2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

çok güzel bir renk. sen yakışacağını düşünüyorsan neden olmasın.
anaaammmmm kızmışta gitmiş bu kızzz. ama işteyim hemen yazamadım cevabı.
neyse bende gidiyom işim var. hem bide cuma ödeme günü

Son düzenleme:
ben evdeydimmmmm canımmmm. pc ye format attırmıştım da onla ugraştım.
heh iyi aferim sana karnını doyurduğuna sevindim. + verdim sana

ay tesekkur ederım canımmm hımmmm anladımm. bende dedim bu saatte acaba işte felan mı?? olur ya mesaı felan..

canımmm cok cenesi dusuk dımı bu kızlarınn.. ben varkende konusmuyorlar ben gıttıgımde muhabbet baslıyorr. :97::97:

senınde mı beyazların var kuzumm.. bu renk sana gıder.. cokda yakısır.... bakırın tonu sanırsam, oyle algıladımm.. bende yaptırabılırım bu renkten sarıdan sıkılınca..

canım arkadaşımm kader ortağım nihancacımmm nerdesin.
bende çok özledim eşimi haber almayalı 13 gün oldu.........

Kaç kere sustum aşkı güz yapanlara
Varamadığım sual edip derdi soranlara
Bin dert yükledim aşikar duvarlara
Ağlayamadım sevdayı oyun sananlara

Nefesimde yaşattım ismini adına
Hissetmeden yalandan haykıranlara
Rengini göremedim son bakışlarda
Kokuna sarıldı gitti
Şimdi rüzgarlarda..

Bile bile yandı yüreğim
Yana yana söndü yüreğim
Benim sonum sende bilirim
Unutamadım seni...

Son düzenleme:
aydin cumalar olsun..... nabersiniz.. busabah pek bisey donmemis... e son is gunu.... halledin islerini ozaman... benden de iyilik... ayni tas ayni hamam...

biraz ise guce dalacam bugun.. hayir yani icimdende gelmiyo neden gelmiyo tasinmak uzere oldugum icin yatak odasi zaten koliler falan.. iiyy nese moralimi iice bozmiim...

optum hepiciginiziii.....

hemsooom breshkamm sac rengi cok tatli... sanada tabiki cok yakisir... cok emin deilim amma hurremin sac engine yakin gibimiydi... o da cok moda tr de die duymustum.. cokta zarif.. yenilenmek guzeldir.....

Selam kızlar napıonus bakım sakiniz bugün

KARDAİZ CNM SEN ŞAİR Mİ OLDUN. KIYAMAM SANA ALLAH KAVUŞTURSUN. BİŞE SORCAM AYIP OLMAZSA BEN SONRADAN GELDİĞİM İÇİN BİLEMİYORUM EŞİN NERDEKİ SENİN CNM

Son düzenleme:

onun esi gemıcı canımmmmm, o yer senın bu yer benım gezıyorr.. 2 aya yakın yanındaydı sonra gene gitti. 6 ay mı var gelmesine ne kadar var kızkardaiz???

naber kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nassınızzzzzzzzzz ?

bnde sana katılıyorummm sempatiğimm çünkü festival gibisinnnnnnn
Allah iyiliğini versinn.. bende ne diyor diye bakıyorumm.. nerden bulursun yavrum bunları.. sen bugunde calısıyor musun bakalımmm pek sakınsın..

evet hatırladımm ufaktan bi konusu olmuştu neden gemide die konuşulmuştu bi. Zor cnm ya allah kolaylık versin
amin canım gercekten zor iş.. benimkiyle bozuştukkk.. aksam nasıl olcak diye saate bakıyorumm. inadımya aramam ben o da aramaz..

ayyy öldüm bittim yoruldummm.. orda havalar nasıl kızlarrr??? ayy coook sıcakk.. ekmek aldım geldimm mahvoldum resmen...

pek düşünmüyorumm sempatiğimm spontane gelişiyor

evet çalışıyorumm canımm ve yaklaşık 2 hafta kadar daha çalışşacammmm

burda hava bi açıyo bi kapıyo ama fena değil genel olarak yani

ay çok acıktımmmmmmmmmmm gelsede yemeğemm yesem yahuuuu

ay yesinler seni.. 2 hafta kadar daha iş kadınısın yani.. iyi canım :) sevındım.. yemeginide yesende rahatlasan...

buradada yaz gibi.. aniden birinin gelmeyecegini bilsem askılı badi sort felan giyip dolascam evde..

ay yesinler seni.. 2 hafta kadar daha iş kadınısın yani.. iyi canım :) sevındım.. yemeginide yesende rahatlasan...

buradada yaz gibi.. aniden birinin gelmeyecegini bilsem askılı badi sort felan giyip dolascam evde..

aynen öyle canımmmmmmmmm iş kadınlığına çok ara verdim böyle bi değişiklik ii geldi :)

ay dün gece fatmagülün yarısında uyumuşum bilio musunnn dün çok yorulmuştummm kocam da saolsu uyandırmamışş kendi maçını izlemişş bnimde heryerlerim tutulmuş koltuktaa 12 de uyandırıyor kalk yatağa gidelim diye bende diorum ki dur fatmagülü bekliorum reklam var bitsin gelcem diyeeeeeee

saatt 12 ne fatmagülü diyo kociş yürüüüüüüüüüü dedii bnde üzüldüm neden uyandırmadın diye çok güzel uyuyordun kıyamadım dediii

buraya güldüm işte.. reklam bitsin haa..

kıyamam sana.. yorulmusta uyuyakalmıs.. tekrarına bakarsın. pek ilerlemiyor sanki. gecen sene müptelasıydım. bu sene bakasım gelmıyor.. onumuzdeki bolum daha heyecanlı olacak sanki.. güzel yerde bitti çünkü...

kocanda kıyamadıgından değil, mac seyredeyim diye seni uyandırmamıstır. benımki oyle yapar genelde.. o yuzden bende 2. lcd istiorum odama koycammm

Son düzenleme:

sormaa yaa şimdi izledimm ama Allah tan çok şey kaçırmamışımm

haftaya heycan dorukta olcakk valla

aynen öle maçı izlemek iiçin beni koltuklarda mahkym etmiş hain domdommm

sen nassın sempatiğim ne var ne yok yahu ?

ne yapayım canımm.. işlerimi hallettim soyle ustten ustten. camasır asıyom topluyom.hava güzel cabuk kuruyo. bugun yemek yapcam ins.. bide bir topic buldum dun gece, onu okuyup okuyup guluyomm.. bugunde burrası cooook sakın..

kocamlada bozustuk birazda onu dusunuyorummm..

aksama da dizim var heyecanla beklıyorummmm.. boyle yani değişik birsey yokkk..

ev işi ne oldu canımm??* aradınız mı??

AHH KUZZUMMM iyiki sordun valla simdi bidaha arayalim kociste evdeyken... dun cevap yoktu.. az once baska biyeri aradik ondan da cvp yok.. oglen tatilindeler... 15 dkkadan bidaha aricaz kusum... insallah i bisey cikar...

yeni var bitane ama super otesii ancak fiati cok ucuk 950euroo... daha elektirik,tel alisverisi,okul masraflari:) agir gelir... ooff oofff... hayirlisiiii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…