2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

inşallahh kuzumm yaa hayırlısı olsun da uzun kısa napalım artık katlancaz... ayy bi garip hissediyorumki sorma breshlkacım ya tuhaf ilginç mutlu heycanlı falan böylee amannnnnnnnnnnn garip işte ya :18::18::18:

ayyy canikom pardonnn evett aynı zamanlarda olmuşş kuzucum ama ben patladım derken istediğim gibi olmadı yani patlamayıı daha yapamadım ben aslında 9 ayda 3-4 kez gördük bizde birbirimiz görmez olaydık gıcık her gördüğümde daha çok dellendirdi beni gerizekalı aptal

Canım renk konusunda emin değilim önerilere açığım buğday tenliyim ben sence ne renkler yakışır :)))

Canım benim inşallah değişmez istiyorumki insanlarla hep iyi olalım huzurlu bir yaşamamız olsun eşim bacanağıyla görüşmüyor çok uzun bir hikaye ablamın kaynanasının yaptıkalrı yüzünden 8 aydır hiç görüşmediler ben sadece ablamla görüşüyorum okadar canımı sıkıyorki bu durum Allah herkese hidayet versin aklı başında olmayanların aklını başına getirsin....

bi yayla havasıda al gel bakalım belki havası yarar

ya 35 senelik bi apartmandan daire aldıkya evin değişmeyen bi 4 duvarı kaldı hatta onun bile yıkılan örülen yerleri var 2 ay fln oldu hala bitmedi ustalar saolsun çok hızlı ve güzel çalışıolar .. hem çok yavaş hemde hiçbişi istediimiz gibi olmadı yamuk yumuk bilmemne usta milletinden nefret ediorum milleti sallama canım boşver söleyen herkes başına gelince yada çoluun çocuun başına gelince Allah korusun görür yani.. herkesin dedii kendine sen kendi yaşamına bak

canımm sana yeşil mor kırmızı turkuaz bi sürü renk yakışır...sen modele göre karar ver renge :)

ahhh ahh bnde öle istiyorum cnm ama olmuyo işte... ben görümcemle 2 sene konuşmadım eltim yüzünden tam onla arayı düzelttik.. herşey yoluna girdi derken bunlarla olan oldu... düşünküü bu gerizekalı kardeşler arasını açtı kaynaan kayınpeder arasını açtı.. herkesi birbirine katttı...allah ıslah etsinn elbet yaptıklarının karşılığını görecekler !

inşallahh kuzumm yaa hayırlısı olsun da uzun kısa napalım artık katlancaz... ayy bi garip hissediyorumki sorma breshlkacım ya tuhaf ilginç mutlu heycanlı falan böylee amannnnnnnnnnnn garip işte ya :18::18::18:

Aminn canım geç olsunda olsun yani hem geç dediğimiz de 1 ay sonuçta normalde ne kadar zamandır bekliyoruz hergünü ayrı bir stresle inşallah güzel sonuçlar alırız . Hülyammm bu gidişle rüyam çıkacak gibi kıssss ikimizde inşallah ilk seferde tutturuzda doğum zamanlarımız aynı zamana gelicek öyle olursa tüpü patlatıcaz Allahın izniyle

Canım ozaman modele göre seçerim artık teşekkür ettim tatlım saol :))))

Sende üzme canını boşver tatlım üzen üzülecek birgün hiçbirşey karşılıksız kalmaz fesatlık yapanlara Allah sorar hesabını Allah akıl fikir versin güzel arkadaşım gönlünü serin tut

hayırlısı canım. Git eğlenmeye çalış kafan dağılsın havan değişsin

Bizim kaynanatla biraz zor ama aslında kötü niyetli değil üzmek için yapmıyor ama hiç kızı olmadığından mı ne çok değişik önerileri oluyor anlamıyor bizi neyse canım takmamaya çalışıcam zaten 1 gece 2 gün orda olacaz gerisi hep yollarda en azından değişik yerler görürüm :))))

Canım benim inşallah ikinizde ilk denemede alacaksınız bebiş haberini Allahım yar ve yardımcınız olsun

sende dersin daaa yaşım ufak düşünmüorum biz böle mutluyuz kocamla ohh başbaşa ne güzel gezioruz edioruz özgür özgür takılıoruz çocuk yapmak için daa zaman var bi ara yaparız Allahın izniyle dersin :)

Canım benim inşallah ikinizde ilk denemede alacaksınız bebiş haberini Allahım yar ve yardımcınız olsun
Aminn canım Allah razı olsun inşallah öyle olur ...

Bak senin için Tekbirden iki model beğendim ama ekleyemiyorum buraya 2011 bayan kataloğunda 6.sayfadaki pudra renkli eteği olan takım ve 47.sayfadaki beyaz takım hoş gibi geldi ...

ayyy canımmm sormaaa valla öyle olcak gibi inşallahhhhhhhhhhhhhhh çekilinnnnnnn tüp patlıyorrrrrrrrr diye bağırırım ben artık Allah ım hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh

ay ben netten baktım da çok güzel bi kaç model buldum sana yakışacağını düşündüğümm ama ekleyemedim

ben de artık üzmüorum napiim ben elimden geleni yaptım nelere sustum kulak ardı ettim ama artık yeter
ne halleri varsa görsünler

ayyyyyyyyyyyy bikere_sevdimmm kuzumm sana süper bişi buldumm yaa bnce çok yakışır Kayra burdan bak döneen resimlerin 3. ne bittim sana da yakışır bnce... bu tarz süper dizaltı etek yüksek belli ve kısa ceket içine gömlek badi farketmez şal eşarp la harikaaaa olur bnce ne dersin

benim yerime kaynanam anlatır canım konuşmama gerek kalmadan dış gebleik geçirdi çocuk istiyorlar ama daha olmadı diye :)))

sonunda geldim kızlarrrrrr
şu geçmişi okuyım geliyorummmm

Hoşgeldin canım :))))

Canım 6.cı sayfadaki takımı çok beğendim beyaz takımda hoş ama pudralı olan daha güzel deminden beri bakıyorum o kataloğu göremeiştim saol tatlım

breshkaaa canım bnde o pembeyi çok beğendim

bikeresevdim kuzum leoparite giyermisin ?

Leoparite hiç giymedim canım :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…