2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Kız benden büyük ama olsun ben sene olarak büyük eltiyim ağırlığımı koyayım dimi

Hülyacımmmm ceket-etek,gömlek-etek yada tunik-pantalon tarzı mı bişi almalıyım karar veremedim :26:

ayy canım pardon nişandı doğru sölüosun bende öle biliodum düğün yazmışım elim sürçmüş ahh ahhh bende ne kadar seviniodum eltim olcak beraber bi sürü şey yaparız yakınım olur şöyle böyle diye ama nalett biri çıktı malesef bırak görmeyi sesini bile duymak istemiyorum... benden sana tavsiye güzelimm sammimiyet kurmadan önce tart biç öyle yakınlık kur.. en başta çok samimi olunca kötü oluyor.. inşallah siz öle olmazsınız da sen yinede tedbirli ol derim ben...

ayrıca rize çok soğuk ilk kar düşmüş kaçgar dağlarına ona göre giyin.. ben güzel elbise giy derim aslında şimdi çok şık elbiseler var kapalılarında giyebileceği uygun şekilde geçen anneme aldık bayıla bayıla... evde yada salonda olacaksa üşümezsin ama yollarda gidip gelirken üşürsün yanına ona göre trençkot hatta hırka falan al derim...

ayrıca bende kocamdan yana büyük eltiyim onlar 6 ay önce evlendi bizden bide benden 1 yaş büyük eltim öyle ağırlık falan olmadı malesef yani... hep ben alttan aldım ben idare ettim en sonunda patladımmm görüşmüyoruz 9 aydır ! ben yapmadım sen yap derim canım samimi ol ama mesafeli ol derim kesinlikleee !

yaaa uzun olursa eğerr kasıma kalcak yine gerçi geç olsun güç olmasın ama ne kadar uzun olursa o kadar sabretmek beklemek zor olur zorlu geçer Alalh ım yardımcımız olsun ya ne diim.. doğum kontrol hapı neden kullanıyorum benim adetim normal oluyor yani annamadım orasını :44::44: ayyyyyyyy breshkacım o kadr acayibim kii beni şu anda en ii sen anlarsın heycan merak stres hüzün sevinç hepsi karmakarışık bnde :18::18::18::44::44::44::26::26::26: böyleyim işte :95::95:

sempatiğim oşgeldin beyaaaaaaa ben iiiyim nolsun iş güç işte sen nassın ?

rizelilerde full halay var canım boyle tıtreyerek butun vucutlarını oynatarak halay cekıyorlar.. ama rizeliler iyi insanlardır.. evet canım pantolon daha ıyı olur.. üsütme yani.. ucakla felan mı gelceksiniz ozel aracla mı?? ayy ne kadarda yol var. merak içindeyim resmen..

bende iyim canımm. cok şükür..

Kar yağıyorsa yandık sıkı giyinmem gerek üsşüyünce direk kasıklarım ağrıyor canım bu akşam eşimle alışverişe gidecez inşallah bakalım aklımıza ne yatarsa öbür eltimde geelcek evli olan bakalım artık :))) Eşim elbiseyi pek sevmiyor canım
Canım şimdiki eltim benle yaşıt bişileri paylaşırız ama çok derinden değil 6 ay oldu evleneli ben gelirken arar çayı koyuyorum yanına ne yapayım diye Rabbim bozmasın inşallahhh :)))
Yeni eltimde 27 yaşında sanırsam kaynımda eşimden büyük zaten onunla samimi olabilceğimizi sanmıyorum çünkü baştan belli oluyor bazı şeyler biz yinede temkinli olalım canım haklısın :))))

Son düzenleme:

ewt senin misafirden yana genel bi derdin olduğu kesin.. bu nedir yaa bi kocanla başbaşa kalamadın hayır çocuk konusu olmasa bile insan evde rahat rahat oturmak ister yani...çocuk yapmanızı istemeyenler mi var acaba özel olarak gelip başbaşa bırakmıolar sizi ben napim cnaım aynı işte sabah kalk işe gel akşam eve git sabah işe gel öle geçio hayatım bu arada annemdeyim işte ev yapılıo hala bitmedi ekim ortası gibi taşıncas inş onun işleriyle uraşıorum aynı zamanda ,öle geçio günler işte

sempatiğim oşgeldin beyaaaaaaa ben iiiyim nolsun iş güç işte sen nassın ?

hosbulduk canım benım.. bendende aynı ne olsun. iş guc ev işi ev gucu(ne demekse )

bu arada birkeresevdime verdiğin tavsiyelerden ötürü sana aynen katılıyorumm. Allah iyi insanlarla karsılastırsın dimi canım benım.. hly biz aynı gidiyoruz senle canım.. bozustugumuz tarihler bile aynı..

Canım k.pederimin büyük aracı var 18 kişilik onunla gideceğiz benim annemlerde gelecek evli olan eltimin aileside tam bi arabalık adam olduk ben o halayı çekemem canım zaten oyun konusunda çok beceriksizimdir aman kalsın ben bi köşede otururum kar yağıyomuş sanırım hülya öyle dedi gerçi bize henüz bi bilgi gelmedi bakalım ben pantalon tunik beğenmiştim Tekbir de akşam olmazsa onu alırım elbisedede aklım kaldı ama eşim pek sevmiyor elbiseyi resimleri atarım canım gelince bende çok merak içindeyim

yok canım benım aksine cocukta cocuk diye bagırıyorlar. isityormus gibi gorunuyorlar.. hatta esim demişti birkeresinde, cok calısmamız gerekiyor onemli gunlerı felan kacırıyoruz diye.. oyle cok calısmayla olmazzz diye kabaca bir ses duyulmustu.. içimden o an saydırmak gelmişti ama yapamadım işte... Allah havale ediıyorumm. cok dua ediyorum biraz hidayet versin içlerine.. biraz anlayıs..

senınde eve tasınmana az kalmıs canım. 2 haftacık. hemen gecer.. tadilatı felan mı vardı evin yoksa karkas seklinde alıp donattınız mı burada moda boyle ev yaptırmak. o yuzden soruorum canımm..

evet canım kackarlara ilk kar dusmus ve yaylacılar mahsur kalmıs. esim soyledı dun aksam.. cok soguk inanki.. o yuzden tedbirli olun.. gündüzleri yaz gibi hava var günesli masmavi gokyuzu.. aksamları buz gıbı.. kıs geldi anacım...

yol sizin için cok eglenceli gecer.. hem hususi araba hemde aileler felan. coruma da ugrarsınız sız simdi.. leblebide alırsınız... :97::97:

oo merak ederimm.. resimleri atarsın..

canım merkeze kar yağmıyoo yani ilk kar dağlara düşmüş ama sel falan oldu ya soğuktur yinede sen temkinli ol derim :) elbiseyi neden sevmiodur biliüünmüü sana çok yakışır çok güzel olursun diye kıskançlığından
siz bilirsiniz o zaman çokta klasik ağır bişi alma bnce..
valla bnde yaşıt sayılırım işte ama çok kötü şeler yaşadık malesef... Allah kimseye yaşatmasın boşver sen sen ol eltinle çok samimi olma boşver o sana ii davraansın snde davran ama o kadar hiçççççç yüz verme seni üzmesine de izin verme ....

sempatiğim o zamn snde dorduzum ol ne dersin madem aynı zamanda aynı şeyler yaşamışız

Evet canım ya dikkatli olmak lazım inan nişana gidiyorum diye değil Rizeye gidiyoruz diye seviniyorum çünkü görmek istediğim yerlerden biri Rize Trabzona gitmiştik bekarken keşke eşimle başbaşa gidiyor olabilseydik sabahın köründe kalkıp hava daha sisiliyken yürüseydik,sonra köy kahvaltısı yapsaydık beraber gezseydik resimler çekinebilseydik ahhhhh ahhhhh :)
Tabiki atarım resimleri canım benim sen iste yeterki

Evet canım ya eşim çok kıskanç özellikle elbise konusunda biz sevgiliyken ben çok açık giyinirdim mini etek vazgeçilmezimdi çok kavga ederdik hergün yanından ağlayarak ayrılırdım sonra ben 2006 yılının sonunda kendi isteğimle kapandım içimde zaten o istek hep vardı nasıl sevindi anlatamam :)))
Canım tekbirde senenin modası pantalon-tunik takım var üzerinede uygun şal modeli eşarp takmak istiyorum keşke resmini bulabilsem netten atardım size yorumunuzu yapardınız :)))
Eltimle çok fazla görüşmüyoruz zaten canım bize pek gelemzler kayınvalidemle oturuyorlar şuan yılbaşında kendi evlerine taşınacakalr ondanmıdır bilmem ben gideceğim zaman çok seviniyor sanırım sıkılıyor belkide kendi evine taşınınca değişecek ayyy çok üzülürüm ozaman çünkü ben onu hep kardeş gibi gördüm ve bana karşı üzücü birşey yaaprsa inan çok üzülürüm ((

Allah ım hayallere bak.. ins yaparsın bu sefer. ama kalabalıksınız nisandan sonra hemen donerseınız gıbıme gelıyor.. carsısı guzeldır bak. ben sevıyorum.. cok sık gıdemesemde. gittiğimde memnun ayrılıyorum ordan :97::97: hazır gelmişken havalarda bırazdaha sıcak olsaydı ayder yaylasına cıkardınız.kaplıcalarına girerdiniz. mıs gıbı mıhlamadan mısır ekmegınden yerdınız ohhhh.. şimdi coook soguktur.. e adı ustunde yayla..

Oyyy canım isyan etme sakın aksine şükret bu günler geçici sonuçta bu belirtilerin olması da bebeğinin sağlıklı olması demek aslında daha öncede söylemiştim ama şu serum konusunu doktoruna sorsana bi canım ya benim kuzenimde senin gibiydi 3 aydan sonra geçer dediler kız 4.ayını bitirdi hala devam ediyor en sonunda doktoru bi serum verdi bidaha bulantı falan yaşamadı ... İkiz konusuna gelinceeee Allahım hülyama nasip etsin inşallah o çok istiyor bende olursa da razıyım istiyorum yada istemiyorum demiyorum Rabbim herşeyin hayırlısını versin ne diyelim ...
hmmm ay çok tanıdık geldi bu konu neyse anlatmayım gene sinirlencem bende böyle bişey yaşadım da çok şükür geçti gitti nişanınız varmış onu düşün rizeliler çok horon teper kısss ona göre seç kıyafetini

hosbulduk canım :))
bende bugün karışık rüyalar gördüm kuzum yaa topicle alakalı şeyler de vardı sende vardın ama hatırlayamıyorum yarım yamalak şeyler geliyo gözümün önüne akşam çok üşüdüm ondan herhal

sakin ol canım inşallah herşey yolunda gider uzun protokol isteme bence eğer sana seçenek sunarlarsa şartlar onu gerektirecekse yapacak bişey yok tabi de ... Canım adetin normal zamanlarda olsa bile rahimi hamileliğe hazırlayan östrojen ve progesteron hormonunun dengede olması gerekiyormuş zaten onun için senden kan testi isteyecekler başlamadan önce eğer bunlarda eksiklik yada benimki gibi fazlalık olursa mecbur hap verecek herşey normalse bence kısa yapar 8 gün iğne yapıyosun sonra yumurta toplanıyor 5.günde de transfer yapılıyor ondan sonra 10-15 gün keseyi görmek için bekliyorsun yani 1 ayda işin bitiyor böyle olursa inşallah ilk denemede dileğimiz yerine gelir canım uzun yada kısa hiç farketmez sonucu aynı olsun da

Son düzenleme:
aşk olsun sempatiğimmm valla dalga geçmedim bennn

hangi konuda yaşamışız onları tam olarak açık açık söle bakem :44::44::44:

eltinle sorunlar yasamıssınızya sonunda dayanamayıp tırnaklarını gostermıssınya o konuda ıste.. bizdede tam 9 ay onca aynısı oldu. ilk defa sesim bu kadar cıktı benım. ve ondan sonra konusma yok.. cok nadir. 9 ayda 3 kere boylesi daha iyi dimi...

senın toto acıkta kalmıs o zaman benım gıbı..

ben kacar birazdan gelirim. işlerimi var halledeyimm.. hoscakalınn..

Canım orası sana yakın demi arkadaşalarla bekarken hopayada gitmek istemiştik ama tatilimiz yetmemişti :)))
Pazar günü yola çıkacağız hemen herkesin işi gücü var ama mıhlama yemeden hayatta gelmem bayılıyorum ya eltim istanbula geldiğinde biz onu kahvaltılarda bile yapıyoruz demişti burda yaptıracağım kimse yok ilk hamilelikte canım ilk ondan istemişti (( oyüzden çok seviyorum mıhlamayı mısır ekmeğini annemlerde yapıyor :))))

evet bnde tekbirden yada eserden bak dicektimm anneme oralardan aldık süper şeyler var... netten bak bakiim hangi renk bişi bakıosun bu arada ?

umarım eltinle aran bozulmaz canım ii olursunuz devam edersiniz... bnde çok üzülmüştüm hiç öle hayal etmemiştim neler düşündüm o neler yaptıı bu konuda çok üzgünüm gerçekten

ben horon tepememki canım hem bilmiyorum hemde eşim istemez öle açık alanda horon tepmemi şimdiden uyarılarına başladı çok oynama ordan biyerlere kalkıp gitme kıskanç koca isterdim ama bukadar değildi

ayy sonunda gelebildim geçmişi oku arada işe bak anca bitti. Sağol tatlım napalım ben yine dün gece rüyamda test yapıodum pozitif çıkıodu. Kafayı yedim sanırım topik okuyunca etkisinde mi kalıom ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…