2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ahh bu ne güzel bir giriş ve selam :))

iyidir canım saol senden naber???????

sagol canim bendende iyidir güzel gogom.
hak hukuk islerine girisiyorum.
bu aralar is konusu beni düsündürüyor
ben meslegimi yeni bitirdim is icin bas vuru yaptim kilise kurumlarina ait anasiniflarina direk red aldim ve bilin bakim ne sebepten?????

canımmmm çok sağol hayatım sizlerinde desteğiyle moralimiz daha da bi yükseliyo dimi Hülyaaa İnşallah mutlu son yakındır bizim içinde ay bu arada ben bi bebek odası takımı gördüm bayıldımmmm bittim çok beğendimmm ya Allahım alıp kullanmayı nasip etsin çok güzeldi ilerde genç odası da yapabileceğim bişey ... Bu arada arkadaşım için dün akşam bebek patiği örmeye başladım benimki daha erken değilmi diyo bu bizim için değil şekerim arkadaşıma dedim heee iyi o zaman ben kızıma alırım dedi...

hayırdır canım?? neden ?? bu arada meslek ne tam olarak anlayamadım canım yaaaa.. bu arada benım gogooooom sen kac yasındasın.. ve buraya sık sık gelmene cooook sevındım..

kadin telefonda bana dinimi sordu islam dedim ozaman sizi alamayiz demesinmi. hatta eger calisirken ögrenilseymis hiristiyan olmadigim beni isten atmak zorunda kalirlarmis.
ne yani ben hiristiyan olmadigim icin beni almiyormusunuz dedim evet dedi. sok sok sok oldum. ozaman bana bunu yazili olarak ifade edin dedim ama 1 ayoldu daha birsey gelmedi. simdi ariyorum 1haftadan beri kimse cikmiyor. cikinca kadin müsait degil diyorlar su saatde arayin deyip yine kimse cikmiyor

CANIM mecbur bakırköyde oturmak için eski aldık sıfır daireler 500binden başlıo ilerde çok zengin olursam alırım... valla 30 40bine patladı evin içi ama ustalar dandik olduu için işte istediimiz gibi olmadı biras yasık oldu aldıımız malzemelere bide tesisat flnda deişti zaten deişmeyen hiçbişi yk

Bu arada kızlaaaar kuymaktan bahsediosanız eer babam kuymakta ustadır her pazar yeriz biz bende bayılırımmm mıhlamada onun beyaz unla yapılanı ama bazı yerler kuymaaada mıhlama dio :) bigün bana gelirsiniz taşıniimde gelin size yaparım ben kuymak

kız mı istiyor esinnn.. ne güzel...

bu arada kızlar dogum yaparken ki eger normal dogum yaparsanız, breshkacım ve hulyacım aklınızdan tüp patlıyor lafının gececegıne emınım.. yanı 9 ay boyunca hatta bunu dusunceksınız.. nasıl bır ruyaydı breshkacım yaaa... yanii pek unutulacak bırsey deılde o yuzden soyledım..

ayy cok az kaldı bakalımm. hayırlısıyla baslayın bakalımm..

kizlar türkiyenin neresinde kaliyorsuuz?? ben bu konuyu kacirmis olabilirim.
ben aslen düzceliyim ama ümraniyede teyzem var
gogom, hyl, renewal, kardaiz, bikeresevdim, breshkacigim. siz nerdensiniz???

yani ne olursa olsun farketmez diyor ama bahsi geçtiğinde hep kız diyor önce öyle olacak gibi geliyor diyor kaynanamda erkek çocuğunuz olacak diye tutturuyo bende erkek anası tipi varmış

ben büyük ihtimal sezeryan yaparım canım ameliyatlıyım çünkü :97: Ayy inşallah canım yaa o günlerin hayalini kurmak bile çok güzel

ben anasinif ögretmeniyim canim ve almanyada yasiyorum

evvet alamanyada oldugunun bılıyorum canım. meslegınde guzelmıs.. regene meslektas cıktın.. aslında din konusunda az cok tahmın ettım boyle bır durumun olacagını yani ama sırf bu yuzdende ıse alımda problem cıkacagını dusunmedım.. yanı sırf muslumansın dıye ıse alınamıyorsun. ne kadar sacma bır durum.. sen bu işin üstünde dur guzelım.. yani bu engel olmamalı calısmana.. oranın sartlarını tam bılemıyorum ama sacma bır durum..

Canım sen taşın evine hayırlısıyla düşünmen yeter :))) bizde mıhlama diyorlar canım veee ben çok seviyorum :))))

ooooo bayagı ucukmus rakamlar.. ama bulundugun yere bu rakamlar değisebiliyor dimi canım yani.. birkac yerde bende daire satıs fiyatlarına sahit oldum.. 175 binde var 300 binde var..

ay canım genede içine sinene kadar kırdırıp tekrar yaptırmaya calıs.. daha sonra mutsuz olabılıyor ınsan.. ben cok takarım oyle seyleri..

bu aradA baban nereli canım benım??? benım dedıgım mıhlama mısır unuyla yapılan guzelım artvin halkı olarak mıhlamada dıyoruz kuymakta dıyoruz.. biz daha cok mıhlama diıyoruzz.. bol tereyaglı bol kalorili..

evet canim pesini birakmicam insaallah bana bi yazili olarak verseler su red sebebini ben inan merkel yani bizim burda basbakana mail yazip anlatacagim cünkü burda özgürlükten bahsediliyor hicte öyle degil. neyse ulasabilsem. yok anam bunlar resmen kaciyor kadin tirsti tabi. ya ben meslegimi burda kiliseye ait anasinifinda yaptim gayet memnundular ama benim tasinacagim yerde(buraya 45km) hiristiyan olmam sartmis. e niye tabiki kurumlara vergi ödemem icin.
neyse bana dua edinde su isten kurtulayim .
Allah hidayet versin bu insanlara cok zor coooooookkkk

,ben artvinde oturuyorum canım ama bura dogumlu değilim..

ay evet bazı insanlarda olabiliyor benımde oglum olacakmıs bende o tıp varmıs nedense amannn eli ayagı saglam hayırlı saglıklı evlat olsunda gerısı bos...

hayırdır canım soyle bakım cok ozel degılse ne amelıyatı gecırdın :44: bende gecirdim bir ameliyat. normla yapamazsın dıyorlar ama ne alaka bilemedim..

yani daha onceden calısabılmıssın aynı kurumda sımdı neden olmasın.. yırtıcı davran elınden ne kadarı gelıyorsa yapmaya calıs canım benım..

gogom ben 26 yasindayim canim sen kac yasindasin???
23 gogommmm

canım benim ben 30 yaşındayım ve istanbul anadolu yakası maltepede oturuyorum...
şu din ayrımını neden yaparlar anlamam. ne alaka yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…