- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.781
,ben artvinde oturuyorum canımama bura dogumlu değilim..
ay evet bazı insanlarda olabiliyor benımde oglum olacakmısbende o tıp varmıs nedense amannn eli ayagı saglam hayırlı saglıklı evlat olsunda gerısı bos...
hayırdır canım soyle bakım cok ozel degılse ne amelıyatı gecırdın :44: bende gecirdim bir ameliyat. normla yapamazsın dıyorlar ama ne alaka bilemedim..
yani daha onceden calısabılmıssın aynı kurumda sımdı neden olmasın.. yırtıcı davran elınden ne kadarı gelıyorsa yapmaya calıs canım benım..
23 gogommmm
acaba çekememezlikten mi boyle yapıyorlar.. bızım b u sebepten cıkmıstı sankı.. yanı kocam emın bu yuzden cıktıgına.. e tabı konu konuyu acınca baska sebeplerde cıktı.. Allah a havale edıyorumm.. yukarda ki benı umursuyormuski ona bi ders verdi ama anlayana tabi.. Allah nasıl bılıyorsa oyle yapsın...
.
Ay canım orda verem,tümör falan yazınca ödüm patladı resmen elim ayapım titredi bi an İnşallah kötü birşey çıkmaz canım içimi rahatlattın zaten babam romatizmadan şüpheleniyodu sanırım romatizmal birşey çıkacak.....
hlycımmmmm ve breshkacımmmmcanım arkadaşlarım benim, inanın sizin kadar bende heyecanlıyım. sizden gelecek olan haberleri merakla bekliyorum. Bütün dualarım sizinle inşallah Allahın da izniyle bugünler geçicek ve hamileleik maceraları paylaşıcaz burda. geri sayım başladı hadi bakalım Allah yar ve yardımcınız olsun.
kız mı istiyor esinnn.. ne güzel...
bu arada kızlar dogum yaparken ki eger normal dogum yaparsanız, breshkacım ve hulyacım aklınızdan tüp patlıyor lafının gececegıne emınım.. yanı 9 ay boyunca hatta bunu dusunceksınız..nasıl bır ruyaydı breshkacım yaaa... yanii pek unutulacak bırsey deılde o yuzden soyledım..
ayy cok az kaldı bakalımm. hayırlısıyla baslayın bakalımm..
kizlar türkiyenin neresinde kaliyorsuuz?? ben bu konuyu kacirmis olabilirim.
ben aslen düzceliyim ama ümraniyede teyzem var
gogom, hyl, renewal, kardaiz, bikeresevdim, breshkacigim. siz nerdensiniz???
ooooo bayagı ucukmus rakamlar.. ama bulundugun yere bu rakamlar değisebiliyor dimi canım yani.. birkac yerde bende daire satıs fiyatlarına sahit oldum.. 175 binde var 300 binde var..
ay canım genede içine sinene kadar kırdırıp tekrar yaptırmaya calıs.. daha sonra mutsuz olabılıyor ınsan.. ben cok takarım oyle seyleri..
bu aradA baban nereli canım benım??? benım dedıgım mıhlama mısır unuyla yapılan guzelım artvin halkı olarak mıhlamada dıyoruz kuymakta dıyoruz.. biz daha cok mıhlama diıyoruzz.. bol tereyaglıbol kalorili..
canım ben istanbul başakşehirdeyim ...kizlar türkiyenin neresinde kaliyorsuuz?? ben bu konuyu kacirmis olabilirim.
ben aslen düzceliyim ama ümraniyede teyzem var
gogom, hyl, renewal, kardaiz, bikeresevdim, breshkacigim. siz nerdensiniz???
Öyle tabi hayatım eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bi evlat olsunda kız olmuş erkek olmuş hiç farketmez,
ay evet bazı insanlarda olabiliyor benımde oglum olacakmısbende o tıp varmıs nedense amannn eli ayagı saglam hayırlı saglıklı evlat olsunda gerısı bos...
hayırdır canım soyle bakım cok ozel degılse ne amelıyatı gecırdın :44: bende gecirdim bir ameliyat. normla yapamazsın dıyorlar ama ne alaka bilemedim..
hemşommm nereye yaww yeni geldinn dur da biraz sohbet edekselam kizlarrr ... nabersinizz...beni pek sorup,sorusturan olmamis sanirim....
iki gundur uzak kaldim sizden... eesikliginiz nasilda belli!!!!!
ya biraz sinir kat sayilarim yuksek.. benim kirmizilar gelmek uzere.. acaip asabiyim bide artik asiri derecede kizginim su kirmizilara......
kisacasi biraz depresifimm...hamilelik yok, ev yok... diyorum ama sonra elimde olanlara sukredip toparlansamda icimde biseyler bos.....
boyle canlarimmm.... kirmizilar gelip,gittikten sonra daha ii olurum insallah... kisacik bi sure hoscakalin... Allaha emanet...
kankitommmmmmmmm özleştimmmmm
sıla hanımmmmmmmm özleştimmmmm
nassınız inşalalh
sempatiğimm aynen öyle kıskançlıklarındann hele eltim beni acayip kıskanıyor öle böle değil... hatta bigün ne dedi bilio musunuz.. ben kaynanamla çok iiyimdir sarılırız öperiz şakalaşıırz ama eltim hiç öle değil kaynanmda bana çok ilgi gösterir hediye falan alır nyse işte bigün otturuyoduk eltim ben kaynanam eltim demezmi sen zaten hülyayı benden daha çok seviosun diyeegerizekalı madem kıskanıyosun neden belli ediosun sölüosun dimi şahsen ben kıskansam ölürümde demem ama salak işte... ayy b nde bi zamanını bekliorum sempatiğimm hepsinin hesabını sorcam ben buna dur durrrrrrrrr görcekler gününü
yok kuzum yok aklına kötü bişi getirme... gerçi iltihaplı romatizma da zordur valla ne çektiğimi bi ben bi Allah bilir ağrılar sancılar falann :85::85::85:
kankitommm Allah razı olsun cannnnnnn valla heycan dorukta Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.. " Di breshkacım di katılıyorummm sizlerin desteği ii geliyor bize"
ayy sempatiğim o rüya unutulmazz tarihe geçecek türdennayrıca tam benlik bi rüya gerçektede yapabilirim öylesini
canımm ben de 23 yaşımdayım tuzlada oturuyorum istanbul :) ayrıcanaktan adapazarlıyım ve de boşnağımmmmm
ah ahh azcık geriye gitseydın sıla dedim napıyon dedimselam kizlarrr ... nabersinizz...beni pek sorup,sorusturan olmamis sanirim....
ya biraz sinir kat sayilarim yuksek.. benim kirmizilar gelmek uzere.. acaip asabiyim bide artik asiri derecede kizginim su kirmizilara......
kisacasi biraz depresifimm...hamilelik yok, ev yok... diyorum ama sonra elimde olanlara sukredip toparlansamda icimde biseyler bos.....
boyle canlarimmm.... kirmizilar gelip,gittikten sonra daha ii olurum insallah... kisacik bi sure hoscakalin... Allaha emanet...
bende bu yaslarda anne olmak istiyordum ama kısmet ıste.. eger ilk korunmayısımızda olsaydı simdi 1,5 yasında cocugum olacaktı.. ne dıyelim. hayırlısı..ulastim gogom ulastim az önce. kadina dedim 1 ay oldu bana yazili olara ifade vermediniz dedim. ay iste hastalik dolayisiyla calisanlar eksikmis falan filan( Ahimmi tuttu acaba??) ama yollarim dedi. peki sebebi hiristiyan olmadigim icin almadinizida yazarsiniz degilmi dedim. yok onu yazmicam sadece suan sizi alamadimi yazacam dedim. hayir diye bagirdim kadina ben lütfen hiristiyan olmadigim icin almadinizi yazmanizi istiyorum dedim cünkü bunu göstermek istiyorum dedim. kadin tirsti tamam peki dedi. ama varya istedigim gibi yazmassa basarim orayi.
oo gogom sen cok gencsin yahu masaallah. ah ah bende o yaslarda anne olmak istiyordum ama iste kismet
sen yaparsın eminimm...sempatiğimm aynen öyle kıskançlıklarındann hele eltim beni acayip kıskanıyor öle böle değil... hatta bigün ne dedi bilio musunuz.. ben kaynanamla çok iiyimdir sarılırız öperiz şakalaşıırz ama eltim hiç öle değil kaynanmda bana çok ilgi gösterir hediye falan alır nyse işte bigün otturuyoduk eltim ben kaynanam eltim demezmi sen zaten hülyayı benden daha çok seviosun diyeegerizekalı madem kıskanıyosun neden belli ediosun sölüosun dimi şahsen ben kıskansam ölürümde demem ama salak işte... ayy b nde bi zamanını bekliorum sempatiğimm hepsinin hesabını sorcam ben buna dur durrrrrrrrr görcekler gününü
ayy sempatiğim o rüya unutulmazz tarihe geçecek türdennayrıca tam benlik bi rüya gerçektede yapabilirim öylesini
selam kizlarrr ... nabersinizz...beni pek sorup,sorusturan olmamis sanirim....
annemde babamda trabzonlu canımve aynen dediin gibi yapar bol tereyaaalı bol kalorili uff yaa cnm çekti şimdi olsada yesek
canım benim sen bugün nerdesin bakim. şu ara pek görünmedin topikde. bende özledim seni hayatımmmm
size dua etmicemde kime edicem canımın içiiii
ah ahh azcık geriye gitseydın sıla dedim napıyon dedimah ahhh.. sıkma canını yaaa.. Allah tan hep hayırlısını ıstıyoruz guzelım. sınırları zorlamananın bır anlamı yokk. arada gel gene 6-7 gun sensiz olmaz burası datlummm.. bu arada adet olursan tursu kurma sakın kokar.. bak aklım halen tursuda
bende bu yaslarda anne olmak istiyordum ama kısmet ıste.. eger ilk korunmayısımızda olsaydı simdi 1,5 yasında cocugum olacaktı.. ne dıyelim. hayırlısı..
ay sevındım ama kadının kagıdı yollayacagına.. sen ilgili yerlere muracat et. bırakma pesini.. Allah ın izniyle yoluna girer hersey..
sen yaparsın eminimm...
iyi bari tek bende yokmus bu tıplerden.. a normal bır durum yasamıyorum yani...
canım ben istanbul başakşehirdeyim ...
Öyle tabi hayatım eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bi evlat olsunda kız olmuş erkek olmuş hiç farketmez
Canım ben açık kist ameliyatı oldum sezeryan gibi yani ama sezeryandan daha derin dikişlerim var % 40 normal doğum yapma şansım var zaten biz bu ameliyat yüzünden bu kadar bekledik ya ahhh benim kafam ahh operasyon olduğu yıl kesinlikle sezeryan olursun 3 yıl beklersen normal doğum şansın var hemde vücut dinlenmiş olur dediler o yüzden 3 yıl bekledim ...
hemşommm nereye yaww yeni geldinn dur da biraz sohbet edek
yaa iş kadını olunca böyle oluyomuşş napiimanacım fatura kesiyorum da kafam karışır diye falan ara veriyorum size dönüyorum öyle idare ediyorum ondan ama okuyorum sizi
yok kuzum yok anormallik yok biz normaliz hatta bizim gibi olmayanlar anarmol
sağol canımmm inşallah dualarımız kabul olur . Kendini iyi hissedeceksen git datlummm ama özletmehlyacimm.. bebegimm dedigim gibi iste bitanem... kirmizilarin stressesini atayim eski gunlerime doncem insallah...
sende hersey yolunda insallah.. randevunda hersey yolunda gitmesini diliyorum bitanem ve ilk denemede sonuc almaniz icin dua ediyorum breshkacima ve sana....
optum kuzucum..
sağol canım. Hayırdır sen ne ameliyatı oldun ?? :44: Çatır Çatır doğurucam dedin de bizim yemekleri yapan bi abla var şirkette kadın evde tek başına doğum yapmış göbek bağını da kendi kesmiş sonra kalkmış öyle normal bi zamanmış gibihımm anladım canım.. gecmıs olsun.. benımkıyle uzaktan yakından ılıskısı yokben normal yaparım herhalde yaa. tabi o zamana kadar korku gırmezse ıcıme... catır catır dogurucam dermişimmmm..
valla bitanemmm insallah senin gerginligin su is sIkIntindan dolayidir... kirmizilarin gelmez senin... buarada bende bilirim sana yapilan haksizligi... pesini birakma bencede..ah ah silacigim bende sinirliyim bu aralar. benimdemi kirmizilar gelecek acaba???
ya sinirli olupta hamile olan varmi???
yok canim yok artik bu uyuz devlete uyuz olmak lazim artik miymiymiy diye konusmak yok asil is simdi basliyor. elime gcse su kagit ben yapacagimi biliyorum hadi bakalim Hayirlisi
S onsuza kadar sürecekse bu aşk
I rak olmamalı ellerimiz gibi kalbimiz
L ütfedip bir tek gülümseme için
A şk ile cayır cayır yanmalı gözlerimiz
sılaaaaa ucuzummmm bak sana akrostiş şiir yazdım kuzummmmmmmm... canımmm seni özledimmm merak ettim ama bnde fazla yazamadımm hem yazmayınca aklımızda olmuyo değilsin kiii
hlyacimm.. bebegimm dedigim gibi iste bitanem... kirmizilarin stressesini atayim eski gunlerime doncem insallah...
sende hersey yolunda insallah.. randevunda hersey yolunda gitmesini diliyorum bitanem ve ilk denemede sonuc almaniz icin dua ediyorum breshkacima ve sana....
optum kuzucum..
sağol canımmm inşallah dualarımız kabul olur . Kendini iyi hissedeceksen git datlummm ama özletme
sağol canım. Hayırdır sen ne ameliyatı oldun ?? :44: Çatır Çatır doğurucam dedin de bizim yemekleri yapan bi abla var şirkette kadın evde tek başına doğum yapmış göbek bağını da kendi kesmiş sonra kalkmış öyle normal bi zamanmış gibio aklıma geldi nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?