- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.261
doktora c.tesi gidicem zaten ikili test için o yüzden önceden gitmedim bidaa... aslında rapor alabilirdim ama bi sürü işim var die almadım
SILACIM günaydın, benim galiba 2.prensesim geliyor:))))) doktor tam emin olmamakla beraber kıza benzediğini söyledi. rabbim böyle uygun görmüş, demekki böylesi hayırlıymış. ne olursa olsun kabulümüz.
teşekkür ederim cnm...
Inşallah kan sonucunda pozitifi görürsün cnm.
Ben adetim 18 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım onda negatifti, bugün 28. Günü idrarda 2 çizgi ve kanda 1081 çıktı cnm...
Inşallah geç döllenme olmuştur sende ondan negatif çıkmıştır...
Sonucunu bende merak ediyorum, sevgiler...
renewalcimmmmmmmm, neden calisiyorsunnn bu halinleee? eve git dinlen yaaaa...
topigin bir kizi daha oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin polyannacimmmmmm...
kısmet tatlım çok istiyosun cnm hepimiz biliyoruz hayırlısıyla inşallah dileğine kavuşucan ama böle yazılar gerçekten çok ümit verir insana fazla dalma araştırmaya sonradan negatif sonuç alırsan normalde üzüleceğinden kat kat daha fazla üzülüyor insan ihtimaller her zaman çok büyük umutlar verir insana
bu gidisle bana da öyle olacak gibi geliyor... gerci bi tane tutturduk da sanki kiz oglan derdi kaldi.. bilmiyorum artik canim Allah büyük... belki dualarimi kabul eder belki de etmez.. belki bi bebek bile vermez kiz ya da erkek.. ama sunu tespit ettim.. kizi olanlar kizin olacak, oglu olanlar oglun olacak diye icine doguyor hepbendeyse daha tik yok.. aksine beklemem lazim, bi hamile kalayim da önce.. daha cok dogururum isim ne
NAPim canım iş var arkadaşlara kalmasın die geldim zaten rapor fln alıncada laf ediolar .... insanlarda anlayış yokki bende geliorum işte şuan zaten tamamen bitmiş durumdayım biran önce eve gidip yatmak istiorum
tatlım umutlanmak için araştırmadım sadece merak ettim bu kadar adeti geçen varmı diye :))) neler varmış neler şuanki tek korkum acaba hormonlarımda mı bişi var ama ilk kez yaşadım bukadar gecikme :18:
nasılsınız hamile arkadaşlarım bende evde test yaptım önce 2. çizgi silik çıktı 2. kez denedim pozitifti daha dr kontrolüne gitmedim sizce kaçıncı haftada gitmeliyim şuan yaklaşık olarak 5+1 iz fındığımla
kizlar asagida duruyonuz bos bos sIkIlmayin suna bakin...
ya surasi var ama emin olamadim nasil... bi arayalim umarim kiralanmamistir henuz...
duplex 4 chambres - Strombeek-Bever | Immoweb ref:3198535
canim tebrik ederim... sen listemizde yoktun galiba.. nickini hatirlamiyorum.... bence beklemene gerek yok... biran once git doktora...
silacimmmm, ev guzel bence... salonu baya buyuk gorunuyor.... burdaki evlere gore..
teşekkür ederim cnm...
inşallah kan sonucunda pozitifi görürsün cnm.
ben adetim 18 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım onda negatifti, bugün 28. günü idrarda 2 çizgi ve kanda 1081 çıktı cnm...
inşallah geç döllenme olmuştur sende ondan negatif çıkmıştır...
Sonucunu bende merak ediyorum, sevgiler...
ama tatlım bu sana böle daha çok eziyet stres bişe yoksada stresten adet olamıcan bi gitsen tekrar doktora aklında karışmaz kafan rahat eder. Hem ben sana prolaktine falan baktır demiştim hatırlarsan benim 81 di 1 ay ilaç kullandım sadece ve normale döndü bu kadar basit bi sorundu ama ben adet olamayıp kendimi çok sıkmıştım
canimmmmm, test yap benceee... en azindan belirsizlikten kurtulursun....
babana cokk gecmis olsun bu arada...
scream canım hoşgeldin, nasılsınnnn bebişin nasılll???
Tşk ederim canım çok saol babam daha iyi şimdi...
Cumartesiye randevu aldım bi gideyim bakalım hayırlısıyla iyi haberler alırım inşallah canım hamile olduğumu sanmıyorum ama neden bukadar gecikme korktum valla :18:
Canım ya bebişinin cinsiyetini öğrenmene çok az kaldı bende heyecan yaptım Rabbim inşallah gönlündekini verir
ev çok güzel görünüyo cnm banyo hariç ama olsun güzel temiz olduktan sonra inşallah duruyodur
sılacım ev çok güzel hayatım hayırlısı olsun senin için :)
sıla ev guzel canım. ısıkta alıyor. tek cocuk odasının camını goremedım. belkıde farklı acıdan gozukuyordur. yanı aramakta fayda var.. hayırlısı olsun canımm..
sılacımmm ev güzel hayatım bende beğendim ama menbetama katılıyorum çocuk odasının camı yok mu acaba yaww.
kizlarr ilgilenip baktiginiz icin cok tesekkur ederim..evet genis gibi gozukuyor... ancak cocuk odasi pek ic acici gozukmuyor ki zaten dair 4yatak odali...dupleks.. yani orasini fotodaki gosterdiklerini buro olarakta kullanabiliriz ... evi vizit etmek lazim....canim tebrik ederim... sen listemizde yoktun galiba.. nickini hatirlamiyorum.... bence beklemene gerek yok... biran once git doktora...
silacimmmm, ev guzel bence... salonu baya buyuk gorunuyor.... burdaki evlere gore..
cumartesiye alayımda gideyim ozaman inşallah kötü birşey çıkmaz :18:
insallah canimmmm... ekim basinda ultrasona gircem... o sira ogrenirim buyuk ihtimal... ben hem heyecan yapiyorum, hem korkuyorum.. bakalim nolcak...
ya bu kadar gecikme yasamazdin sen, bence hamile olma olasiligin cok yuksek... ama seni cok da umutlandirmayayim...:26: Insallah guzel haberlerle gelirsin doktordan canimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?