- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.361
ne yapayım canımm.. işlerimi hallettim soyle ustten ustten. camasır asıyom topluyom.hava güzel cabuk kuruyo. bugun yemek yapcam ins.. bide bir topic buldum dun gece, onu okuyup okuyup guluyomm.. bugunde burrası cooook sakın..
kocamlada bozustuk birazda onu dusunuyorummm..
aksama da dizim var heyecanla beklıyorummmm.. boyle yani değişik birsey yokkk..
AHH KUZZUMMM iyiki sordun valla simdi bidaha arayalim kociste evdeyken... dun cevap yoktu.. az once baska biyeri aradik ondan da cvp yok.. oglen tatilindeler... 15 dkkadan bidaha aricaz kusum... insallah i bisey cikar...
yeni var bitane ama super otesii ancak fiati cok ucuk 950euroo... daha elektirik,tel alisverisi,okul masraflari:) agir gelir... ooff oofff... hayirlisiiii..
ayy bnde bu akşam güzel yemek yapayım diorumm inşalah
kız ne topiği buldun söle bakiim nerelere takılıosun sen öle...
bugün cumaya işler yoğunn ondan durgun böyle..
kocanla nolduu kuzumm neden bozuştunnnn yani özel değilse anlatabilirsinn sempatiğimmmm severimm seni kız öperim bal yanağındannn
ayy sempatiğimm unuttum kız senin dizinin fragmanı gördümm valla ben bile merak ettim izlemediğim haldee bakalım neler olcak
aslında bişi sölicem ben neler olacağını biliorumm ama sölemeyyeimm sonra süprizi kaçar senaryoyu kısmen biliorum yani
ins canımm.. bende dün menu vardı bugun baska geldı aklımaa.. artık hangisi kolayıma gelirse...
http://www.kadinlarkulubu.com/iliskiler-duygular-hayatin-icinden/466208-kaynana-diyaloglarim-1.html
bunu buldum, okudum,guldum felan.. az oncede sılaya kaynanalık yaptımm.. cook etkilendim anlasılannn..
biraz ozel konular canımm.. ama haklıyım işte ben haklıyım. kendide biliyor.. kendide soyledi ama kırıldım birkere.. bu aksam düzelebilirim ama.. ona baglı..
ayyy bende senı sevooooom kızz.. canım benımmm...
hadii beeeeeeee... nerden bilcennn.. biliyon mu kızz????? soyle soyle nolurrrrgecen hafta coook sıkıldım dızıden. hep aynı hep aynı.. bu hafta heyecan katmıslar.. soyle kız nerden bılıyonnn.. hadi sempatiğimmmmm... kandırıyon dimi beni ??? :26::26:
dunku gosterdigim ev gitmis kizlarrr........... aglamak istiyorum yaaa... cikamiyoruz bu isin icindenn:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
hasbinAllahi velinigmel vekilllll................
ay ben coktan aradınız sandım kız.. niye ihmal ediyonuz.. arayında banada haber verinn..bana neyse dimi kaynana gibii
e siz zaten 875 euro yu gozden cıkarmıstınız 75 daha fazla olsun.. guzelde diyorsunn.. tabi siz daha iyi bilirsiniz. evin idaresi sizde.. resmi felan var mı bende baksam :97::97: cooook meraklıyım yaa.... yapacak bisey bulamadım size sardım
regende yooook zatenn...
canim bende ozledim... de bugun kopugumm....valla kandırmıyorumm kıss bi kaç bişi biliorum ama sölemiim sonra bi anlamı kalmaz....bak mesela ben osman dada neler olacağını bildiğim için doru dürüst izlemiorumm ilkten çok severek izliodumm şimdi biliorum ya ki çıkıyo da büyüsü kaçtı izlenmiyor.. o yüzden sölemeyeyim sen izle .. şu kadarını söleyim sadeece tipik eski türk filmi edasında devam edecek :)
sılacımm ben o evi çok beğenmiştim yaaaaaa nasıl dün aramadın sen onu
sanki ben oturcammmmmmmmmcanikomm bizde baktık ki bulamıoruz çok uğraşıoruz olmuyo biraz üstüne düşme rahat bırak Allah tan hayırlısı olsun canım inşallahh
sıla hanımm sıla hanımmm nassınız ösledim ucuzummmmmm
dunku gosterdigim ev gitmis kizlarrr........... aglamak istiyorum yaaa... cikamiyoruz bu isin icindenn:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
hasbinAllahi velinigmel vekilllll................
ayy bnde yazayımm bitane sevdim topiği
canımm düzelir düzelirr merak etme büyük ve önemli bişi değilse hallolur :)
valla kandırmıyorumm kıss bi kaç bişi biliorum ama sölemiim sonra bi anlamı kalmaz....bak mesela ben osman dada neler olacağını bildiğim için doru dürüst izlemiorumm ilkten çok severek izliodumm şimdi biliorum ya ki çıkıyo da büyüsü kaçtı izlenmiyor.. o yüzden sölemeyeyim sen izle .. şu kadarını söleyim sadeece tipik eski türk filmi edasında devam edecek :)
canim bende ozledim... de bugun kopugumm....
haklisin ustune gitmemek lazim sorunda suki millet de hep ustune gitmiyoruzdiye kiziyoo... hafife aliyonuz dio... tamam gitmiim oluruna birakiim desen 2 ay zaman kaldiii....
kaderAllah... simdilik beklemedeyiz.. ev de zaten dunden once kiralanmis...
canımmm hayırlısı olsun.. nasibinde yokmus demek.. akısına bırak dicem ama senin acelen var. ev bulamazsanız 2. ihtimal soz konusu ve bu hiçte güzel değill.. ins bulursunuz canımmm..
düzelecek tabi canımmmm.. baska yolu mu var..
sampatişkom ilk bölümü izleyip esime anlattıgımda yani eski türk filmleri gibi demişti.. yani bende biliyorum canımmm.. sen soyle soyle kacmaz biseyi..merak ettim yaaaa yani gercekler cıkıyor demi canımmm :97::97: süle süle
ama bi tanem o 875 euronun icine suyu elektirigi kaloriferi dahil buna hic bisey dahil degil bi 200 euroda oyle koysan 1150yi bulur... ..
senimi kircam beee guzelim var resmi.... ayricada hic fazla olmuyorsun esasben sIkIliyorum acaba kafalarinimi ayritiyom diee....
Appartement à louer avec ascenseur - 3 chambre(s) - surface habitable:145 m2 - Laeken | Immoweb ref:3336934
bnde kopuk sayılırım
Allah gönlümüze göre nasip etsin sılacm ne dielim :)
hazır mısınnnnnnn
şimdi gerçekler ortaya çıkıyorr emir o uyuz kız varya bunu seven kız onunla evlenceksonra feriha güzellik yarışmasında birince olcak meşhur olcak zengin olcak emirin karşısına çıkacak yaaaaaaaaaaa
bnde kopuk sayılırım
Allah gönlümüze göre nasip etsin sılacm ne dielim :)
hazır mısınnnnnnn
şimdi gerçekler ortaya çıkıyorr emir o uyuz kız varya bunu seven kız onunla evlenceksonra feriha güzellik yarışmasında birince olcak meşhur olcak zengin olcak emirin karşısına çıkacak yaaaaaaaaaaa
Sılacım ev çok güzel ben beğendim valla
hülyacım bende merak ettim söylesene lütfen özellikle öyle bir geçer zamanda neler olacak azcık çıtlasana şekerim
inanayım mıhadi beeee. yapaamazlar boyle.. reyting duser bakk.. seyretmemki ben seyretmem işte
emir o buyuk askını nasıl kalbıne gomecek???????? feriha nasıl yarısmaya katılır????????????? babası vurur onuolmaz olmaz boyle olamaz
inanayım mıhadi beeee. yapaamazlar boyle.. reyting duser bakk.. seyretmemki ben seyretmem işte
emir o buyuk askını nasıl kalbıne gomecek???????? feriha nasıl yarısmaya katılır????????????? babası vurur onuolmaz olmaz boyle olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?