2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bizimde zaten doktor muayenesini bitirdikten sonra ben cinsiyeti fln unutmuştum zaten ama bizimki hemen hatırlattı doktor bey cinsiyt die...erkek olma ihtimalini duyuncada zaten havalara uçtu Görseniz iki gündür ağız kulaklarda geziyoruz futbolcu yapacakya oğlunu yavru kartal gelio

saol bitanem inş inş en kısa zamanda sanada bi erkek evlat nasip eder Rabbim...Seninde bnmki gibi boş geçicek olan evlilik yıldönümün kutlu olsun bitanem... Senin kocan en azından bnmkinden daa romantiktir ama uzaktada olsa bişi yapar eminim :)

ayy canım senın ısınde zormus.. allah yardımcın olsun.. ıyı kı tekırdag da oturmuyorsun.. ne zor gecerdı gunler senın ıcın.. bayagı olaylı gecmıs haftasonunuz.. barı bu hafta sonu evınde ol ve dınlen..

iyilik güzellik bi tanem hafta sonu cumartesi işteydim burdaydım yaniii, 3 te çıktım eve gittim büyük odayı temizledim ardından da hazırlandım koştur koştur gittim arkadaşın düğününe. ahhhh canım benim ardahanlının düğünü nasıl olur, takı merasimine bile ara verdiler horon tepmek için. yanyana sıkışıyolar silkeleniyorlar müzik de ağar geldi bana. ya bide başıma ne geldi kayınvalide aradı bende dudullu tarafında bi düğündeyim beni ordan gel al diye. ümraniyeleride hiç bilmem karışık gelir bana sora sora buldum orayı ama aziyet gibiydi. saat 12 de eve geldim ama stresi yetti yani. pazar günüde evin geri kalan kısımlarını temizledik sonra gittik 3 tane su kaplumbağsı aldık kız çok istedi. isimlerini bile koyduk ama 1 tanesine bulamadık. biri osman biri güldan diğeri isimsiz kaldı. :)))))
seninde hafta sonun güzel geçmiş. heyyyy bu turşu tarifi iyi oldu hayatım bende yapıtım bari 5 kg bi kavanoza. Annenden Allah razı olsun hayatım. şuraya bak yaa biz tr deyiz kız nerden annesini arıyo tarif alıyo bize sölüyo

Son düzenleme:

ewt bu hastalık mahfetti beni ve tahmin ettiğin gibi işteyim gene.. sabahtan beri öksürüorum işte napim öle idare etmeye çalışıorum..İnş biran önce geçer tek ümidim o..Doktora gittiğimdede çok öksürüodum eğer böyle öksürürsen muayene edemeyiz dedi haftada geçtiği için önümüzdeki haftayada atamayız dedi valla tuttum nefesi öyle muayene oldum :) He aynı zamanda bebiş tam 13 haftalık dedi yani tam günü gününe gidiomuş işte özürlü vs olma ihtimalide bnm yaşıma göre normalde 1/750 iken muayeneden sonra 1/3500.e çıkmış yani risk düşmüş tabi asıl kan testi sonucundan sora belli olucak bakalım onuda ne zaman gönderir bilmiorum

evde kalcam gitmicem zaten haftaya bide eşim bana burda yaşayalım die tutturuyo ben kabul etmiyorum diyede neden ki dio bide. Gayet açık ve net değilmi:95::95::95: Orda yaşam bide orda çalışabileceğim bi yerde yok hep evde ayyyy hergünüm böle geçer herhalde:96::96:

bizimde aynı. dun kocam evdeydı ama hava cook yagmurluydu.. hıcbısey yapamadık.. evdeydık butun gunu yatarak gecırdık. ayıptır soylemesı 3 kez turladık

ay canım sen calısan kadınsın. bak yavrum ıslerıne..

ay canım benııım coook saol, cok tesekkur ederım. not edıyorum hemen.. az bıraz boyle oldugunu dusunuyordum. sımdı tam emıncık oldum. boyle yapıcam ıns. canım burda ufak bır bas 10 lira.. biraz düşsün fiyatlar alıcam ve yapıcam kısmetse.. tekrar cook saol kuzumm..

Son düzenleme:

Allahhhhhhh bu yavru kartal heeee....
Bende feci Beşiktaşlıyımmmm. sık sık maçlarına gidiyorum. du bir daha tebrik ediyim Allah analı babalı büyütsün canım varsın bjk ye topçu olsun....

evet evet aynen oyle

senı cok ıyı anlıyorum.. en azından ıst dasın annenler orda. arkadasların orda. ısınde var.. ıns hep orda kalırsın guzelım..

Bence aklın varsa gitme. kızım öle bi yerde yaşanırmı eziyet gibi. Allah yardımcın olsun.

ay canım benim bu postunu kaçırmışım kusura bakma hayatım.
çokkkk teşekkür ederim, cümlemizin inşallah mutlu yılları olur. amin bi tanem.
sende yormuşsun kendini sıkma bunaltma kendini ev işi nankör iş hepsi olur dıkma canını. senin ev nerde gelim bi hafta sonu temizliyim kıssss.

senı cok ıyı anlıyorum.. En azından ıst dasın annenler orda. Arkadasların orda. ısınde var.. ıns hep orda kalırsın guzelım..
inşallah cnm
bence aklın varsa gitme. Kızım öle bi yerde yaşanırmı eziyet gibi. Allah yardımcın olsun.

valla aklım var kuzumda babası iş yapıoya para kazanırlarsa iyi ben salakmıyım elalemle çalışim köle gibi dicek bilmiom düşünmüyomda o gün gelsin çözüm yolu bakarız belki arada silivride otururuz

sılcaımm hayırdır canımm haftasonu ne oldu da güzell geçtii maşallahhh diim de

bnde nolsun c.tesi annemde pazar da kaynanamlardaydık işte öle geçti ... şimdi de işteyim işim bitti öğle arasındayım artık yemek yiyebilirim evet yaklaşık 2 hafta daha b urdayım :)

Allahhhhhhh bu yavru kartal heeee....
Bende feci Beşiktaşlıyımmmm. sık sık maçlarına gidiyorum. du bir daha tebrik ediyim Allah analı babalı büyütsün canım varsın bjk ye topçu olsun....

Eşimde öyle acayip fanatik..Beşiktaş maçı oldumu gözü hiçbişiyi görmüo.. Bende beşiktaşlıyım ama ondan sora nefret ettim valla

kızlarr ben yemeğe gidiyorumm sizleride öpüyorummm...

ben de FENERBAHÇELİYİMMMMMMMMMMM ! bu arada bayaaaaaaa koyu hmde ! sonraa bide cuma günü tüp bebekçi doktora gidiyorumm onuda söleyim dedim sonra bide hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnn:79::79::79:

afiyet olsun canım...

bu arada bende takım tutmuyorumm..

bende bende bende bende fenerbahçeliyim. Ama fanatik değilim eşim fanatik bjk li Bu arada hayırlısı olsun cnm allah bebişinizi ilk denemede size versin inşallah

Allahhhh kızlarrrrrrrrrr çok mutluyummmmmmmmmm
Kocacımm bana çiçek göndertmişşşşşşş arkadaşı çiçekçidir de unutmamış arabistandan aramış. Ay kocacım benimmmmm
çiçeklerin resmini çektim bluetooth la yükledim. paylaşıyım istedim

yaa ben sana dedim seninki bnmki gibi odun diildir bişi gönderir die :) hayırlı olsun canım çiçeklerin kocişinle uzun sağlıklı hzurlu nice yıllara inşallah birde erkek bebişle birlikte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…