2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

sen memleketimi seviyorum aşığım dedin yaaa bende ona istinaden bende istanbul birde ayvalığı seviyorum dedim. tatili nerde yaptın yavrum unuttun mu
canım ben 7 de çıkıyorum mafalesef.
ay demiyim yaaa dur yazim bariii (işte o taş kadın evde taş kırıcıyı bekliyo) yazcaktım ilk aklıma o geldi ne fenayım yaaaa

face buldum :))))
Bir kadının en hassas olduğu 3 şey vardır.
Gururu, namusu ve yüreği..
Sakın gururunu incitmeyin,
Namusuna laf etmeyin.
Ve sevgisini kazansaydınız eğer;
... O yürekten hiç gitmeyin..

canikom unnutmadımm yani sarımsaklı değil ayvalık diye özellikle belirtmişsin ya anlamadım neden diye onu sormuştum ama boşverrrrrr

Allah senin cızırtını vermesin emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii taş kırıcı heee bundan sonra sana öle dicemmmmmmmm

süpermiş bu bayıldımmm

oyle valla hayatimmm fena bunlar.... insallah canim duan icinde amin diorum.. valla artikbende ciksam aradan hiic fena olmayacak........sIkmacanini sen neden sIkIldiki aceppp
sende iyiki varsin.... iyiki burdayiz... valla bura yuzunden bicok sey aksiyor hanii.... degerinizi biliniz hatunlar..... hayat yasamaya degiyor iste ok sukur ki kocan yaninda... mesela benim oyle hastaligim vardir fobi desek adina vesvesemibilmem ama.. kocami kaybetmekten cok korkarim!!! nese demem hersey yolunda insallah ben de optum seni sekerim......
o la laaa 7 de isten mi cikilir be ya.. cok gec tatlimm .. zor vallahii... ote yandan bu tas mas olaylarida bi alem yaniii

taskiricina kavusman dilegiyle hayatiimmmmm......

ha bizim turcu guzelimiz varmiydi sabah?? inanin animsayamadimmm!!!! gun icinde yoktu ama... neden sasiriyorumki yine gelmistir birileri cat kapii garibime...

boşvermek yokkkkkkk yasak. neden öle dedim çünkü ayvalığı sarımsaklıdan daha çok seviyorum, bence daha güzel.
işte bu yüzden yazmak istemiyordummmmmmmmm.
ne yemek yapıyon.

canım benim face bi resmim bu hafta sonu kınadan kalma ona diyor taşşşşşş diye.
aminnnnn canım inşallah sağsalim kavuşurum erkeğime.
geldi geldi bizim turcu canım ama öleden sonra gelmedi büyük ihtimal.
napim güzelim yaa valla bana çok geç geliyo. eve git toparlan yemek mevzusu falan filan yetmiyo akşam bana....

selaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm ben geldim uzun bir zaman sonra yine burdayim. cok süküüürr.
Türkiyeye tatile gittik esmle baya yorucu 1ay gecti.
istanbul- silivri
düzce
malatya
urfa
izmir-bornova derkken yine geldim almanyayaaaaaaaaaaaaa.
cok is var kizlar cooooooooook. tasinmam gerek önümüzdeki ay ama ben daha ev bulamadimmmmm.
yarin bi eve bakcaz dua edin insaallah olur.
sizler ne yaptiniz bakem ben yokken baayaaa yazmissiniz.

biri 7 de işten mi çıkılır mı dedi ben 7.30 ta çıkıom ya kızzz. ama buna şükrediyorum önceki işimde sabah 10 akşam 10 çalışıodum. 11de evde oluodum kocişin yüzünü gören cennetlikti yani

canımmmmmmmmm hoşgeldinnnn
sendemi ev arıyosun. e inşallah gönlüne göre bir ev bulursunnn. ohhhhhhh türkiye tatilinde harika geçmiştir. topic iyi canım hamişleri listede görebilirsin. özellikle öğrenmek isttediğin bişey var mı? eeee sen naptın durumun nasıl ???

amanınnnn beterin beteri var. ama yinede geç yaaaa. Allah kolaylık versin canım..

boşvermek yokkkkkkk yasak. neden öle dedim çünkü ayvalığı sarımsaklıdan daha çok seviyorum, bence daha güzel.
işte bu yüzden yazmak istemiyordummmmmmmmm.
ne yemek yapıyon.

heeeeeeee tmm annadım kuzummm kabak yemeğeee bulgur pilavı cacık ya Rabbi şükür

hoşgeldim canımmm..

valla maşallahh Türkiye niiin her bölgesinden bi yer gezmişsiniz

ahanda bi taşınacak daha + taşınmasına 1ay kalan + hala ev bulamayannnnn

işte bir ben birde sıla hanımaaaaa kader arkadaşı bizde aynı dertten muzdaribiz canım.. inşallah yarınki ev içine siner hayırlısı olsun

he ya sende ariyordun dimi? ama senin is benden zor sen satin almak istiyorsn ben ise kira ya sadece kiralamak icin ariyorum ama mübarek hint kumasi sanki . kader arkadaslari cogaliyoruz galiba. herzamanki gibi nesen yerinde kuzum masaallah. Allah hep yüzünü güldürsünn

azracigim gecmis olsun canim esin insaallah en kisa zamanda sagligina kavusur. canim sen hic hamile kalmismiydin peki?? yani düsük yasamismiydin??

yok be kuzumm bnde kiralıkk sılacımda kiralık arıyoruz... ama yok yok yok dediğin gibi hint kumaşı sankide bulamıyoruz ! nyse vardır bunda da bi hayır inşallah.... ayy çok mersiii beni sizler neşelendiriyorsunuzzzzzzz canlarımmmmmmm ben sizler için varımmmmmmm

Kızlar hepinize iyi akşamlar çıkış saati geliyo ben şuraları toparlim biraz öle çıkim bakim eksik var mı

öpüldünüz kuşlar hepinize bol aksiyonlu geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…