- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.481
kardaizcimm evlilik yildonumunuz kutlu olsunn cnm arkadasimm nice nice yillara insallah :)
renewalcimm sizinde evlilik yildonumunuzu kutluyorum cnmm:) cuma gunu cok kotu olmussun uzuldum valla bende o gunlerden gectigim icin hatirlamak bile istemiyorummm... seninkide erkek olabilirmiss Allah hayirlisi neyse onu nasip etsin insallah cnmm bende kiz istiyodum ama hayirli olan icin cok dua ettim sansima erkek cikti :) seninki daha kucuk heran cinsiyeti degisebilir ama umudunu kaybetme :) ben 16. haftada ogrenmistim ama esim dru cok sikistirmisti belgelerle kanitlayin bana diye inanmam diye :) kadinda saolsun butun organlarini detayla anlatti ona
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
canım benim cümlemizin inşallah.
ay maşallah renewalcimmm ne güzellllll. gözün aydın olsun, hayırlı evlat olsun inşallah.
Allah banada nasip etsin.
amin canım benim hepimizin duasını Allahım kabul etsin. çok teşekkür ederim.
valla kuzum ne olmadıki sabah kayınvaldemin sesiyle uyandık 8de komşunu annesi ölmüş koşun kalkın köye gidioruz die
sonra yolladık hepsini eltimle ben kaldık bide kaynanamın şizofren annesi 1 saat sonra eşimle kaynım geri geldi. Anane altına işemiş kolduk sandalyeye oturmuş sonradan gördük eltimde hamile bende aldım altını değiştim koltuğu söktüm makinaya attım kılıfı süngerini banyoda yıkadım sandalyeyi aldım yıkadım tabi üst katta iş yapılıo dedim öğlen gelirler aç bi on kişilik yemek yaptım salak gibi ıspanak yapmayı seçtim yıka yıka bi hal oldum sonra kaynanam geldi hadi bahçeden bişeler topladık ıvır zıvır işllere kaynanam seslenip durdu git gelden bittim bi üst kata bi alt kata in çık akşamda düğün vardı oraya gittik 12de falan istanbula döndük. Valla herhalde yorgunluktan gece bacağım kasıldı kaldım eşimi uyandırdım ovdu falan dersini almıştır o anesi çağırıyo oda yüzüme bakıp gülüyo bişe demim diye. Neyse gün bitti ama bende bittim bi izin günü daha heba oldu gitti
benim burda gun hala aydin:)) guzel bi haftasonu gecirdim,bitti sukur... insallah haftamda boyle guzel gider ve haftasonuna cok guzel haber alirim!!!
menbataciimm,kusum iyimisin... navar ne cok?? tatliim cumartesi gunu annemi aradim sordum hemen lahana tursunu..ama buraya girip yazmaya firsatim olmadi...
simcik sekerim, lahana,havuc,sarimsak,sirke,tuz ,limon tuzu ve su ihtiyacimiz olan... biliyosun lahanalari ayirip yikayip havuclarida aynen yikayip dograyip (ben kabuklarini soycam) kullanima hazir hale geriyoruz... sonra kullanacagin kaba lahana havuc koyup sarimsak ekliyosun(bi iki dis kadar,onuda 2ye 3 bol) onra yine lahana ve havuc ve sarimsak.. malzemen bitene kadar ayni islem... sonra suyunu hazirliyoruz... gerekli olan miktarsa su+sirke+tuz(cok kacmasin!) lahanalarin uzerine dokuyoruz sivi karisimi... en uste de limon tuzu biraz ve kapiyoruz kapagini... 4-5 dun sonra kullanima hazir....
tatlim valla lahanalar pahali deil burda cok.. marketlerde 1€ bile bulmuyoo.. keza havucta ole.. bende ilk firsatta alip yapcam hatta ben yesil kalem veya sivri biberde eklemeyi dusunuyorum... bakalim...
tugceecimm canimmm bukadar yuklenme kendine guzelimm... hersey hallolur valla hersey is guc gibi olsa.... pasamizi yormaaa
hlyaaaa,naber yavru,?? hersey yolundami bitanem... iki hafta kadar ise devam demistin.. alistin sanirim... haftasonun nasi gecti??? sen ugrardin buralara ugramamissin sanirim.. faaliyetteydin!!!!
kardaizz,eee senden naber canim...?? nasildi bakalim dugun,meraklandik kiss anlat azicik... oyle canini falanda sIkMa bebegim... hiic bisey degismiyo!!! bu arada super mutlu,iki cocuklu(3.yu yapmazsin die dusundum ama kismet tabi!!) evlilik diliyorum!!!
renawalllll hoobaaikinci pasamiz geliooo.... masallah keyfide yerindeymis pasamizin ama tatlim sen iyi gecirmemessin pek haftasonu.uzuldum inan... peki dr bu duruma bi yorum yapmadimi?? simdi yine istesin demi?? ah ah kendine dinlenme firsati vermedin.bi an evvel rahatlarsin insallah...
sanada. evliliginin kalan yillarinda mutluluklar diliyorum canim cocuklarinizla birlikte nice nice guzel yillara!!!
benim burda gun hala aydin:)) guzel bi haftasonu gecirdim,bitti sukur... insallah haftamda boyle guzel gider ve haftasonuna cok guzel haber alirim!!!
menbataciimm,kusum iyimisin... navar ne cok?? tatliim cumartesi gunu annemi aradim sordum hemen lahana tursunu..ama buraya girip yazmaya firsatim olmadi...
simcik sekerim, lahana,havuc,sarimsak,sirke,tuz ,limon tuzu ve su ihtiyacimiz olan... biliyosun lahanalari ayirip yikayip havuclarida aynen yikayip dograyip (ben kabuklarini soycam) kullanima hazir hale geriyoruz... sonra kullanacagin kaba lahana havuc koyup sarimsak ekliyosun(bi iki dis kadar,onuda 2ye 3 bol) onra yine lahana ve havuc ve sarimsak.. malzemen bitene kadar ayni islem... sonra suyunu hazirliyoruz... gerekli olan miktarsa su+sirke+tuz(cok kacmasin!) lahanalarin uzerine dokuyoruz sivi karisimi... en uste de limon tuzu biraz ve kapiyoruz kapagini... 4-5 dun sonra kullanima hazir....
tatlim valla lahanalar pahali deil burda cok.. marketlerde 1€ bile bulmuyoo.. keza havucta ole.. bende ilk firsatta alip yapcam hatta ben yesil kalem veya sivri biberde eklemeyi dusunuyorum... bakalim...
tugceecimm canimmm bukadar yuklenme kendine guzelimm... hersey hallolur valla hersey is guc gibi olsa.... pasamizi yormaaa
hlyaaaa,naber yavru,?? hersey yolundami bitanem... iki hafta kadar ise devam demistin.. alistin sanirim... haftasonun nasi gecti??? sen ugrardin buralara ugramamissin sanirim.. faaliyetteydin!!!!
kardaizz,eee senden naber canim...?? nasildi bakalim dugun,meraklandik kiss anlat azicik... oyle canini falanda sIkMa bebegim... hiic bisey degismiyo!!! bu arada super mutlu,iki cocuklu(3.yu yapmazsin die dusundum ama kismet tabi!!) evlilik diliyorum!!!
renawalllll hoobaaikinci pasamiz geliooo.... masallah keyfide yerindeymis pasamizin ama tatlim sen iyi gecirmemessin pek haftasonu.uzuldum inan... peki dr bu duruma bi yorum yapmadimi?? simdi yine istesin demi?? ah ah kendine dinlenme firsati vermedin.bi an evvel rahatlarsin insallah...
sanada. evliliginin kalan yillarinda mutluluklar diliyorum canim cocuklarinizla birlikte nice nice guzel yillara!!!
ayy canım senın ısınde zormus.. Allah yardımcın olsun.. ıyı kı tekırdag da oturmuyorsun.. Ne zor gecerdı gunler senın ıcın.. Bayagı olaylı gecmıs haftasonunuz.. Barı bu hafta sonu evınde ol ve dınlen..
canım bnde napiim c.tesi iş yaptım sonra akşam anneme gittik yemeğe.. pazarda kaynanama gittik kahvaltıya ordan da akşam üstü geldik işte evdeydik kocişle böyle geçti.. siz naaptınız ?
ayy çalışıorum müşterileri arıyorum da dönemedim size kusura bakmayın .. 13 tane kaldıı sonra size döncemmm
bizimde zaten doktor muayenesini bitirdikten sonra ben cinsiyeti fln unutmuştum zaten ama bizimki hemen hatırlattı doktor bey cinsiyt die...erkek olma ihtimalini duyuncada zaten havalara uçtuGörseniz iki gündür ağız kulaklarda geziyoruz futbolcu yapacakya oğlunu yavru kartal gelio
iyilik güzellik bi tanem hafta sonu cumartesi işteydim burdaydım yaniii, 3 te çıktım eve gittim büyük odayı temizledim ardından da hazırlandım koştur koştur gittim arkadaşın düğününe. ahhhh canım benim ardahanlının düğünü nasıl olur, takı merasimine bile ara verdiler horon tepmek için. yanyana sıkışıyolar silkeleniyorlar müzik de ağar geldi bana. ya bide başıma ne geldi kayınvalide aradı bende dudullu tarafında bi düğündeyim beni ordan gel al diye. ümraniyeleride hiç bilmem karışık gelir bana sora sora buldum orayı ama aziyet gibiydi. saat 12 de eve geldim ama stresi yetti yani. pazar günüde evin geri kalan kısımlarını temizledik sonra gittik 3 tane su kaplumbağsı aldık kız çok istedi. isimlerini bile koyduk ama 1 tanesine bulamadık. biri osman biri güldan diğeri isimsiz kaldı. :)))))
seninde hafta sonun güzel geçmiş. heyyyy bu turşu tarifi iyi oldu hayatım bende yapıtım bari 5 kg bi kavanoza. Annenden razı olsun hayatım. şuraya bak yaa biz tr deyiz kız nerden annesini arıyo tarif alıyo bize sölüyo
evde kalcam gitmicem zaten haftaya bide eşim bana burda yaşayalım die tutturuyo ben kabul etmiyorum diyede neden ki dio bide. Gayet açık ve net değilmi:95::95::95: Orda yaşam bide orda çalışabileceğim bi yerde yok hep evde ayyyy hergünüm böle geçer herhalde:96::96:
evde kalcam gitmicem zaten haftaya bide eşim bana burda yaşayalım die tutturuyo ben kabul etmiyorum diyede neden ki dio bide. Gayet açık ve net değilmi:95::95::95: Orda yaşam bide orda çalışabileceğim bi yerde yok hep evde ayyyy hergünüm böle geçer herhalde:96::96:
kardaizcimm evlilik yildonumunuz kutlu olsunn cnm arkadasimm nice nice yillara insallah :)
renewalcimm sizinde evlilik yildonumunuzu kutluyorum cnmm:) cuma gunu cok kotu olmussun uzuldum valla bende o gunlerden gectigim icin hatirlamak bile istemiyorummm... seninkide erkek olabilirmiss Allah hayirlisi neyse onu nasip etsin insallah cnmm bende kiz istiyodum ama hayirli olan icin cok dua ettim sansima erkek cikti :) seninki daha kucuk heran cinsiyeti degisebilir ama umudunu kaybetme :) ben 16. haftada ogrenmistim ama esim dru cok sikistirmisti belgelerle kanitlayin bana diye inanmam diye :) kadinda saolsun butun organlarini detayla anlatti ona
inşallah cnmsenı cok ıyı anlıyorum.. En azından ıst dasın annenler orda. Arkadasların orda. ısınde var.. ıns hep orda kalırsın guzelım..
bence aklın varsa gitme. Kızım öle bi yerde yaşanırmı eziyet gibi. Allah yardımcın olsun.
tatlim valla lahanalar pahali deil burda cok.. marketlerde 1 bile bulmuyoo.. keza havucta ole.. bende ilk firsatta alip yapcam hatta ben yesil kalem veya sivri biberde eklemeyi dusunuyorum... bakalim...
Allahhhhhhh bu yavru kartal heeee....
Bende feci Beşiktaşlıyımmmm. sık sık maçlarına gidiyorum. du bir daha tebrik ediyim Allah analı babalı büyütsün canım varsın bjk ye topçu olsun....
kızlarr ben yemeğe gidiyorumm sizleride öpüyorummm...
ben de FENERBAHÇELİYİMMMMMMMMMMM ! bu arada bayaaaaaaa koyu hmde ! sonraa bide cuma günü tüp bebekçi doktora gidiyorumm onuda söleyim dedimsonra bide hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnn:79::79::79:
kızlarr ben yemeğe gidiyorumm sizleride öpüyorummm...
Ben de fenerbahçeliyimmmmmmmmmmm ! Bu arada bayaaaaaaa koyu hmde ! Sonraa bide cuma günü tüp bebekçi doktora gidiyorumm onuda söleyim dedim :d sonra bide hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnn:79::79::79:
Allahhhh kızlarrrrrrrrrr çok mutluyummmmmmmmmm
Kocacımm bana çiçek göndertmişşşşşşş arkadaşı çiçekçidir de unutmamış arabistandan aramış. Ay kocacım benimmmmm
çiçeklerin resmini çektim bluetooth la yükledim. paylaşıyım istedim
Eki Görüntüle 263281 Eki Görüntüle 263282
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?