- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.721
Oyyy canım isyan etme sakın aksine şükret bu günler geçici sonuçta bu belirtilerin olması da bebeğinin sağlıklı olması demek aslında daha öncede söylemiştim ama şu serum konusunu doktoruna sorsana bi canım ya benim kuzenimde senin gibiydi 3 aydan sonra geçer dediler kız 4.ayını bitirdi hala devam ediyor en sonunda doktoru bi serum verdi bidaha bulantı falan yaşamadı ... İkiz konusuna gelinceeee Allahım hülyama nasip etsin inşallah o çok istiyor bende olursa da razıyım istiyorum yada istemiyorum demiyorum Rabbim herşeyin hayırlısını versin ne diyelim ...
hmmm ay çok tanıdık geldi bu konu neyse anlatmayım gene sinirlencem bende böyle bişey yaşadım da çok şükür geçti gittinişanınız varmış onu düşün rizeliler çok horon teper kısss ona göre seç kıyafetini
bende bugün karışık rüyalar gördüm kuzum yaa topicle alakalı şeyler de vardı sende vardın ama hatırlayamıyorum yarım yamalak şeyler geliyo gözümün önüne akşam çok üşüdüm ondan herhal
sakin ol canım inşallah herşey yolunda gider uzun protokol isteme bence eğer sana seçenek sunarlarsa şartlar onu gerektirecekse yapacak bişey yok tabi de ... Canım adetin normal zamanlarda olsa bile rahimi hamileliğe hazırlayan östrojen ve progesteron hormonunun dengede olması gerekiyormuş zaten onun için senden kan testi isteyecekler başlamadan önce eğer bunlarda eksiklik yada benimki gibi fazlalık olursa mecbur hap verecek herşey normalse bence kısa yapar 8 gün iğne yapıyosun sonra yumurta toplanıyor 5.günde de transfer yapılıyor ondan sonra 10-15 gün keseyi görmek için bekliyorsun yani 1 ayda işin bitiyor böyle olursa inşallah ilk denemede dileğimiz yerine gelir canım uzun yada kısa hiç farketmez sonucu aynı olsun da
eltinle sorunlar yasamıssınızya sonunda dayanamayıp tırnaklarını gostermıssınya o konuda ıste.. bizdede tam 9 ay onca aynısı oldu. ilk defa sesim bu kadar cıktı benım. ve ondan sonra konusma yok.. cok nadir. 9 ayda 3 kereboylesi daha iyi dimi...
senın toto acıkta kalmıs o zaman benım gıbı..
ben kacar birazdan gelirim. işlerimi var halledeyimm.. hoscakalınn..
evet bnde tekbirden yada eserden bak dicektimm anneme oralardan aldık süper şeyler var... netten bak bakiim hangi renk bişi bakıosun bu arada ?
umarım eltinle aran bozulmaz canım ii olursunuz devam edersiniz... bnde çok üzülmüştüm hiç öle hayal etmemiştim neler düşündüm o neler yaptıı bu konuda çok üzgünüm gerçekten
canım renk konusunda emin değilim önerilere açığım buğday tenliyim ben sence ne renkler yakışır :)))
canım benim inşallah değişmez istiyorumki insanlarla hep iyi olalım huzurlu bir yaşamamız olsun eşim bacanağıyla görüşmüyor çok uzun bir hikaye ablamın kaynanasının yaptıkalrı yüzünden 8 aydır hiç görüşmediler ben sadece ablamla görüşüyorum okadar canımı sıkıyorki bu durum allah herkese hidayet versin aklı başında olmayanların aklını başına getirsin....
bi yayla havasıda al gel bakalım belki havası yarar
yok canım benım aksine cocukta cocuk diye bagırıyorlar. isityormus gibi gorunuyorlar.. hatta esim demişti birkeresinde, cok calısmamız gerekiyor onemli gunlerı felan kacırıyoruz diye.. oyle cok calısmayla olmazzz diye kabaca bir ses duyulmustu.. içimden o an saydırmak gelmişti ama yapamadım işte... Allah havale ediıyorumm. cok dua ediyorum biraz hidayet versin içlerine.. biraz anlayıs..
senınde eve tasınmana az kalmıs canım. 2 haftacık. hemen gecer.. tadilatı felan mı vardı evin yoksa karkas seklinde alıp donattınız mıburada moda boyle ev yaptırmak. o yuzden soruorum canımm..
Canım renk konusunda emin değilim önerilere açığım buğday tenliyim ben sence ne renkler yakışır :)))
Canım benim inşallah değişmez istiyorumki insanlarla hep iyi olalım huzurlu bir yaşamamız olsun eşim bacanağıyla görüşmüyor çok uzun bir hikaye ablamın kaynanasının yaptıkalrı yüzünden 8 aydır hiç görüşmediler ben sadece ablamla görüşüyorum okadar canımı sıkıyorki bu durum Allah herkese hidayet versin aklı başında olmayanların aklını başına getirsin....
inşallah canım cumartesi doktora gitcektim ama gidemeyicem zaten doktorda tatile çıkıyormuş iyi denk geldi :))))
inşallahh kuzumm yaa hayırlısı olsun da uzun kısa napalım artık katlancaz... ayy bi garip hissediyorumki sorma breshlkacım ya tuhaf ilginç mutlu heycanlı falan böylee amannnnnnnnnnnn garip işte ya :18::18::18:
canımm sana yeşil mor kırmızı turkuaz bi sürü renk yakışır...sen modele göre karar ver renge :)
ahhh ahh bnde öle istiyorum cnm ama olmuyo işte... ben görümcemle 2 sene konuşmadım eltim yüzünden tam onla arayı düzelttik.. herşey yoluna girdi derken bunlarla olan oldu... düşünküü bu gerizekalı kardeşler arasını açtı kaynaan kayınpeder arasını açtı.. herkesi birbirine katttı...allah ıslah etsinn elbet yaptıklarının karşılığını görecekler !
hayırlısı canım. Git eğlenmeye çalış kafan dağılsın havan değişsin
Aminn canım geç olsunda olsun yani hem geç dediğimiz de 1 ay sonuçta normalde ne kadar zamandır bekliyoruz hergünü ayrı bir stresle inşallah güzel sonuçlar alırız . Hülyammm bu gidişle rüyam çıkacak gibi kıssss ikimizde inşallah ilk seferde tutturuzda doğum zamanlarımız aynı zamana gelicek öyle olursatüpü patlatıcaz Allahın izniyle
Aminn canım Allah razı olsun inşallah öyle olur ...Canım benim inşallah ikinizde ilk denemede alacaksınız bebiş haberini Allahım yar ve yardımcınız olsun
Aminn canım geç olsunda olsun yani hem geç dediğimiz de 1 ay sonuçta normalde ne kadar zamandır bekliyoruz hergünü ayrı bir stresle inşallah güzel sonuçlar alırız . Hülyammm bu gidişle rüyam çıkacak gibi kıssss ikimizde inşallah ilk seferde tutturuzda doğum zamanlarımız aynı zamana gelicek öyle olursatüpü patlatıcaz Allahın izniyle
Canım ozaman modele göre seçerim artık teşekkür ettim tatlım saol :))))
Sende üzme canını boşver tatlım üzen üzülecek birgün hiçbirşey karşılıksız kalmaz fesatlık yapanlara Allah sorar hesabını Allah akıl fikir versin güzel arkadaşım gönlünü serin tut
sende dersin daaa yaşım ufak düşünmüorum biz böle mutluyuz kocamla ohh başbaşa ne güzel gezioruz edioruz özgür özgür takılıoruz çocuk yapmak için daa zaman var bi ara yaparız Allahın izniyle dersin :)
sonunda geldim kızlarrrrrr
şu geçmişi okuyım geliyorummmm
Aminn canım Allah razı olsun inşallah öyle olur ...
Bak senin için Tekbirden iki model beğendim ama ekleyemiyorum buraya 2011 bayan kataloğunda 6.sayfadaki pudra renkli eteği olan takım ve 47.sayfadaki beyaz takım hoş gibi geldi ...
ayyy canımmm sormaaa valla öyle olcak gibi inşallahhhhhhhhhhhhhhhçekilinnnnnnn tüp patlıyorrrrrrrrr diye bağırırım ben artık Allah ım hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh
ay ben netten baktım da çok güzel bi kaç model buldum sana yakışacağını düşündüğümmama ekleyemedim
ben de artık üzmüorum napiim ben elimden geleni yaptım nelere sustum kulak ardı ettim ama artık yeter
ne halleri varsa görsünler
breshkaaa canım bnde o pembeyi çok beğendim
bikeresevdim kuzum leoparite giyermisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?