2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

selam kizlarrr ... nabersinizz...beni pek sorup,sorusturan olmamis sanirim....

iki gundur uzak kaldim sizden... eesikliginiz nasilda belli!!!!!

ya biraz sinir kat sayilarim yuksek.. benim kirmizilar gelmek uzere.. acaip asabiyim bide artik asiri derecede kizginim su kirmizilara......

kisacasi biraz depresifimm...hamilelik yok, ev yok... diyorum ama sonra elimde olanlara sukredip toparlansamda icimde biseyler bos.....

boyle canlarimmm.... kirmizilar gelip,gittikten sonra daha ii olurum insallah... kisacik bi sure hoscakalin... Allaha emanet...

ulastim gogom ulastim az önce. kadina dedim 1 ay oldu bana yazili olara ifade vermediniz dedim. ay iste hastalik dolayisiyla calisanlar eksikmis falan filan( Ahimmi tuttu acaba??) ama yollarim dedi. peki sebebi hiristiyan olmadigim icin almadinizida yazarsiniz degilmi dedim. yok onu yazmicam sadece suan sizi alamadimi yazacam dedim. hayir diye bagirdim kadina ben lütfen hiristiyan olmadigim icin almadinizi yazmanizi istiyorum dedim cünkü bunu göstermek istiyorum dedim. kadin tirsti tamam peki dedi. ama varya istedigim gibi yazmassa basarim orayi.

oo gogom sen cok gencsin yahu masaallah. ah ah bende o yaslarda anne olmak istiyordum ama iste kismet

kankitommmmmmmmm özleştimmmmm
sıla hanımmmmmmmm özleştimmmmm
nassınız inşalalh

sempatiğimm aynen öyle kıskançlıklarındann hele eltim beni acayip kıskanıyor öle böle değil... hatta bigün ne dedi bilio musunuz.. ben kaynanamla çok iiyimdir sarılırız öperiz şakalaşıırz ama eltim hiç öle değil kaynanmda bana çok ilgi gösterir hediye falan alır nyse işte bigün otturuyoduk eltim ben kaynanam eltim demezmi sen zaten hülyayı benden daha çok seviosun diyee gerizekalı madem kıskanıyosun neden belli ediosun sölüosun dimi şahsen ben kıskansam ölürümde demem ama salak işte... ayy b nde bi zamanını bekliorum sempatiğimm hepsinin hesabını sorcam ben buna dur durrrrrrrrr görcekler gününü

yok kuzum yok aklına kötü bişi getirme... gerçi iltihaplı romatizma da zordur valla ne çektiğimi bi ben bi Allah bilir ağrılar sancılar falann :85::85::85:

kankitommm Allah razı olsun cannnnnnn valla heycan dorukta Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.. " Di breshkacım di katılıyorummm sizlerin desteği ii geliyor bize "

ayy sempatiğim o rüya unutulmazz tarihe geçecek türdenn ayrıca tam benlik bi rüya gerçektede yapabilirim öylesini

kizlar türkiyenin neresinde kaliyorsuuz?? ben bu konuyu kacirmis olabilirim.
ben aslen düzceliyim ama ümraniyede teyzem var
gogom, hyl, renewal, kardaiz, bikeresevdim, breshkacigim. siz nerdensiniz???

canımm ben de 23 yaşımdayım tuzlada oturuyorum istanbul :) ayrıcanaktan adapazarlıyım ve de boşnağımmmmm

annemde babamda trabzonlu canım ve aynen dediin gibi yapar bol tereyaaalı bol kalorili uff yaa cnm çekti şimdi olsada yesek

kizlar türkiyenin neresinde kaliyorsuuz?? ben bu konuyu kacirmis olabilirim.
ben aslen düzceliyim ama ümraniyede teyzem var
gogom, hyl, renewal, kardaiz, bikeresevdim, breshkacigim. siz nerdensiniz???
canım ben istanbul başakşehirdeyim ...

Öyle tabi hayatım eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bi evlat olsunda kız olmuş erkek olmuş hiç farketmez
Canım ben açık kist ameliyatı oldum sezeryan gibi yani ama sezeryandan daha derin dikişlerim var % 40 normal doğum yapma şansım var zaten biz bu ameliyat yüzünden bu kadar bekledik ya ahhh benim kafam ahh operasyon olduğu yıl kesinlikle sezeryan olursun 3 yıl beklersen normal doğum şansın var hemde vücut dinlenmiş olur dediler o yüzden 3 yıl bekledim ...
hemşommm nereye yaww yeni geldinn dur da biraz sohbet edek

canım benim sen bugün nerdesin bakim. şu ara pek görünmedin topikde. bende özledim seni hayatımmmm
size dua etmicemde kime edicem canımın içiiii

ah ah silacigim bende sinirliyim bu aralar. benimdemi kirmizilar gelecek acaba???
ya sinirli olupta hamile olan varmi???
yok canim yok artik bu uyuz devlete uyuz olmak lazim artik miymiymiy diye konusmak yok asil is simdi basliyor. elime gcse su kagit ben yapacagimi biliyorum hadi bakalim Hayirlisi

ah ahh azcık geriye gitseydın sıla dedim napıyon dedim ah ahhh.. sıkma canını yaaa.. Allah tan hep hayırlısını ıstıyoruz guzelım. sınırları zorlamananın bır anlamı yokk. arada gel gene 6-7 gun sensiz olmaz burası datlummm.. bu arada adet olursan tursu kurma sakın kokar.. bak aklım halen tursuda

bende bu yaslarda anne olmak istiyordum ama kısmet ıste.. eger ilk korunmayısımızda olsaydı simdi 1,5 yasında cocugum olacaktı.. ne dıyelim. hayırlısı..
ay sevındım ama kadının kagıdı yollayacagına.. sen ilgili yerlere muracat et. bırakma pesini.. Allah ın izniyle yoluna girer hersey..

sen yaparsın eminimm...

iyi bari tek bende yokmus bu tıplerden.. a normal bır durum yasamıyorum yani...

S onsuza kadar sürecekse bu aşk
I rak olmamalı ellerimiz gibi kalbimiz
L ütfedip bir tek gülümseme için
A şk ile cayır cayır yanmalı gözlerimiz

sılaaaaa ucuzummmm bak sana akrostiş şiir yazdım kuzummmmmmmm... canımmm seni özledimmm merak ettim ama bnde fazla yazamadımm hem yazmayınca aklımızda olmuyo değilsin kiii

hlyacimm.. bebegimm dedigim gibi iste bitanem... kirmizilarin stressesini atayim eski gunlerime doncem insallah...

sende hersey yolunda insallah.. randevunda hersey yolunda gitmesini diliyorum bitanem ve ilk denemede sonuc almaniz icin dua ediyorum breshkacima ve sana....

optum kuzucum..

annemde babamda trabzonlu canım ve aynen dediin gibi yapar bol tereyaaalı bol kalorili uff yaa cnm çekti şimdi olsada yesek

annenı ara soyle. aksama yapsınlarda ye.. walla içime dert oluyor. boyle hamıle hamıle ozenıyorsunuz canınız cekıyor.. o yuzden tarıfı bıle burda veremedimm. kapadım cenemı bıdaha yemek lafı gecmesın burda..

ooooooo trabzonlular demek. karadenizli.. ohhh ne güzell...

kardaizcigim hem söylüyorlar hemde söylediklerin arkasinda degiller üstelik. cünkü biliyor sikayet edecem. ne sacma ya ilk defa duydum bende böyle birsey. zaten tasinacagim yer kücük bi yer ve 18 tane anasinifi onlara ait hicbirinede girme sansin yok hiristiyan olmadigimdan tövbe tövbe yaa. ya varya param olsa acacagim burda bir anasinifi calistiracagim sirf müslümanlari ve kapiyada neyse ya bosvereyim sinirlerim bozuluyor resmen

canım benim sen bugün nerdesin bakim. şu ara pek görünmedin topikde. bende özledim seni hayatımmmm
size dua etmicemde kime edicem canımın içiiii

yaa iş kadını olunca böyle oluyomuşş napiim anacım fatura kesiyorum da kafam karışır diye falan ara veriyorum size dönüyorum öyle idare ediyorum ondan ama okuyorum sizi

yok kuzum yok anormallik yok biz normaliz hatta bizim gibi olmayanlar anarmol

hımm anladım canım.. gecmıs olsun.. benımkıyle uzaktan yakından ılıskısı yok ben normal yaparım herhalde yaa. tabi o zamana kadar korku gırmezse ıcıme... catır catır dogurucam dermişimmmm..

evet aynen oyle...

ya bısey yapmam lazım.. cıkamıyorum sızı bırakıppp hadi ara verın sohbete ben gelince devam ederiz :76::76: :81::81:

sağol canımmm inşallah dualarımız kabul olur . Kendini iyi hissedeceksen git datlummm ama özletme

hımm anladım canım.. gecmıs olsun.. benımkıyle uzaktan yakından ılıskısı yok ben normal yaparım herhalde yaa. tabi o zamana kadar korku gırmezse ıcıme... catır catır dogurucam dermişimmmm..
sağol canım. Hayırdır sen ne ameliyatı oldun ?? :44: Çatır Çatır doğurucam dedin de bizim yemekleri yapan bi abla var şirkette kadın evde tek başına doğum yapmış göbek bağını da kendi kesmiş sonra kalkmış öyle normal bi zamanmış gibi o aklıma geldi nedense

valla bitanemmm insallah senin gerginligin su is sIkIntindan dolayidir... kirmizilarin gelmez senin... buarada bende bilirim sana yapilan haksizligi... pesini birakma bencede..

menbata,alintilamamism senin postunu.. Allah seni davul etmesin emi...... taam kirmizilar varken kurmam tursuyuuu buarada 6-7 gun deil kizzz 2 gunde toplanirim ins....

breskacimm
,guzelim durum bundan ibaret iste.. duzelirim bi iki dune.... senide takip te olucam ve dualar edicem.. cumartesiydi dimi dr? bize donmeyi unutma....

nasii biseysin sen yaaa... insan misin senn???? canim beniiimmmmmmm enerjin,pozitif enerjin ,guzel duygularin hiic kaybolmasin insallah...aynen bole cevrenide neselendirmeyi basar herzaman.. mukemmel bi anne olacaksin sen insallah... sogol siirin icin bitanem..cok begendim inan gozlerimmm yasardiii kiisss...

şiirini beğendinmiiii ucuzummm

ayy o kırmızılar geldiklerinde b ide gittiklerinde hormonel bozukluklardan kaynaklı kısa süreli depresyon yaşatıyorlar bize anlıyorum seni kuzum.. ama yapacak bişiimiz yok işte... sen bi doktora gitsen kuzum bi kontrol falan ne dersin belki bi ilaç falan verir belli olmaz ...

Allah razı olsun canım inşallah breshkacım da bnde hayırlısıyla tedavimize başlarız ...

Allah ım sana gelıyorumm.. evde tek basına dogumm.. bıde gobek bagını kesmıs oha felan oldum yanı..

benımkı sey pilonidal sinüs.. neden bende boyle bırsey cıktıysa anlamıs değilimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…