2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

belkide hissetmişsindir miniğini hayatım. ama normalde çok erken tabi. aman dikkat et hayatım kendine eşine de çok geçmiş olsun.
iyiyim canım nasıl olsun burda kafamı dağıtıyorum güldük baya eylendik. taş oldum bide hly sağolsun. heee resim koydum profile bak bakalım sen dicen bana. derken gitmiş scream. patronum geldi yaa yazamadım

Son düzenleme:

Artık hareketlerini hissetmeye başlamışsındır canım ya eminim çok güzel bir duygudur

Eşinede çok geçmiş olsun canım aman haaa kendine iyi bak

o zaman iyimiş canımm.. vakit kaybetmeden arayıp randevu al ve gıt gor evi.. yakından gorunce ıcıne daha cok sıner.. salonu benımde cook hosuma gıttı. coook genıs.. camlarıda kocaman tam ıstedıgım gıbı.. hayırlısı olsun canım..

hemende havalara girermiş amanda aman poh poh poh..

kızlar böle içim bi kıpır kıpır ya çıkıp böle eczaneden çıkıp koşup zıplayasım vaaar allahım hayırlar etsin.

ay hayrolsun kızzz. bazen banada olur boyle.. manyadım derım.. tek ben degılmısımmm.. tesekkur ederımm..

bide ben varken agzınızı bıcak acmıyor guzel hanımlar. 2 saat yoktum annişimle gorustumde hemen kaynatmıssınız 2,5 sayfa bucukta var yani.

kardaizcimmmm, geldim geldimmm...
ya ben eskileri okurken tas muhabbetini anlamadim... kacirdim herhalde olayin baslangicini...

ve simdi albumdeki fotonu gordummm, cokk hossun canimmmm....

seninkine bunu gonder, sene basi olmadan eve doner..

ya ben eskileri okurken tas muhabbetini anlamadim... kacirdim herhalde olayin baslangicini...

scream hanım ne olacak yanı bırkerede sız fotonuzu koysanızda bır gorsekk.. nıye saklıyorsunuz kendınızı.. ay ben senı cooook merak edıyorummm..

bu arada esıne cooook gecmıs olsun canımm.. fazla yakın durma. hamılesın hasta olma canım benımmm..

iyi ettin geldin canım
teşekkür ederim canım da ben bu fotoyu göndersem genede gelmez benim ki onu biliyorum

canım hala patron buralarda kusura bakma da hayırdır senin canın neye sıkkın bakim...

ben gelınce coook sessızlık oldu canım benım.. tabı sız calısıyorsunuz bısey dıyememde. ne bıleyım yalnız kaldım sankı.. canım sıkıldı.. azcık konusak dedım.. şimdide cıkıcam yemek hazırlamam lazım.. 6 ya kadar izin vermıstım kendıme :44:

ay şimdi gitti patron e sende mi gidiyon.
ne yemek yapcan bari onu söle bakim...

Artık hareketlerini hissetmeye başlamışsındır canım ya eminim çok güzel bir duygudur
Eşinede çok geçmiş olsun canım aman haaa kendine iyi bak

Canimmm, tesekkurlerr.. ama bilemedim ben simdi, kardaiz de erken dedi.. herhalde ben kendim kuruyorum...:26::26: kendimi cokk dinlememem gerek...

kızlar böle içim bi kıpır kıpır ya çıkıp böle eczaneden çıkıp koşup zıplayasım vaaar allahım hayırlar etsin.

hayirdir insallah imrealcimmm..

menbetacimmmm, sen de mi yoktun fotolari koydugumuz gunnn... yaa ben birkez koydum, burda olanlar gordu sadece..:26: bir dahada koymadimmm.. ay simdiki fotolarimi hicc koymayayim zatennnn koca gobekle.... zaten disari cikarken hep gobegimi gizleyecek sekilde giyiniyorum...

ya su hastalik konusunda paranoya oldumm.. sabahtan beri c vitamini tuketiyorummm... benimkinle yataklari mi ayirsam napsam... :26::26::26:

ay şimdi gitti patron e sende mi gidiyon.
ne yemek yapcan bari onu söle bakim...

halen karar veremedım canım :97::97: dolabı acayım. bir o bana baksın bır ben ona bakayım.. bir fikir yürüteyım. canımda bısey yapmak ıstemıyor.. şoyle limonlu bir salata yesem yeter sankı..

birinci sayfadaki hamile listemizi duzenledimmmm, cinsiyeti belli olanlari filan yazdimmmm...
ennn guzel is bu... Insallah herbirinizin bebeginin cinsiyetlerini bu sekilde yazmak nasip olurrr bana...

ayyy polyanna ile aramizda 2 hafta varrr, ama ben daha ogrenemedimmm..

valla bende hayır olsun diyorum. Canım bildiğim kadarıyla bebek hareketlerini hissetmeye başlamışta olabilirsin ama doktorlar bağırsak hareketlerinide anneler öle sanar dio hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…