- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.321
bnde seni görmedimmmmmmmmmm screamawaycımm bnde kaç kere dedim ama koymadınnbeklioruzzzzzz bakkk göbüşlü halini hmde
ayyy canımmm saolasınnn uğraşmışsın benim içinn kıyamammmmmm boşvereydin kuzummm napalımm öle oldu işte kaldı :26::26:
bide bişi daha sölicemm bnce göbüş konusunda hani hoş durmuyor falan demişsin ya niden öle düşünüosun kuzumm sonuçta bu kilolar hamilelik yüzünden yanii çok güzel bi sebebi varr ben asıl hamişlikten sonra kendine dikkat etmeyip kilo alanlara ve veremeyenlere kızıyorum yayıyorlar kendilerini ama hamişlikteki kilolarr bnce çok tatlıı duruyor
heyooooo ben geldimmmmmmm
sizi gidi siziiiiiiiii turluyonuz demiiiiiiiiii. ooooohhhhhh yapın anasını satim boş durmayın kızlarrrrrrrrrrrrrr
srceammmmm bende görmedim seniiiiiiii ben görmeden kaldırma sakın.
menbeta canım ben gidiyorum hayatım. yarın görüşürüz. öptüm ...
hayırlı akşamlarrr:80::80:
ay inanmıyorummmm2 saat oldu kimsecikler gelmemiş.. herkes fatmagül e mi daldı nedir?? nerdesinız kızlar.. biz kocayla bozustuk. yattı o.. bende biraz takılayım sonra yatarım dedimm. ama hiç kimse yoook..
ben geldiiiiim. kiz niye bozusuyorsunuz bu önemli günlerde gerci senin bat nezaman???
yaaaaaaaaaa barisin barisin. git yanina sokul bisey yap cilve naz falan. e hadi ama hersey cocuk icin hersey cocuk icin hersey cocuk icin. kim tutar seni menbetaaaaaaammmm
senı gordugume ne kadar sevındım anlatamam gogooooom.. tr de tatıl yapmıssın gezmıssın donmussun.. ohhhh ne guzel..
dediğin gibi onemli gunlerımdeyım. gerci dikkat etsemde etmesemde olmuyor be güzelimm.. napayım akısına bırakmıs durumdayımm.. ben bisey yapmadım ki ben naz yapayımm. birazdan gidicem yatmaya coook isterse kendi sırnassın.. hıhhh.. kızdım ben onaaa..
sen nasılsın canımmm???
vallaha nasil olayim gogom ya tr. gezisi yaptim bizimkileri esiminkileri gördük bide izmirde tatil yaptik geldik aammmaaa ev ariyorum ya kiralik bulunmayan gulyabani evi of cok zormu be gogom ev bulmak. iste bununla ugrasiyorum bide ayiptir süylemesi temel atma isleriyle
bende benimkine kizmikstim sirtimi cevirdim yattim ama sonra önemli gün oldugunu anladim uyuyan adami hortlattim heehhee. gerci dedigin gibi kismet tutarsa bi kerede tutar
ya gogom biliyormusun benim son iki adet döngüm nöbetlese bi 26 bi dahaki ay 29 oluyor ve ben bu son iki aydir adetlerim 3gün bile degil ilk günü pembe mendile geliyor 2.gün tam 3.gün yine pembe akinti anlamadim ben bi fikrin varmi
kizlar sitede bi bozukluk var galiba ben yazdiklarinizi okuyamiyorum yani diger sayfayi acamiyorum malesef
regenciiiiiiiiim ağzından bal damlamış resmen.. inşallah dediklerinin hepsini nasip etsin Allahımm bize yahuuu..ay içim bi hoş oldu..sen 7 aya falan takılma, zamanı var, ya o 7 ay içinde olsaydı, senin haberin yoktu iğne vurulmamıştın, bebiş sakatta olabilirdi..Allahın bir bildiği vardır..sen hiçççççççç canını sıkma canımmm..hayırlısıyla kavuşacaksınn miniğinesana bir sey söylim mi?? sen böyle yazinca arkadasim geldi aklima.. o da böyle ilk hamileliginde hemen kilo aldi.. böyle bi hamilelik modundaydi görmelisinsonra iste düsük oldu, 3ay korundu sonrasinda da 1-2 ay icinde hemen hamile kaldi simdi bebegi masallah tas gibi kuzum bak da gör senin de öyle olacak hatta ikinci hamileliginde dogumdan sonra hemen kendi kilona dönceksin.. belli mi olur bakarsin birlikte hamis kaliriz... insallaaahhhhhhhhh ben pek umutlu degilim kendimden bilmiyorum her seyin hayirlisi.. insallah bi sorun yoktur.. gerci yaptirdigim test cok da detayli bi test degildi sanirim.. hormon testinde ne yapiyorlar, bilmiyorum ay neyse hayirlisi icim karardi yine.. 7ayda tutmadi :18::18::18::18: bekleyip görcez...
Kuppecim canım benim senin böyle pozitif olmana böyle dirayetli davranmana hayranımmm canım benim iyiki tanıştım senin gibi biriyleHaklısın canım dün çok üzüldün bütün heveslerim yıkıldı ama sonra dedim ya Allah bunu isyan olarak görürse çok şükür başka bi problem yok doktor da ilacı kullanman yeterli olacak dedi ne yapalım kısmet bu ay değilmiş inşallah önümüzdeki ay başka sıkıntılar olmaz hayırlısıyla başlarız
sende gece kususunn.. bu aralar gece takılır oldun canımm.. :93::93: cıkmadan biseyler yazayım dedim.. iyi geceler..
ayy ben hosgeldın dedımm hatun gidiyormus, bu arada nerdesin sen merak ettimm.. kendine coooook iyi bak. dısardaysanda dıkkatlı ol canımm.. bu arada karnımı doyurdum
Sessizlestikkkk, ben listemizi atip kacimmmmm...
srdrhly canimmmm, senden bir turlu haber alamadimmm, batini kendim tahmin ettim...
bikere_sevdim canim senin durum nolcakk, cok merak ediyorummm....
nihancadan hic haberi olan var mi kizlar? :26:
Ekimi bekleyen kizlarrrrrr, Ekim batlariniz belli olduysa soyleyin, artik yavas yavas Ekim kismini dolduralim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?