2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayy bnde bu akşam güzel yemek yapayım diorumm inşalah

kız ne topiği buldun söle bakiim nerelere takılıosun sen öle...

bugün cumaya işler yoğunn ondan durgun böyle..

kocanla nolduu kuzumm neden bozuştunnnn yani özel değilse anlatabilirsinn sempatiğimmmm severimm seni kız öperim bal yanağındannn

ay ben coktan aradınız sandım kız.. niye ihmal ediyonuz.. arayında banada haber verinn.. bana neyse dimi kaynana gibii

e siz zaten 875 euro yu gozden cıkarmıstınız 75 daha fazla olsun.. guzelde diyorsunn.. tabi siz daha iyi bilirsiniz. evin idaresi sizde.. resmi felan var mı bende baksam :97::97: cooook meraklıyım yaa.... yapacak bisey bulamadım size sardım

regende yooook zatenn...

ayy sempatiğimm unuttum kız senin dizinin fragmanı gördümm valla ben bile merak ettim izlemediğim haldee bakalım neler olcak

aslında bişi sölicem ben neler olacağını biliorumm ama sölemeyyeimm sonra süprizi kaçar senaryoyu kısmen biliorum yani

ins canımm.. bende dün menu vardı bugun baska geldı aklımaa.. artık hangisi kolayıma gelirse...

http://www.kadinlarkulubu.com/iliskiler-duygular-hayatin-icinden/466208-kaynana-diyaloglarim-1.html

bunu buldum, okudum,guldum felan.. az oncede sılaya kaynanalık yaptımm.. cook etkilendim anlasılannn..

biraz ozel konular canımm.. ama haklıyım işte ben haklıyım. kendide biliyor.. kendide soyledi ama kırıldım birkere.. bu aksam düzelebilirim ama.. ona baglı..

ayyy bende senı sevooooom kızz.. canım benımmm...

hadii beeeeeeee... nerden bilcennn.. biliyon mu kızz????? soyle soyle nolurrrr gecen hafta coook sıkıldım dızıden. hep aynı hep aynı.. bu hafta heyecan katmıslar.. soyle kız nerden bılıyonnn.. hadi sempatiğimmmmm... kandırıyon dimi beni ??? :26::26:

dunku gosterdigim ev gitmis kizlarrr........... aglamak istiyorum yaaa... cikamiyoruz bu isin icindenn:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

hasbinAllahi velinigmel vekilllll................

ayy bnde yazayımm bitane sevdim topiği

canımm düzelir düzelirr merak etme büyük ve önemli bişi değilse hallolur :)

valla kandırmıyorumm kıss bi kaç bişi biliorum ama sölemiim sonra bi anlamı kalmaz....bak mesela ben osman dada neler olacağını bildiğim için doru dürüst izlemiorumm ilkten çok severek izliodumm şimdi biliorum ya ki çıkıyo da büyüsü kaçtı izlenmiyor.. o yüzden sölemeyeyim sen izle .. şu kadarını söleyim sadeece tipik eski türk filmi edasında devam edecek :)

dunku gosterdigim ev gitmis kizlarrr........... aglamak istiyorum yaaa... cikamiyoruz bu isin icindenn:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

sılacımm ben o evi çok beğenmiştim yaaaaaa nasıl dün aramadın sen onu

sanki ben oturcammmmmmmmm canikomm bizde baktık ki bulamıoruz çok uğraşıoruz olmuyo biraz üstüne düşme rahat bırak Allah tan hayırlısı olsun canım inşallahh

sıla hanımm sıla hanımmm nassınız ösledim ucuzummmmmm

ama bi tanem o 875 euronun icine suyu elektirigi kaloriferi dahil buna hic bisey dahil degil bi 200 euroda oyle koysan 1150yi bulur... ..

senimi kircam beee guzelim var resmi.... ayricada hic fazla olmuyorsun esasben sIkIliyorum acaba kafalarinimi ayritiyom diee....

Appartement à louer avec ascenseur - 3 chambre(s) - surface habitable:145 m2 - Laeken | Immoweb ref:3336934

canim bende ozledim... de bugun kopugumm....

haklisin ustune gitmemek lazim sorunda suki millet de hep ustune gitmiyoruzdiye kiziyoo... hafife aliyonuz dio... tamam gitmiim oluruna birakiim desen 2 ay zaman kaldiii....

kaderAllah... simdilik beklemedeyiz.. ev de zaten dunden once kiralanmis...

canımmm hayırlısı olsun.. nasibinde yokmus demek.. akısına bırak dicem ama senin acelen var. ev bulamazsanız 2. ihtimal soz konusu ve bu hiçte güzel değill.. ins bulursunuz canımmm..

ayy bnde yazayımm bitane sevdim topiği

canımm düzelir düzelirr merak etme büyük ve önemli bişi değilse hallolur :)

düzelecek tabi canımmmm.. baska yolu mu var..

sampatişkom ilk bölümü izleyip esime anlattıgımda yani eski türk filmleri gibi demişti.. yani bende biliyorum canımmm.. sen soyle soyle kacmaz biseyi.. merak ettim yaaaa yani gercekler cıkıyor demi canımmm :97::97: süle süle

bnde kopuk sayılırım

Allah gönlümüze göre nasip etsin sılacm ne dielim :)

hazır mısınnnnnnn

şimdi gerçekler ortaya çıkıyorr emir o uyuz kız varya bunu seven kız onunla evlencek sonra feriha güzellik yarışmasında birince olcak meşhur olcak zengin olcak emirin karşısına çıkacak yaaaaaaaaaaa

ay olur mu oyle seyy.. sıkılmak ne demek...

anladım canımmm fiyat yuksekk oluyormus.. bu evde cooook guzell.. almanyadaki bütün evler boyle genıs mı canım yaa.. merak ettim.. bu baktıgım evın salonu,mutfagı,banyosu ve bır odası var dımı baska oda yok. resimlerden anladıgım buu.. bir oda daha olaymıs ıyı olurmus.. 145 m2 ev salonuna 75 m2 salon var neredeyse ne kadar güzel ve geniş duruyor.. bende 120-130 m2 gibi burası ama bu kadar geniş durmuyorrr.

ahh canımmm ins bulursunuzzz. iyice arastır bos durma güzelimmm..

Sılacım ev çok güzel ben beğendim valla
hülyacım bende merak ettim söylesene lütfen özellikle öyle bir geçer zamanda neler olacak azcık çıtlasana şekerim

inanayım mı hadi beeee. yapaamazlar boyle.. reyting duser bakk.. seyretmemki ben seyretmem işte

emir o buyuk askını nasıl kalbıne gomecek???????? feriha nasıl yarısmaya katılır????????????? babası vurur onu olmaz olmaz boyle olamaz

çok heyecanlı olacakmış

Sılacım ev çok güzel ben beğendim valla
hülyacım bende merak ettim söylesene lütfen özellikle öyle bir geçer zamanda neler olacak azcık çıtlasana şekerim

söledim canım yukarda

osman la ilgili aslında bildiklerimin hepsi çıktı bu sezonda ben balıkçının öleceğini metenin şarkıcı ünlü olacağını berrini falan hepsini biliodum şu an da bildiğim bişi yok henüz ama her an öğrenebilirim

valla ister inannnnnnnnnnnnn ister inanmaaaaaaa sempatiğimm ben bildiğimi sölüorumm sende izle ve gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…