2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

evetttt bu konuda sana katılıyorum sempatiğimmmm.. cooook dogru demıssın + verdim sana :)))))))))))))))))))

srceammmmm bende görmedim seniiiiiiii ben görmeden kaldırma sakın.
menbeta canım ben gidiyorum hayatım. yarın görüşürüz. öptüm ...
hayırlı akşamlarrr:80::80:

heyooooo ben geldimmmmmmm
sizi gidi siziiiiiiiii turluyonuz demiiiiiiiiii. ooooohhhhhh yapın anasını satim boş durmayın kızlarrrrrrrrrrrrrr

hosgeldinnnn.. bende birazdan gitcemmmm.. mavi birlikler kırmızı birlikleri bekliyorrr. haydii rastgele diyorummm...

srceammmmm bende görmedim seniiiiiiii ben görmeden kaldırma sakın.
menbeta canım ben gidiyorum hayatım. yarın görüşürüz. öptüm ...
hayırlı akşamlarrr:80::80:

ayy ben hosgeldın dedımm hatun gidiyormus, bu arada nerdesin sen merak ettimm.. kendine coooook iyi bak. dısardaysanda dıkkatlı ol canımm.. bu arada karnımı doyurdum

hosgeldın canımmm.. her an cıkabılırım ama hıkayenı bılmek ısterızz.. acıklarsanda ıyı olur.. Allah en yakın zamanda melegini gonderir ins..

ay inanmıyorummmm 2 saat oldu kimsecikler gelmemiş.. herkes fatmagül e mi daldı nedir?? nerdesinız kızlar.. biz kocayla bozustuk. yattı o.. bende biraz takılayım sonra yatarım dedimm. ama hiç kimse yoook..

ay inanmıyorummmm 2 saat oldu kimsecikler gelmemiş.. herkes fatmagül e mi daldı nedir?? nerdesinız kızlar.. biz kocayla bozustuk. yattı o.. bende biraz takılayım sonra yatarım dedimm. ama hiç kimse yoook..

ben geldiiiiim. kiz niye bozusuyorsunuz bu önemli günlerde gerci senin bat nezaman???
yaaaaaaaaaa barisin barisin. git yanina sokul bisey yap cilve naz falan. e hadi ama hersey cocuk icin hersey cocuk icin hersey cocuk icin. kim tutar seni menbetaaaaaaammmm

senı gordugume ne kadar sevındım anlatamam gogooooom.. tr de tatıl yapmıssın gezmıssın donmussun.. ohhhh ne guzel..

dediğin gibi onemli gunlerımdeyım. gerci dikkat etsemde etmesemde olmuyor be güzelimm.. napayım akısına bırakmıs durumdayımm.. ben bisey yapmadım ki ben naz yapayımm. birazdan gidicem yatmaya coook isterse kendi sırnassın.. hıhhh.. kızdım ben onaaa..

sen nasılsın canımmm???

vallaha nasil olayim gogom ya tr. gezisi yaptim bizimkileri esiminkileri gördük bide izmirde tatil yaptik geldik aammmaaa ev ariyorum ya kiralik bulunmayan gulyabani evi of cok zormu be gogom ev bulmak. iste bununla ugrasiyorum bide ayiptir süylemesi temel atma isleriyle
bende benimkine kizmikstim sirtimi cevirdim yattim ama sonra önemli gün oldugunu anladim uyuyan adami hortlattim heehhee. gerci dedigin gibi kismet tutarsa bi kerede tutar

ya gogom biliyormusun benim son iki adet döngüm nöbetlese bi 26 bi dahaki ay 29 oluyor ve ben bu son iki aydir adetlerim 3gün bile degil ilk günü pembe mendile geliyor 2.gün tam 3.gün yine pembe akinti anlamadim ben bi fikrin varmi

bende 10 dk dur cvp vermenı beklıyorumm. meger vermıssınde ben gormuyorumm..

tatilinin güzel gecmesine sevındım canımm.. ev de ins gonlune gorebulursun.. neden o kadar zor anlayamıyorum ki, büyük yerde daha bır kolay sankı kıralık ev bulmak ama yasadıgınız yerı bılemem canımmm... oy oy oy amanda amann.. inssss bu ay temelı saglam oturturursun çemi lamazi gogomm anlıyorsundur benı insssss
Allah hayırlısını versin canımmm..

ay o konuda bır bılgım yok ama banada o sekılde oldu dıyebılırım canım ama ben klomen kullanmıstım o bu sekılde getırtmıstı.. dediğin gibi ilk pembe 2. ve 3. gunler fulldu benım.. daha sonrada pembe leke seklinde reglim sonlanıyordu.. 5 gunu buluyordu benımm. hazır tr ye gelmısken burdada bir doktora gitseydin gogolimm.. gerci senın hıkayeyı hatırlayamıyorum ben canım pardon yani kusuruma bkma..

ins bu değisikliklerin sebebi rahmin bebege hazırlanmasıdır.. hayırlısı canımcım..

kizlar sitede bi bozukluk var galiba ben yazdiklarinizi okuyamiyorum yani diger sayfayi acamiyorum malesef

ahh canımmm sen simdi bu yazdıgımıda goremezsinn.. aslında sayfayı tamamen kapatıp acsan yenıden girsen belki düzelir.. benımde basıma geldi bu sekılde hallettimm..

sende gece kususunn.. bu aralar gece takılır oldun canımm.. :93::93: cıkmadan biseyler yazayım dedim.. iyi geceler..

regenciiiiiiiiim ağzından bal damlamış resmen.. inşallah dediklerinin hepsini nasip etsin Allahımm bize yahuuu..ay içim bi hoş oldu..sen 7 aya falan takılma, zamanı var, ya o 7 ay içinde olsaydı, senin haberin yoktu iğne vurulmamıştın, bebiş sakatta olabilirdi..Allahın bir bildiği vardır..sen hiçççççççç canını sıkma canımmm..hayırlısıyla kavuşacaksınn miniğine

hepimiz böyle olmak zorundayız kuzucumm ya..ne yapalımm, hayatta herşey bizler için..ne kadar güzel düşünürsek o kadar güzel bir hayatımız olurr..inşallah başka sıkıntıların çıkmaz tatlım, Allah hayırlısını nasip etsinn..kafaya çok takmamak lazım..olması gereken zamanda geliyor zaten minikler..ahh o minikler ahhhhhh..

ayy ben hosgeldın dedımm hatun gidiyormus, bu arada nerdesin sen merak ettimm.. kendine coooook iyi bak. dısardaysanda dıkkatlı ol canımm.. bu arada karnımı doyurdum

ben evdeydimmmmm canımmmm. pc ye format attırmıştım da onla ugraştım.
heh iyi aferim sana karnını doyurduğuna sevindim. + verdim sana

Canımmmmm inana bende çok merak ediyorum

ya ama olmazki böyle ben size demedim mi ben yokken bukadar konuşmayın diye :84::84::84:

bir sürü şey konuşmuşsunuz ama okuyamıyorum sonra banada acıyın dimi yazık bana da

kızlar saçlarımı boyatıcam beyazlar iyice kendini gösterdi gene renk değiştirmeye karar verdim bu renk istiyorum nasıl bana gidermi bi fikir verin hamiş kalmadan boyayım da sonra bitkisel boyalarla dip yaparım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…