- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.401
bnde okudum biraz neler var neler harbiden :d
napiim dinleniorum canım birazdan kalkıp yemek yapcam... sen nassın yarın napıosun ?
işi gücü bitirdim oyalanıyorum öle canım. evdemisin sen şimdi.
yarın işe gelicem 3 te çıkıyorum. bide bizim şirketten biri o evleniyo akşama onun düğününe gidicem mecbur hiç istemiyorum aslında ama patron kızar istemeyerek de olsa gidicem.
sen napıyosun.
evdeyim cnm evdeyimm benim mesai 17.30 da bitiyor
ya kankitom bırak bu işlerii ya istemem yan cebime at düğün olcak da sen gitmicen yaaaa tabi tabiii
vallahi bizim tarafın düğünü olsa seve seve.
patronun olduğu düğün sence ne kadar güzel olur ki hadi onu geçtim bizim arkadaş ardahanlı nasıl olur bilmem ki.
heeeeeeee yanii çaçak yok payduşka yok diosun nasıl eğleneyimmhaklısın
onların düğünü durmadn halayla geçer
biz bi komşumuzun düğününe gittik ayy yarıldım gülmekten biri sivaslı biri trabzonlu ilk 45 dk aralıksız halay 2. 45dk aralıksız horon ve düğün bittiiiiiiiiiiiii
sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canımm bak sana süper ev buldummm ne dersinn ?
L&P - 1000 Bruxelles 1, Location meublée Appartement | Latour & Petit
hlyaaaaaaaaaaaaaaaaaa nediim sana bilmem kii yaaaaaaaaaaa... sen cok yasa emiii..... cifter cifter dolsun dobeklerin... ayy yaa ugrasa bakk Allah razi olsun kuzum... valla bu evde gidip oturmayi okadar cok isterimkiii..... inan tahmin edemezsin...
sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canımm bak sana süper ev buldummm ne dersinn ?
sılaaaaaaaaa baktınmı canımmmmmmmmmmmmmmm nasıl ev özellikleri uygun mu sana çeviri yapa yapa aradım bunu buldum fiyat olarak falan nasıl ? içersi fena değil ha ne dersin ?
hlyaaaa
ev cok hosuma gitti.. 90m2 imiş. ama kullanıslı mubarekk.. mutfagına bittimm..
he yaa olcak şöle bizim tarafın döktüreyim. hiç oturmuyorum valla. çok eyleniyorum yaa unutuyorum kendimi valla.
ay bakalım nasıl geçicek gidicem oturcam ordan kalkıp eve gelicem kesin. patron gider gitmez giderim eve herhalde.
hlyaaaaaaaaaaaaaaaaaa nediim sana bilmem kii yaaaaaaaaaaa... sen cok yasa emiii..... cifter cifter dolsun dobeklerin... ayy yaa ugrasa bakk Allah razi olsun kuzum... valla bu evde gidip oturmayi okadar cok isterimkiii..... inan tahmin edemezsin...
simdi 1.si burasi en ville ,centrum yaniii.. anlasildi degil mi.. tam brukselin gobegi... ha bize cok uzak deil ama centre iste..
2.si guzelim altta bak charge 250 yaziyo yani aydat olarak cevirebilirm ben bunu... yani bu daire toplam 1150euroyo gelio... arti daha elektirik su fala masrafi... yani benim en son gosterdigim evle asagi yukari ayni geliri...
amma ev fevkalede super.... ellerine,emegine saglik......
sana kiralayalim hayatim gelll... ne tatlisiniz yaaa.... en son gosterdigim evi aramis esim 950+150 aydat varmis yani benim aylik verecegim kira 1100+elektirik su dogalgaz....ve kendinizi sIkI tutun benim esimin ayda aldigi 1250 ...... hayat iste...... tabi bide kendi isleri var ama her ay ayni kazanc olmuyor maalesef......
durum bundan ibaret kizlar... darlandim anlianiz....
aslinda baska cozumlerde var ama iste icimizden cikmiyor.... soyle anlatiyim benim kanun kadar param olacak ve ben oglumu kirada ya da zor sartlarda yasamasina musade edicem ve kilimi kipirdatmicam hemiii...... Allaha buyuk konusmayim ama neyim var neyim yook serer,dokerim... hadi bunu gec hic olmadi ucundan tutariim biseylerin... iste...
valla doluyum yaaaaaa.... kusura bakmayin icimdekiler kendiliginden cikiverdi..... ama napalim Allah muhtac etmesin...
bal böceğemmmmmmmmm geldimi babann neler yaptın bugün yoktunnnn ?
eveeeeeeeeettt dün gece bende kaldisimdi yola cikti, Allah yolunu acik etsin sag saglim varsin evine.. bugün de iste onu gezdirdik carsida biraz, sonra ben markete gittim arkadasla da biraz yürüyüs yaptik.. simdi de esim annesie yardima gitti calisiyor ya o aksamlari.. be de onu bekliyorum gelsin, misafirlige gitcez... sen nasilsin fistigim???
benim abim mesela tr de .. evlendi gecen sene. gup die babamin ikinci evine oturdu... hiic evmis,kiraymis derdi yok bastan.. o konuda sIkInti dert yok.. esim bu olaya cok icerliyor ve ne yalan soylim uzuluyor.. bikendine bakiyor, bi abim gibi ebeveynden sansli olanlara.... yahu anlamiyoom agizlari acilinca hersey evlatlar icin ama kardesim mezara gitmiyorki bu melet....tut tut tut... tamam elbette yasli insanlar kendilerini garantiye alsinlar ama har seye yetecek kadar var Allaha sukur..... ha adil davranilsa evlatlar arasinda amenna...lakin hayirsiz damat herseyin sefasini surer... bizde seyirci kaliriz...napalim "mazlumun ahi indirir tahtan sahi"cannn arkadaşımmm can can cannnnnnnnnnn Allah senden de razı olsun valla o aidat kısmını falan görmemişim ben :d semt olarak da nerden baktığını bilmediğimden brüksel diye aradım valla :) pahalı oluyomuşş harbiden yaa Allah yardımcımız olsun kuzummmm valla bizimde baktığımız evler 1200-1300 tliçim acıyor valla vereceğimiz için... ama dediğin gibi işte elini cebine atıp da deseler ki al oğlum bu sana peşinat olsun siz de krediyle alın falan nerdeeeeeeeeeee.... Allah büüyük canımmm görür yardım eder bize inşallahhh boşverr onlardan gelecek hayır yüce Rabbimizden gelsinn.... inşallah gönlümüze göre hayırlısıyla ev buluruz canımm ....
ayy öle içten yazmışsın ki az daha ağlıcaadım yaa
ayyy gözünaydın canımm benimmm sevindim senin adına ohhh sefan olsun bal böceğemm
misafirliğe nereye gidiosunuz kız ?
eveeeeeeeeettt dün gece bende kaldisimdi yola cikti, Allah yolunu acik etsin sag saglim varsin evine.. bugün de iste onu gezdirdik carsida biraz, sonra ben markete gittim arkadasla da biraz yürüyüs yaptik.. simdi de esim annesie yardima gitti calisiyor ya o aksamlari.. be de onu bekliyorum gelsin, misafirlige gitcez... sen nasilsin fistigim???
arkadalara canimcim.. esim bebegi görmedi ya.. gerci gördü de yolda adet yerini bulsun istesen napiyorsun? kocisin gelmedi mi daha?? gelseydi sen burda olmazdin simdi
demiii hlyanin bu saatte burda olmasi mucizeeetaslar kirildi bitti sanirim.....
hediye aldin mi bebege? ne aldin? nezaman aldin? sen daha onceden de vermis olabilirsin ama!!!!! ayricada darisi basina insallah...
super ikizim yaaa...Allah hayirla evine kavustursun babani ve yine hayirla sana kavustursun .....
iyi olmus gezdirmissinizde.. bak esinin calismadigi ise yaradigit git misafirligede git kime gidiyonuz ola...
ama yaa butun detaylari yazmissin..markete gittim,yuruyus yaotiksupeerrr..... resmen icimiz disimiz bir olduuu!!!!! canim benim
ooohh valla kiizz daha ne olsun..been dogurdugumda bana gel emi!!!!tamam ozama darisi basina (Asllan parcasi pasa).....insallah..kuzum bebek tabiki basima ama senin ki bi tosun pasam olsun..detayi da belirtiyorum hemen..
simdi tatlim, esler de tanistigi icin ucuz bir sey olmadi.. altin küpe aldim, henüz küpesi yokonu esim verir.. ben de yeniden kadife tulum aldim, icinin yine kadife badisi var, ayni renkten bir de zibin aldim hepsi uzun kollu.. sonra atki-bere-eldiven aldim ayni renkler de yine.. arkadasa da citcitli badiyle kalin patik koydum.. bir de cicek alacaktim da benimki gittiya annesine kaldi
hakkaten iyi oldu, getirdi götürdü. bir de dis randevusu vardi onu da arada halletti geldi, simdi Allah var arabanin anahtarini bile birakti alisveris yaparsak uzaga gidersek lazim olur belki dedim, o da itiraz etmedi, giciklik yapsa yapardi yani..
valla artik yani her (!) detayi biliyoruz
benim abim mesela tr de .. evlendi gecen sene. gup die babamin ikinci evine oturdu... hiic evmis,kiraymis derdi yok bastan.. o konuda sIkInti dert yok.. esim bu olaya cok icerliyor ve ne yalan soylim uzuluyor.. bikendine bakiyor, bi abim gibi ebeveynden sansli olanlara.... yahu anlamiyoom agizlari acilinca hersey evlatlar icin ama kardesim mezara gitmiyorki bu melet....tut tut tut... tamam elbette yasli insanlar kendilerini garantiye alsinlar ama har seye yetecek kadar var Allaha sukur..... ha adil davranilsa evlatlar arasinda amenna...lakin hayirsiz damat herseyin sefasini surer... bizde seyirci kaliriz...napalim "mazlumun ahi indirir tahtan sahi"
senin yaptigini yapmadi kimse... zaman ayiripta 5dkka ilgilenen olmadi.... ha gosteristen,havadan acaip ilgililer... anca lojmanlara git demeyi bilirler... regen bilir belki buralarin lojmanlarini.. kimsseleri siniflandirmak istemem ama onca varligin icinde lojmana yollamaya utanmiyolar.... nediimmm dedigin gibi "Allah yeter"..... Allah yavrumun yuzune baksin...
canimcim benim tekrar sagol bitanem.. inan iyiki varsin.. biliyosun zaten suan duygularimi ifade edecek sozler yetersizmis gibi gelio.. diyorum burda olmamiz,beraber olmamiz bi tevafuk... her konuda ama her konuda iyiki varsin,iyiki varsiniz....
duygusala baglamayalim aksam aksam... Elhamdulillah yaa... valla Allah kocami yarImImI basimizdan eksik etmesin de nerde nasil yasadigiminda cok cok onemi yok... mertebemiz neyse onu yasicaz.. fazlasinda gozumuz yok!!! seviyorum seni guzeller guzelimmmm....
arkadalara canimcim.. esim bebegi görmedi ya.. gerci gördü de yolda adet yerini bulsun istesen napiyorsun? kocisin gelmedi mi daha?? gelseydi sen burda olmazdin simdi
demiii hlyanin bu saatte burda olmasi mucizeeetaslar kirildi bitti sanirim.....
hediye aldin mi bebege? ne aldin? nezaman aldin? sen daha onceden de vermis olabilirsin ama!!!!! ayricada darisi basina insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?