- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.281
kardaizcimmmm, canim tesekkurler.. biz iyiyiz... bazen sanki donusunu hissediyorum bebegin.. sonra da kendi kendime kuruyormuyum acaba diye dusunuyorum...
acaip c vitamini yuklemesi yaptim bugun kendime.. benimki cok hasta... bana gececek diye korkuyorum... :26:
sen nasilsin? isler nasil gidiyor?
kardaizcimmmm, canim tesekkurler.. biz iyiyiz... bazen sanki donusunu hissediyorum bebegin.. sonra da kendi kendime kuruyormuyum acaba diye dusunuyorum...
acaip c vitamini yuklemesi yaptim bugun kendime.. benimki cok hasta... bana gececek diye korkuyorum... :26:
sen nasilsin? isler nasil gidiyor?
sıkma kendini canım bak gör hiiiç problem çıkmıcak hep stresten
kızlar böle içim bi kıpır kıpır ya çıkıp böle eczaneden çıkıp koşup zıplayasım vaaar allahım hayırlar etsin.
kızlar böle içim bi kıpır kıpır ya çıkıp böle eczaneden çıkıp koşup zıplayasım vaaar allahım hayırlar etsin.
Hayır etsin canım inşallah
bi koşu zıplada gel hayatım rahatlarsın
hayrolsun tatlımmm.
kizlarr ilgilenip baktiginiz icin cok tesekkur ederim..evet genis gibi gozukuyor... ancak cocuk odasi pek ic acici gozukmuyor ki zaten dair 4yatak odali...dupleks.. yani orasini fotodaki gosterdiklerini buro olarakta kullanabiliriz ... evi vizit etmek lazim....
sılacımmm bnde evini beğendim canımm hem dubleks nasıl olsa başka odayı yaparsın paşana .. ben bayaaaaaa beğendim hmde git bak vakit kaybetmedennn derim..
ben çıkıyorum kızlarr sizinle pek ilgilenemedimm malumm iş kadını olmak zor şekerim :89::89::89::89:hadi öptümm sizi hoşçakalınnnnnnnnn :80::80::80::80:
belkide hissetmişsindir miniğini hayatım. ama normalde çok erken tabi. aman dikkat et hayatım kendine eşine de çok geçmiş olsun.
iyiyim canım nasıl olsun burda kafamı dağıtıyorum güldük baya eylendik. taş oldum bide hly sağolsun. heee resim koydum profile bak bakalım sen dicen bana. derken gitmiş scream. patronum geldi yaa yazamadım
kardaizcimmmm, geldim geldimmm...
ya ben eskileri okurken tas muhabbetini anlamadim... kacirdim herhalde olayin baslangicini...
ve simdi albumdeki fotonu gordummm, cokk hossun canimmmm....
seninkine bunu gonder, sene basi olmadan eve doner..
kardaizcimmmm, geldim geldimmm...
ya ben eskileri okurken tas muhabbetini anlamadim... kacirdim herhalde olayin baslangicini...
ve simdi albumdeki fotonu gordummm, cokk hossun canimmmm....
seninkine bunu gonder, sene basi olmadan eve doner..
ayy sakın yazmayın cıkınnn haaa.. sohbetınızede doyum olmuyo anammm...
canım hala patron buralarda kusura bakma da hayırdır senin canın neye sıkkın bakim...
ben gelınce coook sessızlık oldu canım benım.. tabı sız calısıyorsunuz bısey dıyememde. ne bıleyım yalnız kaldım sankı.. canım sıkıldı.. azcık konusak dedım.. şimdide cıkıcam yemek hazırlamam lazım.. 6 ya kadar izin vermıstım kendıme :44:
Artık hareketlerini hissetmeye başlamışsındır canım ya eminim çok güzel bir duygudur
Eşinede çok geçmiş olsun canım aman haaa kendine iyi bak
scream hanım ne olacak yanı bırkerede sız fotonuzu koysanızda bır gorsekk.. nıye saklıyorsunuz kendınızı.. ay ben senı cooook merak edıyorummm..
bu arada esıne cooook gecmıs olsun canımm.. fazla yakın durma. hamılesın hasta olma canım benımmm..
ay şimdi gitti patron e sende mi gidiyon.
ne yemek yapcan bari onu söle bakim...
canimmm, tesekkurlerr.. Ama bilemedim ben simdi, kardaiz de erken dedi.. Herhalde ben kendim kuruyorum...:26::26: Kendimi cokk dinlememem gerek...
Hayirdir insallah imrealcimmm..
menbetacimmmm, sen de mi yoktun fotolari koydugumuz gunnn...Yaa ben birkez koydum, burda olanlar gordu sadece..:26: Bir dahada koymadimmm.. Ay simdiki fotolarimi hicc koymayayim zatennnn koca gobekle.... Zaten disari cikarken hep gobegimi gizleyecek sekilde giyiniyorum...
Ya su hastalik konusunda paranoya oldumm.. Sabahtan beri c vitamini tuketiyorummm... Benimkinle yataklari mi ayirsam napsam... :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?