- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.501
yaa ben sana dedim seninki bnmki gibi odun diildir bişi gönderir die :) hayırlı olsun canım çiçeklerin kocişinle uzun sağlıklı hzurlu nice yıllara inşallah birde erkek bebişle birlikte :)
afiyet olsun canım...
bu arada bende takım tutmuyorumm..
bende bende bende bende fenerbahçeliyim. Ama fanatik değilim eşim fanatik bjk liBu arada hayırlısı olsun cnm allah bebişinizi ilk denemede size versin inşallah
Allahhhh kızlarrrrrrrrrr çok mutluyummmmmmmmmm
Kocacımm bana çiçek göndertmişşşşşşş arkadaşı çiçekçidir de unutmamış arabistandan aramış. Ay kocacım benimmmmm
çiçeklerin resmini çektim bluetooth la yükledim. paylaşıyım istedim
Eki Görüntüle 263281 Eki Görüntüle 263282
kıss sempatiğimm takım tutulmaz mı aaaaaaaaa o zamn senide FENERLİ yapıyoruz tamam mııııııı
heyttt beee yaşa sen imrealamin kuzumm inşallahhh
ayyyyyyyyyyyyyyyy ne kadann güzeller kankitommm senin adına çok sevindimm canımmm ne güzel bakk taaaa nelerde kocişin ama senin için bişiler yapmış unutmamış seni
he kızzzz valla unutmamışşş. ne sevindim anlatamam, moral oldu biraz bana. Allahım korusun onu, somaliden geçiyorlar aklım onda onda kalıyo.
allahhhh kızlarrrrrrrrrr çok mutluyummmmmmmmmm
Kocacımm bana çiçek göndertmişşşşşşş arkadaşı çiçekçidir de unutmamış arabistandan aramış. Ay kocacım benimmmmm
çiçeklerin resmini çektim bluetooth la yükledim. Paylaşıyım istedim
Allahhhh kızlarrrrrrrrrr çok mutluyummmmmmmmmm
çiçeklerin resmini çektim bluetooth la yükledim. paylaşıyım istedim
kıss sempatiğimm takım tutulmaz mı aaaaaaaaa o zamn senide FENERLİ yapıyoruz tamam mııııııı
ayyyy cicekler bana gelmiş kadar sevındım :)) ne romantikkk.. Allah bozmasınn.. taaa oralardan yetişti kocacıgı.. masallah.. benım agzım kulaklarımda walla...
bende 2 kere yıldonumu gecırdım, 1.sinde yoldaydık2. sinde ailemin yanındaydık. oyle kaynadı gıttı.. bakalım bu sefer ne olacak :26::26:
ay kızlar cat kapı misafirim geldi az once gitti.. bi sizlere bakayım dedimm. hic kaynatmıyorsunuz ask olsun
kocama gore ben fenerlı sayılıyormusum zaten.. ama ben tutmuyorum işte :97::97:
tamam ya o zamn sen fenerlisinnnnnnn aaaaaa sempatiğim beni mi kırcan
ayy valla ben de arada f5 basıorum hep aynı yerdekimsecikler yok bugünnn
ne mütevazi kızsın..
evet aynen oyle.. sıla ne yaptı acaba ev konusunda, merak içindeyim....
sen zaten iş kadını modundasınbisey diyemıyorumm..bu arada cuma doktora gıdıyormussun canımcım.. hadi bismillah.. hayırlısı canım..
ne yapayım canım h.sonu misafirlerim vardı hala da var .... .yarın gidecekler onlarla ilgilendim . Bende c.tesi doktora gidicem canım cuma günü ilaç bitiyor bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık .Sen cuma gidecekmişsin hadi inşallah bi aksilik olmadan başlarsınızaaa ne mütevasızlığımı gördün sempatiğimm aaaaaaaa şok oldumm yanii
sılacım geldi sabah haftasonu ii haberler aldım dedi ben cvp yazana kadar gitmiş noldu merak ettim bnde :26::26:
mersii canım saolasınnn inşallah hayırlısı olur hakkımızda...
breshka canım naaptın ne var ne yok ? doktora ne zaman gitcen bi daha ?
ne yapayım canım h.sonu misafirlerim vardı hala da var .... .yarın gidecekler onlarla ilgilendim . Bende c.tesi doktora gidicem canım cuma günü ilaç bitiyor bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık .Sen cuma gidecekmişsin hadi inşallah bi aksilik olmadan başlarsınız
değer düştüyse başlayacağız sanırım .... arkadaş ortamı varsa eve çağırabileceğin eşinden habersiz çağır hepsini birkaç çeşit yiyecek bişeyler hazırla sürpriz yaphayırlısı olsun cnm inşallah... peki geçmişse ki geçmiştir inşallah ne olacak başlayacak mısın tedaviye ?
bizde bakalımm ön görüşmeye gidicez haftaya da adetim gelir başlarız inşallahhhhhhhhhhhhhhhh :18::18::18::18:
ayy kocişimin c.tesi doğum günü onu düşünüyorum ne yapsam falan diye
değer düştüyse başlayacağız sanırım .... arkadaş ortamı varsa eve çağırabileceğin eşinden habersiz çağır hepsini birkaç çeşit yiyecek bişeyler hazırla sürpriz yap
hmmm benimki çok sever öyle şeyleri çok hoşuna gitmişti yaptım bi kere bu arada benim eşimde bjk li bi kere de bjk eşofmanı almıştım kendimi o mağazada çok kötü hissettim bi GALATASARAY'lı olarakyok canımmm ondan hiç hoşlanmaz kocam ... ben ona en iisi forma alayım :) bjk forması.. bide maç bileti ayarlıcaktım amaaaa bu hafta g.antep de ymiş maçları
canımmm inşallah hayırlısı olur.. peki uzun protokol mu kısa protokol mu ?
hmmm benimki çok sever öyle şeyleri çok hoşuna gitmişti yaptım bi kere bu arada benim eşimde bjk li bi kere de bjk eşofmanı almıştım kendimi o mağazada çok kötü hissettim bi GALATASARAY'lı olarak
işte orasını bilmiyorum canım ya normalde kısa protokol olacaktı adetliyken iğnelere başlayacaktık ama şimdi d.kontrol hapı kullandım ya bir sonraki adetimi bekleyecek yoksa hapı bırakınca büyük ihtimal yine kanamam olur o zaman mı başlayacak kafam karıştı c.tesi öğreneceğim bakalım
aslında sizlere bişeyler yazmak istiyorum ama yazamıyorum.. bugun leyla gibiyimmm..
başbaşa kutlamayı tercih eder kocamda bnde :)
şimdi bnde forma alayım diorum bakalımm nasıl alcam bnde bir FENERBAHÇELİ olarakk nasıl gircem oraya bilemiyorum yaniiiiiiiiiiii
canımm hayırlısı olsun inşallahh ne diimmm umarım hemen başlarsın vakit kaybetmedenay bnde bi heycan bi heycannn varyaaaaaa uçuyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?