- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.141
bikeresevdiimm.. caniimm naber yaabi kacgundur yoktun..tahlillerinden falan naber???
Canım internet yoktu işyerinde dünde babam rahatsızlandı oraya gittim tahlilleri yaptırmasım neden diye soracaksan bilmiyorum içimden yaptırmak gelmedi canım kendimi hiç iyi hissetmiyorum psikolojik olarak napcağımı bilemiyorum bugün adetim geçeli 19.cu gün acaba diyorum 4 gün kahverengi akıntım olduya acaba adetim oydu mu ?????
....
evet canım zaman o kadar hızlı geçiyor ki, hepsi geride kalacak ve umutlarımıza kavuşacağız inşallah..3 ay süre aslında benim için çok iyi, kendimi toparlamam için ve aldığım şu kiloları vermem için ideal bir zaman..maşallah 59 kilo olmuşummmmmmmmmmmm..hayatımda hiç bu kiloya çıkmamıştım ben..kilo vermem hem benim için hemde ileride hamile kalabilirsem o dönem için iyi olacak..Allahım güldürsün yüzümüzü inşallah regenimm ya..belli mi olur bi bakmışsın aynı ay hamile kalmışız..ne güzel olur yahuuu
...
anladim canim tamam.. hakkindahayirlisi olsun be guzelim..gercekten zor bir durum.. bisey solimmi cokta takilmamak lazim 2-3aybendede oldu kahverengile..sonra kirmizilar geldi ama sende hic kirmizi yok mu?? fazla stres ve sIkIntida etkiliyor durumu biliyorsun.. eger gebelik yoksa insallah biran once gelir adetin.. senozaman ilac falan almadan 2.dongunu yani batini bekle derim..eger yine bisey olmazsa gorunursun dr a.. en son nezaman gebelik testi yapmistin peki...
baban icinde cook gecmis olsun canim. ciddi birsey yoktur insallah....
Tatlım yakın zamanda gebelik testi yapmadım belki bi kaç gün sonra yaparım kahverengilerden sonra kırmızılar gelmedi sılacım şimdi başka korkular başladı acaba hormonlarım bozuk analamdımki inan dokunsalar ağlayacak durumdayım yoruldum artık düşünmekten pskolojim bozuldu ne olduğu bir ortaya çıksada rahatlasam cnaım çok saol ilgilendiğin için canım çok sıkılıyor((((
Babam kalp hastası dün gece korkuttu bizi onada çok sıkıldım çok ağladım hala kötüyüm çok tşk ederim inşallah düzelir kısa zamanda((
canim gecmis olsun.. dedigin gibi düzelir insallah en kisa zamanda.. sen de kendini üzmemeye calis canim ya elinden gelen tek sey dua etmek.. üzülmenin ne ona ne de sana bi faydasi olmazki.. aksine hem kendine hem babana zarar verirsin.. simdi o senin üzüldügünü görünce daha cok kötü olur sen iyi olki o da olsun
bebek konusunda vallahi bir sey diyemeyecegim.. benim basima gelenleri az cok sen de biliyorsun... kelin ilacin olsa kendi basina sürermisben de cooooooook korkuyorum hadi simdi korunuyorum neyse.. ama aralikta calismalar baslayinca nasil olcam bilmiyorum, 7ayda tutturamadim.. 7ay ne demek ya... normal bi insan da tutmasi lazim.. hem de özel günlere dikkat etmek sartiyla düzenli calismayla.. ay yine korkularim hortladi
yeni geldim ofise ... ama pek iyi haberler veremiycemsabah kan tahlili yaptılar değerler normalse ilk iğneyi yapacaklardı ama progesteron hormonum adetin 3.gününe göre yüksek çıkmış d.kontol hapı verdi doktor bu şekilde tedaviye başlayamayız dedi ..... 10 gün hapı kullanıcam sonra yine bi tahlil yapılacak duruma göre başlanacakmış .
moralim bozuldu benim işe de geç geldim zaten biraz kendimi işe vereyim ara ara gelmeye çalışırım geçmişe bakamadım kusura bakmayın ... Görüşürüz
tugcecigim hayirli olsun oglusun, pasannn oluyormus. Rabbim hayirli evlat yetistirmeyi nasip eder Insaallah.
günaydın canikolarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlaaaaaaaaar... ben grip oldumbulantılar yetmiomuş gibi üşütmüşüm boazlarım fln çok fena... şuan şu havada evimde yatarak dinlenmem gerekioken gene işteyim
sila38 kullanıcısından alıntı
kizlaaarrr ......
kizdan gidiyoruz ha nedersiniz..... benim hatirladigim bi pasamiz(tugcemiz) var simdilik... eskilerden,kalbimin kide erkekmis die duymustuk..o bizi unuttu gerci(topicin coguda kiz istiyor zaten... oyleyse, screamaway, regen,kardaizin pasalari gelsin geri kalanlarimizin da prensesleri........................
ya pollyanna ne yapti acaba?? onunda pasadir insallah ama oncehayirlisi tabiii...
SILACIM günaydın, benim galiba 2.prensesim geliyor:))))) doktor tam emin olmamakla beraber kıza benzediğini söyledi. rabbim böyle uygun görmüş, demekki böylesi hayırlıymış. ne olursa olsun kabulümüz.
dikkat edicemde nasıl ediim ilaç kullanamıorum yatp dinlenemiorumsiz naslsınız bugün dün ne fena gök gürledi yaa korktum ilk defa
tatlım yakın zamanda gebelik testi yapmadım belki bi kaç gün sonra yaparım kahverengilerden sonra kırmızılar gelmedi sılacım şimdi başka korkular başladı acaba hormonlarım bozuk analamdımki inan dokunsalar ağlayacak durumdayım yoruldum artık düşünmekten pskolojim bozuldu ne olduğu bir ortaya çıksada rahatlasam cnaım çok saol ilgilendiğin için canım çok sıkılıyor((((
babam kalp hastası dün gece korkuttu bizi onada çok sıkıldım çok ağladım hala kötüyüm çok tşk ederim inşallah düzelir kısa zamanda((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?