2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

halen karar veremedım canım :97::97: dolabı acayım. bir o bana baksın bır ben ona bakayım.. bir fikir yürüteyım. canımda bısey yapmak ıstemıyor.. şoyle limonlu bir salata yesem yeter sankı..

sen işi iyice abarttın. şöle mantıklı bişeyler yapta yiyin beraber cocanla. misafirlere donatıyosun kendine gelince es geçme bari. beslen arkadaşım böle düzensiz olmaz. ne var dolapta bakabakalım sana ordan yapcak çabuk olan bişeyler türetiriz belki ...

canım benım geldıgım ılk gunlerde koydunuz sız fotoları.. ben gecelerı oyle sohbet ettıgınızı bılmıyordum. gece gormussunuz bırbırınızı.. gunduzde ben koydum fotolarımı. anlayacagın 9-10 saat farkla kacırdım.. ne yanı koymucan mı sımdı eskılerden felan koy.. bır fıkrım olsun kızzzz...

haa bıde gobegımı saklayarak cıkıyorum dedınn.. o gobek yag deposu degılkı saklayasın canım, sen hamılesın ve buu cook normal.. de bakım bana, kilo takıntın mı var senın?? cocuklugunda cook mu tombıstın, dalga mı gecıyorlardı senle?? soyle bakımm.. baska bır sebepten oturu bır ınsan bu kadar kılo almaktan korkmazzz.. soyle soyle dınlıyomm..

ayy ne guzel ılgılenıyo benle.. yemıcem banane banane corbam var. ımmmmm musakka ve sebzelı bulgur yapabılırım.. düsünmekteyımm.. ama menemen de olabılr laptop ı bırakıncaki psikolojime bakar.. ayy saol canım ne hosume gıttı bı bılsenn..

neyse ben cıktım. hepinzi optum. 1 saat 15 dkm var. kocammmm gelıceeek. kolay gelsın bana.. byeeeeeee

screammmm ben onlıne olunca koy bı tane foto yaaa nolur nolurrrrrrrrr

Son düzenleme:

ay niye ilgilenmiyim güzelim senle. canın sıkkın ne yesem diye düşünüyo zaten doğru düzgün bişeyde yemiyon.
ohhh bak ne güzel menü yapmışsın bile kendine. bide sebzeli bulgurun yanına cacık yap ohhhh mis gibi. musakkaylanda yenir.
ne demek hayatım yeter ki moraller ve sağlık yerinde olsun.

ayy yokkk menbetacimmmm, hayatimin hic bir evresinde tombik olmadim.. hatta simdi hayatimda gormedigim max kiloyu goruyorum tartida..:26:

yani bilmem kiii, her hamilenin hosuna mi gider yani boyle gobekli dolasmak, ben bu konuda biraz bencilim eger oyleyse... hic kilo almayayim demiyorum zaten... ama minimum ile bitirmek istiyorum...

bizim katta 2 hamile daha var... biri baya kilo aldi, ve genelde bel + gobek cevresinden... daha erken sanirim hamileliginde.. cok sonlarda diil yani... ama bence hos gorunmuyor... yaa cok mu kotu mu dusuyorummmm... :26: napimmm... :26:
digeri ise baya ince bir kiz... o baya son safhalarda... ve sadece gobegi var... onun gibi olmayi tercih ederim yaniii...

ayyy o kadar yazdimmmmm, menbetacimmaaa yetisememisimmm...

Son düzenleme:
neyse ben cıktım. hepinzi optum. 1 saat 15 dkm var. kocammmm gelıceeek. kolay gelsın bana.. byeeeeeee

screammmm ben onlıne olunca koy bı tane foto yaaa nolur nolurrrrrrrrr

menbetacimmmm, tamam sana ozel foto koycammm... ama bu aksam geziyorummm, yokum...
senin de tura cikmadigin bir aksami denk getirirsekkk, koyarimmm insallahh..

ayy bu arada hulyaaaaaaaaaaaaaa, dun sen foto koymustun ya, sonra da kaldiramamistinnn... ben isyerinden onu nasil kaldirabilecegini anlamak icin deneme yapmaya calistim... oyle internetten bir resim ekleyip, sonra post gondermeye calisiyordumm, bilgisayar kitlendi, sapittiii, oyle kalakaldimm.. sonra herseyi kapatmak zorunda kaldimmm, ve bir daha gelemedim topige, bilgisayarla ugrasmaktan...

Sessizlestikkkk, ben listemizi atip kacimmmmm...

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC
migi | 29 | 2 Agustos| TEBRIKLER!
leplepi | 21 | 28 Agustos| -
bikere_sevdim | ?? | 1 Eylul| Bekliyoruz
sila38 | 23 | 6 Eylul| Ekime Insallah
derya78_40| 29 | 8 Eylul| Ekime Insallah
azra3434| 30 | 8 Eylul| Ekime Insallah
_arzum_ | 26 | 12 Eylul| TEBRIKLER!
srdrhly| 21 | 18 Eylul| TEBRIKLER!
Masumiyet| 33 | 19 Eylul| Ekime Insallah
wifeofdemon | 29 | 29 Eylul| Bekliyoruz
menbeta | 23 | 3 Ekim
hly7| 23 | 9 Ekim
nihanca | 25 | --
kardaiz81 | 30 | --
|||

srdrhly canimmmm, senden bir turlu haber alamadimmm, batini kendim tahmin ettim...
bikere_sevdim canim senin durum nolcakk, cok merak ediyorummm....
nihancadan hic haberi olan var mi kizlar? :26:

Ekimi bekleyen kizlarrrrrr, Ekim batlariniz belli olduysa soyleyin, artik yavas yavas Ekim kismini dolduralim....

renewalcimmmmmmmm, neden calisiyorsunnn bu halinleee? eve git dinlen yaaaa...

topigin bir kizi daha oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin polyannacimmmmmm...
sağol canım çok teşekkür ederim. seninki belli mi?? yada dur bi ilk sayfaya bakayım:))

çok teşekkür ederim MİGİcim. seninde güzel haberlerini alırız inşallah. 4te 1i gitmiş maşallah seninde.

bnde seni görmedimmmmmmmmmm screamawaycımm bnde kaç kere dedim ama koymadınn beklioruzzzzzz bakkk göbüşlü halini hmde

ayyy canımmm saolasınnn uğraşmışsın benim içinn kıyamammmmmm boşvereydin kuzummm napalımm öle oldu işte kaldı :26::26:

bide bişi daha sölicemm bnce göbüş konusunda hani hoş durmuyor falan demişsin ya niden öle düşünüosun kuzumm sonuçta bu kilolar hamilelik yüzünden yanii çok güzel bi sebebi varr ben asıl hamişlikten sonra kendine dikkat etmeyip kilo alanlara ve veremeyenlere kızıyorum yayıyorlar kendilerini ama hamişlikteki kilolarr bnce çok tatlıı duruyor

Siz cok yasayin, cok güldüm el ele hamile kaliyoruz basligina
hepinize sabir ve kolaylik diliyorum kizlar...
haydi kizlar el ele hamile kaliyoruz harika ya

Son düzenleme:

canimm yaaaaaaa benim bata 1 hafta kaldi nerdeyse henuz yazmadiniz mi aaaa.....2 ekim yaz canim oraya sonra zaten soyle olacak...... oyle dedim ama asli yok bu ayda dogru durust yoktubiseycikler esimin hastaligindan oturuu....

cnm umarım sen ve bebişin iyisinizdir. ben fazla uğrayamıyorum bugünlerde, hem okul hem de sınavım var 2 ekimde. vaktim olmuyor fazla. benim bat 6 ekim. eklersen sevinirim. tüm arkadaşları öpüyorum.

heyooooo ben geldimmmmmmm
sizi gidi siziiiiiiiii turluyonuz demiiiiiiiiii. ooooohhhhhh yapın anasını satim boş durmayın kızlarrrrrrrrrrrrrr

ohhhhh yapamadım canımmm.. dolayısıyla yıyemedıkk.. baska seyler yedık.. kocaaaa da gec geldı.. yarınki menummmm oldu Allah ın izniyle.. sevooom kız senııı.. saol canım benımm..

ohhhhh yapamadım canımmm.. dolayısıyla yıyemedıkk.. baska seyler yedık.. kocaaaa da gec geldı.. yarınki menummmm oldu Allah ın izniyle.. sevooom kız senııı.. saol canım benımm..

ne gibi başka şeyler yedin bakimmmm. iyice doyursaydın karnını.
bende seni seviyorum hayatım. düzenli beslenki vücudun vitaminsiz kalmasın, dengeni koru canım benim.

selammmmm arkadaşarrr

selam canım, hoşgeldinnnnn..

ay ne bileyım canım, kilo almaktan korktugun için kendimi ornek vererek sana soru sormaya karar verdimm.. ben hepp tombiktim.. o yuzden coook korkuyorum kilo almaktann.. simdide tombikim.. yapımda cooook musaıt kılo almaya.. suan 38 bedene giriyorumm.. 36 ya dusmem lazım 2 sene onceki gibi.. bakalım nasıl olcek..

bende fit bir hamile olmak isterimm.. ımmmm o zaman fotonu koycan dımı.. ben seniii cooook merak ettimm.. bu arada ben hamıle kalırsam ins, kocam diyor ki, bol bol yesillik,yogurt,süt ve meyve yicekmişim kilo almamak için.. ekmek zaten yok denecek kadar az yiyorumm.. ay bilemiyorumm. biz kadınların bu kilolarla bası dertte :97::97::97:

ay datlum benımmm cook saol.. tamam denk getirelimm.. ve kendini goster bana

ne gibi başka şeyler yedin bakimmmm. iyice doyursaydın karnını.
bende seni seviyorum hayatım. düzenli beslenki vücudun vitaminsiz kalmasın, dengeni koru canım benim.

selam canım, hoşgeldinnnnn..

selam canım başlık ilgimi çekti benim de derdim bebek olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…