- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.241
Çok teşekkür ederim canım, herşey nasip kısmet. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. AMİNay canım çok sevindim. hayırlısı olsun. biz senle battaştık demek bende hamile kalsaydım bu aralar cinsiyet öğrencektik. kısmet demek ki. ama benim paşam olsun istiyorum yaaa inşallah Allahın izniyle.
doktor senin durumuna göre ilaç verebilirdi hayatım aslında.
ben iyiyim canım. evet gök gürledi baya ama ben korkmam aksine çok severim.
hülyacım çok teşekkür ederim. 2 kız kardeş.. güzel olur Allah'ın izniyle..hayırlısı olsun polyannacımm.. kız olsun çamurdan olsun diye boşa dememişlerr
ayy canim,polyannacimm...ozledik seni kisss... olsun be kuzum ne guzel olmus.... ama anlamadigim dr daha emin deillll... bence bidahaki randevuna kadar fazla duyurmamani tavsiye ederim... cunku ben cok duydum drlarin kiz diyipte erkek oldugunu ya da erkek diyipte kiz oldugunu.. herhalukarda hayirlisi olsun canim benim...eguzel iki baci... yas farkida az..arkadas gibi buyuyup gidecekler iste... senin en ii arkadaslarin olacaklar... ucunuyede inspasain gelir kuzuu.... bu gidisle sen bizle 3.kalican zaten bizde tik yok daha....
Çok teşekkür ederim canım, herşey nasip kısmet. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. AMİN
bu arada fıstık gibisin yine maşallah...
hülyacım çok teşekkür ederim. 2 kız kardeş.. güzel olur Allah'ın izniyle..
çook teşekkürler Sılacım.. aynen düşündüğün gibi bende duyurmayacağım henüz. 3-4 hafta daha geçsin bakalım. İnşallah iyi anlaşan 2 kardeş olurlar. ama 3yü şuan bu şartlarda hiiiç düşünemiyorum. Rabbim büyük. ilerde eşim daha rahat, daha iyi bi işe girerse ve o isterse olabilir.
Allah'ım en hayırlı zamanda sizlere de nasip etsin. AMİN
Ayrıca tanışma fırsatımız olmadı ama SRDRHLY nickli arkadaş senide tebrik ederim. Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin.
kızlar ben yemeğe çıkıyorummm hoşçakalınnnnnnnnnnn
hlyacık sana afiyet olsun canişkomm..
pollyanna canım bende sen ugrayınca yazarım demıstım.. cinsiyeti belli olmus.. kız.. bir prenses daha bende kızım olsun istiyooom.. saglıklı hayırlı olsunn hic farketmez canımcımm.. allah tamamına erdirsin..
nediyoruzz..hayirlisi olsunda inan onemli deil.. 3.icin dusun derim insallah sartlar olgunlasir ve nasip eder mevlam 3.yu.. bende isterim...ikinciyi yapabilirsek insallah... iyi dusunmussun canim millet birazdaha meraklansin zaten herseye alakadar olmak isterler....Çok teşekkür ederim canım, herşey nasip kısmet. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. AMİN
bu arada fıstık gibisin yine maşallah...
hülyacım çok teşekkür ederim. 2 kız kardeş.. güzel olur Allah'ın izniyle..
çook teşekkürler Sılacım.. aynen düşündüğün gibi bende duyurmayacağım henüz. 3-4 hafta daha geçsin bakalım. İnşallah iyi anlaşan 2 kardeş olurlar. ama 3yü şuan bu şartlarda hiiiç düşünemiyorum. Rabbim büyük. ilerde eşim daha rahat, daha iyi bi işe girerse ve o isterse olabilir.
Allah'ım en hayırlı zamanda sizlere de nasip etsin. AMİN
Ayrıca tanışma fırsatımız olmadı ama SRDRHLY nickli arkadaş senide tebrik ederim. Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin.
tuuggcceeeee ne ypiyorsun kiz bu saatte nette... yorulmadin mi sen???
SILACIM günaydın, benim galiba 2.prensesim geliyor:))))) doktor tam emin olmamakla beraber kıza benzediğini söyledi. rabbim böyle uygun görmüş, demekki böylesi hayırlıymış. ne olursa olsun kabulümüz.
kuzucumm ne güzel iştee doktordan sonra görüşürükk randevuyu 11-12 ye al önümüzdeki hafta c.tesi böylece 1-2 gibi buluşuruzzz ne dersinizzzzzzzzzz kızlarrrrrrr.. ?
tuğçe
kardaiz
breshka
azraaa
hlyyy
bikere_sevdim
ne dersiniz kızlarrrrrr :44::44::44:
kizlaaaaarrrrrr babamla konustum benim oldugum sehirden geciyormuussssyarin birgün gelir yanima yasasinnnn
kızlar dün kan tahlili yaptırdım 229 çıkıtı reglden 1 gün geçdi
doktor güzel değer haftaya gel keseyi görürüz dedi
kizlar asagida duruyonuz bos bos sıkılmayin suna bakin...
Ya surasi var ama emin olamadim nasil... Bi arayalim umarim kiralanmamistir henuz...
duplex 4 chambres - strombeek-bever | ımmoweb ref:3198535
Nasılsınız hamile arkadaşlarım bende evde test yaptım önce 2. çizgi silik çıktı 2. Kez denedim pozitifti daha dr kontrolüne gitmedim sizce kaçıncı haftada gitmeliyim şuan yaklaşık olarak 5+1 iz fındığımla
canım kişisel fikir olarak söylüyorum ne kadar erken gidersen o kadar iyi olur koruyucu ilaçlar vitaminler hepsine erkenden başlamış olursun bebişi en erken 6. Haftada kesede görüyolar ama şuan keseyi görür sadece
kizlar asagida duruyonuz bos bos sIkIlmayin suna bakin...
ya surasi var ama emin olamadim nasil... bi arayalim umarim kiralanmamistir henuz..
toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
menbeta bikere_sevdim+ ımreal+
evet gene kaldık basbasa..
Kadriyecık sana laf yetıstırmeyı unuttum.. Havamdada degılım.. Kusuruma bakma tatlıskomm. Baban ıcın gecmıs olsun.. Bıdaha tekrarlamasın ıns.. Sende tahlıllerını yaptırmamıssın. Hayırlısı olsun.. Keske ımkanında varken yaptırsaydın. Beklemeseydın kuzum. Sen genede daha ıyısını bılırsın..
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
menbeta bikere_sevdim+ IMREAL+
evet gene kaldık basbasa..
kadriyecık sana laf yetıstırmeyı unuttum.. havamdada degılım.. kusuruma bakma tatlıskomm. baban ıcın gecmıs olsun.. bıdaha tekrarlamasın ıns.. sende tahlıllerını yaptırmamıssın. hayırlısı olsun.. keske ımkanında varken yaptırsaydın. beklemeseydın kuzum. sen genede daha ıyısını bılırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?