- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.121
ayy benim nazarım değmezz kankitoomm başkalarına karşı kaşı sen totonune geldi söle çabuk çatlarımmmmmm ...
sarımsaklı değil ayvalık ne demek ayol :26::26:
tşk ederim silinmeyen fotom içinbnde uzun saçı seviorum ama saçım çok ince telli ve sönük maleseff şekle girmiyo şimdi kısayken daha ii şekil veriorumm... ay ben aslında perma yaptırcam o zmn daha güzel olacak inşallah
evdeyim canım gldim şimdi yemek yapcam.. sen kaçta çıkcan ?
sen memleketimi seviyorum aşığım dedin yaaa bende ona istinaden bende istanbul birde ayvalığı seviyorum dedim. tatili nerde yaptın yavrum unuttun mu
canım ben 7 de çıkıyorum mafalesef.
ay demiyim yaaadur yazim bariii (işte o taş kadın evde taş kırıcıyı bekliyo) yazcaktım ilk aklıma o geldi ne fenayım yaaaa
oyle valla hayatimmm fena bunlar.... insallah canim duan icinde amin diorum.. valla artikbende ciksam aradan hiic fena olmayacak........sIkmacanini sen neden sIkIldiki acepppselam kıslarrr
ooooo sılacımmm bunlar netde bile bi oyun bulmuş orda bilenem aşk yaşıyolarrrr. sorma valla yaa zaman çabuk geçsede herkesler hamile kalsada hamile olanlar doğursada benimki gelir o zaman bende hamile kalsam dimi amaaaaaaa. ne var canım o kadar da değil.offff canım sıkıldı yaaaa
sende iyiki varsin.... iyiki burdayiz... valla bura yuzunden bicok sey aksiyor hanii.... degerinizi biliniz hatunlar..... hayat yasamaya degiyor iste ok sukur ki kocan yaninda... mesela benim oyle hastaligim vardir fobi desek adina vesvesemibilmem ama.. kocami kaybetmekten cok korkarim!!! nese demem hersey yolunda insallah ben de optum seni sekerim......canım evet artık bazı şeyleri aştım, yapacak birşey yok, geçmişe dönülmüyor, her zaman ileriye bakmak lazım..hayatımda hep güçlü olmaya çalıştım, bundan sonrada öyle olmaya devam edeceğim Allahın izniyle..neşelikızı hatırlamaz olur muyum, az mı teselli ederdim onu, ne zaman olumsuz düşünse yakalardımmm onutamam bi daha düşünmeyeceğim derdi, zaman ne cabuk geçtii vallahi..herşey güzel olacak biliyorum, Allahım hiçbir kuluna ızdırap vermez, yeter ki bir şeyi canı gönülden istemeyi bilelim..dediğin gibi ağlamak yok, gülmek var.. öpüyorum sılacımmmmm seniii iyi ki varsın..
o la laaa 7 de isten mi cikilir be ya.. cok gec tatlimm .. zor vallahii... ote yandan bu tas mas olaylarida bi alem yaniiisen memleketimi seviyorum aşığım dedin yaaa bende ona istinaden bende istanbul birde ayvalığı seviyorum dedim. tatili nerde yaptın yavrum unuttun mu
canım ben 7 de çıkıyorum mafalesef.
ay demiyim yaaadur yazim bariii (işte o taş kadın evde taş kırıcıyı bekliyo) yazcaktım ilk aklıma o geldi ne fenayım yaaaa
canikom unnutmadımm yani sarımsaklı değil ayvalık diye özellikle belirtmişsin ya anlamadım neden diye onu sormuştum ama boşverrrrrr
Allah senin cızırtını vermesin emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii taş kırıcı heee bundan sonra sana öle dicemmmmmmmm
süpermiş bu bayıldımmm
oyle valla hayatimmm fena bunlar.... insallah canim duan icinde amin diorum.. valla artikbende ciksam aradan hiic fena olmayacak........sIkmacanini sen neden sIkIldiki aceppp
sende iyiki varsin.... iyiki burdayiz... valla bura yuzunden bicok sey aksiyor hanii.... degerinizi biliniz hatunlar..... hayat yasamaya degiyor iste ok sukur ki kocan yaninda... mesela benim oyle hastaligim vardir fobi desek adina vesvesemibilmem ama.. kocami kaybetmekten cok korkarim!!! nese demem hersey yolunda insallah ben de optum seni sekerim......
o la laaa 7 de isten mi cikilir be ya.. cok gec tatlimm .. zor vallahii... ote yandan bu tas mas olaylarida bi alem yaniii
taskiricina kavusman dilegiyle hayatiimmmmm......
ha bizim turcu guzelimiz varmiydi sabah?? inanin animsayamadimmm!!!! gun icinde yoktu ama... neden sasiriyorumki yine gelmistir birileri cat kapii garibime...
oyle valla hayatimmm fena bunlar.... insallah canim duan icinde amin diorum.. valla artikbende ciksam aradan hiic fena olmayacak........sIkmacanini sen neden sIkIldiki aceppp
sende iyiki varsin.... iyiki burdayiz... valla bura yuzunden bicok sey aksiyor hanii.... degerinizi biliniz hatunlar..... hayat yasamaya degiyor iste ok sukur ki kocan yaninda... mesela benim oyle hastaligim vardir fobi desek adina vesvesemibilmem ama.. kocami kaybetmekten cok korkarim!!! nese demem hersey yolunda insallah ben de optum seni sekerim......
o la laaa 7 de isten mi cikilir be ya.. cok gec tatlimm .. zor vallahii... ote yandan bu tas mas olaylarida bi alem yaniii
taskiricina kavusman dilegiyle hayatiimmmmm......
ha bizim turcu guzelimiz varmiydi sabah?? inanin animsayamadimmm!!!! gun icinde yoktu ama... neden sasiriyorumki yine gelmistir birileri cat kapii garibime...
selaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm ben geldim uzun bir zaman sonra yine burdayim. cok süküüürr.
Türkiyeye tatile gittik esmle baya yorucu 1ay gecti.
istanbul- silivri
düzce
malatya
urfa
izmir-bornova derkken yine geldim almanyayaaaaaaaaaaaaa.
cok is var kizlar cooooooooook. tasinmam gerek önümüzdeki ay ama ben daha ev bulamadimmmmm.
yarin bi eve bakcaz dua edin insaallah olur.
sizler ne yaptiniz bakem ben yokken baayaaa yazmissiniz.
biri 7 de işten mi çıkılır mı dediben 7.30 ta çıkıom ya kızzz. ama buna şükrediyorum önceki işimde sabah 10 akşam 10 çalışıodum. 11de evde oluodum kocişin yüzünü gören cennetlikti yani
boşvermek yokkkkkkk yasak. neden öle dedim çünkü ayvalığı sarımsaklıdan daha çok seviyorum, bence daha güzel.
işte bu yüzden yazmak istemiyordummmmmmmmm.
ne yemek yapıyon.
selaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm ben geldim uzun bir zaman sonra yine burdayim. cok süküüürr.
Türkiyeye tatile gittik esmle baya yorucu 1ay gecti.
istanbul- silivri
düzce
malatya
urfa
izmir-bornova derkken yine geldim almanyayaaaaaaaaaaaaa.
cok is var kizlar cooooooooook. tasinmam gerek önümüzdeki ay ama ben daha ev bulamadimmmmm.
yarin bi eve bakcaz dua edin insaallah olur.
sizler ne yaptiniz bakem ben yokken baayaaa yazmissiniz.
canımmmmmmmmm hoşgeldinnnn
sendemi ev arıyosun. e inşallah gönlüne göre bir ev bulursunnn. ohhhhhhh türkiye tatilinde harika geçmiştir. topic iyi canım hamişleri listede görebilirsin. özellikle öğrenmek isttediğin bişey var mı? eeee sen naptın durumun nasıl ???
evet canim süper gecti türkiye sefasi. ev ariyorum ama kiralik. hayirlisiyla bulurum insaallah.
bende durumlar karisik anlamadim gitti. söyle bi durum var ben bi ay döngüm 29 diger ay ise 26 oluyor nöbetlesiyor yani. ve b son 2 aydir reglm sadece 3gün sürdü. tam 3günde degil cünkü ilk günü lekeli acik pembe 2. günü tam ve 3. günde lekeli pembe. son iki aydir b sekilde oluyorum anlam veremedim
ayni durumu yasayan varsa aydinlatsin beni. ama esimi ikna ettim kontrol icin.bende bisey yok diyordu. ee tabi ilk hamileligimde sap diye tutturursa öyle düsünür tabi
simdi ben yumurtlama günlerimi bilmiyorm canim. kismet. yani bendede var sifir
heeeeeeee tmm annadım kuzummmkabak yemeğeee bulgur pilavı cacık ya Rabbi şükür
hoşgeldim canımmm..
valla maşallahh Türkiye niiin her bölgesinden bi yer gezmişsiniz
ahanda bi taşınacak daha + taşınmasına 1ay kalan + hala ev bulamayannnnn
işte bir ben birde sıla hanımaaaaa kader arkadaşıbizde aynı dertten muzdaribiz canım.. inşallah yarınki ev içine siner hayırlısı olsun
he ya sende ariyordun dimi? ama senin is benden zor sen satin almak istiyorsn ben ise kira ya sadece kiralamak icin ariyorum ama mübarek hint kumasi sanki . kader arkadaslari cogaliyoruz galiba. herzamanki gibi nesen yerinde kuzum masaallah. Allah hep yüzünü güldürsünn
imrealcigim seninle tanismadik sanirim. Hosgeldin aramiza.
Kızlar hepinize iyi akşamlar çıkış saati geliyo ben şuraları toparlim biraz öle çıkim bakim eksik var mı
öpüldünüz kuşlar hepinize bol aksiyonlu geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?