- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.341
ya ama olmazki böyle ben size demedim mi ben yokken bukadar konuşmayın diye :84::84::84:
bir sürü şey konuşmuşsunuz ama okuyamıyorum sonra banada acıyın dimi yazık bana da
kızlar saçlarımı boyatıcam beyazlar iyice kendini gösterdi generenk değiştirmeye karar verdim Eki Görüntüle 261644 bu renk istiyorum nasıl bana gidermi bi fikir verin hamiş kalmadan boyayım da sonra bitkisel boyalarla dip yaparım
ben evdeydimmmmm canımmmm. pc ye format attırmıştım da onla ugraştım.
heh iyi aferim sana karnını doyurduğuna sevindim. + verdim sana
ya ama olmazki böyle ben size demedim mi ben yokken bukadar konuşmayın diye :84::84::84:
bir sürü şey konuşmuşsunuz ama okuyamıyorum sonra banada acıyın dimi yazık bana da
kızlar saçlarımı boyatıcam beyazlar iyice kendini gösterdi generenk değiştirmeye karar verdim Eki Görüntüle 261644 bu renk istiyorum nasıl bana gidermi bi fikir verin hamiş kalmadan boyayım da sonra bitkisel boyalarla dip yaparım
Selam kızlar napıonus bakım sakiniz bugün
KARDAİZ CNM SEN ŞAİR Mİ OLDUN. KIYAMAM SANA ALLAH KAVUŞTURSUN. BİŞE SORCAM AYIP OLMAZSA BEN SONRADAN GELDİĞİM İÇİN BİLEMİYORUM EŞİN NERDEKİ SENİN CNM
evetttt bu konuda sana katılıyorum sempatiğimmmm.. cooook dogru demıssın + verdim sana :)))))))))))))))))))
onun esi gemıcı canımmmmm, o yer senın bu yer benım gezıyorr.. 2 aya yakın yanındaydı sonra gene gitti. 6 ay mı var gelmesine ne kadar var kızkardaiz???
onun esi gemıcı canımmmmm, o yer senın bu yer benım gezıyorr.. 2 aya yakın yanındaydı sonra gene gitti. 6 ay mı var gelmesine ne kadar var kızkardaiz???
Allah iyiliğini versinn.. bende ne diyor diye bakıyorumm.. nerden bulursun yavrum bunları.. sen bugunde calısıyor musun bakalımmm pek sakınsın..naber kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nassınızzzzzzzzzz ?
bnde sana katılıyorummm sempatiğimm çünkü festival gibisinnnnnnn
amin canım gercekten zor iş.. benimkiyle bozuştukkk.. aksam nasıl olcak diye saate bakıyorumm. inadımya aramam benevet hatırladımm ufaktan bi konusu olmuştu neden gemide die konuşulmuştu bi. Zor cnm ya allah kolaylık versin
Allah iyiliğini versinn.. bende ne diyor diye bakıyorumm.. nerden bulursun yavrum bunları.. sen bugunde calısıyor musun bakalımmm pek sakınsın..
amin canım gercekten zor iş.. benimkiyle bozuştukkk.. aksam nasıl olcak diye saate bakıyorumm. inadımya aramam beno da aramaz..
ayyy öldüm bittim yoruldummm.. orda havalar nasıl kızlarrr??? ayy coook sıcakk.. ekmek aldım geldimm mahvoldum resmen...
pek düşünmüyorumm sempatiğimm spontane gelişiyor
evet çalışıyorumm canımm ve yaklaşık 2 hafta kadar daha çalışşacammmm
burda hava bi açıyo bi kapıyo ama fena değil genel olarakyani
ay çok acıktımmmmmmmmmmm gelsede yemeğemm yesem yahuuuu
ay yesinler seni.. 2 hafta kadar daha iş kadınısın yani.. iyi canım :) sevındım.. yemeginide yesende rahatlasan...
buradada yaz gibi.. aniden birinin gelmeyecegini bilsem askılı badi sort felan giyip dolascam evde..
aynen öyle canımmmmmmmmm iş kadınlığına çok ara verdim böyle bi değişiklik ii geldi :)
ay dün gece fatmagülün yarısında uyumuşum bilio musunnn dün çok yorulmuştummm kocam da saolsu uyandırmamışş kendi maçını izlemişş bnimde heryerlerim tutulmuş koltuktaa 12 de uyandırıyor kalk yatağa gidelim diye bende diorum ki dur fatmagülü bekliorum reklam var bitsin gelcem diyeeeeeee
saatt 12 ne fatmagülü diyo kociş yürüüüüüüüüüü dedii bnde üzüldüm neden uyandırmadın diye çok güzel uyuyordun kıyamadım dediii
buraya güldüm işte.. reklam bitsin haa..
kıyamam sana.. yorulmusta uyuyakalmıs.. tekrarına bakarsın. pek ilerlemiyor sanki. gecen sene müptelasıydım. bu sene bakasım gelmıyor.. onumuzdeki bolum daha heyecanlı olacak sanki.. güzel yerde bitti çünkü...
kocanda kıyamadıgından değil, mac seyredeyim diye seni uyandırmamıstır. benımkide oyle yapar genelde.. o yuzden bende 2. lcd istiorum odama koycammm
sormaa yaa şimdi izledimm ama Allah tan çok şey kaçırmamışımm
haftaya heycan dorukta olcakk valla
aynen öle maçı izlemek iiçin beni koltuklarda mahkym etmiş hain domdommm
sen nassın sempatiğim ne var ne yok yahu ?
ev işi ne oldu canımm??* aradınız mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?