2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Çok teşekkür ederim canım, herşey nasip kısmet. Rabbim gönlüne göre versin inşallah. AMİN
bu arada fıstık gibisin yine maşallah...

hayırlısı olsun polyannacımm.. kız olsun çamurdan olsun diye boşa dememişlerr
hülyacım çok teşekkür ederim. 2 kız kardeş.. güzel olur Allah'ın izniyle..

çook teşekkürler Sılacım.. aynen düşündüğün gibi bende duyurmayacağım henüz. 3-4 hafta daha geçsin bakalım. İnşallah iyi anlaşan 2 kardeş olurlar. ama 3yü şuan bu şartlarda hiiiç düşünemiyorum. Rabbim büyük. ilerde eşim daha rahat, daha iyi bi işe girerse ve o isterse olabilir.
Allah'ım en hayırlı zamanda sizlere de nasip etsin. AMİN

Ayrıca tanışma fırsatımız olmadı ama SRDRHLY nickli arkadaş senide tebrik ederim. Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin.

hlyacık sana afiyet olsun canişkomm..

pollyanna canım bende sen ugrayınca yazarım demıstım.. cinsiyeti belli olmus.. kız.. bir prenses daha bende kızım olsun istiyooom.. saglıklı hayırlı olsunn hic farketmez canımcımm.. allah tamamına erdirsin..

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım saol. Ben Allahtan istiyimde inşallah verir kız olsada kabulümdür tabikide. Allah hepimizin duasını kabul etsin

kızlar ben yemeğe çıkıyorummm hoşçakalınnnnnnnnnnn

güle güle yavrum afiyet olsun bal şeker kaymak ve ....... olsun inşallah....

:) sağol canım AMİN. Rabbim inşallah seninde gönlünün muradını verir.

nediyoruzz..hayirlisi olsunda inan onemli deil.. 3.icin dusun derim insallah sartlar olgunlasir ve nasip eder mevlam 3.yu.. bende isterim...ikinciyi yapabilirsek insallah... iyi dusunmussun canim millet birazdaha meraklansin zaten herseye alakadar olmak isterler....
gorusmek uzere bitanem optum ucunuzude....

hlya hatuna bak hele yemeklere gitti......afiyet olsun cezeryeemmmm...

tuuggcceeeee ne ypiyorsun kiz bu saatte nette... yorulmadin mi sen???

cnmmm ben her zmnkı gıbı uykuya gecerken topıgı okuyup oyle uyuyorum :)dun aksamda o moddaydım görmedım postunuda

SILACIM günaydın, benim galiba 2.prensesim geliyor:))))) doktor tam emin olmamakla beraber kıza benzediğini söyledi. rabbim böyle uygun görmüş, demekki böylesi hayırlıymış. ne olursa olsun kabulümüz.

cnmm benımm cok sevındımm ben :) Şahsen kız manyagı oldugum ıcın ben sevındımm :) Darısı bizlere inşallahh

cnm bnm programım yok ne dersenız uyarımm

kizlaaaaarrrrrr babamla konustum benim oldugum sehirden geciyormuussss yarin birgün gelir yanima yasasinnnn

cnmm gozun aydın babişkon gelıyomuşş cok sevındım :)
kızlar dün kan tahlili yaptırdım 229 çıkıtı reglden 1 gün geçdi
doktor güzel değer haftaya gel keseyi görürüz dedi

bencede degerın guzel cnmm bnmde oyle bısey cıkmıştı hayırlı olsun :)

nasılsınız hamile arkadaşlarım bende evde test yaptım önce 2. çizgi silik çıktı 2. kez denedim pozitifti daha dr kontrolüne gitmedim sizce kaçıncı haftada gitmeliyim şuan yaklaşık olarak 5+1 iz fındığımla

canım kişisel fikir olarak söylüyorum ne kadar erken gidersen o kadar iyi olur koruyucu ilaçlar vitaminler hepsine erkenden başlamış olursun bebişi en erken 6. Haftada kesede görüyolar ama şuan keseyi görür sadece

Kızlar alıntı yapamıyorum hepinize çok tşk ederim babam şimdi daha iyi çok şükür...

Ben en son 13 eylülde kan tahlili yaptırdım dahada yaptırmadım yaptırmayı düşünmüyorum zaten 2.ci batıma 9 gün kaldı ozaman gideceğim doktora ne varsa ozaman ortaya çıkar çok şükür kistim falan yok hormonlarda bişi varsa tedavi olurum artık napim kızlar beynim durdu artık onu düşün bunu düşün herşey olacağına varır napalım dimi Rabbim nezaman nasip ettiyse ozaman gelecek inşallah hastaneye git yok tahlil yaptır onu yaptır uğraşmak istemiyorum yada kötü birşeyle karşılaşmakda istemiyor olabilirim diyorum ya psikolojim bozuldu artık :)

polyana canım tebrik ederim kızın sağlıkla hayırla gelsin inşallah...

srdrhly gözünaydın canım darısı başımıza olsun....

esraveberk canım gözünaydın...

hlycanımın içi haftaya cumartesi kaynımın nişanı var benim gelmem zor biraz :)

kizlar asagida duruyonuz bos bos sIkIlmayin suna bakin...

ya surasi var ama emin olamadim nasil... bi arayalim umarim kiralanmamistir henuz..

sıla ev guzel canım. ısıkta alıyor. tek cocuk odasının camını goremedım. belkıde farklı acıdan gozukuyordur. yanı aramakta fayda var.. hayırlısı olsun canımm..

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
menbeta bikere_sevdim+ IMREAL+

evet gene kaldık basbasa..

kadriyecık sana laf yetıstırmeyı unuttum.. havamdada degılım.. kusuruma bakma tatlıskomm. baban ıcın gecmıs olsun.. bıdaha tekrarlamasın ıns.. sende tahlıllerını yaptırmamıssın. hayırlısı olsun.. keske ımkanında varken yaptırsaydın. beklemeseydın kuzum. sen genede daha ıyısını bılırsın..

zeten cnm ben buranın demirbaşıyım hep orda bi ımreal yazıyıı

Bende pek havamda değilim tatlım :))) şaka bi yana internet yeni düzeldi bi sürü işim var arada bakıyorum tahlilleri az kaldı yaptırmama 2.ci batım geliyor ozaman gider yaptırırm canım.... :)

Kızlar hepinizi öpüyorum bende
benimde pek keyfim yok arada muhabbetlerinize bakıp çıkıyorum işte
adet oldum bitti 6. günümdeyim geçen ay 11. günümde çatlamışım bu ay daha temkinli olucam inşallah kaçırmayacam günümü bakalım ekim ayında neler olucak bekliyorum heyecanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…