- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.761
ahh bu ne güzel bir giriş ve selam :))
iyidir canım saol senden naber???????
ne demek hayatım topic kardeşliğiiiiSanırım babamda da iltihaplı romatizma çıkacak çünkü ailedede var canım benim için araştırma yaptığınız çok tşk ederim iyi ki varsınız kızlar
hlycımmmmm ve breshkacımmmmcanım arkadaşlarım benim, inanın sizin kadar bende heyecanlıyım. sizden gelecek olan haberleri merakla bekliyorum. Bütün dualarım sizinle inşallah Allahın da izniyle bugünler geçicek ve hamileleik maceraları paylaşıcaz burda. geri sayım başladı hadi bakalım Allah yar ve yardımcınız olsun.
sagol canim bendende iyidir güzel gogom.
hak hukuk islerine girisiyorum.
bu aralar is konusu beni düsündürüyor
ben meslegimi yeni bitirdim is icin bas vuru yaptim kilise kurumlarina ait anasiniflarina direk red aldim ve bilin bakim ne sebepten?????
sagol canim bendende iyidir güzel gogom.
hak hukuk islerine girisiyorum.
bu aralar is konusu beni düsündürüyor
ben meslegimi yeni bitirdim is icin bas vuru yaptim kilise kurumlarina ait anasiniflarina direk red aldim ve bilin bakim ne sebepten?????
evet ben yakınım oraya.. evet bızde genelde kahvaltıda yapıyoruz.. bende ogrendım yapmayı.. bayılıyorumm resmen.. cok basit.. aman ye ye içinde kalmasın güzelim..
olabilir.. bilincaltına yerlesiyor.. rüyandada gormen normal.. dun kardaız kan bagısı var bugun ıcın gelemem demişti. bende rüyamda kızılayın mınık arabasını gormustumm. ha dedim kardazizin dediğiaklımda ne kalmıs baksana...
hayırlara cıksın senın ruyanda.. şimdilik istemediğin için bişeyde diyemıyorumm.. hayırlısı datlum..
acaba çekememezlikten mi boyle yapıyorlar.. bızım b u sebepten cıkmıstı sankı.. yanı kocam emın bu yuzden cıktıgına.. e tabı konu konuyu acınca baska sebeplerde cıktı.. Allah a havale edıyorumm.. yukarda ki benı umursuyormuski ona bi ders verdi ama anlayana tabi.. Allah nasıl bılıyorsa oyle yapsın...
anladım canımm.. cok mu para doktunuz ayıptır sorması.. (ayıpsa sorma desen hic sasırmam) yeni dailerden alsaydınızya. hazır içi dısı güzel yapılmıs onlardan.. kocakarıyı ne kadar suslersen susle ne kocakarıdır canikomm.. bayagı eskı bır bınaymıs.. tesisatları felanda eskidir. ama dediğin gibi evi resmen yeniden yaptırmıssınız.. cok tuzlu olsa gerekk... genede en iyi siz bilirsiniz.. işçiliğide güzel olsun evin albenisi olsun gerisi pek muhim değil.. halletmişsiniz zaten.. Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin..
kardaiz canımm rüyamı anlattım yukarıda. pek ilginc bir durum yok.. hosgeldın bu aarada..
canımmmm çok sağol hayatım sizlerinde desteğiyle moralimiz daha da bi yükseliyo dimi Hülyaaaİnşallah mutlu son yakındır bizim içinde ay bu arada ben bi bebek odası takımı gördüm bayıldımmmm bittim çok beğendimmm ya Allahım alıp kullanmayı nasip etsin çok güzeldi ilerde genç odası da yapabileceğim bişey ... Bu arada arkadaşım için dün akşam bebek patiği örmeye başladım benimki daha erken değilmi diyo bu bizim için değil şekerim arkadaşıma dedim heee iyi o zaman ben kızıma alırım dedi...
veririm tabi ne zaman istersen..
yok canım iyim..yani simdilik.. dün cok hareretli bir gundude.. izi kalmıs olabilir.. saol canımmmmm
yani ne olursa olsun farketmez diyor ama bahsi geçtiğinde hep kız diyor önce öyle olacak gibi geliyor diyor kaynanamda erkek çocuğunuz olacak diye tutturuyokız mı istiyor esinnn.. ne güzel...
bu arada kızlar dogum yaparken ki eger normal dogum yaparsanız, breshkacım ve hulyacım aklınızdan tüp patlıyor lafının gececegıne emınım.. yanı 9 ay boyunca hatta bunu dusunceksınız..nasıl bır ruyaydı breshkacım yaaa... yanii pek unutulacak bırsey deılde o yuzden soyledım..
ayy cok az kaldı bakalımm. hayırlısıyla baslayın bakalımm..
ne demek hayatım topic kardeşliğiiiiHülyacımda açıklamış gerçi korkma aklına kötü şeyler gelmesin
kadin telefonda bana dinimi sordu islam dedim ozaman sizi alamayiz demesinmi. hatta eger calisirken ögrenilseymis hiristiyan olmadigim beni isten atmak zorunda kalirlarmis.
ne yani ben hiristiyan olmadigim icin beni almiyormusunuz dedim evet dedi. sok sok sok oldum. ozaman bana bunu yazili olarak ifade edin dedim ama 1 ayoldu daha birsey gelmedi. simdi ariyorum 1haftadan beri kimse cikmiyor. cikinca kadin müsait degil diyorlar su saatde arayin deyip yine kimse cikmiyor
ben anasinif ögretmeniyim canim ve almanyada yasiyorum
CANIM mecbur bakırköyde oturmak için eski aldık sıfır daireler 500binden başlıoilerde çok zengin olursam alırım... valla 30 40bine patladı evin içi ama ustalar dandik olduu için işte istediimiz gibi olmadı biras yasık oldu aldıımız malzemelere bide tesisat flnda deişti zaten deişmeyen hiçbişi yk
Bu arada kızlaaaar kuymaktan bahsediosanız eer babam kuymakta ustadır her pazar yeriz biz bende bayılırımmm mıhlamada onun beyaz unla yapılanı ama bazı yerler kuymaaada mıhlama dio :) bigün bana gelirsiniz taşıniimde gelin size yaparım ben kuymak
CANIM mecbur bakırköyde oturmak için eski aldık sıfır daireler 500binden başlıoilerde çok zengin olursam alırım... valla 30 40bine patladı evin içi ama ustalar dandik olduu için işte istediimiz gibi olmadı biras yasık oldu aldıımız malzemelere bide tesisat flnda deişti zaten deişmeyen hiçbişi yk
Bu arada kızlaaaar kuymaktan bahsediosanız eer babam kuymakta ustadır her pazar yeriz biz bende bayılırımmm mıhlamada onun beyaz unla yapılanı ama bazı yerler kuymaaada mıhlama dio :) bigün bana gelirsiniz taşıniimde gelin size yaparım ben kuymak
kizlar türkiyenin neresinde kaliyorsuuz?? ben bu konuyu kacirmis olabilirim.
ben aslen düzceliyim ama ümraniyede teyzem var
gogom, hyl, renewal, kardaiz, bikeresevdim, breshkacigim. siz nerdensiniz???
evvet alamanyada oldugunun bılıyorum canım. meslegınde guzelmıs.. regene meslektas cıktın.. aslında din konusunda az cok tahmın ettım boyle bır durumun olacagını yani ama sırf bu yuzdende ıse alımda problem cıkacagını dusunmedım.. yanı sırf muslumansın dıye ıse alınamıyorsun. ne kadar sacma bır durum.. sen bu işin üstünde dur guzelım.. yani bu engel olmamalı calısmana.. oranın sartlarını tam bılemıyorum ama sacma bır durum..
,ben artvinde oturuyorum canımkizlar türkiyenin neresinde kaliyorsuuz?? ben bu konuyu kacirmis olabilirim.
ay evet bazı insanlarda olabiliyor benımde oglum olacakmısyani ne olursa olsun farketmez diyor ama bahsi geçtiğinde hep kız diyor önce öyle olacak gibi geliyor diyor kaynanamda erkek çocuğunuz olacak diye tutturuyobende erkek anası tipi varmış
ben büyük ihtimal sezeryan yaparım canım ameliyatlıyım çünkü :97: Ayy inşallah canım yaa o günlerin hayalini kurmak bile çok güzel
evet canim pesini birakmicam insaallah bana bi yazili olarak verseler su red sebebini ben inan merkel yani bizim burda basbakana mail yazip anlatacagim cünkü burda özgürlükten bahsediliyor hicte öyle degil. neyse ulasabilsem. yok anam bunlar resmen kaciyor kadin tirsti tabi. ya ben meslegimi burda kiliseye ait anasinifinda yaptim gayet memnundular ama benim tasinacagim yerde(buraya 45km) hiristiyan olmam sartmis. e niye tabiki kurumlara vergi ödemem icin.
neyse bana dua edinde su isten kurtulayim .
Allah hidayet versin bu insanlara cok zor coooooookkkk
23 gogommmmgogom ben 26 yasindayim canim sen kac yasindasin???
kizlar türkiyenin neresinde kaliyorsuuz?? ben bu konuyu kacirmis olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?