- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.381
söledim canım yukarda
osman la ilgili aslında bildiklerimin hepsi çıktı bu sezonda ben balıkçının öleceğini metenin şarkıcı ünlü olacağını berrini falan hepsini biliodumşu an da bildiğim bişi yok henüz ama her an öğrenebilirim
valla ister inannnnnnnnnnnnn ister inanmaaaaaaa sempatiğimm ben bildiğimi sölüorumm sende izle ve gör
canım nerden öğreniyorsun bunları :26: yoksa geniş çevren varda bizdenmi saklıyosun
ya ya ya ama seyretmem ki bennnn.... boyle olmasınnnn.. soyle onlara.. menbetamm seyretmezmiş de tamam mısöledim canım yukarda
osman la ilgili aslında bildiklerimin hepsi çıktı bu sezonda ben balıkçının öleceğini metenin şarkıcı ünlü olacağını berrini falan hepsini biliodumşu an da bildiğim bişi yok henüz ama her an öğrenebilirim
valla ister inannnnnnnnnnnnn ister inanmaaaaaaa sempatiğimm ben bildiğimi sölüorumm sende izle ve gör
evet canımmmmm.. sende seyredıyor musunBu akşam dimi ferihaa.
sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canımm bak sana süper ev buldummm ne dersinn ?
L&P - 1000 Bruxelles 1, Location meublée Appartement | Latour & Petit
L&P - 1000 Bruxelles 1, Location meublée Appartement | Latour & Petit
sılaaaaaaaaa baktınmı canımmmmmmmmmmmmmmm nasıl ev özellikleri uygun mu sana çeviri yapa yapa aradım bunu buldum fiyat olarak falan nasıl ? içersi fena değil ha ne dersin ?
ya ya ya ama seyretmem ki bennnn.... boyle olmasınnnn.. soyle onlara.. menbetamm seyretmezmiş de tamam mı
askı memnuya bakıyorumm bende.. behlul nıhale nıyetlenıyorne sanslı kız yaaa.. hep türkiye güzelleriyle dızı cevırıyor
evet canımmmmm.. sende seyredıyor musun
bende bakıyommm..
şekerimm sempatiğim dedim sana sölemeyeyimm dedim büyüsü kaçar izlemezsin dedim benden günah gitti valla
ahhh aşkı memnu ahhhhhhhhhhhhhhsüperötesi bi diziydi yaaaaaaa
sıla hanımm sıla hanımm size ev bulduk bakıoruz ama siz yoksunuz bilemiyorumm yaniiiiiii
hlyaaaa
ev cok hosuma gitti.. 90m2 imiş. ama kullanıslı mubarekk.. mutfagına bittimm..
olsun canım genede merak ediyorummm.. sen rahat ol canımmm.. ama ama ama oyle yapmasınlaaarr yaa...
evet canım aynen oyleydiii askı memnu.. final bölümünü lcd le aramda 50 cm olacak şekilde yakından ve elimde 80grlık fındıklı kare cikolatam ve kolamla izlemiştimm.. ahhh ahhhh... halende bakarım tekrarlarına....
valla bnde evi beğendim ama önemli olan sıla hanımın beğenmesi lakin o da aramızda değiller
izleyip göreceksin cnm artık bakalım neler olcak
ben aşkı memnuyu kaçıncı defa tekrarını izliorummmmmmm sayamadım artıkfeci beren saat hayranıyım ya öle böle değil canım o benim canımmmmmmmm
Selam kızlar napıonus bakım sakiniz bugün
KARDAİZ CNM SEN ŞAİR Mİ OLDUN. KIYAMAM SANA ALLAH KAVUŞTURSUN. BİŞE SORCAM AYIP OLMAZSA BEN SONRADAN GELDİĞİM İÇİN BİLEMİYORUM EŞİN NERDEKİ SENİN CNM
onun esi gemıcı canımmmmm, o yer senın bu yer benım gezıyorr.. 2 aya yakın yanındaydı sonra gene gitti. 6 ay mı var gelmesine ne kadar var kızkardaiz???
ama bi tanem o 875 euronun icine suyu elektirigi kaloriferi dahil buna hic bisey dahil degil bi 200 euroda oyle koysan 1150yi bulur... ..
senimi kircam beee guzelim var resmi.... ayricada hic fazla olmuyorsun esasben sIkIliyorum acaba kafalarinimi ayritiyom diee....
Appartement à louer avec ascenseur - 3 chambre(s) - surface habitable:145 m2 - Laeken | Immoweb ref:3336934
ya ya ya ama seyretmem ki bennnn.... boyle olmasınnnn.. soyle onlara.. menbetamm seyretmezmiş de tamam mı
askı memnuya bakıyorumm bende.. behlul nıhale nıyetlenıyorne sanslı kız yaaa.. hep türkiye güzelleriyle dızı cevırıyor
evet canımmmmm.. sende seyredıyor musun
bende bakıyommm..
tabiki ayıp değil hayatım. şair olmadım ama ben genelde üstüste 15-20 sefer dinlediğim şarkı sözlerini buraya yazıyorum. bilmem benim hoşuma gidiyo arkadaşlar arada yorum yapıyo öle. bunu da yeni duydum ha bu saate kadar dinledim.
menbetam da yanıtlamış sana gemici canım eşim. aminnnn canım benim çok saol :)
ay senin samimiyetini yerim yaaaa. bu postu okudum bi kahkaha attım valla. cocamın gelmesine 7 ay var canım.
of yaa bugün bi başka vurdu bu hasret arada böle azıyo. canımı sıkıyo işte.
sılacım bu ev güzelmiş harbiden ama kirası fena yani. Allah kolaylık versin. durcan durcan turnayı gözünden vurucan hayatım sıkılma sen.
ay hakkatten hee hiç dikkat etmemiştim ben seni gidi seniiiiiiii. ferihada ki şansa bak valla...
HLY tatlımmmm napıyon. bende akşam koltukta sızmışımmmm ay canım benimmm
meraklının biri de sormuş feriha bu akşam mıydı diye
Neşeli kızımm hayırlı ugurlu olsun kızın :) ben daha once 2012 şubat annelerı topıgınde okumuştum kızın olacagını hatta buraya kızlara yazmışta olabılırım :) Sılacımda sölemişş benım paşam gelıyomuş teyzesı :) Hayırlı evlat olsun ınsallah...
kızlarrrrrrrrrr napıyorsunuzzzzzz
ay takıldım kaynana gelin diyologları okudum baya. amannnnn neler varmış öle yaaa.
sen napıyon hayatım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?