinlenemiorum siz naslsınız bugün dün ne fena gök gürledi yaa korktum ilk defa

doktor senin durumuna göre ilaç verebilirdi hayatım aslında.
ben iyiyim canım. evet gök gürledi baya ama ben korkmam aksine çok severim.

Son düzenleme:
doktora c.tesi gidicem zaten ikili test için o yüzden önceden gitmedim bidaa... aslında rapor alabilirdim ama bi sürü işim var die almadım

tatlım çok geçmiş olsun baban için üzüldüm ama kendini çok sıkmamaya çalış zaten çok streslisin.
Bi yandan neyin olduğunu merak edip bi yandanda dr gitmeye korkuyosun anlıyorum kötü bişe varsa hormonlarsa die . Ama doktora ne kadar erken gidersen o kadar iyi olur bi problem varsa hemen tedaviye başlamış olursun. Beklemekle kendini daha çok sıkarsın bişe yoksa bile stresten kendin adetini geciktirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…