- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.701
Canım benim iyiyim çok şükür iş güç uğraşıyoruz nasıl gidiyor iş hayatı tatlım :))) canım kaynımın nişanı var ben düğünmü yazmışımRizeli eltim olacak çok mutluyım çok seviyorum karadenizi ve insanalrını gidip gezecem bahaneyle canım ne giyceğime karar veremdim cumaya kadar halletmem lazım çünkü haftasonu rizede olacaz inşallah çok mutluyum önerilerini beklerim şekerim
Kız benden büyük ama olsun ben sene olarak büyük eltiyimağırlığımı koyayım dimi
Hülyacımmmm ceket-etek,gömlek-etek yada tunik-pantalon tarzı mı bişi almalıyım karar veremedim :26:
ayy canım pardon nişandı doğru sölüosun bende öle biliodum düğün yazmışım
ayrıca rize çok soğuk ilk kar düşmüş kaçgar dağlarına ona göre giyin.. ben güzel elbise giy derim aslında şimdi çok şık elbiseler var kapalılarında giyebileceği uygun şekilde geçen anneme aldık bayıla bayıla... evde yada salonda olacaksa üşümezsin ama yollarda gidip gelirken üşürsün yanına ona göre trençkot hatta hırka falan al derim...
ayrıca bende kocamdan yana büyük eltiyim onlar 6 ay önce evlendi bizden bide benden 1 yaş büyük eltim öyle ağırlık falan olmadı malesef yani... hep ben alttan aldım ben idare ettim en sonunda patladımmm görüşmüyoruz 9 aydır ! ben yapmadım sen yap derim canım samimi ol ama mesafeli ol derim kesinlikleee !
canım yaa hayırlısıyla bi atlatsaydık şu evreleri bizi stres mahvediyor ... normalde yaşa bağlı olarak seçiliyormuş protokol ama kadında yada erkekte önemli olan durumlar varsa kısa protokol uygulanıyormuş bizde de çok şükür bende bi problem yoktu şu progeteronun yüksek çıkması hariç eşimde birden sperm değerlerinde düşüş oldu ama bu durum olmasada bize kısa protokol uygulayacaktı doktor çünkü uzunda 1 ay öncesinden d.kontol hapı kullanmak gerekiyor gerçi şimdi bende 10 gün kullanıcam bundan sonra ne olacak bilmiyorum ama kısa da olsa uzunda olsa önemli olan embriyo günü bizimkisinde 5.gün embriyosu transfer edilecek normal şartlarda en azla 6 gün bekletiliyor 2.günde de bölünme başlasıysa transfer yapılabiliyormuş ama 5.gün olması daha sağlıklı ve garantili diye düşünüyorlar bunu sadece benim doktorum değil diğer görüştüğüm doktorlarda tavsiye etti . Şimdi sende yarın 21.günün madem testini yaptır hayırlısıyla reglin gelsin 2.yada 3.güne hiçbir aksilik çıkmazsa iğnelere başlanıyor kısa da ama uzunda hap veriyorlar ikinci adetinde iğneye başlıyorsun
yaaa uzun olursa eğerr kasıma kalcak yine
birkere sevdım canım havalar soguk.. ona gore yanınada bıseyler al.. ve senı sıcak tutacak bıseyler gıymeye calıs.. evde mi olacak nişan salonda mı?? rizenin neresine geliyorsunuz.. rize de felaketti bu aralar..
regencim cok dogru bır tahmınde bulunmussun.. ayrıca benı dusunmenede sevındım.. evi bos bulunca adamı yataga atıyorum oda 25 gunluk dongude 19 gun temiz pak oluyorum.. yatlılar haric adamla ancak 8-9 gun beraber olabılıyoruzz.. bu gıdısle cocugumuz olmaz bızım..
diğer kızlar, breshka, hly, imreal, kardaiz(kan bagısı vardı sanırım,ruyamdada gordum)sıla sizler ne yapıyorsunuz???
sempatiğim oşgeldin beyaaaaaaa